PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

وایسا دارم از اون تاپیک امتیازات یه نتیجه تحقیقاتی میگیرم

ببینیم آخرش استریمرها هم هیتر و سطح پایین اند یا نه :D
فعلا داره خوب پیش میره :D
یه کالت مخوفی هست تو بازیسنتر
که کارش پرستش ناتی داگه. :D
اینا یه گروه تلگرامی دارن که اونجا هجمه های اینجارو هماهنگ میکنن.
تو خیالشون، خودشونو سرباز رشید دراکمن کبیر فرص میکنن.
امی هنینگ رو میکوبن،
کسی تو پیامش کمتر از ۵ خط در مدح و ستایش دراکمن نوشته باشه رو گروهی میکوبن تر هر تاپیکی،
یه برچسب "هیتر" دست گرفتن دونه دونه میزنن رو پیشونی همه،
احتمالا با علنی شدن تقریبی مشکلات دراکمن و بروس استرلی، به زودی اونم میره بقل دست امی هنینگ در نظر دوستان.

خلاصه همین یه تاپیک هست که کوچکترین ربطی به ناتی داگ داره و بقیه از گزند شیرمردان غیور محافظش در امانن توش.

اونم احتمالا هفته دیگه که بازی تموم شد و ریختن اینجا، بقیه باید جمع کنن برن.
خصوصا که یه سلاح مخفی هم دارن که باهاش دونه دونه منتقدان ناتی داگ یا محصولات ناتی داگ بن میشن. :D:D:D:D

خودتم میدونی کی ها هستن دیگه...

میون کلامتون فکر کنم بازی رکورد تعداد یوزر اسکور ثبت شده برای یه بازی را شکست!
۵۶۰۰۰ تا رای !!!
برای مقایسه وارکرفت ۳ ریفورجد و ویچر ۳ ، سی هزار تا رای دارن هر کدوم.
یعنی تلو ۲، دو برابر هر کدوم اینا رای داره .
یوزر اسکور هم ۴ فیکس :/
_________
بعد من برام سواله یعنی تو ناتی داگ ملت آنقدر ریتاردن که یکیشون نبوده به درکمن بگه که تو که ته بازی مثلا اومدی چرخه خشونت را بستی ، بعد الی این وسط این همه را زده کشته، یعنی باز ممکن نیست بچه ، برادر، خواهر یا... یکی از اینا بلند بشه بره سراغ الی که انتقام بگیره ؟خب این که یعنی اندینگ بازی کشک !

واقعا باید از نبوغ دراکمن ده ها مقاله نوشت
شرکتی به عظمت سونی رو راضی کنی بر سر این داستان پوچ و مسخره سرمایه گذاری 150 تا 200 میلیون دلاری کنه
500 نفر از بهترین بازیساز های تاریخ مثل برده در اختیارت قرار بده ( در حدی کرانچ بالا بوده که یه دوره ای کل انیماتور های ناتی داگ فرار کردن و مجبور شدن انیماتور های فیلم های سینمایی رو استخدام کنن )
رسما به فن های بازی فحش بدی (صحبت های قبل از انتشار و نحوه کشته شدن جول )
چنین موجودی به عنوان صداپیشه (lev) استخدام کنی
View attachment 149772

-------------
سونی حتی به چند لحظه در devil may cry 5 هم رحم نکرد (انصافا هیچی نبود ) سانسور کردن , حالا نفوذ دراکمن چقدر که علاوه بر خشونت دیوانه وار و تهوع اور s,x scene:-& هم تو بازی قرار داده :-??
S*x scene ابی یکی از ترسناک ترین چیزایی بود که تو کل دهه اخیر دیده بودم. یعنی سگ کی باشه دمو سایلنت هیل.
نیل کاکمن هم فک کنم اینقد فانتزی گا*یدن یه زن قدرتمند و هیکلی مث ابی رو داشته، مدل owen رو از روی خودش ساخته.

زندگی یک دنیای یک طرف نیست که شما بگی این حق داشت اون حق نداشت و از شخصیت های دیگه دنیا فقط یک شیطان بسازی برای کشتن که شخصیت اصلی بازی بیاد بکشتش داستان تمام بشه .
خب من اصلا در حرفم چنین چیزی نگفتم :دی برعکس این چیزی که میگید من هم همش دنبال این بودم که به دو طرف حق بدم و هر دوتاشون رو درک کنم ولی چون ابی پرداختش بنظرم مناسب و کافی نبود اون ارتباطه برام ایجاد نشد.

درود

من یه میکس ویدویی درست کردم از پایان فیلم های Hollywood با ژانر انتقام جویانه و نگاهشون به این مقوله در مقایسه با TLOU2 ، لطفاً نظرتون را بهم بگین و اینکه کدام یک در این ژانر بهتر عمل کردن

آخرین ویرایش:
بعد من برام سواله یعنی تو ناتی داگ ملت آنقدر ریتاردن که یکیشون نبوده به درکمن بگه که تو که ته بازی مثلا اومدی چرخه خشونت را بستی ، بعد الی این وسط این همه را زده کشته، یعنی باز ممکن نیست بچه ، برادر، خواهر یا... یکی از اینا بلند بشه بره سراغ الی که انتقام بگیره ؟خب این که یعنی اندینگ بازی کشک !
اتفاقا 2 نفر بودن که خیلی موافق ایشون نبودن، ولی انداختنشون بیرون که استاد راحت کارشو انجام بده:دی

دیدم بازی توی توییتر ترند شده. از روی کنجکاوی روش کلیک کردم و در کمال تعجب از هر 10 تا توییت، 9تاش فحش و ناراحتی از بابت داستان بود. جالب بود برام این قضیه چون فکر میکردم برعکس باشه.
===
من فکر میکنم دلیل بعضیا برای دوست داشتن داستان و شخصیت ها و اینکه براشون خیلی عالی بودن ممکنه به خاطر این بوده که داستان هایی با پرداخت فوق العاده و شخصیت پردازی های متنوع و لایه لایه رو ندیدن. و اینکه هدف یک بازی/فیلم/داستان نشون دادن یه مسئله یا یه نتیجه گیری هست منتها این پایان بازی که بد بودن حس نفرت و چرخه انتقام رو به مخاطب القا کنه، گرفته نمیشه. حتی اگر بگیم بر عکس تشدیدش میکنه، بی راه نگفتیم. اینکه شخصیت ها بیان به اون همه وقتی که برای پرداخت و پخته شدنشون گذاشته شده لگد بزنن، واقعا ناراحت کننده هست و به مخاطب حس مسخرگی دست میده. حالا نه تنها توی بازی، که توی خیلی از فیلم ها و کتاب های چند جلدی هم میبینیم که پرداخت شخصیت ها فوق العاده بوده منتها پایان کار همه چیز رو خراب میکنه. به عنوان مثال همین GoT که بچه ها صحبت میکنن در موردش و باهاش مقایسه میکنن، من فکر میکنم مارتین دقیقا از همین میترسه و الان 9 ساله از انتشار کتاب پنجمش میگذره و هنوز تمومش نکرده. خصوصا که پایان سریال هم جوری بوده که همه شاکی شدن ازش و این موضوع به نظرم برای مارتین یه جور هشدار بوده و باعث شده یه سری چیزا رو کاملا عوض کنه. یه شخصیتی مثل دنریس که اون کارو میکنه، باعث میشه دقیقا توی همون یه حرکت، کل پرداختی که براش صورت گرفته شده بود از بین بره و از ذهن ها پاک بشه. ابی هم اینطوریه و شخصیتیه که زود فراموش میشه و حتی خود بازیکن هم میخواد حذفش کنه در طول بازی اما در کمال تعجب میبینیم که اینطور نیست. هنوزم حسرت اینو میخورم که چه شخصیت پردازی فوق العاده ای میتونست از ابی بیرون بیاد و چه پایان فوق العاده ای میتونست رقم بخوره. از اونور وقتی میبینم الی فقط با یه تصویر ذهنی (نه فلش بک، نه یه خط دیالوگ، فقط یه تصویر خشک و خالی از جوئل) بیخیال کشتن ابی میشه، باعث میشه حس پوچ و مسخره ای بگیرم.

آخرین ویرایش:
البته مارتین گفته بود داستان من یجوریه انگار دارم 7 8 تا کتاب همزمان مینویسم واسه همون دیر میاد
چرت میگه پیرمرد مسخره. همش عکس از سفرهاش به کشورهای مختلف و عشق و حالش میذاره. من خودم متنفرم یه رمان این شکلی نصفه کاره ولش بشه چون این وسط کلی رمان دیگه میان و تموم میشن و سطح نویسندگی میره بالا و عوض میشه و تو میمونی و چیزی که قرار نبوده اینقدر طول بکشه پایانش و سریالی که گند زده به کارت و ارزشش رو آورده پایین و مردمی که بعد از این همه انتظار دیگه علاقه ای ندارن و سرد شدن به کارت. اون رابرت جردن مرحوم توی 13 سال، 15 تا کتاب حجیم Wheel of Time رو نوشت (البته 3تای آخر رو چون مرد، یکی دیگه نوشت). خودت خنده-ت نمیگیره واقعا طرف 9 سال چه غلطی داره میکنه؟ یه سریال 8 فصلی ازش ساخته شد. کلی کتاب دیگه هم این وسط نوشت توی دنیای ASoIAF و الانم که داره به میازاکی کمک میکنه توی ER. من هیچ سناریوی دیگه ای به ذهنم نمیرسه جز اینکه مارتین میترسه از اینکه چطوری داستان رو به اتمام برسونه و فقط داره لقمه رو دور سرش میچرخونه و مقصرش هم فقط و فقط خودشه.

میون کلامتون فکر کنم بازی رکورد تعداد یوزر اسکور ثبت شده برای یه بازی را شکست!
۵۶۰۰۰ تا رای !!!
برای مقایسه وارکرفت ۳ ریفورجد و ویچر ۳ ، سی هزار تا رای دارن هر کدوم.
یعنی تلو ۲، دو برابر هر کدوم اینا رای داره .
یوزر اسکور هم ۴ فیکس :/
_________

اقا من یک چیزی بگم تعداد لایک های معرفی Xbox نسل بعدی داخل توییتر اینقدر نیست که سونی فن ها تهمت میزنند که آره xbox ی ها دست شون از بازی کوتاه مونده رفتند این نمرات رو دادند

نمیخوام بگم حق با این افرادی هست که نمره منفی دادند! نه ولی خب مشخصا طرفدارهای بیشتر خوده سونی هستند که حالا از جهت گیری داستان ناخوشایند هستند، واقعا با داستان بازی مشکل دارند و یا هرچی! به جرات میشه گفت 90% این جزئه همون جامعه دارندگان +120 میلیون PS4 دار هستند

اقا من یک چیزی بگم تعداد لایک های معرفی Xbox نسل بعدی داخل توییتر اینقدر نیست که سونی فن ها تهمت میزنند که آره xbox ی ها دست شون از بازی کوتاه مونده رفتند این نمرات رو دادند

نمیخوام بگم حق با این افرادی هست که نمره منفی دادند! نه ولی خب مشخصا طرفدارهای بیشتر خوده سونی هستند که حالا از جهت گیری داستان ناخوشایند هستند، واقعا با داستان بازی مشکل دارند و یا هرچی! به جرات میشه گفت 90% این جزئه همون جامعه دارندگان +120 میلیون PS4 دار هستند
بازی تمام کردی ؟
------------------------
149823

در مورد اتهام ازار جنسی joe
He didnt like tlou 2 so i could see this coming a mile away
:lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or