PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

View attachment 149992
نیل سگ هم دست هیتلر میداد، که بگه: "ببینید چقدر آدم خوبیه، با سگا بازی میکنه.
حالا همذات پنداری کنید!"
:D

شاید مسخره باشه ولی هیتلر بشدت انسان حیووان دوستی بوده و اولین کسی بوده که قانون حمایت از حیوانات رو وضع کرده (1933)

اقا من هرکاری میکنم نمیتونم بیخیال دراکمن بشم:دی
چون نشسته بودم فکر میکردم چقدر میشد ادامه های بهتری از نظر داستانی برای این سری ساخت... غم انگیز تر و دارک تر از نسخه یک...(نسخه دو از نظرم توی این دو مورد به شدت از نسخه یک ضعیف تره)

یعنی قشنگ اگه ایده هایی رو برای ادامه نسخه یک در نظر بگیریم و طبقه بندیشون کنیم...
شاهکار...خیلی خوب...خوب...
اما نیل تصمیم گرفت گند بزنه...
پس فکر میکنید رفته ایده ای بین بد و بدتر رو برای ادامه نسخه یک ساخته؟ سخت در اشتباهید نیل گزینه ری*دن رو برای ادامه سری انتخاب کرده... :))

که خوب جای خسته نباشید داره...:دی
___
ابی؟الی چطططططووو به تو گیر نداد؟ :))

تحلیل داستان از نظر من :
داستان بازی به عنوان کسی که 4 بار نسخه ی اول رو تموم کردم و با شخیصت کاراکتر ها خیلی اشنا بودم خیلی فرق داشت و این موضوع تقریبا راجب تمام شخصیت بازی خصوصا جول هست . جول توی نسخه ی اول یه فرد باهوش و خیلی محتاط حساب میشد و به هیچ کس اعتماد نمیکرد در صورتی که در نسخه ی دوم یه دلقک ازش ساختن که خیلی ساده وارد خونه یه مشت افراد میشه که هیچ وقت با اونا اشنایی نداشته و سریع اسم خودش و برادرش میگه و حتی تامی هم که فرد محتاط و باهوشی هست به اونا پیشنهاد میده که میتونن بیان توی کمپ اونا .
اول بازی بعد از مرگ جول تامی به الی میگه که باید خیلی هوشمندانه رفتار کنن و از اینکه چقدر گروه ولف سازمان یافته و مجهز هستن میگه ولی بعدش خودش تنهایی میره سراغشون. و اخر بازی هم میاد و بعد از اینکه میبینه الی الان یه زندگی ساکت و خوب داره اونو یه جورایی تحریک و حتی مجبور به انتقام میکنه درصورتی که در اول بازی خلاف این کار رو انجام میده .
شخصیت ابی هم به نظر من خیلی ضعیف کار شده بود اون میتونست از بد بودن حقیقی جول اشنا بشه چونکه جول جونش رو نجات داد و میتونست یه جورایی بیشتر باهاش اشنا بشه و بعد حتی بکشه اونو.
کشتن جول به اون شکل خیلی بیرحمانه و بی دلیل بود . ابی میتونست خیلی راحت فقط با یه گلوله اونو بکشه و عجیب تر این بود که گذاشت تامی و الی زنده بمونن و حتی اینقدر احمق بود که نمیدونست اونا برای انتقام برمیگردن اونم بعد از اینکه میفهمی تامی برادر جول هس و با توجه به رفتار که الی نشون داد جول باید فرد مهمی برای اونم باشه ؟؟
از تمام این ناهمگونی های داستان که بگذریم ...
میفهمیم که الی هنوز با مرگ جول کنار نیمده و هنوز تشنه انتقام هست . و این راه رو طی میکنه تا کالیفرنیا و بعد از اون همه سختی میزاره که ابی بره اونم بعد از کشتن جول و جسی و صدمه هایی که به تامی و حتی دینا زد؟؟ یعنی کل این سفرش بیهوده بوده . یه سری از افراد میگن وقتی lev رو دیده این تصمیم رو گرفته درصورتی که میتونست خیلی راحت ابی رو بکشه و lev رو با خودش ببره . فایت ابی و الی هم اصلا با منطق جور در نمیومد که فک کنم نیازی به توضیح نداره .
بازی از جول فقط به عنوان تبلیغ استفاده کرده توی تریلر ها و به راحتی میبینم که جول قرار بوده کنار الی توی داستان باشه و شاید بعدش بمیره .ولی یا داستان بازی رو عوض کردند یا فقط ازش به عنوان تبلیغ استفاده کردند که چیزی به جز توهین به شعور طرفدار ها نیست . شخصا وقتی اون صحنه رو دیدم که به جای جول جسی دهن الی رو گرفته خیلی بهم بر خورد و انگار player ها رو الاغ فرض کردن.
به نظر من داستان بازی قربانی یه سری سیاست های کثیف و افکار احمقانه ی نیل کاکمن شد. که امروزه توی خیلی از فیلم ها و سریال ها هم میبینم و البته این حرف من تنها نیست و اگر به یوتوب یه سری بزنید متوجه میشد خیلی ها این نظر رو دارند.
خیلی از نکات دیگه ای هم مثل تلاش بی ثمر بازی برای نشون دادن حس همدردی با ابی و ... بود که دیگه به نظر من کاملا مشخص هستش و فک میکنم برای کسانی فقط قابل فهم هست که نسخه ی اول بازی رو تجربه نکرده باشند.

دوست من خیلی یه طرفه و مغرضانه به نظرم نظر دادی.....واقعا بعضی چیزای بازی رو دقت نکردی، سعی میکنم تا جایی که خودم برداشت کردم بگم شاید دوست داشته باشی

۱- نسخه‌ی اول رو واقعا دیگه از دستم خارج شده چند بار بازی کردم، آخرین بارش همین دو سه هفته پیش بود که میخواستم refreshing باشه واسه این نسخه و آره این بازی به کل با نسخه‌ی قبلی فرق داشت....تم لست یک در مورد اهمیت، عشق و احساس بود و این نسخه در مورد خشم، انتقام و عواقبش
پس کل با یک بازی با تم و اتمسفر جدا طرفیم و نباید با یه دید یکسان به جفتش نگاه کنیم....هرچند که اینو باید به یاد داشته باشیم که کلا جهان لست یه جهان بی‌رحمه و نسخه‌ی یک هم خیلی لحظاتی داشت که اشک گیمر رو در میاورد

۲- در مورد اعتماد جول و تامی
نگاه درست میگی، توی نسخه‌ی یک آره خیلی محتاط بودن، مخصوصا جول ولی الان ۵ ساله که در آرامش زندگی کردن.....توی صحبت‌ها معلوم شد که با خیلیا برخورد داشتن این مدت، خیلیا به جکسون اومده بودن پس یعنی یکم Openتر بودن نسبت به بقیه و حتی کات‌سین آخر بازی جول داره قهوه میخوره، الی بهش میگه از کجا قهوه پیدا کردی؟؟؟ میگه از یه عده که اومدن و رفتن در ازای یه چیزی اینو گرفتم
یعنی میخواد بگه که حتی عده‌ای هم بودن که میومدن اونجا چند روز میموندن و میرفتن....حتی تامی وقته گروه ابی رو دید گفت اگه میخواین بیاین اونجا یه restock کنین
پس بعد از گذشت این مدت و با این اتفاقات نگرششون نسبت به بقیه یکم نرم‌تر و بازتر شده بوده و انتظار همچین چیزی رو نداشتن

۳- اینکه ابی گذاشت اونا زنده بمونن
نگاه ابی که قاتل زنجیره‌ای نبوده، فقط خواسته انتقام مرگ پدرش، مرگ مارلین و به دنبالش منحل شدن فایرفلای که خونش بوده رو از جول بگیره.....دیدیم که آخرش هم به دنبال فایرفلای‌ها بود و حتی اونجا هم که الی گفت دینا حامله هست و ابی گفت Good، به خاطر انتقام مرگ Mel بود نه اینکه ذات پلیدی داره
این رفتار از اون دیوید آدم‌خوار لست ۱ برمیاد ولی از ابی نه و دیدیم که با حرف Lev دست نگه‌داشت

۴- اندینگ بازی
به نظرم الی و ابی جفتشون تقریبا در شرایط یکسانی بودن. جفتشون همه چیز و همه کسشون رو از دست داده بودن. باز حالا الی هنوز جکسون رو داره که بره، ابی حتی همونو هم دیگه نداره

از طرفی با حوادث Left Behind، دیدیم که هم در لست ۱ و هم کاتسین‌های لست ۲ الی فقط و فقط میخواست اون واکسن ازش ساخته بشه و این رو تعالی زندگیش میدونست و با تمام وجود اینو حس میکرد و میخواست و وقتی فهمید جول نذاشته این اتفاق بیفته، بهش گفت تو نذاشتی زندگی من معنا پیدا کنه و این رو از من گرفتی....یعنی کل هدف زندگیش رو در این می‌دید و حتی توی کاتسین آخر دیدیم که به جول گفت فکر نکنم بتونم هیچوقت ببخشمت ولی دلم میخواد تلاش کنم و جول هم گفت اگه دوباره برگرده به اون موقع بازم همین کارو میکنه
این رو به نظرم پدر مادرها خیلی خوب درک میکنن و اینجا ما دو دیدگاه رو داریم می‌بینیم

و خلاصه الی که اینو از جول دیده بود و به نظرم دید ابی هم توی شرایط مساوی‌ای هست و جفتشون به خاطر انتقام به این روز و این وضعیت اسفناک افتادن، تصمیم گرفت چرخه رو متوقف کنه وگرنه باید Lev رو هم میکشت

و الی قاتل نیست، بارها دیدیم که فقط واسه حفظ جون و دفاع از خودش میکشت....حتی اون NPC که PSP دستش بود رو هم اول نخواست بکشه تا اینکه خودش حمله کرد، بعد از شکنجه‌ی اون دختره دیدیم که چقدر بد ریخت بهم و بعد از کشتن Mel و Owen به معنای واقعی کلمه Crush شده بود
حالا با کشتن ابی یا باید Lev بیگناه رو هم میکشت و یا باید منتظر انتقام Levیی میموند که ابی جون خودش و خواهرش رو نجات داده بود و این چرخه همینطور ادامه پیدا میکرد

این‌ها همه نظرات شخصیم بود دوست من.....امیدوارم برای شما و حتی بقیه دوستان قانع‌کننده و منطقی باشن

آخرین ویرایش:
4/5
+
Shut the fuck up leafy:))

دانکی در یک حرکت پلات توییستی طرفدار داستان در اومده بود.:D
البته به پیر، به پیغمبر حتی این حرف دانکی کوته فکرانه هست که میگه تنها علت عصبانی بودن ملت، فقط مرگ جوئله، اکثریت با نحوه مرگش مشکل دارن، داستان بازی واقعا مشکلاتی که حداقل من نمیتونم چشم پوشی کنم.
در کل نقد جالبی بود، چون برعکس 90درصد اینترنت از داستان خوشش اومده بود، جالب ترین قسمت مال تامی بود، خدایی لول دیزاین جالبی داره، حیف آخرش همچون بلایی سر کرکترش آوردن.:|

در نهایت خدایی نه به اینکه به بازی اول اینقدر گیر داد،‌ نه به اینکه با این اینقدر حال کرد:D
دهن سرویس هی مخالف حرف ملت در میاد:))
پ.ن:البته دانکی گفته بود، داستان یاکوزا داغونه، در حالی که بهترین در سری ایه:|:دی

آخرین ویرایش:
4/5
+
Shut the fuck up leafy:))

دانکی در یک حرکت پلات توییستی طرفدار داستان در اومده بود.:D
البته به پیر، به پیغمبر حتی این حرف دانکی کوته فکرانه هست که میگه تنها علت عصبانی بودن ملت، فقط مرگ جوئله، اکثریت با نحوه مرگش مشکل دارن، داستان بازی واقعا مشکلاتی که حداقل من نمیتونم چشم پوشی کنم.
در کل نقد جالبی بود، چون برعکس 90درصد اینترنت از داستان خوشش اومده بود، جالب ترین قسمت مال تامی بود، خدایی لول دیزاین جالبی داره، حیف آخرش همچون بلایی سر کرکترش آوردن.:|

در نهایت خدایی نه به اینکه به بازی اول اینقدر گیر داد،‌ نه به اینکه با این اینقدر حال کرد:D
دهن سرویس هی مخالف حرف ملت در میاد:))
پ.ن:البته دانکی گفته بود، داستان یاکوزا داغونه، در حالی که بهترین در سری ایه:|:D
البته دانکی نظراتش متغییره
توی نقد tlou گفت چرا بازی مثل انچارتد هیجان نداره
وقتی U4 اومد گفت چرا اینقدر سریعه و مثل tlou اروم نیست :D
یه سال بعدش u4 رو گذاشت تو لیست بهترین بازیاش :D

البته دانکی نظراتش متغییره
توی نقد tlou گفت چرا بازی مثل انچارتد هیجان نداره
وقتی U4 اومد گفت چرا اینقدر سریعه و مثل tlou اروم نیست :D
یه سال بعدش u4 رو گذاشت تو لیست بهترین بازیاش :D

U4 رو بعدا اومد گفت دوباره بازی کرده نظرش برگشته رو بازی (البته هنوز فکر کنم Fake Platformer حسابش میاره... بیشترین مشکلش با بازی همون بود)
به هر حال نمره دو تا TLou رو 4 از 5 داده... عملا از جفتشون خوششون اومده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or