اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
بازی از لحاظ گرافیک،فیزیک و انیمشین جز بهترین های این نسله ولی داستان شخصیت پردازی،کلا تو دیواره،نویسنده بازینامه رو بر خلاف قسمت اول نوشته.یقین دارم این جماعت بازیم تموم کنن یا میان هی شاهکار شاهکار میکنن یا حتی اگه از داستان خوششون نیاد میان میگن فهم ماها به شاهکاری که دراکمن ساخته نمیرسه
اینا مشخصه خودشونو گول زدن.
هر کی لست 1 رو بازی کرده باشه با اون داستان شاهکار و رابطه پدر دختری عالی بازی,اصولا نباید اسم لست 2 رو کنار اون شاهکار بیاره ولی متاسفانه تعصب رو کاریش نمیشه کرد
شکی در عالی بودن اون فاکتور هایی که گفتی نیست ولی چیزی که لست 1رو از بقیه بازیا متمایز میکرد داستان سراییش بود نه اون فاکتورابازی از لحاظ گرافیک،فیزیک و انیمشین جز بهترین های این نسله ولی داستان شخصیت پردازی،کلا تو دیواره،نویسنده بازینامه رو بر خلاف قسمت اول نوشته.
یه مورد دیگه که یادم افتاد الی تو قسمت اول گفته بود نمیخواد از جول جدا بشه و با تامی بره پیش فایرفلای و گفته بود هرکی که دوسش داشتم یا تنهاش گذاشته یا مرده
آخر قسمت دوم هم تامی و دینا که زنده موندن الی رو تنها میذارن،درکل منظورم اینه الی گفته بود ترسم اینه یه روز تنها بمونم که آخرش تنها شد و حتی انتقام جول رو هم نگرفت،نباید ادامه لست رو میساختن به نظرم اون خاص بود خودش رو از دست داد.
دقیقا، نیل با خیال خودش داستانی که نوشته باعث نفرت ملت به بازی میشه، الان تنها حسی که دارم، عجب کمدی دیدم!انصافا داستان بازی بیشتر از اینکه بد باشه، خنده داره![]()
استاد اون جمله را با من بودنداریم به درجات عرفانی میرسیم که هرکی با این داستان حال نکرد معلوم الحال و بچه وزنه!
Thanks BC
البته یکی دیگه هم فرمودن آدمای خاص از این داستان لذت میبرن، و امثال ما چیزی حالیمون نمیشهاستاد اون جمله را با من بودن![]()
متاسفم برای کسایی که ویدیوگیم براشون به یه سرگرمیه سطحی و بچه گانه خلاصه میشه
متاسفانه یا خوشبختانه این بازی فراتر از سطح درک خیلیاست و من بسیار احساس خوبی دارم که جزء این دسته از افراد سطحی نگر نیستم و میتونم از این داستان خاص و منحصربفرد لذت ببرم.
کریتوس رو با هیچکس نباید مقایسه کرد.تامامView attachment 149173
حالا یوزر اسکور منبع مناسبی نیست...ولی اینجا به حق میزان عصبانیت ملت رو نشون میده.
میشه اسم اون کاربر رو برام خصوصی کنیعاقا بچه سال، تینیجر و ... که خوبه، من این پست رو دیدم درجا گفتم مارو بخیر و شمارو به سلامت :
View attachment 149170
+
اتفاقا جالبه معمولا افراد کم سن و سال تر با محتوای edgy و در ظاهر خفن حال میکنن![]()