اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
من از سونی عاجزانه خواهش میکنم بازی بعدی دراکمن رو اول روی xbox و pc عرضه کنند...
بزارن سم ایده های دراکمن رو این عزیزان بگیرن... بعد هفت هشت سال با پادزهری که این عزیزان به ما میدن...بتونیم این ایده های بالاتراز سطح خیلی هارو بازی کنیم
کاملا قبول دارم. این مشکل شدیدا مربوط میشه به بخش ابی و کرکترهای بیشماری که بهش مرتبط بودن. کلا بیش از حد این بخش شلوغ شد چون نیل میخواسته شما با ابی به زور احساس همزادپنداری کنید. خیلی اشتباه کردن سر ابی. کاش یه شخصیت دیگه انتخاب میکردن با بک استوری ساده تر. مثلا یکی که به مارلین مربوط میشد. حالا خواهرش یا دوس پسر یا بچه اش. اینطوری مخاطب بهتر ارتباط میگرفت باهاش چون با خود مارلین ارتباط گرفته بوده قبلا. انقدر هم کرکتر جدید بهش وصل نمیکردن. چون ایده های بازی خیلی خوبه و اینکه شما رو در نقش قاتل جوئل قرار میده واقعا حرکت هوشمندانه ایه ولی وقتی خود این کرکتر نچسبه، اون ایده ها هم به فنا میره.
این ویدیو رو ببین نشون میده که چرا خیلیا با شخصیت ابی ارتباط برقرار نمیکننبه زور ؟ به نظر من برعکس بود میخواست شما دلیل رفتار ابی هم بدونی اتفاقا به نظر من بهترین بخش بازی نمایش نظرات و اتفاقات از دیدگاه افراد دیگه بود اگه همین کار نمیکرد شما فقط آخر بازی با اینکه جول پدر ابی کشته و ابی برای انتقام مثل خود الی به خاطر جول به در دیوار زده احساس اینکه نمیخوای طرف هیچ کدام بگیری پیدا میکنی که واقعا زیبا بود احساس دوگانه احساسی که از مرگ جول در بدترین حالت داشتی و احساس ابی که مهمترین شخص زندگیش از دست داده و هر شب مثل الی کابوس مرگ پدرش میبینه .
زندگی یک دنیای یک طرف نیست که شما بگی این حق داشت اون حق نداشت و از شخصیت های دیگه دنیا فقط یک شیطان بسازی برای کشتن که شخصیت اصلی بازی بیاد بکشتش داستان تمام بشه .
اتفاقا به نظر من ابی خیلی هم کاراکتر خوبی بود یک زن بود که در دنیای به شکل مردانه و انتظارات افراد و شخصیت خودش انقدر رشد داده بود که بتونه انتظارات دوستانش و ... به عنوان یک زن جوری که به عنوان یک مرد روش حساب کنن ایفا میکرد همون زن قوی بر اثر فشار چنان خورد شد که حتی الی با وجود تمام مواردی که گفتی بازم یک احساس دوگانه داشت تا وقتی دعوای بینشون شروع شد و به بهترین شکل به نظر من با فلش بک موضوع خاتمه داد به شخصه دوست نداشتم هیچ کدوم این وسط بمیرن .
یک موضوعی که خیلی برام جالبه گیر دادن به ابی دوستان اگه در طول بازی با الی یا جول هزارن هزار پدر و مادر و ... میکشین بعد وقتی یکی همین احساسی که شما دارین برای انتقام میخواد جواب بده میشه شخصیت بد و نچسب بازی چی چرا چون شخصیت نسخه اول به بدترین شکل ممکن کشته چندتا کله با جول ترکوندیم چندتا خانواده ناقص کردیم ؟ دنیا سیاه و سفید نیست بلکه بیشتر خاکستری هر کسی برای خودش دلیلی داره و شخصیت داره اگه دوستان شخصیت زن قوی ندیدن یا تلاش کنه خودش ثابت کنه مشکل از نظر دارکمن نیست که شخصیت به این خوبی مثل ابی خلق کرده که شما در طول بازی هم ازش ناراحت باشین هم براش ناراحت باشین هم بخواین بمیره هم نخواین بمیره این دوگانگی بوجود امده دلیلش شخصیت پردازی خوب ابی .
این ویدیو رو ببین نشون میده که چرا خیلیا با شخصیت ابی ارتباط برقرار نمیکنن
مردم به ابی گیر میدن چون تو کل tlou1 رو از دید جول و الی بازی میکنی ولی ابی تو 1-2 ساعت اول ظاهر شدنش میزنه کارکتری که این همه چیزو باش تجربه کردی میکشه. اگه فلش بکا ابی رو قبل مرگ جول گذاشته بودن به احتمال زیاد مردم کمتر از ابی بدشون میومد ولی نویسنده بازی تصمیم گرفت وقتی دیگه از کارکتر متنفر شدی بیاد بگه "راستی ابی اونقدم بد نیستا! ببین میره با باباش گورخر نجات میده!" من برا باباش بیشتر خود ابی دلم سوخت.به زور ؟ به نظر من برعکس بود میخواست شما دلیل رفتار ابی هم بدونی اتفاقا به نظر من بهترین بخش بازی نمایش نظرات و اتفاقات از دیدگاه افراد دیگه بود اگه همین کار نمیکرد شما فقط آخر بازی با اینکه جول پدر ابی کشته و ابی برای انتقام مثل خود الی به خاطر جول به در دیوار زده احساس اینکه نمیخوای طرف هیچ کدام بگیری پیدا میکنی که واقعا زیبا بود احساس دوگانه احساسی که از مرگ جول در بدترین حالت داشتی و احساس ابی که مهمترین شخص زندگیش از دست داده و هر شب مثل الی کابوس مرگ پدرش میبینه .
زندگی یک دنیای یک طرف نیست که شما بگی این حق داشت اون حق نداشت و از شخصیت های دیگه دنیا فقط یک شیطان بسازی برای کشتن که شخصیت اصلی بازی بیاد بکشتش داستان تمام بشه .
اتفاقا به نظر من ابی خیلی هم کاراکتر خوبی بود یک زن بود که در دنیای به شکل مردانه و انتظارات افراد و شخصیت خودش انقدر رشد داده بود که بتونه انتظارات دوستانش و ... به عنوان یک زن جوری که به عنوان یک مرد روش حساب کنن ایفا میکرد همون زن قوی بر اثر فشار چنان خورد شد که حتی الی با وجود تمام مواردی که گفتی بازم یک احساس دوگانه داشت تا وقتی دعوای بینشون شروع شد و به بهترین شکل به نظر من با فلش بک موضوع خاتمه داد به شخصه دوست نداشتم هیچ کدوم این وسط بمیرن .
یک موضوعی که خیلی برام جالبه گیر دادن به ابی دوستان اگه در طول بازی با الی یا جول هزارن هزار پدر و مادر و ... میکشین بعد وقتی یکی همین احساسی که شما دارین برای انتقام میخواد جواب بده میشه شخصیت بد و نچسب بازی چی چرا چون شخصیت نسخه اول به بدترین شکل ممکن کشته چندتا کله با جول ترکوندیم چندتا خانواده ناقص کردیم ؟ دنیا سیاه و سفید نیست بلکه بیشتر خاکستری هر کسی برای خودش دلیلی داره و شخصیت داره اگه دوستان شخصیت زن قوی ندیدن یا تلاش کنه خودش ثابت کنه مشکل از نظر دارکمن نیست که شخصیت به این خوبی مثل ابی خلق کرده که شما در طول بازی هم ازش ناراحت باشین هم براش ناراحت باشین هم بخواین بمیره هم نخواین بمیره این دوگانگی بوجود امده دلیلش شخصیت پردازی خوب ابی .
Joel in TLOU part 1: I don’t trust anyone
Joel in TLOU2: Hi my name is Joel, here is my younger brother tommy, we got wifi, the wifi password is zombies557, we hide our guns down in the basement in case you guys want to do any shooting or even shoot me if you want and shit I got a golf club collection even, you can beat me to death with it if you’d like.