اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
خب اینا یه جا گیمر رو مجبور میکنن با الی یک سگ رو بکشه بعد یه جا دیگه نشون میدن اببی داشته با همون سگه بازی میکرده!. یعنی به زور میخوان شما قبول کنی اببی خوبه الی بده.دقیقا منم مشکلم همین ابیه. همین مشکل که میخواستن به زور به توی بازیکن قالبش کنن.
ولی واقعا برام جای سواله DLC بزنن همین رویه رو ادامه میدن، یا مسیر داستان رو درست میکنن.
من هم مشکلاتم دقیقا همین هست,خصوصا pacing بازی که خیلی رو اعصاب هست,حتی بدترین انیمه ها هم دم به دقیقه flash back نمی زننمن خود بازی رو که تقریبا تا اواخرش بازی کردم و داستانم که کامل میدونم.... .
بنظرم من نه اتفاقا مضحکه نه پلات هول داره (کلمه پلات هول رو برخی دوستان فکر کنم با منظور اشتباهی استفاده میکنن) و نه پایان بندی یا مرگ جویل هندیه
مشکل داستان بازی اینه که کرکترا پخته نیستن در حد شماره 1....گاها پرداختای بی مورد یا طولانی بودن روایت در مورد یه کرکتر یا بدون هدف بودن اون کرکتر باعث شده اون همذات پنداری که ما با جویل و الی داشتیم این شماره با ابی و الی و بقیه کرکترا نداشته باشیم
من همیشه داستان TLOU1 رو کامل میدونستم و امیدوارم بودم ادامه پیدا نکنه ( همونطور که مثلا داستان فوق العاده BLOODBORNE رو مثلا کامل میدونم و نیازی به ادامه داستانش نیست) که خوب ادامه پیدا کرده و بنظرم نتونسته اون ریتم شماره 1 رو نویسنده و کارگردان مخصوصا تو بحث باورپذیر بودن کرکترا داشته باشن
.
من خود بازی رو که تقریبا تا اواخرش بازی کردم و داستانم که کامل میدونم.... .
بنظرم من نه اتفاقا مضحکه نه پلات هول داره (کلمه پلات هول رو برخی دوستان فکر کنم با منظور اشتباهی استفاده میکنن) و نه پایان بندی یا مرگ جویل هندیه
مشکل داستان بازی اینه که کرکترا پخته نیستن در حد شماره 1....گاها پرداختای بی مورد یا طولانی بودن روایت در مورد یه کرکتر یا بدون هدف بودن اون کرکتر باعث شده اون همذات پنداری که ما با جویل و الی داشتیم این شماره با ابی و الی و بقیه کرکترا نداشته باشیم
من همیشه داستان TLOU1 رو کامل میدونستم و امیدوارم بودم ادامه پیدا نکنه ( همونطور که مثلا داستان فوق العاده BLOODBORNE رو مثلا کامل میدونم و نیازی به ادامه داستانش نیست) که خوب ادامه پیدا کرده و بنظرم نتونسته اون ریتم شماره 1 رو نویسنده و کارگردان مخصوصا تو بحث باورپذیر بودن کرکترا داشته باشن
.
خب منم امروز بازی رو تموم کردم و فهمیدم که چقدر اشتباه میکردمداستان بازی خوبه جدا، با این لیک های جدید هم به نظر میاد شخصیت ابی، پرداختش عالیه و همه باهاش همذات پنداری کنن
الان همینایی که لایکت کرده بودن کتکت میزننخب منم امروز بازی رو تموم کردم و فهمیدم که چقدر اشتباه میکردم
ماشالله ابی و رفقاش همه انسان های درست کار و فرشته بودن و اصلا هم با کشتن جول و شکنجه کردنش موافق نبودن، ولی نمیدونم چرا اونجا هیچ کس جلوی ابی رو نگرفت
حالا به اینا، پیسینگ بد و روایت بسیار بد هم اضافه میشه که باعث میشه که نیمه دوم بازی به یه تجربه ملالآور تبدیل بشه. اون شخصیت لیلی و پایان بندی بازی هم که اصلا با عقل جور در نمیومدن