PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

اسب های بازی ضد گلوله هستن توی سیاتل یک با abby که پشت وانتی میریزن سرت گفتم مثل رد دده تیر بزنم به اسبها میوفتن، هرچی تیر زدم اسب ها انگار ضد گلوله بودن انگار نه انگار
الان میان میگن تو موافق خشونت علیه حیوانات هستی ای تینیجر :-jبرای چی میخواستی یه اسب بی گناه رو بکشی x_x

تحلیل داستان از نظر من :
داستان بازی به عنوان کسی که 4 بار نسخه ی اول رو تموم کردم و با شخیصت کاراکتر ها خیلی اشنا بودم خیلی فرق داشت و این موضوع تقریبا راجب تمام شخصیت بازی خصوصا جول هست . جول توی نسخه ی اول یه فرد باهوش و خیلی محتاط حساب میشد و به هیچ کس اعتماد نمیکرد در صورتی که در نسخه ی دوم یه دلقک ازش ساختن که خیلی ساده وارد خونه یه مشت افراد میشه که هیچ وقت با اونا اشنایی نداشته و سریع اسم خودش و برادرش میگه و حتی تامی هم که فرد محتاط و باهوشی هست به اونا پیشنهاد میده که میتونن بیان توی کمپ اونا .
اول بازی بعد از مرگ جول تامی به الی میگه که باید خیلی هوشمندانه رفتار کنن و از اینکه چقدر گروه ولف سازمان یافته و مجهز هستن میگه ولی بعدش خودش تنهایی میره سراغشون. و اخر بازی هم میاد و بعد از اینکه میبینه الی الان یه زندگی ساکت و خوب داره اونو یه جورایی تحریک و حتی مجبور به انتقام میکنه درصورتی که در اول بازی خلاف این کار رو انجام میده .
شخصیت ابی هم به نظر من خیلی ضعیف کار شده بود اون میتونست از بد بودن حقیقی جول اشنا بشه چونکه جول جونش رو نجات داد و میتونست یه جورایی بیشتر باهاش اشنا بشه و بعد حتی بکشه اونو.
کشتن جول به اون شکل خیلی بیرحمانه و بی دلیل بود . ابی میتونست خیلی راحت فقط با یه گلوله اونو بکشه و عجیب تر این بود که گذاشت تامی و الی زنده بمونن و حتی اینقدر احمق بود که نمیدونست اونا برای انتقام برمیگردن اونم بعد از اینکه میفهمی تامی برادر جول هس و با توجه به رفتار که الی نشون داد جول باید فرد مهمی برای اونم باشه ؟؟
از تمام این ناهمگونی های داستان که بگذریم ...
میفهمیم که الی هنوز با مرگ جول کنار نیمده و هنوز تشنه انتقام هست . و این راه رو طی میکنه تا کالیفرنیا و بعد از اون همه سختی میزاره که ابی بره اونم بعد از کشتن جول و جسی و صدمه هایی که به تامی و حتی دینا زد؟؟ یعنی کل این سفرش بیهوده بوده . یه سری از افراد میگن وقتی lev رو دیده این تصمیم رو گرفته درصورتی که میتونست خیلی راحت ابی رو بکشه و lev رو با خودش ببره . فایت ابی و الی هم اصلا با منطق جور در نمیومد که فک کنم نیازی به توضیح نداره .
بازی از جول فقط به عنوان تبلیغ استفاده کرده توی تریلر ها و به راحتی میبینم که جول قرار بوده کنار الی توی داستان باشه و شاید بعدش بمیره .ولی یا داستان بازی رو عوض کردند یا فقط ازش به عنوان تبلیغ استفاده کردند که چیزی به جز توهین به شعور طرفدار ها نیست . شخصا وقتی اون صحنه رو دیدم که به جای جول جسی دهن الی رو گرفته خیلی بهم بر خورد و انگار player ها رو الاغ فرض کردن.
به نظر من داستان بازی قربانی یه سری سیاست های کثیف و افکار احمقانه ی نیل کاکمن شد. که امروزه توی خیلی از فیلم ها و سریال ها هم میبینم و البته این حرف من تنها نیست و اگر به یوتوب یه سری بزنید متوجه میشد خیلی ها این نظر رو دارند.
خیلی از نکات دیگه ای هم مثل تلاش بی ثمر بازی برای نشون دادن حس همدردی با ابی و ... بود که دیگه به نظر من کاملا مشخص هستش و فک میکنم برای کسانی فقط قابل فهم هست که نسخه ی اول بازی رو تجربه نکرده باشند.

از همه بچه ها مخصوصان فن های سونی که توی این تاپیک دارن انتقاد میکنن از گیم بسیار تشکر میکنم. ما طرفدار هر کمپانی و کنسولی باشیم باید هرطوری که شده به این جریان اعتراض کنیم. این "لجن" ممکن پیشروی کنه برسه به فرنچایزهای دیگه. همین کارگردان گاو 2 و 2018 مثل کوه واستاده پشت دراکمن و tlou 2. یعنی همین الان نتونیم به سونی و گنگ "بارلوگ-دراکمن" حالی کنیم داستان چیه ممکن قربانی بعدی God of war باشه.

از همه بچه ها مخصوصان فن های سونی که توی این تاپیک دارن انتقاد میکنن از گیم بسیار تشکر میکنم. ما طرفدار هر کمپانی و کنسولی باشیم باید هرطوری که شده به این جریان اعتراض کنیم. این "لجن" ممکن پیشروی کنه برسه به فرنچایزهای دیگه. همین کارگردان گاو 2 و 2018 مثل کوه واستاده پشت دراکمن و tlou 2. یعنی همین الان نتونیم به سونی و گنگ "بارلوگ-دراکمن" حالی کنیم داستان چیه ممکن قربانی بعدی God of war باشه.
کوری بارلوگ همینطوری پیش بره تو دو ساعت اول گاو بعدی thor میزنه کله کریتوسو با چکشش له میکنه بعد atreus کل خداهارو میکشه تا برسه بش اخرم نمیکشتش.

کوری بارلوگ همینطوری پیش بره تو دو ساعت اول گاو بعدی thor میزنه کله کریتوسو با چکشش له میکنه بعد atreus کل خداهارو میکشه تا برسه بش اخرم نمیکشتش.
اترئوس هم LGBT میکنه :-":D
s/
البته شایدم شوخی نشه، توی این دور و زمونه هیچ چیزی از اینا بعید نیست:|
----
جا داره همه تقصیرا هم گردن دراکمن نندازیم.
اون نویسنده خانم (Westworld) شاید نصف این گندی که زده شده تقصیر اون باشه:|
البته شخصیت آبی رو دراکمن قبل اومدن اون وارد بازی کرده بوده:|
آدم میمونه کدوم بیشتر مقصرن.

آخرین ویرایش:
انرژی ‌که داری رو خریدارم :D

خوب داستان بد چیکار کنیم الان:D

بازی به این خفنی رو بزاریم کنار چون داستانشو امثال تو دوس ندارن=))
تنها چیز بازی که واژه "خفن" رو میشه براش استفاده کرد گرافیک، محیطاش و ساندترکه.
گیم‌ پلی که ۹۹٪ با گیم پلی TLOU تو سال ۲۰۱۳ یکیه (حداقل اگه یکم گیمپلیش عمیق بود یه چیزی) و داستان و writing هم جوک دهس.
اگه فک میکنی داستان این بازی خفنه به قول Jim Sterling برو یکم فیلم و کتاب خوب ببین و بخون.

تنها چیز بازی که واژه "خفن" رو میشه براش استفاده کرد گرافیک، محیطاش و ساندترکه.
گیم‌ پلی که ۹۹٪ با گیم پلی TLOU تو سال ۲۰۱۳ یکیه (حداقل اگه یکم گیمپلیش عمیق بود یه چیزی) و داستان و writing هم جوک دهس.
اگه فک میکنی داستان این بازی خفنه به قول Jim Sterling برو یکم فیلم و کتاب خوب ببین و بخون.
حداقل گیم‌پلی رو یکم پیش ببر و دوتا مرحله برو دوتا پازل حل کن بعد بیا اینارو بگو. جدا اگه هرچیزی رو نکوبیم هم میتونیم بحث کنیما

گیم پلی چی چی

حوصله بحث ندارم خدایی پیر شدم‌ منم :D

باشه شما نادید حرف بعدیتم درسته
والا
دیگه اگه هر روز پشت سر هم از یه چیزی بد بگی جدا از اینکه باورت میشه واقعا بده.
دیگه بخش‌های خوبشم به چشمت نمیان حتی اگه اون بخش‌های خوب، گیم‌پلی غولی مثل تلو باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or