اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
علی از نظر فنی بازیو چطور میبینی ؟بازی به نظرم اصلا اینجوری نیست که الی کم سن و سال تر، مرگ جوئل، خیزش الی برای انتقام، و بعد گیمپلی الی و برسیم به نقطه تقابل این دو باهم
برعکس فکرمیکنم گیمپلی و روایت بازی ساختاری غیرخطی داره و شاهد فلش بک های زیادی هستیم
علی از نظر فنی بازیو چطور میبینی ؟
حالا ما اسپویل شدیم و رفت، این بنده خداها تو تاپیک که نمیدونن، موقع بازی کردن قشنگ سکته میکنن
کاش میشد یه جوری از ریاکشن بچه ها موقع دیدن مرگ جوئل فیلم بگیریم
بازی به نظرم اصلا اینجوری نیست که الی کم سن و سال تر، مرگ جوئل، خیزش الی برای انتقام، و بعد گیمپلی الی و برسیم به نقطه تقابل این دو باهم
برعکس فکرمیکنم گیمپلی و روایت بازی ساختاری غیرخطی داره و شاهد فلش بک های زیادی هستیم
اونجا زمستون بود اخه و هوا سرد و کاپشن تنش بود ولی اینجا که صورتش خونیه لباسش فرق داره هاوالا جول با اون چوب گلفی که تو سرش خورد باید در جا مرده باشه
ولی اگه واقعا خودش باشه و الی داره اینجوری گریه میکنه فقط پشماااام
قشنگ دهنمون سرویس شد با این تریلراونجا زمستون بود اخه و هوا سرد و کاپشن تنش بود ولی اینجا که صورتش خونیه لباسش فرق داره ها
علی فکر کنم لیکرو گرفتن و دیگه چیزی نتونه لیک کنه یا شایدم به همین مقدار فقط دسترسی داشته که لیک کرد و رفت
حالا ببینیم چی میشه
منم اصل نگرانیم همینه، هیچ دلیلی نمیبینم برای نسخه سومی هایپ باشماین که بخوان ادامه داستان رو بندازن برا قسمت سوم خیلی ضدحال میشه
امیدوارم داستان رو تو همین نسخه تمومش کنن
دیگه جوئل رو کشتن رفت دیگه می خوان قسمت سه بسازن واسه چی؟
گیم اف ترون که لیک شده بود بعد از 4 روز فن های بدبخت هنوز منتظر بودن 1 نفر بیاد بگه این قسمت فیکه!من هنوز توی صحنه اول تریلر موندم که با لیک فرق میکرد و هم جول و هم الی مدل پیرتر بودند.
View attachment 140417View attachment 140418
یعنی ممکنه برای گمراه کردن فن ها این صحنه رو به طور خاص برای این تریلر ادیت کرده باشند؟
ماشالا اینقدر توی مارکتینگ بازی چاخان ساختن که آدم میمونه دیگه چه چیزایی باید تغییر داشته باشه.من هنوز توی صحنه اول تریلر موندم که با لیک فرق میکرد و هم جول و هم الی مدل پیرتر بودند.
View attachment 140417View attachment 140418
یعنی ممکنه برای گمراه کردن فن ها این صحنه رو به طور خاص برای این تریلر ادیت کرده باشند؟
ماشالا اینقدر توی مارکتینگ بازی چاخان ساختن که آدم میمونه دیگه چه چیزایی باید تغییر داشته باشه.
مثل همون تریلر اول که جوئل میاد پیش الی در حالی که داستان اصلی اینکه جوئل مرده و الی میخواد انتقام اش رو بگیره.