اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
اول اینکه من کی گفتم بازی پلات یا داستان نداره؟خیلی برام جالبه شما که ادعای فهم نقد داری میشه به من بگی Plot hole چی هست اصلا؟ چون من تا جایی که یادمه شماها اعتقاد داشتین بازی کلا پلات نداره بعد یهو وسط پلاتی که وجود نداره سوراخ پیدا شد؟
فکر میکنم این استدلال شماست که وسطش Hole وجود داره اونم به اندازه کله من.
من بارها اینجا گفتم اونور تو تاپیک اسپویلا هم گفتن هی کلی نبافید به هم. یه چیزیو هی تکرار کنید جزیی ایراد بگیرید تا بشه بحث کرد. هی یه سری جملات تکراری مثل اینکه پلات هول داره. جوکه دارم از خنده میمرم. خوب اینکه نشد نقد. به این میگن غر زدن نقد چیز دیگه ایه
@benjohn
اهم...
اول اینکه من کی گفتم بازی پلات یا داستان نداره؟
از تغییر رفتار شخصیت های قدیمی بگیریم (جوئل و تامی) تا شخصیت های جدید که رسما هیج هدف و داستان خاصی ندارن. حالا از جسی و دینا بدبخت میگزریم (که صرفا بخاطر تنها بودن الی به داستان اضافه شدن و اصلا به عنوان شخصیت مستقل نمیشه قبولشون کرد، مخصوصا جسی).
Abby که نصف بازی بهش پرداخته شده بازم شخصیت خیلی نچسبی هست، از اون دقیقه های اول که کنترلش به دست بازیکن هست فقط بزور میخواد به بازیکن نشون داده بشه که این آدم خوبیه، خیلی به فکر دوستاشه، زجر کشیده شدست ولی خوب همه اینا الصا احساس واقعی یا مهم بودن رو به بازیکن یا بیننده نمیدن. مخصوصا اینکه اسم بازی TLOU part 2 هست و مستقیما شخصیت قابل بازی جدید مقایسه میشه با جوئل و الی.
Lev...
میشه لطفا بگی چه نکته مهمی که به داستان اصلی بازی کمک کنه در مورد لو وجود داره؟
+
جدا از اینا، موارد خیلی مضحکی مثل حامله بودن دینا، گرایش جنسیتی لو و ... رو هم نادیده میگیریم.
هرجوری بخوایم داستان 2 نسخه رو مقایسه کنیم، پسرفت حساب میشه.
تاپیک اسپویله بازیه بعد بزاریم توی اسپویلراولا بزارش تو اسپویل.
خوب پس شما نمیدونی پلات هول چیه دوست من. چون این چیزایی که داری میگی که من صد در صد باهاشون مخالفم رو بهش نمیگن پلات هول.
نچسب بودن کاراکتر. بهش نمیگن پلات هول.
اینکه که فلانی شخصیت مهربونی هست رو بهش نمیگن پلات هول
اینکه داستان چه سویی میگیره رو بهش نمیگن پلات هول.
به پیر به پیغمبر اصلا تو بازی هیچ کس نمیگه فلان کاراکتر خوبه. شما بازی نکردین برادر من. اون کاراکتر خاکستریه. هم کار خوب میکنه هم بد. الی هم آخرش نمیبخشش به دلایلی که خودش داره میزاره بره. چون نمیخواد این کشت و کشتار ادامه پیدا کنه. دوستای دیگشم بمیرن.
عه منو اینور کوت کردین متوجه نشدم خوب نزارین راحت باشینتاپیک اسپویله بازیه بعد بزاریم توی اسپویلر
ما دقیقا میدونیم پلات هول چیه، الکی نپیچون.
تاپیک لیک ها و داستان بازی هست چیرو بزاریم تو اسپویلر؟اولا بزارش تو اسپویل.
خوب پس شما نمیدونی پلات هول چیه دوست من. چون این چیزایی که داری میگی که من صد در صد باهاشون مخالفم رو بهش نمیگن پلات هول.
نچسب بودن کاراکتر. بهش نمیگن پلات هول.
اینکه که فلانی شخصیت مهربونی هست رو بهش نمیگن پلات هول
اینکه داستان چه سویی میگیره رو بهش نمیگن پلات هول.
به پیر به پیغمبر اصلا تو بازی هیچ کس نمیگه فلان کاراکتر خوبه. شما بازی نکردین برادر من. اون کاراکتر خاکستریه. هم کار خوب میکنه هم بد. الی هم آخرش نمیبخشش به دلایلی که خودش داره میزاره بره. چون نمیخواد این کشت و کشتار ادامه پیدا کنه. دوستای دیگشم بمیرن.
نه دوست من پلات هول یعنی جایی از داستان تناقض داشته باشه.تاپیک لیک ها و داستان بازی هست چیرو بزاریم تو اسپویلر؟
پلات هول کلا به ایرادات داستانی میشه گفت، مثال "تغییر رفتار ناگهانی شخصیت ها که بی دلیل باشه"، اوایل بازی = جوئل و اعتماد خیلی خیلی سریعش به یه گروه غریبه، اخر بازی= تامی با اون درخواستش از الی.
بعدم اینکه، من دارم میگم داستان و شخصیت های جدید ضعیف، غیر منطقی و غیر قابل باورن، حالا چجوری برداشتت اینه که منظورم من از اینا پلات هوله، بماند...
اون اخر که تامی میاد به الی میگه جای ابی رو پیدا کرده و ....نه دوست من پلات هول یعنی جایی از داستان تناقض داشته باشه.
تمام این ایراداتی رو که گفتی بازی کنی جواب میگیری. جوئل بعدا جلوتر تو خاطرات الی میبینی کلا نسبت ب جوئل چند سال پیش تغییر کرده و اصلا اون آدم منزوی شماره اول نیست. آشناییش با الی باعث شده تغییر کنه. عشق بورزه. پدری کنه. همسایه خوبی بشه. اینا همه باعثش الی است و اینکه تو یه جای نسبتا امن دارن زندگی میکنن. برای همینم اعتمادش به دیگران اونم دیگرانی که جونشونو نجات داده خیلی عجیب نیست. همیناست که میگم بازی کنید متوجه میشین.
اون پیشنهاد تامی رو. هم متوجه نمیشم کجا مرو میگی؟
شخصیتای جدید بازی هم همشون قابل باورن. ابی انگیزه بسیار مشخصی از کاراش داره. هیکلش هم تو بازی کاملا توجیه میشه. آخرای بازی لاغر و ضعیف شدنش هم توجیه میشه.
تغییراتی هم که میکنه توجیه داره.
ببین برو بازی رو تموم کن بیا اینجا تا صبح حرف میزنیم. ولی الان فایده ندره یه چهار تا ویدئو چرت و پرت دیدین ذهنتون خراب شده. تا خودتون تجربه نکنید متوجه نمیشین
این متاکریتیک کلا باید یوزر اسکور رو برداره از سایتش... نه کسی ازش درست استفاده میکنه و نه کسی جدیش میگیره.وقتی بروس از استودیو رفت باید پیش بینی همچین روزی میکردیم.
View attachment 149481
بازیگرا پرفورمنس باور پذیری دارن ولی اینقدر داستان و کرکترا absurd هستن...ذره نمیتونه مخاطب باورشون کنه.شخصیتای جدید بازی هم همشون قابل باورن. ابی انگیزه بسیار مشخصی از کاراش داره. هیکلش هم تو بازی کاملا توجیه میشه. آخرای بازی لاغر و ضعیف شدنش هم توجیه میشه.
ببین بنظر من یه جا رو داری اشتباه می کنی و اونم اینه که قراره تو ابی رو خوشت بیاد ازش. به هیچ وجه. این تخم نحسو خودم تو این تاپیک راه انداختم. تصورم اونموقع براساس اسپویلا این بود. ابی اصلا کاراکتر دوست داشتنی قرار نیست باشه. ابی نقش منفی بازیه حتی با اینکه در نقشش بازی می کنیم. گفتم این اشتباه ما بود اینطور فکر میکردیم داستان بازی اصلا به سمت دوست داشتن ابی نمیره. این الی هست که یواش یواش در طول داستان متوجه میشه که انتقام گرفتن چیزی رو تغییر نمیده بجز اینکه باعث میشه این چرخه خشونت ادامه پیدا کنه و آدمای بیشتری بمیرن.اون اخر که تامی میاد به الی میگه جای ابی رو پیدا کرده و ....
اخه تامی اون اول که مخالف رفتن الی بود، و بعد هم دید که همشون تقریبا کشته شدن اونم وقتی که چند نفر بودن (الی، جسی، تامی، دینا)، برای من غیر منطقیه که این ادم بیاد اون اخر به الی بگه "اره تو بیا و تنها برو سراغ ابی "
ولی خوب حالا این اشکال خاصی نیست...
اول در مورد بازی بگم که من یکی از Lets play ها بازی رو دیدم و خودم بازی نکردم، ولی خوب به نظرم تمام بخش های مهم و داستانی رو دنبال کردم.
با هیکل و فیزیک ابی کاری ندارم، ولی از اون ابتدای شروع داستانش تا اخر، حتی یه ذره هم این شخصیت برا من مهم نبود، یه قسمتیش بر میگرده بخاطر کشته شدن جوئل ولی دلیلش فقط اون نیست، دلیل مهمتر به نظر من اینه که ادم ناخوداگاه مقایس میکنه با شخصیت های قابل بازی قبلی...
اینو الان دیدمبرو برو تا کسی ندیده پاکش کن ضایع شد. چون معلوم شد اصلا بازی نکردی. ببین اسپویلا خیلیاش غلط بود ولی تو هنوز تو اسپویلا موندی