PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

داستان به احتمال اینکه فایرفلای قدرت گرفته و ابی در انتظار انتقام میاد سراغ جوئل و الی ولی قبلش جوئل از الی جدا شده و ابی هم فقط الی و دینا رو گیر میاره ولی اونها رو نمیکشه چون مقصر نیستن و میره دنبال جوئل اما الی هم بیخیال نمیشه و میخواد جوئل زودتر گیر بیاره ولی دیر می رسه و ابی جوئل گیر میندازه و می کشه و دوباره الی نمی کشه ولی الی بیخیال قضیه نمیشه و می خواد انتقام جوئل بگیره و ابی تعقیب میکنه و حالا آخرش چی میشه دیگه مشخص نیست ولی قاعدتا الی باید زنده بمونه

داستان به احتمال اینکه فایرفلای قدرت گرفته و ابی در انتظار انتقام میاد سراغ جوئل و الی ولی قبلش جوئل از الی جدا شده و ابی هم فقط الی و دینا رو گیر میاره ولی اونها رو نمیکشه چون مقصر نیستن و میره دنبال جوئل اما الی هم بیخیال نمیشه و میخواد جوئل زودتر گیر بیاره ولی دیر می رسه و ابی جوئل گیر میندازه و می کشه و دوباره الی نمی کشه ولی الی بیخیال قضیه نمیشه و می خواد انتقام جوئل بگیره و ابی تعقیب میکنه و حالا آخرش چی میشه دیگه مشخص نیست ولی قاعدتا الی باید زنده بمونه

طبق چیز هایی که ما از لیک ها دیدیم ماجرا اصلا اینطور نیست و کاملا اشتباه متوجه شدید.
ابی تا قبل از کشته شدن جول اصلا الی رو‌ نمیشناسه و احتمالا اصلا از وجودش خبر نداره. شروع ماجرای ابی و ورودش به داستان احتمالا با فلش بک کشته شدن پدرش و بعد کات خوردن به صحنه کشته شدن جول هست. چون طبق اون صحنه ظاهراً ابی و حتی همه همراه هاش الی نمیشناسند و از ماجرای واکسن خبر ندارند. چون اگر داشتند احتمالا الی رو همونجا می‌کشتند یا اینکه اسیرش میکردند و با خودشون می‌بردند. چون طبق فایل های پارت اول ماجرای الی و واکسن یه موضوع محرمانه بوده که فقط مارلین و اون پزشک ها و احتمالا فقط یکی دو نفر دیگه ازش خبر داشتند.

الی بعد از کشته شدن جول به دنبال انتقام گرفتن از ابی میافته که در نهایت به اون مبارزه منجر میشه و بعد از اینکه ابی الی رو زنده می آره الی بیخیال نمیشه و باز به دنبال انتقام هست.

البته تا بازی کامل نیاد نمیشه قاطعانه در مورد روند داستان و اتفاقات بازی نظر داد.

از واکسن خبر نداشته بعد می دونسته جوئل باباش کشته؟ مگه میشه؟
بعد جوئل و برادرش با هم گیر ابی افتادن به نظرم جوئل از الی جدا شده

بعد انگار درگیری الی و ابی دوتا خط زمانی هست یکبار الی تنهاست یکبارم با دینا حالا کدوم اوله کدوم دوم نمی دونم ولی فکر کنم اونی که دینا هست اوله

از واکسن خبر نداشته بعد می دونسته جوئل باباش کشته؟ مگه میشه؟
بعد جوئل و برادرش با هم گیر ابی افتادن به نظرم جوئل از الی جدا شده

بعد انگار درگیری الی و ابی دوتا خط زمانی هست یکبار الی تنهاست یکبارم با دینا حالا کدوم اوله کدوم دوم نمی دونم ولی فکر کنم اونی که دینا هست اوله

آره، همون‌طور که گفتم ماجرای الی و واکسن یه موضوع محرمانه بوده، لازم نبوده همه اعضای فایرفلای از این موضوع باخبر بوده باشند.
بعد توضیح دادم اگر کات سنس کشته شدن جول دیده باشید، از رفتار و دیالوگ های ابی و همراه هاش میشه متوجه شد کوچکترین شناختی از الی ندارند و فقط برای کشتن جول اونجا هستند.

آره در اینکه الی از جول جدا هست شکی نیست.

در مورد مبارزه اره برای خودم هم عجیب هست. اما ممکنه اون مبارزه نهایی دو سه بخش یا مرحله داشته باشه و اون مبارزه اول توی اون به ظاهر گاراژ یا انبار بخشی از اون باشه.

آره، همون‌طور که گفتم ماجرای الی و واکسن یه موضوع محرمانه بوده، لازم نبوده همه اعضای فایرفلای از این موضوع باخبر بوده باشند.
بعد توضیح دادم اگر کات سنس کشته شدن جول دیده باشید، از رفتار و دیالوگ های ابی و همراه هاش میشه متوجه شد کوچکترین شناختی از الی ندارند و فقط برای کشتن جول اونجا هستند.

آره در اینکه الی از جول جدا هست شکی نیست.

در مورد مبارزه اره برای خودم هم عجیب هست. اما ممکنه اون مبارزه نهایی دو سه بخش یا مرحله داشته باشه و اون مبارزه اول توی اون به ظاهر گاراژ یا انبار بخشی از اون باشه.
حالا اینکی که از الی خبر داشته یا نه کاری ندارم من میگم اول گروه ابی برای بدست اوردن جوئل حمله میکنن اون مخفی گاه الی و بقیه ولی جوئل اونجا نیست و فقط با الی درگیر میشه و بعد که ابی میره دنبال جوئل ، الی هم برای کمک به جوئل میره تا خبرش کنه ولی دیر می رسه
البته خوب معلوم نیست دقیق ولی اینجوری حدس میزنم

حالا اینکی که از الی خبر داشته یا نه کاری ندارم من میگم اول گروه ابی برای بدست اوردن جوئل حمله میکنن اون مخفی گاه الی و بقیه ولی جوئل اونجا نیست و فقط با الی درگیر میشه و بعد که ابی میره دنبال جوئل ، الی هم برای کمک به جوئل میره تا خبرش کنه ولی دیر می رسه
البته خوب معلوم نیست دقیق ولی اینجوری حدس میزنم

من که گفتم با توجه به کات سنس کشته شدن جول اینطور بنظر نمیرسد ابی قبلاً با الی روبرو شده باشه. اما در کل شاید حق با تو باشه. تا بازی نیاد نمیشه قاطعانه نظر داد.

یعنی حال به هم زن تر احمقتر از این یارو نیست داره ایراد از چیزایی میگیره که هر گیمری دوست داره تو بازیه مورد علاقش ازین جزئیات ببینه.

حالا خوبه هیچکس بازی نکرده که این چنین دارن صبح تا شب بازیو میکوبن تو نت.

یعنی حال به هم زن تر احمقتر از این یارو نیست داره ایراد از چیزایی میگیره که هر گیمری دوست داره تو بازیه مورد علاقش ازین جزئیات ببینه.

حالا خوبه هیچکس بازی نکرده که این چنین دارن صبح تا شب بازیو میکوبن تو نت.

بقیه ویدئو هاش رو چک کردم بنظر میرسه از اون آدم های روانپریش و الترایت احمق باشه.:D در ضمن تامبلاین تمام ویدئو هاش رسماً اسپویله و باید بخاطر نقض کپی رایت حذف بشه.

در هر صورت زیاد توجهی به این افراد نکنید چون بقول معروف:

140760

• Like
Reactions: Intense___

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or