PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

دقیقا منم مشکلم همین ابیه. همین مشکل که میخواستن به زور به توی بازیکن قالبش کنن.
خب اینا یه جا گیمر رو مجبور میکنن با الی یک سگ رو بکشه بعد یه جا دیگه نشون میدن اببی داشته با همون سگه بازی میکرده!. یعنی به زور میخوان شما قبول کنی اببی خوبه الی بده.
کلاً این چاله ای که ND کنده، خیلی سخت بتونه ازش بیرون بیاد.

من خود بازی رو که تقریبا تا اواخرش بازی کردم و داستانم که کامل میدونم.... .
بنظرم من نه اتفاقا مضحکه نه پلات هول داره (کلمه پلات هول رو برخی دوستان فکر کنم با منظور اشتباهی استفاده میکنن) و نه پایان بندی یا مرگ جویل هندیه

مشکل داستان بازی اینه که کرکترا پخته نیستن در حد شماره 1....گاها پرداختای بی مورد یا طولانی بودن روایت در مورد یه کرکتر یا بدون هدف بودن اون کرکتر باعث شده اون همذات پنداری که ما با جویل و الی داشتیم این شماره با ابی و الی و بقیه کرکترا نداشته باشیم
من همیشه داستان TLOU1 رو کامل میدونستم و امیدوارم بودم ادامه پیدا نکنه ( همونطور که مثلا داستان فوق العاده BLOODBORNE رو مثلا کامل میدونم و نیازی به ادامه داستانش نیست) که خوب ادامه پیدا کرده و بنظرم نتونسته اون ریتم شماره 1 رو نویسنده و کارگردان مخصوصا تو بحث باورپذیر بودن کرکترا داشته باشن

.

بلاخره بازی رو تموم کردم و میتونم بیام این تاپیک رو بخونم:دی
من با داستان مشکلی نداشتم، خیلی هیجان انگیز و غیر قابل پیش بینی. حرکت آخرکار الی یکم دنریس طور بود و یهویی اومد:دی ولی خب
مشکل اصلی اینه که قشنگ یک سوم بازی رو در نقش کسی بودیم که جوئل رو کشته، نه خودش نه اطرافیانش هیچ چیزش برامون مهم نیست. آخه مثلث عاشقانه‌ی این نکبت برا من چه جذابیتی میتونه داشته باشه؟:| جوئل رو از داستان حذف کردن، الی خیلی کمتر حضور داشت، بخاطر شخصیتی که نتونستن جوری بهش بپردازن که واقعا بتونیم باهاش ارتباط برقرار کنیم یا یه حسی داشته باشیم؟ میتونستن خیلی خلاصه تر به قضایای این طرف اشاره کنن و بجاش به دوتا کرکتری که نسخه‌ی اول باهاشون زندگی کرده بودیم بیشتر میرسیدن... عوضش یک سوم بازی رو با اَبی میگردی و همش منتظری که دوباره الی رو برگردونن:|

الان دلم میخواد برم نسخه اول رو بازی کنم فقط برا اینکه الی و جول رو دوباره کنار هم ببینم، نه اَبی و اُوون:|:دی

بنظرم من نه اتفاقا مضحکه نه پلات هول داره (کلمه پلات هول رو برخی دوستان فکر کنم با منظور اشتباهی استفاده میکنن) و نه پایان بندی یا مرگ جویل هندیه

مشکل داستان بازی اینه که کرکترا پخته نیستن در حد شماره 1....گاها پرداختای بی مورد یا طولانی بودن روایت در مورد یه کرکتر یا بدون هدف بودن اون کرکتر باعث شده اون همذات پنداری که ما با جویل و الی داشتیم این شماره با ابی و الی و بقیه کرکترا نداشته باشیم
من همیشه داستان TLOU1 رو کامل میدونستم و امیدوارم بودم ادامه پیدا نکنه ( همونطور که مثلا داستان فوق العاده BLOODBORNE رو مثلا کامل میدونم و نیازی به ادامه داستانش نیست) که خوب ادامه پیدا کرده و بنظرم نتونسته اون ریتم شماره 1 رو نویسنده و کارگردان مخصوصا تو بحث باورپذیر بودن کرکترا داشته باشن

.
من هم مشکلاتم دقیقا همین هست,خصوصا pacing بازی که خیلی رو اعصاب هست,حتی بدترین انیمه ها هم دم به دقیقه flash back نمی زنن

.

من هنوز بازی رو اصن نرفتم که بخوام نظر بدم
طبق چیزایی که دیدم و خوندم به نظرم این بهترین نقدیه که میشه به جریان داستانش داشت...
وقتی تو به یه شخصیت دل نتونی ببندی دیگه مغزت نمی تونه کنار بیاد با کنترلش و هی شروع می کنه بهونه آوردن واسه پس زدنش. واسه همینه اکثر بازی ها خیلی به ندرت این حرکت تغییر پروتاگونیست رو انجام میدن

داستان بازی خوبه جدا، با این لیک های جدید هم به نظر میاد شخصیت ابی، پرداختش عالیه و همه باهاش همذات پنداری کنن:-"
خب منم امروز بازی رو تموم کردم و فهمیدم که چقدر اشتباه میکردم:|:D
ماشالله ابی و رفقاش همه انسان های درست کار و فرشته‌‌ بودن و اصلا هم با کشتن جول و شکنجه کردنش موافق نبودن، ولی نمیدونم چرا اونجا هیچ کس جلوی ابی رو نگرفت:|
حالا به اینا، پیسینگ بد و روایت بسیار بد هم اضافه میشه که باعث میشه که نیمه دوم بازی به یه تجربه ملال‌آور تبدیل بشه. اون شخصیت لیلی و پایان بندی بازی هم که اصلا با عقل جور در نمیومدن

البته شاید هم بخاطر سطحی نگر بودن ما هست که از این داستان خاص و منحصربفرد لذت نمیبریم

خب منم امروز بازی رو تموم کردم و فهمیدم که چقدر اشتباه میکردم:|:D
ماشالله ابی و رفقاش همه انسان های درست کار و فرشته‌‌ بودن و اصلا هم با کشتن جول و شکنجه کردنش موافق نبودن، ولی نمیدونم چرا اونجا هیچ کس جلوی ابی رو نگرفت:|
حالا به اینا، پیسینگ بد و روایت بسیار بد هم اضافه میشه که باعث میشه که نیمه دوم بازی به یه تجربه ملال‌آور تبدیل بشه. اون شخصیت لیلی و پایان بندی بازی هم که اصلا با عقل جور در نمیومدن
الان همینایی که لایکت کرده بودن کتکت میزنن:Laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or