PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

من خیلی چیزا رو نادیده میگیرم مثلان واسه من فقط دو شماره ترمیناتور وجود داره :دی. موضوع بسیار ترسناکتر از فاجعه The Last of Us Part II این نون قرض دادن و نوشابه واسه هم باز کردن بین Cory Barlog و neil crack-headmann هست. حیف GoW بیافته دست این جماعت روانی. حیف کریتوس به دست یه جانور چرپ چلاق مثل Abby کشته بشه.

پ.ن. دقت کردید کسی که میاد رو جنازه جوئل اب دهان میندازه شباهت %99 داره با neil؟

همین الان 3 ساعت اول بازی رو دیدم joel و tommy ابی رو نجات میدن
ابی اینا رو میکشونه داخل اون خونه
خفتشون میکنن ابی با شاتگان میزنه پای joel رو نابود میکنه بعدش هم golf و این حرفا8-|

سونی قانون گذاشته واسه نقد که از بخش دوم هیچی نباید بگید از کرکترها هیچی نباید بگید و اینا. خودش اتومات تمام اسپویلها رو تایید میکنه. از طرفی مثل چی! افتاده دنبال ملت یه سری ها رو واسه یه نوشته یا یک meme ساده که اصلا چیز خاصی رو شامل نمیشه اکانت تویترشون رو بن میکنه. فک کن!.
خسته گننده بودن نسل قبلی بودن گیم پلی رو بهش اشاره میکنن میگن 10 ساعت اخر رو فقط دعا میکنی تموم بشه!. درحالی که شماره یک رو میگن کاش حافظه م پاک بشه از اول بتونم تجربه ش بکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kiarash_united7
خسته گننده بودن نسل قبلی بودن گیم پلی رو بهش اشاره میکنن
خسته کننده بودن گیم پلی اونم نسل قبلی؟:|
برادر من تنها نکته ای که تمام منتقدا دارن چپ و راست بهش نمره کامل میدن گیم پلی بازیه
تازه نکته خنده دار اینجاس که میگی نسل قبلی اگه بفرض به گیم پلیش دست هم نزده باشن(که کلا زیر و روش کردن) باز همون گیم پلی نسل قبلی از تمام گیم پلی های نسل حاضر پیشرفته تره

• Like
Reactions: ps3_360_wii
سونی قانون گذاشته واسه نقد که از بخش دوم هیچی نباید بگید از کرکترها هیچی نباید بگید و اینا. خودش اتومات تمام اسپویلها رو تایید میکنه. از طرفی مثل چی! افتاده دنبال ملت یه سری ها رو واسه یه نوشته یا یک meme ساده که اصلا چیز خاصی رو شامل نمیشه اکانت تویترشون رو بن میکنه. فک کن!.

خسته گننده بودن نسل قبلی بودن گیم پلی رو بهش اشاره میکنن میگن 10 ساعت اخر رو فقط دعا میکنی تموم بشه!. درحالی که شماره یک رو میگن کاش حافظه م پاک بشه از اول بتونم تجربه ش بکنم.
اقا اندینگ اومده، حالا نظرتون رو بگید.
من درک نمیکنم اگه خب میخواست الی ابی رو بکشه چرا همونجا نزاشتش یا وقتی بسته بود نکشتش حتما باید دستاش رو باز میکرد که انگشتش رو بخوره و بعد اونموقع ببخشش؟
حالا ابی هم جوئل رو جوانمردانه نکشته که بگیم حتما باید تن به تن هم رو بکشن:|
قشنگ براحتی میتونست از این موقعیتی که الی توشه جلوگیری بشه.

اقا اندینگ اومده، حالا نظرتون رو بگید.
من درک نمیکنم اگه خب میخواست الی ابی رو بکشه چرا همونجا نزاشتش یا وقتی بسته بود نکشتش حتما باید دستاش رو باز میکرد که انگشتش رو بخوره و بعد اونموقع ببخشش؟
حالا ابی هم جوئل رو جوانمردانه نکشته که بگیم حتما باید تن به تن هم رو بکشن:|
قشنگ براحتی میتونست از این موقعیتی که الی توشه جلوگیری بشه.
برای همین یه سری گفتن کارهایی که کاراکترها انجام میدن با گذشتشون (شخصیتشون یه همچین چیزی دقیق یادم نیست :-??:D)همخونی نداره یچی تو مایه های فصل آخر گات برای مثال من ۳ ساعت اول رو دیدم
جول و تامی وقتی ابی رو نجات میدن و ابی میبرتشون پیش بقیه اول اینکه گاردشون رو در مقابل کسایی که تازه دیدن کامل میارن پایین
قشنگ هم میگن چاکر شما من تامی هستم اونم جوئل:-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or