اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
الان خشم ملت از اون رومنس چیه دقیقا ؟ اولین باره همچین چیزی دیدین ؟
بزرگترین اشکال بازی همون پایان بندیشه که میزنه کل چیزایی که میخواسته در طول بازی ببافه رو پنبه میکنه...
الان خشم ملت از اون رومنس چیه دقیقا ؟ اولین باره همچین چیزی دیدین ؟
بزرگترین اشکال بازی همون پایان بندیشه که میزنه کل چیزایی که میخواسته در طول بازی ببافه رو پنبه میکنه...
ولی بازم من متوجه مسخره کردن اون صحنه رومنس و کلا بخش داستانی ابی نمیشم ، کجاش ترول داره ؟
یک جریان دیگه هم فاصله بین این جریان انتقامه...یعنی بعد شروع برخورد الی و ابی، وقتی بعد قرنی ساید میشن الکی، به خط انتقام برمیگردی همینجوریش خسته شدی... بعد که جریان نیمه تموم شدن اون جریان و مبارزه پیش میاد دیگه بیخیال شدن یکهویی الی قشنگ خود جریان انتقام و عطشش رو از بین میبره.حالا ما که هیتر و تینیجر هستیم، الان خیلی از لایو استریمر ها و ... دارن بازی رو جلو میرن و یا تموم کردن، تا اونجایی که من دیدم همه از دم از داستان و ... ایراد گرفتن
به twitch chat هم که نمیشه اعتماد کرد چون همشون هوموفوبن وگرنه توی چت هم همه میگن این چه داستانیه
+
من همچنان میگم به جز ابی و lev، مرگ های بازی هم به شدت آبکی هستن حالا یه عده از دوستان میگن افرین به این شجاعت و ... ، کشتن شخصیت های اصلی کار اصلا سختی نیست، سختیش بعد از مرگ و ادامه داستان میاد که بازی توی این مورد توی دیواره...
کاشکی جایزه Best Narrative هم بگیره... قشنگ من نه ناراحت میشم و نه چیزی فقط از خنده روده بر میشم!باو خشم چیه، سکانس رومنس بذارن که بذارن
داریم می خندیم کلا به یه پدیده نادر تو ویدیو گیم
کلا آخه بازی های ناتی داگ تو فضایی نیستن که بشه ازشون میم و جوک این جوری ساخت
ولی این سکانس؟
این سکانس محشره Iconic AF
میره کنار بهترین های تاریخ ویدیو گیم
بازی متای 95 شو گرفته
فروش بالای 10 میلیونی شم میکنه
گوتی شم میگیره
ما این جا نشستیم به یه سری ری اکشن و میم هایی می خندیم که اون ور بذاریم یه لشگری شروع به Purge مون می کنن
ببین یکم میری جلو تو بازی همون اوایل یهو بازی میزنه فاز یهودیا و ... اینجوری میشه که wtf ؟ این دیگه از کجا اومد اصلا چه ربطی داره و دوباره wtf ؟اینجوری که من فهمیدم داستان بازی میخواد تم انتقام رو به تصویر بکشه (که یه چیز کلیشه ای هست ولی انتخاب این تم به خودی خود مشکلی نداره منتها انتظار میره پرداخت خوبی داشته باشه) و در این حین هم میخواد به زور عقاید یه سری رو به بازیکن قالب کنه. یه جورایی نمیدونه به کدوم سمت باشه و در نتیجه هر 2تا رو خراب کرده. تم انتقامش که به واسطه اون پایانش عملا زیر سواله و از اونور انتخاب شخصیت هایی مثل ابی که بازیکن ازشون متنفر هست کاملا در تضاد با اون چیزیه که سعی دارن بولدش کنن. یه قسمت هایی از بازی هم که عملا بود و نبودشون فرقی نمیکنه و فقط در راستای همون قالب کردن یه سری عقاید به بازیکن هست و اگر حذفش کنی، هیچ لطمه ای به بازی نمیخوره. اون پایان خصوصا بعد از اون همه کاری که در طول بازی میکنی، یه افتضاح به تمام معناست (فقط سر کشتن ابی به این نتیجه رسید انتقام بده؟ سر بقیه آدمایی که میکشت این منطقش خاموش بود؟ تازه انتظار میره اینجور مواقع دشمن طرف با 4تا دیالوگ درست و حسابی شما رو متوجه کارتون بکنه و از انتقام بیزارتون کنه ولی اینجا نه تنها این قضیه نیست، که طرف مقابلت هم یکی بدتر و نچسب تر از خودته) و سطح پایین ترین چیزی بود که میشد برای ادامه داستان بازی پیدا کرد. کاش هیچوقت ساخته نمیشد این بازی. تنها کاری که کرد این بود که یه شخصیت عالی (جوئل) رو بیخود و بی جهت نابود کرد و ضربه وحشتناکی به پیکره این سری زد. واقعا هیچ دلیلی نبود شماره دوم ساخته بشه. هیچ دلیلی.
دابل استاندارد به این میگن