PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

انصافا داستان بازی بیشتر از اینکه بد باشه، خنده داره :-j
شبیه اینه به یه دانش اموز دبیرستانی بگی داستان با محوریت pride و حقوق برابری بنویسه :-"
abby و lev که کلا خط داستانیشون توی دیواره و اصلا کاری به منطق شخصیت ها هم نداشته باشیم، خود داستان اصلی و بعد پایانش خیلی خیلی بد اجرا شده...
حیف واقعا :|
+
من الان:
View attachment 149088

فقط منتظر اون دسته "فن" های بازیم که دارن میگن همه هیتر سونی و ناتی داگن :-jتا خودشون بازی کنن و ببینیم ری اکشنشون چجوریه...
شرط میبندم حتی بعد تجربه کامل بازی میان میگن شاهکاره،حتی بهتر از قسمت اول.

البته او عکس رنگین کمان در دریا فتوشاپ هست و صرفا جهت خلاصه بندی داستان در یک فریم انجام شده :D
چیزیو تغیر نمیده،توی بازی پر هست از پرچم ها و نمادها که از حوصله من خارج...
چیزیکه بیشتر باعث ناراحتی من میشه قسمت به معنای واقعی تف تو صورت طرفدارهای قسمت اوله که عاشق کرکتر جول بودیم،بدتر از پلات بازی نحوه کشته شدن و بعد اون که یه شخصیت (manny) که از دوستای ابی هست تف میکنه تو صورت جول که خیلی شبیه دارکمن هست،احتمال اینکه این موضوع شانسیه صفر درصد حتی اگه بصورت ناخواسته این کرکتری که تف میکنه رو جسد جول این شکلی طراحی شده باشه باید عوضش میکردن،کلا بازی یطوریه انگار خوششون هم اومده،دراکمن هم معلومه هرچی عقده داشته خالی کرده.یعنی امکان نداره کسی که قسمت اول جز بازیهای مورد علاقش باشه از این بازی خوششون بیاد به غیر از کسایی که فقط نمره بازی مهمه که بگن آره بازی کنسول ما نمرش بالا شد و گوتی و این داستانا.
149094

شرط میبندم حتی بعد تجربه کامل بازی میان میگن شاهکاره،حتی بهتر از قسمت اول.
منطق این افراد این هست که شما اگه از پای یوتیوب هم بشینی 20 ساعته بازیو ببینی 0 تا 100 شو و کل داستان سرو تهش متوجه بشی ولی چون خودت بازی نکردی به هیچ عنوان نمیتونی نظر بدی یعنی حتما باید دسترو بگیری دستت بازی کنی وگرنه اون چیزی که شما میبینی آلترناتیو ریالیتی هست:D در صورتی که همین الان من از صبح پیش برادرم نشستم اون داره بازی میکنه من میبینم، پس فقط اون میتونه نظر بده از دیده این افراد:D

اتفاقا من دیشب با یکی از دوستان بحث میکردم :-" همش میگفتم عاقا من کاری به گیم پلی و گرافیک و ... ندارم و فقط در مورد داستان، نحوه جلو رفتن داستان و شخصیت ها حرف میزنم...
بعد دوست عزیز دوباره میگفت نه روی tv 4k یه چیز دیگست 149096

حالا باز میگم خود بازی عالیه ولی این داستانشه که مشکل داره و خیلیم مشکل داره، حالا یه عده ای هم میگن "این بازی فراتر از سطح درک خیلیاس" و " صنعت گیم و داستان توی گیم قراره با این بازی پیشرف تکنه"، نمیدونم ترول میکنن یا جدی میگن :|
اگه قراره بازی ها با اینطور داستان نویسی پیشرف کنن که باید در کل صنعت بازی سازی رو گل گرفت.
از بزرگترین انتقاد هایی که به داستان بازی ها میشه، یکی شخصیت پردازی های ضعیف هست یکی پلات هول و جزئیات داستانی ضعیف، مثلا صرفا فقط 2-3 خط در مورد یه شخصیتی نوشتن که بخوان دنیای بازی رو پر کنن، حالا tlou 1 توی این مورد خیلی خیلی عالی بود و به جز شخصیت های اصلی، افرادی هم بودن مثل bill که خیلی باورپذیر بودن و در کل از این نظر بازی مشکلی نداشت.
حالا tlou 2 :-j
lev :-j
+
اصلا اگه شما دقت کنی حداقل تا اینجا که من دیدم شخصیت جوئل یک آدم افسرده صدا گرفته دائم ناراحته که یه جوری به پلیر میخواد القا کنه که این آدم باید تاوان کارهای گذشتشو بده, No shi/t این بهترین چیزیه که میتونی پیاده کنی تو داستان؟
تو دنیای آخر زمانی که همه درگیر دست پنجه نرم کردن با کلیکر ، مریضی ، قحطی هست کسی میتونه تصمیم منطقی یا غیر منطقی بگیره که بخوایم متهمش کنیم؟ اونم جوئلی که تو شماره اول بازی یک رولر کوستر احساسی بود براش چه از مرگ دخترش چه دوباره از دست دادن الی، جوئل هم مثل هزاران کاراکتر دیگه داخل دنیای last of us کاری انجام داد که فکر میکرد درسته و نمیشه متهمش کرد پس حقشه باید تاوانشو بده، چون اگر بر این مبنا باشه الی هم باید تاوان سلاخی کردن تمامی آدم هایی که تو شماره 2 به قتل رسونده بده، پس عملا با کشته نشدن ابی و لو چرخه خشونت شکسته نشده و فقط یه انقام نصفه کار ول شد، الان یک npc تو این شماره 2 میتونه ادعا کنه کنه فاملیش میاد میزنه الی تو شماره 3 میشکه و چرخه ادامه پیدا میکنه ، ولی چون از دوستان lgbtq هستن این موضوع خشونت تا همینجا بسه :D

دقیقا اگه بازی میخواست متفاوت باشه، باید حداقل یکم تلاش میکرد که سرانجام کارهای الی و کلا چرحه انتقام متفاوت باشه.
الان به نظر من داستان رو فقط خواستن edgy و خفن کنن، با مرگ های ناگهانی...
بعد پایان بازی هم که کلیشه ای ترین پایان ممکن.
همون داستان " نه اگه منم تورو بکشم یعنی منم ادم بدی هستم"، پس این وسط که کلی شخصیت کوچیک و بزرگ مردن چی :| پبرگشتن الی به مزرعه و پیدا کردن خونه خالی هم که قشنگ بزرگترین جوک بود، چیزی که توی همه ی داستان ها و سریال های ابکی هست.

آخرین ویرایش:
چیزیو تغیر نمیده،توی بازی پر هست از پرچم ها و نمادها که از حوصله من خارج...
چیزیکه بیشتر باعث ناراحتی من میشه قسمت به معنای واقعی تف تو صورت طرفدارهای قسمت اوله که عاشق کرکتر جول بودیم،بدتر از پلات بازی نحوه کشته شدن و بعد اون که یه شخصیت (manny) که از دوستای ابی هست تف میکنه تو صورت جول که خیلی شبیه دارکمن هست،احتمال اینکه این موضوع شانسیه صفر درصد حتی اگه بصورت ناخواسته این کرکتری که تف میکنه رو جسد جول این شکلی طراحی شده باشه باید عوضش میکردن،کلا بازی یطوریه انگار خوششون هم اومده،دراکمن هم معلومه هرچی عقده داشته خالی کرده.یعنی امکان نداره کسی که قسمت اول جز بازیهای مورد علاقش باشه از این بازی خوششون بیاد به غیر از کسایی که فقط نمره بازی مهمه که بگن آره بازی کنسول ما نمرش بالا شد و گوتی و این داستانا.
View attachment 149094
اصلا اگه شما دقت کنی حداقل تا اینجا که من دیدم شخصیت جوئل یک آدم افسرده صدا گرفته دائم ناراحته که یه جوری به پلیر میخواد القا کنه که این آدم باید تاوان کارهای گذشتشو بده, No shi/t این بهترین چیزیه که میتونی پیاده کنی تو داستان؟
تو دنیای آخر زمانی که همه درگیر دست پنجه نرم کردن با کلیکر ، مریضی ، قحطی هست کسی میتونه تصمیم منطقی یا غیر منطقی بگیره که بخوایم متهمش کنیم؟ اونم جوئلی که تو شماره اول بازی یک رولر کوستر احساسی بود براش چه از مرگ دخترش چه دوباره از دست دادن الی، جوئل هم مثل هزاران کاراکتر دیگه داخل دنیای last of us کاری انجام داد که فکر میکرد درسته و نمیشه متهمش کرد پس حقشه باید تاوانشو بده، چون اگر بر این مبنا باشه الی هم باید تاوان سلاخی کردن تمامی آدم هایی که تو شماره 2 به قتل رسونده بده، پس عملا با کشته نشدن ابی و لو چرخه خشونت شکسته نشده و فقط یه انقام نصفه کار ول شد، الان یک npc تو این شماره 2 میتونه ادعا کنه کنه فاملیش میاد میزنه الی تو شماره 3 میکشه و چرخه ادامه پیدا میکنه ، ولی چون از دوستان lgbtq هستن این موضوع خشونت تا همینجا بسه :D و اینکه جوئل فقط اضافی بود تو داستان. well played druckmann

آخرین ویرایش:
1592571787784.png
کم کم دوستان با واقعیت رو به رو می شن
تازه دوستان به مراحل ابی و پایان بازی نرسیدن :Ranting:
واقعا تصورش هم سخت که تو این شرایط 60 دلار پول بدی و نهایت به جای حس رضایت , سردرد بگیری و کنسول و دسته رو نابود کنی

تو دنیای آخر زمانی که همه درگیر دست پنجه نرم کردن با کلیکر ، مریضی ، قحطی هست کسی میتونه تصمیم منطقی یا غیر منطقی بگیره که بخوایم متهمش کنیم؟ اونم جوئلی که تو شماره اول بازی یک رولر کوستر احساسی بود براش چه از مرگ دخترش چه دوباره از دست دادن الی، جوئل هم مثل هزاران کاراکتر دیگه داخل دنیای last of us کاری انجام داد که فکر میکرد درسته و نمیشه متهمش کرد پس حقشه باید تاوانشو بده، چون اگر بر این مبنا باشه الی هم باید تاوان سلاخی کردن تمامی آدم هایی که تو شماره 2 به قتل رسونده بده، پس عملا با کشته نشدن ابی و لو چرخه خشونت شکسته نشده و فقط یه انقام نصفه کار ول شد، الان یک npc تو این شماره 2 میتونه ادعا کنه کنه فاملیش میاد میزنه الی تو شماره 3 میکشه و چرخه ادامه پیدا میکنه ، ولی چون از دوستان lgbtq هستن این موضوع خشونت تا همینجا بسه :D و اینکه جوئل فقط اضافی بود تو داستان. well played druckmann
واقعا نویسندگی بازی همینقدر که گفتی سطح پایینه،میگن الی با نکشتن ابی به چرخه انتقام پایان داد".این همه آدم کشته شده همه اینا میتونن دلیلی باشن برای انتقام در قسمتای بعدی،با این منطق چرخه ای شروع میشه که تمومی نخواهد داشت،از اینور در 10 ساعت دوم بازی پدر ابی رو نشون میده که آدم خوبی بوده و این داستانا(مثلا نویسنده میخواد بگه کار جول اشتباه بود که جراح رو کشت)این هم نتیجه اعمال جول ،در حالی که جراح میدونست ممکنه پادزهر پیدا نشه و الی هم بمیره،پس پدر ابی هم با یه قاتل فرقی نداشت،(توی نوار کاست ها قسمت اول یه نوار کاستی بود که تو ساختمون فایرفلای که از اعضاشون میگن مطمعن نیستن درباره عمل الی و اینکه پادزهرپیدا خواهد شد یانه ). نه واقعا دغدغه آدما در دنیای آخرالزمان مشکلات جنسیشونه؟جول به الی گفته بود هیچ اطلاعاتی به کسی نده،بعد خودش به چندتا غریبه اطمینان میکنه و اسمشو میگه و اونام دخلشو میارن،یا تامی دوساعت آخر بازی میاد میگه من میدونم ابی کجاست،تو بهم قول دادی انتقام جول رو بگیری!درحالی که این حرفا تو شخصیت تامی نمیگنجه،تامی میدونه اگه جول زنده بود هیچوقت نمیخواست الی بره انتقامشو بگیره،واقعا نویسندگی بازی تو دیواره نمیدونم چطور این نمره هارو دادن.

View attachment 149119
نگفتم:-"،واقعا باید به حال این جامعه گیمری گریه کرد.
یقین دارم این جماعت بازیم تموم کنن یا میان هی شاهکار شاهکار میکنن یا حتی اگه از داستان خوششون نیاد میان میگن فهم ماها به شاهکاری که دراکمن ساخته نمیرسه :|
اینا مشخصه خودشونو گول زدن.
هر کی لست 1 رو بازی کرده باشه با اون داستان شاهکار و رابطه پدر دختری عالی بازی,اصولا نباید اسم لست 2 رو کنار اون شاهکار بیاره ولی متاسفانه تعصب رو کاریش نمیشه کرد

یقین دارم این جماعت بازیم تموم کنن یا میان هی شاهکار شاهکار میکنن یا حتی اگه از داستان خوششون نیاد میان میگن فهم ماها به شاهکاری که دراکمن ساخته نمیرسه :|
اینا مشخصه خودشونو گول زدن.
هر کی لست 1 رو بازی کرده باشه با اون داستان شاهکار و رابطه پدر دختری عالی بازی,اصولا نباید اسم لست 2 رو کنار اون شاهکار بیاره ولی متاسفانه تعصب رو کاریش نمیشه کرد
صد در صد، بعدشم میگن بقیه دستشون به بازی نرسیده، من خودم پرو دارم به من میگن ps4 نداری تکلیف مایکروفن ها دیگه مشخصه من خودم با همین سونی فن‌ها یه زمان توی چت بودم طرف خیلی منطقی بود ولی اینجا همین موضوع رو خیلی فن بویانه نظر میداد خلاصه فکر نکنید آلان بازیو تموم کنن بعد شیلنگ رو بگیرن به دراکمن، کلا رفتارشون عین جمه... ری ا....لامی هست هرکی ایراد بگیره کنسول نداره و هیتره و مایکرو فنه، شما شاهد باشید n خط می‌نويسن که بازی شاهکاره و داستانش بهترین داستان بازی‌ها بوده از بدو ورود

یعنی هنوز 44 چپتر مونده؟ بازی اصلا اون لذت شماره اول رو نداره یه جورایی جوو افسردگی داره میخوای زود تموم بشه
نه 10 تا دیگه مونده.My bad
قسمت ها به این شکله
Jackson
Seattle Day 1
Seattle Day 2
Seattle Day 3
The Park
Tracking Lesson
از اینجا از دید ابی شروع میشه،مزخرف ترین قسمت ها
Seattle Day 1
Seattle Day 2
Seattle Day 3
دوساعت آخر الی

The Farm

• The Farm

Santa Barbara
The Farm

• Epilogue
  • کل بازی 23 ساعته

صد در صد، بعدشم میگن بقیه دستشون به بازی نرسیده، من خودم پرو دارم به من میگن ps4 نداری تکلیف مایکروفن ها دیگه مشخصه من خودم با همین سونی فن‌ها یه زمان توی چت بودم طرف خیلی منطقی بود ولی اینجا همین موضوع رو خیلی فن بویانه نظر میداد خلاصه فکر نکنید آلان بازیو تموم کنن بعد شیلنگ رو بگیرن به دراکمن، کلا رفتارشون عین جمه... ری ا....لامی هست هرکی ایراد بگیره کنسول نداره و هیتره و مایکرو فنه، شما شاهد باشید n خط می‌نويسن که بازی شاهکاره و داستانش بهترین داستان بازی‌ها بوده از بدو ورود
یارو اومده تو تاپیک امتیازات میگه حتی اگه داستان بازی فاجعه هم باشه بازم بازی شاهکاره
اینجا دوتا موضوع پیش میاد:
1.وقتی بازی داستانش در این حد تعطیله پس باید قبول کنن این 10 هایی که سایتا بهش دادن منطق درستی پشتش نیست.
2.من بشخصه دلیل اصلی که لست 1 رو شاهکار میدونم داستان سراییش بود نه گیم پلی(فکر کنم اکثر کسایی که با لست 1 حال کرده باشن هم نظرن باهام)
اگه یوقت انچارتد همچین داستانی میداشت قطعا اینقدر ناراحت نمیشدم چون اون بازی گیم پلی محوره درحالیکه لست از همون یه ربع اول نسخه اول مشخصه که داستان محوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or