اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
یه کالت مخوفی هست تو بازیسنتروایسا دارم از اون تاپیک امتیازات یه نتیجه تحقیقاتی میگیرم
ببینیم آخرش استریمرها هم هیتر و سطح پایین اند یا نه
فعلا داره خوب پیش میره
S*x scene ابی یکی از ترسناک ترین چیزایی بود که تو کل دهه اخیر دیده بودم. یعنی سگ کی باشه دمو سایلنت هیل.واقعا باید از نبوغ دراکمن ده ها مقاله نوشت
شرکتی به عظمت سونی رو راضی کنی بر سر این داستان پوچ و مسخره سرمایه گذاری 150 تا 200 میلیون دلاری کنه
500 نفر از بهترین بازیساز های تاریخ مثل برده در اختیارت قرار بده ( در حدی کرانچ بالا بوده که یه دوره ای کل انیماتور های ناتی داگ فرار کردن و مجبور شدن انیماتور های فیلم های سینمایی رو استخدام کنن )
رسما به فن های بازی فحش بدی (صحبت های قبل از انتشار و نحوه کشته شدن جول )
چنین موجودی به عنوان صداپیشه (lev) استخدام کنی
View attachment 149772
-------------
سونی حتی به چند لحظه در devil may cry 5 هم رحم نکرد (انصافا هیچی نبود ) سانسور کردن , حالا نفوذ دراکمن چقدر که علاوه بر خشونت دیوانه وار و تهوع اور s,x scene هم تو بازی قرار داده
خب من اصلا در حرفم چنین چیزی نگفتم برعکس این چیزی که میگید من هم همش دنبال این بودم که به دو طرف حق بدم و هر دوتاشون رو درک کنم ولی چون ابی پرداختش بنظرم مناسب و کافی نبود اون ارتباطه برام ایجاد نشد.زندگی یک دنیای یک طرف نیست که شما بگی این حق داشت اون حق نداشت و از شخصیت های دیگه دنیا فقط یک شیطان بسازی برای کشتن که شخصیت اصلی بازی بیاد بکشتش داستان تمام بشه .
اتفاقا 2 نفر بودن که خیلی موافق ایشون نبودن، ولی انداختنشون بیرون که استاد راحت کارشو انجام بدهبعد من برام سواله یعنی تو ناتی داگ ملت آنقدر ریتاردن که یکیشون نبوده به درکمن بگه که تو که ته بازی مثلا اومدی چرخه خشونت را بستی ، بعد الی این وسط این همه را زده کشته، یعنی باز ممکن نیست بچه ، برادر، خواهر یا... یکی از اینا بلند بشه بره سراغ الی که انتقام بگیره ؟خب این که یعنی اندینگ بازی کشک !
اینا کجا گفته شده؟ چون توی توییترش ندیدم چیزیاف تاپیکه ولی جو گفت وکیل میاره و شاهد هم داره، کلا اینقدر جو رو میشناسیم باورش کنیم اینکاره نیست.
باز یک فرصت جو اومد حرفه یک بنده خدایی رو خراب کنه
البته مارتین گفته بود داستان من یجوریه انگار دارم 7 8 تا کتاب همزمان مینویسم واسه همون دیر میادمن فکر میکنم مارتین دقیقا از همین میترسه و الان 9 ساله از انتشار کتاب پنجمش میگذره و هنوز تمومش نکرده
چرت میگه پیرمرد مسخره. همش عکس از سفرهاش به کشورهای مختلف و عشق و حالش میذاره. من خودم متنفرم یه رمان این شکلی نصفه کاره ولش بشه چون این وسط کلی رمان دیگه میان و تموم میشن و سطح نویسندگی میره بالا و عوض میشه و تو میمونی و چیزی که قرار نبوده اینقدر طول بکشه پایانش و سریالی که گند زده به کارت و ارزشش رو آورده پایین و مردمی که بعد از این همه انتظار دیگه علاقه ای ندارن و سرد شدن به کارت. اون رابرت جردن مرحوم توی 13 سال، 15 تا کتاب حجیم Wheel of Time رو نوشت (البته 3تای آخر رو چون مرد، یکی دیگه نوشت). خودت خنده-ت نمیگیره واقعا طرف 9 سال چه غلطی داره میکنه؟ یه سریال 8 فصلی ازش ساخته شد. کلی کتاب دیگه هم این وسط نوشت توی دنیای ASoIAF و الانم که داره به میازاکی کمک میکنه توی ER. من هیچ سناریوی دیگه ای به ذهنم نمیرسه جز اینکه مارتین میترسه از اینکه چطوری داستان رو به اتمام برسونه و فقط داره لقمه رو دور سرش میچرخونه و مقصرش هم فقط و فقط خودشه.البته مارتین گفته بود داستان من یجوریه انگار دارم 7 8 تا کتاب همزمان مینویسم واسه همون دیر میاد
میون کلامتون فکر کنم بازی رکورد تعداد یوزر اسکور ثبت شده برای یه بازی را شکست!
۵۶۰۰۰ تا رای !!!
برای مقایسه وارکرفت ۳ ریفورجد و ویچر ۳ ، سی هزار تا رای دارن هر کدوم.
یعنی تلو ۲، دو برابر هر کدوم اینا رای داره .
یوزر اسکور هم ۴ فیکس :/
_________
بعد من برام سواله یعنی تو ناتی داگ ملت آنقدر ریتاردن که یکیشون نبوده به درکمن بگه که تو که ته بازی مثلا اومدی چرخه خشونت را بستی ، بعد الی این وسط این همه را زده کشته، یعنی باز ممکن نیست بچه ، برادر، خواهر یا... یکی از اینا بلند بشه بره سراغ الی که انتقام بگیره ؟خب این که یعنی اندینگ بازی کشک !
بازی تمام کردی ؟اقا من یک چیزی بگم تعداد لایک های معرفی Xbox نسل بعدی داخل توییتر اینقدر نیست که سونی فن ها تهمت میزنند که آره xbox ی ها دست شون از بازی کوتاه مونده رفتند این نمرات رو دادند
نمیخوام بگم حق با این افرادی هست که نمره منفی دادند! نه ولی خب مشخصا طرفدارهای بیشتر خوده سونی هستند که حالا از جهت گیری داستان ناخوشایند هستند، واقعا با داستان بازی مشکل دارند و یا هرچی! به جرات میشه گفت 90% این جزئه همون جامعه دارندگان +120 میلیون PS4 دار هستند