PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

@benjohn
اقا اگه لیک ها از بازی اصلی باشن یعنی جدی جدی کل اون سامریه بازی‌ راسته؟یعنی فرض میگیریم پایان هم باید همون باشه.
اگه اینطوره من همینجا اعلام میکنم اصلا و ابدا از پایانی برای بازی انتخاب کردن خوشم نمیاد‌.
یعنی ما باید یک بازی تموم وایسیم برای کشتن ابی؟:/

@benjohn
اقا اگه لیک ها از بازی اصلی باشن یعنی جدی جدی کل اون سامریه بازی‌ راسته؟یعنی فرض میگیریم پایان هم باید همون باشه.
اگه اینطوره من همینجا اعلام میکنم اصلا و ابدا از پایانی برای بازی انتخاب کردن خوشم نمیاد‌.

کدوم سامری؟ همون که برای فورچن بود؟

همین که میگفت اخرش الی انتاگونیست میشه و دنبال کشتن ابی میره.

به این سامری ها که از ردیت و فورچن میاد هیچ توجهی نکنید، چون کاملا مشخصه طرف اومده با توجه به ویدئوهایی که لیک شده یه خلاصه سر هم کرده و حدسیات خودش رو بهش اضافه کرده تا جاهای خالی مثل اندینگ که هنوز تکلیفش مشخص نیست رو پر کنه.

تا زمانی که ویدیو جدیدی لیک نشه هیچ چیزی قطعی نیست.

@benjohn
والا من شک کردم سر درست بودنشون. یه نکته دیگه هم که خیلی ذهن منو مشغول کرده این سیاه بودن موهای جوئل موقع مردنشه. قبلا روش زیاد فکر نکردم الان ولی بعد از تریلر برام سوال شده

توی این دو عکس تفا‌وتهای دو نسخه لیک و اصلیو ببنید :
۱- تتوی دست الی
۲- پیرتر شدن جول
3- لباس الی و جول
4-تفنگ

Leaked footage
View attachment 140521

Trailer footage
View attachment 140522
خب تو عکس اول کاملا مشخصه که مال دورانیه که جوئل جوونتره و کلا قبل از مرگشه
تو عکس دوم کارگردان بازی خواسته زرنگ بازی دربیاره و به کسانی که اسپویل نشده یه امیدی بده که جوئل هم وسطا راه به الی میپیونده
کلا حس کرده اگه همه چی مثل عکس لیک شده باشه خیلیا شک میکنن که جوئل مرده خواسته بزرگترین سوپرایز براشون مرگ جوئل باشه

تو عکس دوم کارگردان بازی خواسته زرنگ بازی دربیاره و به کسانی که اسپویل نشده یه امیدی بده که جوئل هم وسطا راه به الی میپیونده
کلا حس کرده اگه همه چی مثل عکس لیک شده باشه خیلیا شک میکنن که جوئل مرده خواسته بزرگترین سوپرایز براشون مرگ جوئل باشه
یعنی توی این چند روز تغییرش دادن ؟ نه به نظرم اینطور نیست . عکس لیک مال ورژن اولیه بازی بوده و مشخصه که تو نسخه نهایی تغییراتی ایجاد شده

اون دختره دینا هم نیست...کلا این تدوین تریلر معمولا از یک یا دو ماه قبل و حتی قبل لیکا باید شروع شده باشه.
توی تریلری که تاریخ ریلیز اولیه هم داده بودن جوری ادیت کرده بودن که فک کنی این زنیکه دماغ مرده!:دی

یعنی توی این چند روز تغییرش دادن ؟ نه به نظرم اینطور نیست . عکس لیک مال ورژن اولیه بازی بوده و مشخصه که تو نسخه نهایی تغییراتی ایجاد شده
والا مطمئنن تدوین تریلر دیگه به این سرعت هم نبوده و از قبل داشتن روش کار میکردن.
فعلا نمیشه قطعی گفت ولی ورژن اولیه که نبوده چون مال اپریله‌!
البته کاری نداره فقط اسکین مدل رو عوض کردن.

جدی جدی بازی به این مهمی همه جاش برام اسپویل شده، روزهای اول بیخیال بودم اما الان کم کم دارم آثار این اسپویل رو احساس می کنم ... خوشبحال بروبچ اون یکی پیچ که نمی دونن چه چیزی در انتظارشون هست ... شاید هم بدا به حالشون ...:((

جدی جدی بازی به این مهمی همه جاش برام اسپویل شده، روزهای اول بیخیال بودم اما الان کم کم دارم آثار این اسپویل رو احساس می کنم ... خوشبحال بروبچ اون یکی پیچ که نمی دونن چه چیزی در انتظارشون هست ... شاید هم بدا به حالشون ...:((
بنظر من که عالی شد
حداقل یه خورده منطقی تر میریم جلو وقتی کنترل عبی خانوم رو بدست میگیرم:|
تا اون موقع اتیشمون فروکش میکنه

• Like
Reactions: alavi1992
در کل باورش یکم سخته یه مدل کاملا متفاوت و پیر از جول فقط بطور اختصاصی برای این تریلر ها ساخته باشند تا از این طریق فن ها رو گمراه کنند. اما چون برای تریلر های نسخه اول هم همین کار رو کردند هیچ بعید نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or