اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
فارغ از اینکه جو واقعا کاری کرده یا نه ریست ارا کثیفترین جایی که در اینترنت دیدم حتی کثیفتر از دیپ وباف تاپیکه ولی جو گفت وکیل میاره و شاهد هم داره، کلا اینقدر جو رو میشناسیم باورش کنیم اینکاره نیست.
باز یک فرصت جو اومد حرفه یک بنده خدایی رو خراب کنه
این حرکتا واقعا رو مخه
چند سال دیگه همگی منقرض میشیم فقط چند نفر خانم سیاهپوست لز باقی میمونه
دیگه این دنیا جای زندگی نیستبدترین قسمتش زمانی بود که این کمپین را دیدم ، میخواستم سرم را بزنم دو دیوار
LOTR star thinks Gandalf should be a woman in Amazon series
فارغ از اینکه جو واقعا کاری کرده یا نه ریست ارا کثیفترین جایی که در اینترنت دیدم حتی کثیفتر از دیپ وب
یه نگاه به کامنتهای ملت نشون میده ساده ترین و پایه ای ترین اصل قضاوت یعنی اصل برائت و اینکه اول جرم باید ثابت بشه و به صرف ادعا نمیشه کسی رو محکوم کرد رو زیر پا میذارن و به استناد به یک سری مزخرفات و ادعاها بدون هیچ دلیلی فقط بخاطر جنسیت شاکی و متهم حکم صادر میکنن
اگر در دیپ وب برای کشتن ادمها تصمیم گیری میشه در ریست ارا برای نابود کردن ادمها تصمیم گیری میشه و بدبختانه مسئولین این سایت هم همیشه بنزین روی اتیش هستند.
واقعیت اینه که چه جو کاری کرده باشه چه نکرده باشه فرقی در اصل ماجرا که این جماعت بدون دلیل و فقط با تهمت کارشون رو انجام میدن نمیکنه
البته توئیتر همین جماعت که میدونیم دنبال چی هستن هم به کثیفی ریست اراست
متاسفانه وقتی یک پلتفرم که یک عده رو در یک حباب وحشتناک بزاره و هیچ اجازه به حرفای مخالف داده نشه، همین اتفاق میوفته!فارغ از اینکه جو واقعا کاری کرده یا نه ریست ارا کثیفترین جایی که در اینترنت دیدم حتی کثیفتر از دیپ وب
یه نگاه به کامنتهای ملت نشون میده ساده ترین و پایه ای ترین اصل قضاوت یعنی اصل برائت و اینکه اول جرم باید ثابت بشه و به صرف ادعا نمیشه کسی رو محکوم کرد رو زیر پا میذارن و به استناد به یک سری مزخرفات و ادعاها بدون هیچ دلیلی فقط بخاطر جنسیت شاکی و متهم حکم صادر میکنن
اگر در دیپ وب برای کشتن ادمها تصمیم گیری میشه در ریست ارا برای نابود کردن ادمها تصمیم گیری میشه و بدبختانه مسئولین این سایت هم همیشه بنزین روی اتیش هستند.
واقعیت اینه که چه جو کاری کرده باشه چه نکرده باشه فرقی در اصل ماجرا که این جماعت بدون دلیل و فقط با تهمت کارشون رو انجام میدن نمیکنه
پست من ارتباطی به تاپیک بازی نداره.فارغ از اینکه جو واقعا کاری کرده یا نه ریست ارا کثیفترین جایی که در اینترنت دیدم حتی کثیفتر از دیپ وب
View attachment 149852
اگه موفقیت نسخه اول و U4 بر شونه های بروس بوده باشه من اصلا تعجب نمیکنم.
والا زمین و اسمون هم داستان شتی که نیل نوشته نجات نمیدن
View attachment 149861
----
اف تاپیکه واکنش جو...امیدوارم باعث نشه نقد تلو زیاد
]
منتقد IGN خدا بود...میگفت هرکی خوشش نمیاد از ابی انیمه بینهسلام، دارم به وقت تورانو کانادا این پست رو مینویسم و برام عجیبه این ساعت که فکر کنم دیروقته تو ایران این همه آدم آنلاینن
من بازی رو بوی کاد کرده بودم، ولی خب همشو تو توییچ دیدم و میدونم داستانش چیه. کاری که نویسندگان کردن اینجوری بوده که پرسپکتیو ابی رو به شما میدن که بگن خوب و بد مطلق وجود نداره و همهچی نسبیه. ایده جالبیه! ولییییی برای ip جدید. مثل دیترویت بازی دیوید کیج که جای دو طرف بازی میکنیم حتی تصمیمم دست خودمونه. مشکل عمده پارت ۲ اینه که تو ذهن من نوعی بابای ابی فقط یه npc عه مثل هزاران npc دیگه که تو پارت ۱ کشتیم. و ذهنمون نمی پذیره داستان نچسب ابی رو.
این خانم لارا هم که جزو منفورترین ادمای مرتبط با نادی داگ هست با نقش افرینی به عنوان نیدین تو انچارتد ۴ و ابی تو پارت ۲. خیلی هم پرروعه تو توییتر به همه انگ بات بودن میزنه.
مورد دیگه رو مخم اینه که کارکنای نادی داگ تو توییتر به حالت مسخره به همه منتقدا انگ زن ستیز و ضد lgbt میزنن. در صورتی که هیچ کی اصلا کاری به رفرنسهای خندهدارش نداره (مثل backstory شخصیت lev، لووول واقعاً).
کلا این جو مسمومی که اخیرا توی اینترنت پیش اومده که خیلی سریع برچسب هیتر، زن ستیز، هوموفوب، نژادپرست و ... به همدیگه میزنن همینجور داره بدتر میشه.منتقد IGN خدا بود...میگفت هرکی خوشش نمیاد از ابی انیمه بینه
رسما ماذافازا...والا انیمه استاندارد های داستان سرایی بالایی داره، از این لحاظ سخن درستی فرمودن
مسئله دیگه این نیست قلبا به چی اعتقاد دارن، دیگه الان فقط میترسن اون برچسب روشون قرار بگیره، و همین باعث میشه، خیلی ها از خودشون هم فقط ادای همچین آدم هایی رو در بیارن، و در خلوت خودشون همه این چیزا باشن.کلا این جو مسمومی که اخیرا توی اینترنت پیش اومده که خیلی سریع برچسب هیتر، زن ستیز، هوموفوب، نژادپرست و ... به همدیگه میزنن همینجور داره بدتر میشه.
با این چیزی هم که ما میبینیم، یه تعداد زیادی از هستن که از بعضی بازی ها و فیلم ها ایراد نمیگیرن فقط برای اینکه بگن آره ما خوبیم و یوقت کسی فکر نکنه که اینا نژادپرست یا موارد دیگه هستن.
کلا انگاری 2 گروه هستن، یه گروه که واقعا نژادپرست و هوموفوب و ... هستن و گروه دیگه ای که از اونور بوم افتاده و جو طوری شده که انتقاد که هیچی، در مورد یه سری مسائل اصلا نمیشه نظر داد حد وسطی انگار وجود نداره