اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
همین که میگفت اخرش الی انتاگونیست میشه و دنبال کشتن ابی میره.کدوم سامری؟ همون که برای فورچن بود؟
همین که میگفت اخرش الی انتاگونیست میشه و دنبال کشتن ابی میره.
والا من شک کردم سر درست بودنشون. یه نکته دیگه هم که خیلی ذهن منو مشغول کرده این سیاه بودن موهای جوئل موقع مردنشه. قبلا روش زیاد فکر نکردم الان ولی بعد از تریلر برام سوال شده
خب تو عکس اول کاملا مشخصه که مال دورانیه که جوئل جوونتره و کلا قبل از مرگشهتوی این دو عکس تفاوتهای دو نسخه لیک و اصلیو ببنید :
۱- تتوی دست الی
۲- پیرتر شدن جول
3- لباس الی و جول
4-تفنگ
یعنی توی این چند روز تغییرش دادن ؟ نه به نظرم اینطور نیست . عکس لیک مال ورژن اولیه بازی بوده و مشخصه که تو نسخه نهایی تغییراتی ایجاد شدهخب تو عکس اول کاملا مشخصه که مال دورانیه که جوئل جوونتره و کلا قبل از مرگشه
تو عکس دوم کارگردان بازی خواسته زرنگ بازی دربیاره و به کسانی که اسپویل نشده یه امیدی بده که جوئل هم وسطا راه به الی میپیونده
کلا حس کرده اگه همه چی مثل عکس لیک شده باشه خیلیا شک میکنن که جوئل مرده خواسته بزرگترین سوپرایز براشون مرگ جوئل باشه
اون دختره دینا هم نیست...کلا این تدوین تریلر معمولا از یک یا دو ماه قبل و حتی قبل لیکا باید شروع شده باشه.خب تو عکس اول کاملا مشخصه که مال دورانیه که جوئل جوونتره و کلا قبل از مرگشه
تو عکس دوم کارگردان بازی خواسته زرنگ بازی دربیاره و به کسانی که اسپویل نشده یه امیدی بده که جوئل هم وسطا راه به الی میپیونده
کلا حس کرده اگه همه چی مثل عکس لیک شده باشه خیلیا شک میکنن که جوئل مرده خواسته بزرگترین سوپرایز براشون مرگ جوئل باشه
والا مطمئنن تدوین تریلر دیگه به این سرعت هم نبوده و از قبل داشتن روش کار میکردن.یعنی توی این چند روز تغییرش دادن ؟ نه به نظرم اینطور نیست . عکس لیک مال ورژن اولیه بازی بوده و مشخصه که تو نسخه نهایی تغییراتی ایجاد شده
بنظر من که عالی شدجدی جدی بازی به این مهمی همه جاش برام اسپویل شده، روزهای اول بیخیال بودم اما الان کم کم دارم آثار این اسپویل رو احساس می کنم ... خوشبحال بروبچ اون یکی پیچ که نمی دونن چه چیزی در انتظارشون هست ... شاید هم بدا به حالشون ...