اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
یا حضرت ناتی داگ ، woooooooow
اینا تو همین نسل ۸ به واقعیت دست پیدا کردن. بعد یه بار داشتن شکست نفسی میکردن که تا نسل ۱۰ به cg نمیرسیمیا حضرت ناتی داگ ، woooooooow
طرف میگه کلیپ ها همه راستن...ولی خب همینکه اون سامری بولشتی از پایان بازی داده بودن چرته خیلی خوشحالم میکنه.اقا حالا بحث سر فیک بودن لیک ها شد و این که حتی اسپویل ها رو بدونید باز در حقیقتا چیزی نمیدونید
یه طوری دارن جو میدن که من یکی انتظار دارم اخر کار جوئل از زیر خاک یهو زنده شه بره دنبال الی و اخر کار هم نجاتش بده
والا
خب تعجب منم سر همینهطرف میگه کلیپ ها همه راستن...ولی خب همینکه اون سامری بولشتی از پایان بازی داده بودن چرته خیلی خوشحالم میکنه.
اسپویل این عکس می دونید چیه؟اینا تو همین نسل ۸ به واقعیت دست پیدا کردن. بعد یه بار داشتن شکست نفسی میکردن که تا نسل ۱۰ به cg نمیرسیم
اینم عکس با کیفیت بالاتر. ایشون بازی رو داره و عکس داده بیرون. انشاالله کوفتشون بشه
احسان اون یه تئوری ریز سر دستبند دماغ ببخشید دینا بود که یه جا دست الی بود. زیاد تئوریش قوی نبود که مثلا یکی اگه بدونتش بازی واسش خراب بشه. بعد احتمالش هست که این قسمت تابستون قبل زمستون باشه.اسپویل این عکس می دونید چیه؟
اینکه دماغ همراه الیه. اونم در فصل تابستون اونم در سیاتل. تو تاپیک بازی فکر میکنن که الی بخاطر انتقام کشته شدن دماغ داره میره سیاتل. وقتی اونجا زنده باشه میفهمن تئوریشون غلطه. و اینکه دماغ حداقل تا وسطای بازی زندست.
ببین یه داستانی هست اونم اینکه خود ناتی داگ اینو کرد تو مخ همه. مثلا اومد رو دست بند دماغ که تو دست الی بود زوم کرد. میدونی چرا اینکارو کردن؟احسان اون یه تئوری ریز سر دستبند دماغ ببخشید دینا بود که یه جا دست الی بود. زیاد تئوریش قوی نبود که مثلا یکی اگه بدونتش بازی واسش خراب بشه. بعد احتمالش هست که این قسمت تابستون قبل زمستون باشه.
اره قبول دارم این داستانو ولی ازونور دقت کرده باشی جوئل هم توی تابستون بازی زندس و توی نمایشها هم نشونش دادن. اینجا طبیعتا همشون زندهان به نظرم. کلا به نظرم یکی این عکسو ببینه فکر میکنه که تابستونه قبل زمستونس.ببین یه داستانی هست اونم اینکه خود ناتی داگ اینو کرد تو مخ همه. مثلا اومد رو دست بند دماغ که تو دست الی بود زوم کرد. میدونی چرا اینکارو کردن؟
چون مرگ جوئل حدسش خیلی ساده بود با اینکار ذهنارو از مرگ جوئل منحرف کردن. حالا اگر بفهمن اون زندست خیلی زود با یه دو دوتا چهارتا میفهمن که دلیل انتقام الی مرگ جوئله
جوئل همون اول میمیره. اون تریلرا خالی بندی بودن. همیشه ناتی داگ اینکارو میکنهاره قبول دارم این داستانو ولی ازونور دقت کرده باشی جوئل هم توی تابستون بازی زندس و توی نمایشها هم نشونش دادن. اینجا طبیعتا همشون زندهان به نظرم. کلا به نظرم یکی این عکسو ببینه فکر میکنه که تابستونه قبل زمستونس.
خط داستانی بازی خیلی گیجم کرده مخصوصا این تغییر فصلها
همین دیگه دقیقا همین. اگه اول میمیره چرا هزارجا هی داریم میبینیمش فکر کنم کلا یه مدل پیرتر براش طراحی کردن که هی جای بخشهای فلشبک بهمون بچپونن که فکر کنیم زندس. تو فلشبکها جوئل سنش اندازه نسخه اوله ولی اینا تو تریلر آخری هم دستکاری کرده بودن و مدل پیره رو گذاشته بودن جاشجوئل همون اول میمیره. اون تریلرا خالی بندی بودن. همیشه ناتی داگ اینکارو میکنه