اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
الان داشت از نسخه یک تعریف می کرد که
دیگه حالا درسته از نسخه دوم ایراد میگیریم ولی همون بخش های نسخه اول هنوزم تا به امروز از لحاط اجرا بی نظیرن!
همین چیزا رو میگی خب بن میشی
بله سونی سرمایه گذاری زیادی روی بازی کردهاگر بحث های حاشیهای رو اصلا مد نظر قرار ندیم راحت میشه گفت ده ها حداقل به خاطر پروداکشن ولیو بالای بازی هست! سونی اماری از بودجه بازی هاش نمیده وی یکبار کوتاکو حساب و کتاب کرد و بازی ای مثل شادو او د توم ریدر با بودجه صد و خرده ای میلیون دلاری یک AAA معمولی حساب میشه و بازیهایی مثل GoW و الان دلست 2 حداقل بودجه های بالای 200 میلیون دلار دارند (بدون تبلیغات)
من از زمانی که دیدم نیل دراکمن داره یک مرد رو در قالب زن نشون میده! ترسیدم. متاسفانه نیما من رو از تاپیک های اصلی بازی بن کرده ولی شما به نیم ساعت اولیه دلست 1 نگاه کنید. چه طوری کارگردان ها (بروس و نیل) با ارائه یک گیمپلی محدود توسط سارا که محدود به راه رفتن و نظاره گر بودن اطراف به مخاطب حس ضعیفی رو منتقل میکنند. چه طور یک "مرد" بقل ش میکنه و بارها تامی سره بزنگاه از مخمصه رهاشون میکنه. چرا تامی دوست داشتنی ئه؟ چون زمانی که کنترل سارا به عنوان یک شخصیت ضعیف رو داشتیم کمک حالمون بود! ولی با ترمیناتور ساختن ابی و الی؟ این حس منتقل میشه؟
حتی به بخش های گیمپلی نسخه اول برمیگردم زمانی که جوئل افتاده و ما هی باید بریم تو پاساژ بگردیم و لوت کنیم و بتونیم برای جوئل دوا پیدا کنیم بازم حس ضعیف بودن رو بهمون به خوبی منتقل میکنه.
من دلست 2 لیک زیاد دیدم و فردا بازی رو انشالله میگرم ولی یکی از ترسهام همینه! بیشتر لحظات مهم دلست 2 در کات سین ها رخ میده در کل امیدوارم تجربه 20 و خرده ای ساعت مخالف این امر باشه
همه نقد های که 10/10 دادن از داستان و روایت تعریف کردناسکیل اپ میگفت:قول میده این بازی تاریخ بعنوان بازی که شکاف بین منتقدان و گیمرا رو نشون میده یا میشه.
مطمئنن گرافیک و خیلی چیزا رو ترکوندن و توی این قسمت ها سطح بالایی داره ولی واقعا توی بخش داستان ناامید کننده هست.
تا جایی که اطلاع دارم دارن مثل اینکه سریال last of us هم میسازن ، قشنگ کاراکتر ابی با لوی میبرن تو سریال با رنگین کمان بازی گند همه چی در میارن.مشکل اینجاست توی یک دنیای اینطوری کدوم احمقی میخواد به هویت جنسی یکی دیگه اهمیت بده؟!وقتی همه برای غذا و زنده موندن براشون اولویته!
باورپذیری و اهمیت داشتن همچین سناریویی در دنیایی که بازی توش جریان داره اصلا وجود نداره!
چون بهش گفته she بجای heremains of humanity طرف مادر خودش می کشه
توی صفحه های اول همین تاپیک من داشتم از ناتی داگ دفاع میکردم سر بحث ترنس بودن شخصیت هاخط داستان Lev هم در اخرالزمان اینقدر جوکه اصلا آدم فقط خنده اش میگیره
قشنگ فقط برای دایورسیتی گذاشتن که هیچجوره با هیچ منطقی با ستینگ بازی جور در نمیاد.
میدونم اینجا صداشون در میاد... ولی بازی قشنگ MGSV.2 اهه برای من...اسکیل اپ حرف قشنگی زد...هیچ چیزی توی بازی برای دوست داشتن وجود نداره.
حداقل اگه جوئل رو میگیری یک چیزی بده بجاش دوست داشته باشیم.
توی دنیای نیل دراکمن هرچیزی ممکنه!توی صفحه های اول همین تاپیک من داشتم از ناتی داگ دفاع میکردم سر بحث ترنس بودن شخصیت ها
میگفتم بابا توی دنیای اخرالزمانی اصلا منطقی نیست به شخصیت ترنس و جزئیاتش (تغییر جنسیت و ...) بپردازن و امکان نداره همچین موردی توی داستان باشه، ولی خوب ناتی داگ رو سیاهمون کرد
در کل بازی از نظر گیم پلی، طراحی مراحل، دشمن ها و ... فوق العادست، راحت میشه گفت یکی از بهترین ها (اگه بهترین نباشه البته) توی این سبک ولی داستان و نحوه روایتش...
البته نمیگم کل داستان بده، خیلی از بخش ها همچنان کارگردانی عالی دارن ولی یه بخش بزرگی از داستان اینجوریه =
نیمه اول بازی فوق العادستتوی صفحه های اول همین تاپیک من داشتم از ناتی داگ دفاع میکردم سر بحث ترنس بودن شخصیت ها
میگفتم بابا توی دنیای اخرالزمانی اصلا منطقی نیست به شخصیت ترنس و جزئیاتش (تغییر جنسیت و ...) بپردازن و امکان نداره همچین موردی توی داستان باشه، ولی خوب ناتی داگ رو سیاهمون کرد
در کل بازی از نظر گیم پلی، طراحی مراحل، دشمن ها و ... فوق العادست، راحت میشه گفت یکی از بهترین ها (اگه بهترین نباشه البته) توی این سبک ولی داستان و نحوه روایتش...
البته نمیگم کل داستان بده، خیلی از بخش ها همچنان کارگردانی عالی دارن ولی یه بخش بزرگی از داستان اینجوریه =
نیمه اول بازی فوق العادست
ولی نیمه دوم....
چرا واقعا باید به abby اهمیت بدیم وقتی که جول و جسی رو کشته؟ حتی باعث میشه owen خیانت کنه
چرا باید نگران مادر lev باشیم درصورتی که حتی خود lev رو هم نمیشناسیم؟
چرا باید توی درگیری abby و الی طرف ابی باشیم؟
خط داستانی lev واقعا مسخرست. فقط شعاره
واقعا ناامیدم کرد دراکمن
بقیه بخش های بازی واقعا خوبه
گرافیک گیم پلی موسیقی لول دیزاین همه توی بالاترین سطح ممکن هستن ولی داستان..
مثلا نسخه اول، ویروس روی الی تاثیر نمیذاشت میگفتی چقدر خاصه...این بشر هیچ نکته خاصی نداره.داستان lev هم که... کلا این شخصیت اضافیه، فقط اضافه شده که ابی هم یه همراهی داشته باشه.
داستان ترنس بودنش هم که