اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
الان میان میگن تو موافق خشونت علیه حیوانات هستی ای تینیجر برای چی میخواستی یه اسب بی گناه رو بکشیاسب های بازی ضد گلوله هستن توی سیاتل یک با abby که پشت وانتی میریزن سرت گفتم مثل رد دده تیر بزنم به اسبها میوفتن، هرچی تیر زدم اسب ها انگار ضد گلوله بودن انگار نه انگار
کوری بارلوگ همینطوری پیش بره تو دو ساعت اول گاو بعدی thor میزنه کله کریتوسو با چکشش له میکنه بعد atreus کل خداهارو میکشه تا برسه بش اخرم نمیکشتش.از همه بچه ها مخصوصان فن های سونی که توی این تاپیک دارن انتقاد میکنن از گیم بسیار تشکر میکنم. ما طرفدار هر کمپانی و کنسولی باشیم باید هرطوری که شده به این جریان اعتراض کنیم. این "لجن" ممکن پیشروی کنه برسه به فرنچایزهای دیگه. همین کارگردان گاو 2 و 2018 مثل کوه واستاده پشت دراکمن و tlou 2. یعنی همین الان نتونیم به سونی و گنگ "بارلوگ-دراکمن" حالی کنیم داستان چیه ممکن قربانی بعدی God of war باشه.
خلاصه داستان بازیه خیلی خوب بودView attachment 149972
وقتی که یک عده میگن مشکل کسایی که داستان رو دوست ندارن زن ها هستن.
View attachment 149973
خلاصه داستان بازی
View attachment 149974
View attachment 149982
View attachment 149983
اترئوس هم LGBT میکنهکوری بارلوگ همینطوری پیش بره تو دو ساعت اول گاو بعدی thor میزنه کله کریتوسو با چکشش له میکنه بعد atreus کل خداهارو میکشه تا برسه بش اخرم نمیکشتش.
تنها چیز بازی که واژه "خفن" رو میشه براش استفاده کرد گرافیک، محیطاش و ساندترکه.انرژی که داری رو خریدارم
خوب داستان بد چیکار کنیم الان
بازی به این خفنی رو بزاریم کنار چون داستانشو امثال تو دوس ندارن
حداقل گیمپلی رو یکم پیش ببر و دوتا مرحله برو دوتا پازل حل کن بعد بیا اینارو بگو. جدا اگه هرچیزی رو نکوبیم هم میتونیم بحث کنیماتنها چیز بازی که واژه "خفن" رو میشه براش استفاده کرد گرافیک، محیطاش و ساندترکه.
گیم پلی که ۹۹٪ با گیم پلی TLOU تو سال ۲۰۱۳ یکیه (حداقل اگه یکم گیمپلیش عمیق بود یه چیزی) و داستان و writing هم جوک دهس.
اگه فک میکنی داستان این بازی خفنه به قول Jim Sterling برو یکم فیلم و کتاب خوب ببین و بخون.
والاگیم پلی چی چی
حوصله بحث ندارم خدایی پیر شدم منم
باشه شما نادید حرف بعدیتم درسته
من خودم بعد دیدن یوزرنیم شما دوتا فهمیدم بحث کردن به هیچ جا نمیرسه.گیم پلی چی چی
حوصله بحث ندارم خدایی پیر شدم منم
باشه شما نادید حرف بعدیتم درسته