PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

داریم به درجات عرفانی میرسیم که هرکی با این داستان حال نکرد معلوم الحال و بچه وزنه!:)
Thanks BC

اوه اوه اوه :دی

قدیما همینا یه عده دیگه رو به کمالگرایی و این شر و ورها مسخره می کردند

How the Tables have Turned :دی

View attachment 149173
حالا یوزر اسکور منبع مناسبی نیست...ولی اینجا به حق میزان عصبانیت ملت رو نشون میده.

موندم چرا هیترها و مایکروفن ها سر ساعت صفر به GOW و امثالهم حمله نکردن؟
مشکلی داره دلست؟ :-?
oh Wait :D... دلست مال آدمای خاصه یادم رفت :>

عاقا بچه سال، تینیجر و ... که خوبه، من این پست رو دیدم درجا گفتم مارو بخیر و شمارو به سلامت :
View attachment 149170

:-j:-j:-j

:-j:-j

+
اتفاقا جالبه معمولا افراد کم سن و سال تر با محتوای edgy و در ظاهر خفن حال میکنن :-"
ما رو دور نریزید ما انقدر هم بدرد نخور نیستیم:lol::lol:

اینا رو تو تاپیک اصلی بازی بذارم، باید بعدا جنازه یوزرمو از انجمن جمع کنید. این جا برای گذاشتن شون امن تره یخورده :D

یه مقدمه بگم
من اهل 4Chan نیستم ولی از میزان خطرناک بودن کامیونیتی شون به شدت مطلعم (هر چند به نسبت 10 سال پیش خیلی مطیع تر و رام تر شدن)
بگذریم، اگه کلا جایی باشه که مطمئن باشیم بازی و تم های سیاسی، جنسیتی، روانی اش عمرا بهشون بسازه کامیونیتی های 4Chan اند :D (خودتون تصور کنید کیا جمع شدن توش :D... میشه گفت به هیچ وجه آدمای خاصی نیستن :)) )
کاتالوگ /v/ (که میشه مخفف ویدیو گیم) انجمن هم به اندازه کافی عاشق مالیدن به هر بازی ای که عشقشون بکشه هست. تصور این که بعد ریلیز تلو 2 چخبره اون جا برای هیچ کدوممون نباید سخت باشه. تقریبا مثل این جاست، "یکم" (:D) ترول محور تر و با این فرق گنده که اگه یکی مثل مدیریت عزیز این جا، بره اون جا اون نظر دلنشین رو بده جای 20 تا لایک خوردن، تیکه پاره هاش رو بین خودشون تقسیم می کنن میخورن :-"

خب مقدمه رو بگذرونیم
بریم سر اصل مطلب :D

سونی به لونه زنبورها حمله کرد :D
گرفتن فرم DMCA واسه پست های اون جا صادر کردن تقریبا یه موج از پست هایی که علیه بازی بوده رو آوردن پایین
1592593101726.png
اگه توییتری، ردیتی جایی بود همچین اتفاقی می افتاد اصولا چیزی نمیشد... همه یه فحشی به سونی میدادن، یه عده هیتر صداشون میزدن و همه می رفتن خونه هاشون
ولی زده کمپانی به اون گندگی پست مسخره منو درباره بازیشون تو یه انجمن جمع و جور تو گوشه اینترنت بسته؟
که این طور:
149198
و همه چیز بدتر پخش میشه :دی

حالا من اینا رو از کجا فهمیدم
از اون جا که یه سری از میم هایی که اصولا نباید از 4Chan خارج شن، با یه شدت خاصی خارج شدن :-? و وقتی پی شو گرفتم رسیدم به این داستان :D
ناتی داگ احتمالا یکی از Cursed ترین میم فرمت های چند ماه اخیر رو به نظرم خلق کرده که کار کمی نیست جدا :-"
میذارم تو اسپویلر میم ها رو، اکثرا هم کانتکست های عجیب و غریب دارن، اگه یه سری شون رو نفهمیدید ایرادی نداره :D

به فرمت اش هم آشنایی دارید اگه این جایید :D

خلاصه که دم نیل گرم، خوراک خنده ما رو ساخت واسه یه مدت =))

سلام به همگی
یکی بهم بگه چرا انقدر نمره پایین گرفته در بخش نمرات یوزر
View attachment 149200
هیچی از داستان بازی خوششون نیومده
البته طبق تاپیک همسایه کسی بیخود میکنه از بازی خوشش نیاد

اینا رو تو تاپیک اصلی بازی بذارم، باید بعدا جنازه یوزرمو از انجمن جمع کنید. این جا برای گذاشتن شون امن تره یخورده :D

یه مقدمه بگم
من اهل 4Chan نیستم ولی از میزان خطرناک بودن کامیونیتی شون به شدت مطلعم (هر چند به نسبت 10 سال پیش خیلی مطیع تر و رام تر شدن)
بگذریم، اگه کلا جایی باشه که مطمئن باشیم بازی و تم های سیاسی، جنسیتی، روانی اش عمرا بهشون بسازه کامیونیتی های 4Chan اند :D (خودتون تصور کنید کیا جمع شدن توش :D... میشه گفت به هیچ وجه آدمای خاصی نیستن :)) )
کاتالوگ /v/ (که میشه مخفف ویدیو گیم) انجمن هم به اندازه کافی عاشق مالیدن به هر بازی ای که عشقشون بکشه هست. تصور این که بعد ریلیز تلو 2 چخبره اون جا برای هیچ کدوممون نباید سخت باشه. تقریبا مثل این جاست، "یکم" (:D) ترول محور تر و با این فرق گنده که اگه یکی مثل مدیریت عزیز این جا، بره اون جا اون نظر دلنشین رو بده جای 20 تا لایک خوردن، تیکه پاره هاش رو بین خودشون تقسیم می کنن میخورن :-"

خب مقدمه رو بگذرونیم
بریم سر اصل مطلب :D

سونی به لونه زنبورها حمله کرد :D
گرفتن فرم DMCA واسه پست های اون جا صادر کردن تقریبا یه موج از پست هایی که علیه بازی بوده رو آوردن پایین
View attachment 149199
اگه توییتری، ردیتی جایی بود همچین اتفاقی می افتاد اصولا چیزی نمیشد... همه یه فحشی به سونی میدادن، یه عده هیتر صداشون میزدن و همه می رفتن خونه هاشون
ولی زده کمپانی به اون گندگی پست مسخره منو درباره بازیشون تو یه انجمن جمع و جور تو گوشه اینترنت بسته؟
که این طور:
View attachment 149198
و همه چیز بدتر پخش میشه :D

حالا من اینا رو از کجا فهمیدم
از اون جا که یه سری از میم هایی که اصولا نباید از 4Chan خارج شن، با یه شدت خاصی خارج شدن :-? و وقتی پی شو گرفتم رسیدم به این داستان :D
ناتی داگ احتمالا یکی از Cursed ترین میم فرمت های چند ماه اخیر رو به نظرم خلق کرده که کار کمی نیست جدا :-"
میذارم تو اسپویلر میم ها رو، اکثرا هم کانتکست های عجیب و غریب دارن، اگه یه سری شون رو نفهمیدید ایرادی نداره :D

به فرمت اش هم آشنایی دارید اگه این جایید :D

خلاصه که دم نیل گرم، خوراک خنده ما رو ساخت واسه یه مدت =))
اینم داشته باش :D

یعنی وقتی می بینم که اونور فکر میکنند مخالفای بازی به خاطر خشن بودن بازی یا مرگ جوئل ایراد میگیرند...دیگه نمیتونم خندمو کنترل کنم:D
عبارت های تکراری می بینم که آره... این سطح خشونت رو درک نمی کنید شما...حقم دارید هیتر باشید...
مرگ جوئل سنگین بود بهتون حق میدیم هیتر باشید...
بازی هنجارشکنه بایدم هیتر باشید...
و هزاران دلیل مضخرف که بایدم هیتر باشید:D(بماند اون پیام اخلاقی برنامه کودکی خودش هنجارشکنانه بودن بازی رو نابود میکنه:D)
من فکر میکردم دراکمن هرچقدرم لوزر باشه اما نویسنده خوبیه... اینجا نشون داد واقعا توانایی هاش تو زمینه داستان چقدره...
بعد جالبه شایعه درست میکنن بروس همیشه مخالف داستان های دارک بوده...داداش داستان دارک با عنوانی که صحنه های خشن توش داره متفاوته... این داستان الان دارکه؟این هدف چیزی بود که انقدر تبلیغات روش باشه که ویدیوگیم به خودش ندیده؟نسل هشت چیه... توی نسل پنج و شش داستان های بهتری رو ما دیدیم...
___
جا داره یادی کنیم از این متن...
بروس برگرد به تیمت...نیل ری*ده به تیمت:D

واقعا از لایک بیشتر ارزش داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or