اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
اخه هر چی دور و برم بوده این طوری بوده یه خورده کج سلیقه شدم انگار.سلیقه خوب داری خدا نگهش داره برات..اصلا هم قیاقش بد نیست کراش دارم روشخیلی سلیقت بده
اخه دماغ خدایی؟؟
نه واقعا دماغ؟
خب اخه طوری بهش میگن دماغ انگار وسط اروپا زندکی میکنن.این همه دماغ عملی تو حیابون هم منم.ما رو باش از بحث درباره بازی رسیدیم به بحث درباره دماغ دختر مردم.
برم تاپیک هیلو راجع کلاهخود مسترچیف بحث شروع کنم فکر کنم بحث راجع اندام شخصیت ها مد شده جدیدا. یا بریم تاپیک رزیدنت ایول 3 راجع به مدل موی جیل.
بیشتر بندگان خدا منظورشون اون سامری بوده...وگرنه همه میدونستیم که کاتسین ها محاله اشتباه باشناینقدر گفتن اسپویلا فلانه و اینا من شک کرده بودم که اصلا یه بازی دیگه لیک شده باشه
قشنگ الان مشخصه دو تا اتفاق بزرگ تو بازی هست، کشته شدن جوئل و شروع ماجراجویی ها و دومی هم اشنا شدن با Abby و ادامه داستان با اون
چندبار هم Abby رو هینت دادن دیگه
اون دختره کی بود؟کاشکی منم مثل کسایی که اسپویل نشدن الان برام سوال بود وقتی از she حرف میزنه منظورش کیه یا وقتی اخر کار به اون دختره گفت منو یادت میاد من نمیفهمیدم منظورش چه زمانیه
اون که اره چون همه جا میگه گیمپلی براساس الی بوده ولی چیزی دیگه ایی در مورد جوئل نمیگن.@Arima Kishou
ببین میدونی کدوم بخش تریلر دیشب خیلی اسپویلی بود؟
اینکه جوئل توش نبود. تا حالا گیمپلی از الی و جوئل با هم نشون ندادن نمیدونم چرا کسی شک نمیکنه چرا جوئل نیست؟
نکته بعدی چرا هیچ خبری از ابی تو هیچ نمایشی نیست. اینقدر این کاراکتری که یه تریلر کامل رو بهش اختصاص دادن بی اهمیته؟
بعد هم فایرفلایا کجان؟ تو نمایش اول آرمشونو نشون داد بعد هیچ خبری ازشون نشد.
بیشتر اون چیزایی که نشون ندادن اسپویلیه تا اونی که نشون دادن
این کانال رو چک کن همه لیک ها موجوده توشاون ویدیو کشته شدن جول رو کسی داره ؟ از همه جا پاک شده.
میخوام ببینم این نورا اون لحظه تو اون اتاق هستش و بخاطر همینه که الی بهش میگه که
Do you remember me ?
yeah you remember me.