اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
من فکر میکنم تو فکر الیه. در اینکه جوئل همون اول میمیره شک نکن. خود نیل دراکمن گفت دیگه اتفاقی میفته که الی برای انتقام میره که همون مرگ جوئله. اصلا جوئل رو تو سیاتل نمیبینیم. اول یه فلش بک داره به تلو یک و بعدش گیتار یاد گرفتن و این داستانا. بعدم اون اتفاق میفته تو شرایطی که زندگیشون آروم بودههمین دیگه دقیقا همین. اگه اول میمیره چرا هزارجا هی داریم میبینیمشفکر کنم کلا یه مدل پیرتر براش طراحی کردن که هی جای بخشهای فلشبک بهمون بچپونن که فکر کنیم زندس. تو فلشبکها جوئل سنش اندازه نسخه اوله ولی اینا تو تریلر آخری هم دستکاری کرده بودن و مدل پیره رو گذاشته بودن جاش
شما به دماغ میگین دینا؟!به دینا میگین دماغ ؟!![]()
من هنوز اون صحنه یادم میاد روانم میریزه بهمنظر سنجی گروهم برام جالبیش همین بود دیگه. با اینهمه کشته مرده جوئل اون صحنه چوب گلف دیدنیه. خیلی دوست داشتم قیافشونو اونموقع میدیدم
خوشگله به نظرم.یا اینکه سطح توقعاتت از چهره در سطح انیمه موندهشما به دماغ میگین دینا؟!
ایشون اول از هرچیزی دماغ هستن![]()
نیازی به استاندارد های انیمه نیست وقتی که حتی نسبت به خود مدل واقعی بازی هم زشته، بگذریم که کلا هیکل اون بنده خدا رو بطور کل برای مدل تغییر دادن و کم حس Uncanny Valley نمیده.خوشگله به نظرم.یا اینکه سطح توقعاتت از چهره در سطح انیمه مونده
اره هیکلش که خودش نیست ولی نمیدونم چرا برای من از الی خوشگل ترهست .سلیقه بدی دارم انگارنیازی به استاندارد های انیمه نیست وقتی که حتی نسبت به خود مدل واقعی بازی هم زشته، بگذریم که کلا هیکل اون بنده خدا رو بطور کل برای مدل تغییر دادن و کم حس Uncanny Valley نمیده.
نیل خیلی خواسته با ارادت به سارکیزان مدل اش رو بسازه...دستش در رفته، بینی طرف الان شبیه خرطوم فیل شده تا دماغ آدمی زاد
Btw nice try!LOL
خیلی سلیقت بدهاره هیکلش که خودش نیست ولی نمیدونم چرا برای من از الی خوشگل ترهست .سلیقه بدی دارم انگار
این دختره چون میمیره شاید نخواستن از یه مدل گرونتر استفاده کننولی جدا من مشکلی ندارم از اینکه یه چهره معمولی که زیبا هم نیست توی بازی ببینم. الان شما میری توی خیابون بیشتر جیل، لارا یا کلویی میبینین یا چهرههای معمولی؟
اتفاقا شخصیتپردازی یک چهره زشت شاید سختتر هم باشه چون چهرهاش شمارو طبیعتا جذب نمیکنه. اگه الی نبود و همه زشت بودن حرفتون قابل قبول بود ولی یک شخصیت کلا اینطوریه
مدل چیهاین دختره چون میمیره شاید نخواستن از یه مدل گرونتر استفاده کنن
البته مدل و گوینده اش فک کنم فرق دارن ها.مدل چیهگویندهاش یکی از بازیگرای وستوورلده اگه اشتباه نکنم یعنی روش خرج شده طبیعتا
بعد مردنش مشخص نیست تا اونجایی که دیدم.
حرفتون درسته. منم منظورم فقط گویندهاش بود مگرنه خود مدل که یکی دیگست و حتی صدا ایناشم فرق میکنه. طبیعتا یک مدل نمیتونه بدن و بیان یه بازیگر رو داشته باشه. در کل از خرج کردن منظورم خرج کلی روی کارکتر بود که مسئله احساسی بازی یک قسمتیش رو دوش ایشونهالبته مدل و گوینده اش فک کنم فرق دارن ها.
اون شخص فقط از چهره اش در بازی استفاده شده.