PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

در این که بازی از نظر فنی در سطح فوق العاده بالایی هست هیچ شکی نیست
میخوام در مورد نمره متا و نظر منتقدین در مورد داستان یه چیزیو بگم
من فکر میکنم بسیاری براحتی با این داستان کنار نیان و حداقل یه نمره را بخاطر تراژدی بازی کم خواهند کرد اگر بیشتر کم نکنن!!
میخوام بگم بازی قشنگ لبه پرتگاهه!
اگر شخصیت ابی نشه باهاش ارتباط برقرار کرد مطمئنا نمره بازیو میترکونن
@benjohn نظرت چیه
من فکر نمیکنم این بازی از لحاظ متا یه چیز غیر منتظره بشه
اول و اخر یه بازی به گیم پلی مربوط میشه که ناتی داگ تو این مسئله شاهکار ساخته
یعنی حرفم اینه اگه تمام منتقدا هم از پایان داستان خوششون نیاد فکر نکنم متا بازی زیر 90 بشه

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
من فکر میکنم بسیاری براحتی با این داستان کنار نیان و حداقل یه نمره را بخاطر تراژدی بازی کم خواهند کرد اگر بیشتر کم نکنن!!
@benjohn نظرت چیه
مسئله اینجاس که اگه تراژدی درنهایت یک چیز خوب و خوش‌ساخت دربیاد اتفاقا باعث مثبت شدن نظرها میشه. خیلی از قوی‌ترین اثرهای ادبی و هنری تراژدی بودن به هرحال و چیزی نیس که هنوز جا نیوفتاده باشه و برای همین باهاش مشکل پیدا کنن. نمونش red wedding

@benjohn نظرت چیه
کاملا باهات موافقم. ریسک بزرگی کرده. ولی شخصا خوشحالم حالا فارق از نتیجه حس میکنم بازی ساز نباید از ریسک بترسه
ببین یه مثال برات میزنم خود RDR2 رو نگاه کن. اگر داستان بازی رو تو دو خط بهت میگفتن چه حسی داشتی؟ اگر بدتم نمیومد حداقل دیوونه داستان هم نمیشدی. ولی بعد از تموم شدن بازی همه ی احساسات رو که بزاریم کنار هر حسی که داشتی یه احترام هم قاطیش بود. همونجور که خودتم گفتی چپتر آخر بازی رو خیلیا با زجر بازی کردن منجمله خودم. بنظرم آخرش خیلی بیمورد میومد ولی وقتی که تموم شد پیش خودم داشتم میگفتم چقدر راکستار کار درسته. خود بازی شاهکار بود اگر چپتر آخرم نداشت کامل بود ولی این آخری انگار یه چیزی اضافه میکنه که الان که فکرشو میکنم میگم شاهکار بودنش بخاطر همونه. (خودمو کشتم تو لفافه بگم چیزی اسپویل نشه فقط خودت بفهمی)

در مورد نمرات هم الان فکری ندارم ولی پیش بینی میکنم شاید بلای دث استرندینگ سرش بیاد. ممکنه بعضی منتقدا واقعا تحت تاثیر جو بد قرار بگیرن. یه عالمه ده داشته باشه یه چند تایی هم 3 و 4 و 5

@benjohn نظرت چیه
یک چیزی که هست ممکنه مراحل و چینششون موازی باشن یا مثلا خیلی قبل تر از مرگ جوئل با ابی بازی کنیم!
در صورتی اینو میگم که مثلا این نیمه دوم کامل با ایشون نباشه.
فقط پایان بازی لیک نشده من خیلی نگرانم... چون اگه واقعا این 4 شخصیت همه زنده بمونن بشدت Anticlimactic میشه. اخه لامصبا یک حرکتی خفنی تهش بزنید که واسه پارت سوم هایپ باشیم نه که ابی بگه گورتو گم کن... الی فقط قرار باشه قسمت سوم بره دنبالشون، خب الان نسبت به نیمه های بازی فرق خاصی نکرده، فقط الی رفت دنبال ابی که چندتا از رفیقاش رو بکشه و با دماغ شکسته برگرده:دی
مثلا GOW2 به مرگ اتنا منجر شد یک نتیجه ایی داشت بازگشت کریتوس ولی اینجا بنظر نمیاد خبری باشه:|
امیدوارم که حداقل پایان بازی هرچی هست ارزشش رو داشته باشه.

مسئله اینجاس که اگه تراژدی درنهایت یک چیز خوب و خوش‌ساخت دربیاد اتفاقا باعث مثبت شدن نظرها میشه. خیلی از قوی‌ترین اثرهای ادبی و هنری تراژدی بودن به هرحال و چیزی نیس که هنوز جا نیوفتاده باشه و برای همین باهاش مشکل پیدا کنن. نمونش red wedding
من اصلا مشکلی با کشته شدن پروتاگونیست بازی ندارم
مساله اینجاست که روش کشتن خیلی خیلی ساختارشکنانه و عجیب غریبه..
تو رددد ها زمانی که نسخه اول ردمپشن جان مارستون کشته میشه اولا به خواست خودش و در یه حالت رستگاری این اتفاق میفته بعدش راکستار این امکان رو میده که انتقام کشته شدن جان رو با پسرش جک از ادگار راس بگیریم
دقیقا نسخه دوم هم همینطور ارتوری که مظلومانه کشته میشه اما از مدتها قبل شرایطش مهیا شده و بازم امکان انتقام خونش با جان مارستن برامون توی پرولوگ فراهمه..
تصور کن مثلا توی ردمپشن ۲ بعد از کشته شدن آرتور کنترل مایکا بدست ما بیفته واقعا چی میشد؟
الان موندم چطوری قراره با ابی بازی کنیم

تو رددد ها زمانی که نسخه اول ردمپشن جان مارستون کشته میشه اولا به خواست خودش و در یه حالت رستگاری این اتفاق میفته بعدش راکستار این امکان رو میده که انتقام کشته شدن جان رو با پسرش جک از ادگار راس بگیریم
دقیقا نسخه دوم هم همینطور ارتوری که مظلومانه کشته میشه اما از مدتها قبل شرایطش مهیا شده و بازم امکان انتقام خونش با جان مارستن برامون توی پرولوگ فراهمه..
تصور کن مثلا توی ردمپشن ۲ بعد از کشته شدن آرتور کنترل مایکا بدست ما بیفته واقعا چی میشد؟
دو تا نکته هست اولا ما مردن جان رو زمانی میبینیم که کارگردان خواسته نه خارج از کانتکست
دوما یه مقدار مثالی که میزنی به اینجا نمیخوره. تو رد دد مایکا از همون اول یه ازهولی بود که از اول تا آخر بازی ما ازش بدمون میومد. سر همینم خیلی فرق میکنه با ابی.
تو دنیای لست هیچی سیاه سفید نبوده از همون نسخه اولم همین بود. یعنی برعکس یه سری داستانا مثل رد دد که مثلا پینکرتونا انتگونیستن یا گوت که وایت والکرا هیچ نکته مثبتی درشون نیست. تو تلو ما یه انتگونیست مشخص نداشتیم بجز مثلا دیوید که فقط بخشی از بازی حضور داشت. بقیه کاراکترها یه جورایی هم مثبت بودن هم منفی. شما فرض کن ما بازی رو با مارلین میرفتیم. بعد دقیقا آخر بازی از جوئل متنفر بودیم همه چی بستگی به پرسپکتیو داره

ببین اگه فراستی این بازی رو ببینه صددرصد یکی از ایراداتش اینه که کارگردان از کارکتر جوئل متنفره(بارها دراکمن گفته که عاشقشه) و اینکه کارگردان به جوئل بی‌احترامی میکنه کاملا قابل بحثه. ولی ببین آرتور به یک فرد کاملا سفید تبدیل شده و حقش بود به رستگاری برسه ولی جوئل اصلا حقش نیست که همچون پاداشی بگیره، چون باید کیفر کاری که کرده رو ببین و از طرفی دنیای رد دد هم تاب و تحمل این حجم از تاریکی رو نداره. مایکا کلا یک شخصیت منفی و سیاه بود نسبتا ولی Abby قرار نیست که شخصیت منفی باشه و از اول احتمالا برخوردی که کارگردان باهاش داره متفاوته. حدسی که من دارم اینه که اول با Abby شروع میکنیم و میدونیم که قراره انتقام بگیره ولی نمیدونیم طرف مقابل جوئله(بازی هم لو نمیده و مخفی میکنه) و تا اونجا که نمیدونیم، حق رو به Abby میدیم تا اون لحظه آخر که یهو جوئل رو جلو چشممون میبینیم. کلا هنگ می‌کنیم اصا.

ROULY
اگه میشه این قسمت چوب گلفو پاک کن . خطریه ها . یهو گزارش میدن بن میشی از ما گفتن بود :D

راستش اینو نوشتم که بوکمارک کنم بعدا که بازی ریلیز شد با این پست سر به سر امیر بذارم :D
حالا شماها منو لو ندید کسی چیزی نمیفهمه :D
من که کاری نمیکنم :Cheesygrin:

ROULY
اگه میشه این قسمت چوب گلفو پاک کن . خطریه ها . یهو گزارش میدن بن میشی از ما گفتن بود :D
راستش اینو نوشتم که بوکمارک کنم بعدا که بازی ریلیز شد با این پست سر به سر امیر بذارم :D

ولی جوئل اصلا حقش نیست که همچون پاداشی بگیره، چون باید کیفر کاری که کرده رو ببین
یه طور دارین میگین جوئل باید کیفر کارش رو بده انگار چیکار کرده
جوئل حتی اگه می خواست مارلین رو راضی کنه که به الی حق انتخاب بده که برا زندگی خودش تصمیم بگیره نمیتونست چون به هر صورت مارلین تصمیمش رو گرفته بود که الی رو بخاطر واکسن قربانی کنه
تمام طول بازی هم همه به جوئل حق دادن همینطور که دراکمن گفت موضوع داستان اول درمورد عشق بوده
اصلا من نمیفهمم چرا یهو تو سری دوم بحث هیرو و انتی هیرو پیش اومد یهو گفتن جوئل انتی هیروهه در صورتی که بحث و موضوع داستان این نبوده

الان دوباره یه سوالی واسم پیش امد
تو تریلر اول الی میگه که I'm gonna find, and I'm gonna kill every last one of them که خب قبلشم اون ترانه را میخونه
که خب جول هم میاد و اون حرفو بهش میزنه
الان دوتا سوال:
اینجا الی انتقام کیو میخواد بگیره؟
خب دینا که ظاهرا تا آخر باهاشه تو تریلر هم که جول پیششه
پس منظورش کیه؟
دوم اینکه اگه بازی راجب انتقامه پس اون شاید روح جول بوده و الی میخواد که انتقام جول رو بگیره همون حدس اول که هممون زدیم ولی انتقام از ابی درسته؟!!
ولی تو لیک دیدیم که دقیقا همه چی برعکسه و ما داریم با الی میجنگیم :-??
باو خیلی پیجیده شده ..چقدر عاشق این پیچیدگی و در عین حال متنفرم ازش..

یه طور دارین میگین جوئل باید کیفر کارش رو بده انگار چیکار کرده
جوئل حتی اگه می خواست مارلین رو راضی کنه که به الی حق انتخاب بده که برا زندگی خودش تصمیم بگیره نمیتونست چون به هر صورت مارلین تصمیمش رو گرفته بود که الی رو بخاطر واکسن قربانی کنه
تمام طول بازی هم همه به جوئل حق دادن همینطور که دراکمن گفت موضوع داستان اول درمورد عشق بوده
اصلا من نمیفهمم چرا یهو تو سری دوم بحث هیرو و انتی هیرو پیش اومد یهو گفتن جوئل انتی هیروهه در صورتی که بحث و موضوع داستان این نبوده
گناه جوئل این نیست که نظر مارلین رو نپرسیده گناهش اینه که بخود الی اجازه نداده که انتخاب کنه. بهش دروغ میگه در صورتیکه با توجه به روند داستان و آخرش من حدسم اینه الی راضی بود حتی دلش میخواست این اتفاق بیفته.
یعنی مارلین راضی الی راضی دنیا راضی فقط یه نفر ناراضیه که اونم برای اینکه اون چیزی که میخواد بشه دروغ میگه آدمم میکشه.
هنر ناتی در این بوده کاری کرده ما چنین پیسا شتی رو آخر بازی دوست داشته باشیم

الان دوباره یه سوالی واسم پیش امد
تو تریلر اول الی میگه که I'm gonna find, and I'm gonna kill every last one of them که خب قبلشم اون ترانه را میخونه
که خب جول هم میاد و اون حرفو بهش میزنه
الان دوتا سوال:
اینجا الی انتقام کیو میخواد بگیره؟
خب دینا که ظاهرا تا آخر باهاشه تو تریلر هم که جول پیششه
پس منظورش کیه؟
دوم اینکه اگه بازی راجب انتقامه پس اون شاید روح جول بوده و الی میخواد که انتقام جول رو بگیره همون حدس اول که هممون زدیم ولی انتقام از ابی درسته؟!!
ولی تو لیک دیدیم که دقیقا همه چی برعکسه و ما داریم با الی میجنگیم :-??
باو خیلی پیجیده شده ..چقدر عاشق این پیچیدگی و در عین حال متنفرم ازش..
تریلر اول رسما دروغه. داره گولمون میزنه

بازی رو با الی میریم جلو و مرگ جوئل رو از دید اون میبینیم. بعد الی میره برای انتقام و یه سری از دوستای ابی رو میکشه. حالا برعکس میشه اون میفته دنبال الی برای انتقام

درواقع از اون تاپیک باید دسترسیتون رو قطع میکردم. این یه بار چون میذارم‌ به حساب شوخی و سابقه قبلیتون و اخطاری نداشتین کار‌ی نمیکنم.
احترام بذارین به بقیه. اصلا کار قشنگی نیست این کار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or