اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
شاهکار بود. کی وقت کردن این رو بسازناین فرمت میم خداس خدا
از قیافه و تیپ خودش که وضعش معلومه کجاش کپک زده است بقول مرد آخر ویدیو never been offered a sausage..منتقد IGN فرمودن هرکی از اون صحنه آبی خوشش نمیاد، V!rgin هست.
هولی شعط
تازه نیل اونموقع که بازی معرفی شد، گفت این بهترین سناریو ایی که بهش فکر کردناینجوری که من فهمیدم داستان بازی میخواد تم انتقام رو به تصویر بکشه (که یه چیز کلیشه ای هست ولی انتخاب این تم به خودی خود مشکلی نداره منتها انتظار میره پرداخت خوبی داشته باشه) و در این حین هم میخواد به زور عقاید یه سری رو به بازیکن قالب کنه. یه جورایی نمیدونه به کدوم سمت باشه و در نتیجه هر 2تا رو خراب کرده. تم انتقامش که به واسطه اون پایانش عملا زیر سواله و از اونور انتخاب شخصیت هایی مثل ابی که بازیکن ازشون متنفر هست کاملا در تضاد با اون چیزیه که سعی دارن بولدش کنن. یه قسمت هایی از بازی هم که عملا بود و نبودشون فرقی نمیکنه و فقط در راستای همون قالب کردن یه سری عقاید به بازیکن هست و اگر حذفش کنی، هیچ لطمه ای به بازی نمیخوره. اون پایان خصوصا بعد از اون همه کاری که در طول بازی میکنی، یه افتضاح به تمام معناست (فقط سر کشتن ابی به این نتیجه رسید انتقام بده؟ سر بقیه آدمایی که میکشت این منطقش خاموش بود؟ تازه انتظار میره اینجور مواقع دشمن طرف با 4تا دیالوگ درست و حسابی شما رو متوجه کارتون بکنه و از انتقام بیزارتون کنه ولی اینجا نه تنها این قضیه نیست، که طرف مقابلت هم یکی بدتر و نچسب تر از خودته) و سطح پایین ترین چیزی بود که میشد برای ادامه داستان بازی پیدا کرد. کاش هیچوقت ساخته نمیشد این بازی. تنها کاری که کرد این بود که یه شخصیت عالی (جوئل) رو بیخود و بی جهت نابود کرد و ضربه وحشتناکی به پیکره این سری زد. واقعا هیچ دلیلی نبود شماره دوم ساخته بشه. هیچ دلیلی.
نه تموم نکردم ولی فکر کنم ۷۰ درصدشو رفتمبازی رو تموم کردی؟
تمام اش کنی کاملا درک میکنی خشم ملت از چیه.نه تموم نکردم ولی فکر کنم ۷۰ درصدشو رفتم
این سایتها یه سری امتیازاتی دارن مثل نسخه ریویو و چیزهای دیگه که برای نگهداشتن اونها هر نوع پاچه خاری انجام میدم. اون سایتهای که امتیاز کامل بهش دادن یه نگاهی بنداز.... بعضی هاش رو برای اولین بار میبینی1.وقتی بازی داستانش در این حد تعطیله پس باید قبول کنن این 10 هایی که سایتا بهش دادن منطق درستی پشتش نیست.
پایان یکی از بخش های اعظم مشکله ولی خط داستانی Lev خنده دار ترین چیزیه که توی بازی وجود داره، رسما کمدیه....الان خشم ملت از اون رومنس چیه دقیقا ؟ اولین باره همچین چیزی دیدین ؟
بزرگترین اشکال بازی همون پایان بندیشه که میزنه کل چیزایی که میخواسته در طول بازی ببافه رو پنبه میکنه...
بخش داستانی LEV فاجعه س .... اونم درستپایان یکی از بخش های اعظم مشکله ولی خط داستانی Lev خنده دار ترین چیزیه که توی بازی وجود داره، رسما کمدیه....