PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

تو تاپیک امتیازات به محمد طالبیان گفتم
جا داشت «روایت بی‌نظیر و فلش‌بک های بی‌سابقه در تاریخ سرگرمی» رو هم به نکات مثبت اضافه میکردی
که پستم پاک شد:دی
خلاصه که میخوام بگم مشت نمونه خروار
فلشبک دایناسور خدایی چیزیه که باید بازی میبود.
البته فقط الی رو میگما و مال بچگیا، اون فلشبک های اخرشم دوست نداشتم... بنظرم بازی فقط زورکی میخواست یک ضربه احساسی بزنه و داستان مسخره اش رو جبران کنه:|
مال ابی که واقعا لول:))
----
از معجزات این گندی که دراگمن(نه دراکمن ) زد، هم جبهه شدن علی ونوم و کوروش کبیر بود، رسما غیر ممکن سر داستان این بازی ممکن شد:))
تنکس نیل:دی

?Are you allowed to dislike the game without being homophobic or transphobic​

View attachment 149922

View attachment 149920
بدبخت تایرون، خیلی این بشر خوبه:(
روانی ان اینا:|
----
Good for him:دی
----
والا تا جایی که من دیدم همه جا نظرات به داستان بازی منفیه دیگه اینکه یکی توی تاپیک امتیازات میگه، 95% مثبته، از اون امار گیری های من در آوردیه:دی

این الی با قد 150cm و 45 کیلو وزن از آبی هم قویتره کل دوستان ابی رو با چاقو جر میده کلا علاقه عجیبی به چاقو زدن توی گردن داره، من نمیدونم دراکمن فیتیش کشتن با چاقو توی گردن داره؟ بعد آبی خب میگیم بدنساز هست همه رو شل و پًل میکنه الی چی با این هیکل نمرغو و بدن صاف مثل یه پسر14 ساله چجوری همه رو از لب تیغ رد میده؟ یه چیزی دقت کردم تقریبا بیشتر npc های زن صدای یکسانی دارن و تنوع قیافه شونم کمه انگار همش copy paste کردن

جیم استرلینگ عجب تیکه ایی به داستان بازی انداخت:))
“If you think TLOU2 is good fiction then just wait till you read books and watch movies!”

فقط اون بنده خدایی که گفت ناتی داگ دیگه باید وارد صنعت سینما و فیلم سازی بشه :))

photo_2020-06-23_11-42-38.jpg

اینو توی توییتر دیدم و ظاهرا توی ردیت گذاشتنش. خیلی خوب توضیح میده چرا نویسندگی ضعیف بوده و نتونسته اون چیزی که میخواسته رو به مخاطب برسونه. دقیقا داره میگه چرا با ابی نمیشه همزاد پنداری کرد چون دلیلی برای این کار وجود نداره و فقط "اجبار" از طرف سازنده بوده که مخاطب خوشش بیاد از این شخصیت.

اصلا شباهتی بین واکینگ دد و لست آو آس 2 وجود نداره جز خنده دارترین کامنت هاس یه جوری با اعتماد به نفس این کامنتو میدن و قضیرو رد میکنن که من فرضو بر این میزارم که سریالو دیدن پس دیگه اسپول معنی نداره.

ریک تو سریال زد کل گروه نیگن سلاخی کرد بعد نیگن برای تلافی کل گروه ریکو وقتی محاصره کرد، گلنو زد جلو همه اعضای گروه مغزشو باز کرد ، ریک رفت دنبال انتقام تو فراز نشیب داستان پسر ریک یعنی کارل با نیگن رفت آمد پیدا کرد( از روی ناچاری ) رفته رفته نیگن از کارل خوشش اومد و یه جواریی مثل پسر خودش میدونست که همین باعث شد نیگن اخلاقش تو طول داستان تغییر کنه ( یکی از فاکتورهاس البته ) و زمانی که طی درگیری ها بین این گروه بالا گرفت طی حوادثی کارل کشته شد، و وقتی نیگن متوجه کشته شدن کارل شد یه چیزی درونش دچار تغییر شد و تا حدودی از خودش بدش اومد از اونجایی کارل همیشه دوست داشت بین 2 گروه صلح صفا باشه و زمانی که لحظه انتقام فرار رسید ریک از کشتن نیگن دست نگه داشت و اونو برای مدت زیادی زندانی کرد تا بفهمه انسانیت یعنی چی و به کرده های خودش فکر کنه ( البته خیلی ها همچنان میخواستن نیگن بکشن مثلا مگی زن گلن که همین باعث اختلاف عمیقش شد با ریک ) که بعد گذشته 7 8 سال نیگن 180 درجه شخصیتش تغییر کرد وتبدیل شد به یه آدم خوب، بعد اینجا تو بازی یارو سرو ته قضیرو با یک فلش بک میبنده بدون اینکه یک زمینه چینی برای اینکار کنه و همین باعث شد تغییر تصمیم الی یکم غیر منتظره به نظر بیاد، اصلا تو که میخوای انتقام بگیری باید میزاشتی ابی تو همون جزیره کشته میشد آزادش نمی کردی، بعد از این همه قتل لحظه ای که داشتی ابی میکشتی به خودت میای که این همه خشونت برای چی بوده؟ همه چیز یک نقطه جوش داره متاسفانه اون روند نقطه جوش یعنی خسته شدن الی از کشتار و انتقام ذره ای به نمایش در نیومد و فقط با یک فلش بک بود که کاملا غیر منطقیه
چیزی که تو سریال دیده شد پشتوانه قوی و منطقی روند داستانی بود که تو بازی اصلا شاهد اون نبودیم.
بعد خیلی ها میگن نه اصلا داستان این 2 تا به هم ربط نداره، نه بابا پس میخوای بقیشم بیاد کپی پیست کنه.
149911
149912
149915
149916
149914
149927
149928

Attachments

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    60.8 KB · مشاهده: 6
  • hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    9.4 KB · مشاهده: 5
فلشبک دایناسور خدایی چیزیه که باید بازی میبود.
البته فقط الی رو میگما و مال بچگیا، اون فلشبک های اخرشم دوست نداشتم... بنظرم بازی فقط زورکی میخواست یک ضربه احساسی بزنه و داستان مسخره اش رو جبران کنه:|
مال ابی که واقعا لول:))
----
از معجزات این گندی که دراگمن(نه دراکمن ) زد، هم جبهه شدن علی ونوم و کوروش کبیر بود، رسما غیر ممکن سر داستان این بازی ممکن شد:))
تنکس نیل:D

لول

هم بچه های فروم و هم بچه های که خارج از فروم باهاشون در ارتباط هستند میدونند علارقم نقدهایی که به دلست یک وارد دارم ولی یکی از طرفدارهای درست و حسابی بازی هستم :D

• Smile
Reactions: Arima Kishou
اسب های بازی ضد گلوله هستن توی سیاتل یک با abby که پشت وانتی میریزن سرت گفتم مثل رد دده تیر بزنم به اسبها میوفتن، هرچی تیر زدم اسب ها انگار ضد گلوله بودن انگار نه انگار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or