اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
تو رو قرآن GOW بعدی رو این سمت نبرن، دیگه این داستان داگ ش!ت اش عرضه شد، ولی بخوان بقیه سازنده ها از این الگو بگیرن...من دیگه برای هیچ داستانی هایپ نمیشم.اگه قراره بازی ها با اینطور داستان نویسی پیشرف کنن که باید در کل صنعت بازی سازی رو گل گرفت.
بازی رو تموم کردی؟من خودم اولش که لیک ها رو دیدن از اینکه باید نیمه دوم بازی را با قاتل جوئل بازی کنیم خیلی اتیشی شدم اما دیشب که به نیمه دوم بازی رسیدم و کنترا کامل ابی را دست گرفتم اگه خودتونو جای اون بزارید بهش حق میدید چون واقعا پدرشو دوست داشت و بی گناه و بی رحمانه توسط جوئل کشته شد.پس حق داشت انتقام بگیره
از الان همچین پست هایی دیده میشنولی در مورد داستان و روایتش الان میشه فهمید چرا ۹۰ درصد منتقد های کارکشته ازش تعریف کردن و اونو ساختار شکن توصیف کردن ! و یه سری یوزر تینیج بهش ایراد میگیرن ! از نظر شخصی من کسی که به داستان و روایت این بازی خورده بگیره هیچی از صنعت گیم نمیفهمه ! نه اینکه با سلیقش جور نباشه.این ایرادی نداره . ولی این که از لحاظ فنی ایرادی به داستان یا روایت دیوانه کنندش بخواد وارد کنه دقیقا هیچی نمیدونه از این صنعت! و چه خوب که این نظر شخصیم با نظر ۹۰ درصد press های معتبر یکی هست !
تو رو قرآن GOW بعدی رو این سمت نبرن، دیگه این داستان داگ ش!ت اش عرضه شد، ولی بخوان بقیه سازنده ها از این الگو بگیرن...من دیگه برای هیچ داستانی هایپ نمیشم.
چون رسما هر اشغال که به ذهنشون میرسه به اسم سیاست های مملکت خراب شده اشون توی بازی میزارن.
بابا اصلا کریتوس رو بکشه میگیم حالا هرچی....حداقل اینقدر استوری لاین اش شر و ور نباشه.عکس تبریک سانتا مانیکا جوئل دست بر گردن کریتوسه
فکر کنم کوری بارلوگ هم تو گاد همچین حرکت انتحاری بزنه کریتوس توسط آترئوس کشته بشه...
(البته قبل از این قضایا با تحلیل افسانه ها و داستان بازی و... میدونستیم احتمال کشتن کریتوس توسط آترئوس هست)