اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
من فکر نمیکنم این بازی از لحاظ متا یه چیز غیر منتظره بشهدر این که بازی از نظر فنی در سطح فوق العاده بالایی هست هیچ شکی نیست
میخوام در مورد نمره متا و نظر منتقدین در مورد داستان یه چیزیو بگم
من فکر میکنم بسیاری براحتی با این داستان کنار نیان و حداقل یه نمره را بخاطر تراژدی بازی کم خواهند کرد اگر بیشتر کم نکنن!!
میخوام بگم بازی قشنگ لبه پرتگاهه!
اگر شخصیت ابی نشه باهاش ارتباط برقرار کرد مطمئنا نمره بازیو میترکونن
@benjohn نظرت چیه
مسئله اینجاس که اگه تراژدی درنهایت یک چیز خوب و خوشساخت دربیاد اتفاقا باعث مثبت شدن نظرها میشه. خیلی از قویترین اثرهای ادبی و هنری تراژدی بودن به هرحال و چیزی نیس که هنوز جا نیوفتاده باشه و برای همین باهاش مشکل پیدا کنن. نمونش red weddingدر این که بازی از نظر فنی در سطح فوق العاده بالایی هست هیچ شکی نیست
من فکر میکنم بسیاری براحتی با این داستان کنار نیان و حداقل یه نمره را بخاطر تراژدی بازی کم خواهند کرد اگر بیشتر کم نکنن!!
@benjohn نظرت چیه
کاملا باهات موافقم. ریسک بزرگی کرده. ولی شخصا خوشحالم حالا فارق از نتیجه حس میکنم بازی ساز نباید از ریسک بترسهدر این که بازی از نظر فنی در سطح فوق العاده بالایی هست هیچ شکی نیست
@benjohn نظرت چیه
یک چیزی که هست ممکنه مراحل و چینششون موازی باشن یا مثلا خیلی قبل تر از مرگ جوئل با ابی بازی کنیم!در این که بازی از نظر فنی در سطح فوق العاده بالایی هست هیچ شکی نیست
@benjohn نظرت چیه
من اصلا مشکلی با کشته شدن پروتاگونیست بازی ندارممسئله اینجاس که اگه تراژدی درنهایت یک چیز خوب و خوشساخت دربیاد اتفاقا باعث مثبت شدن نظرها میشه. خیلی از قویترین اثرهای ادبی و هنری تراژدی بودن به هرحال و چیزی نیس که هنوز جا نیوفتاده باشه و برای همین باهاش مشکل پیدا کنن. نمونش red wedding
دو تا نکته هست اولا ما مردن جان رو زمانی میبینیم که کارگردان خواسته نه خارج از کانتکستمن اصلا مشکلی با کشته شدن پروتاگونیست بازی ندارم
مساله اینجاست که روش کشتن خیلی خیلی ساختارشکنانه و عجیب غریبه..
تو رددد ها زمانی که نسخه اول ردمپشن جان مارستون کشته میشه اولا به خواست خودش و در یه حالت رستگاری این اتفاق میفته بعدش راکستار این امکان رو میده که انتقام کشته شدن جان رو با پسرش جک از ادگار راس بگیریم
دقیقا نسخه دوم هم همینطور ارتوری که مظلومانه کشته میشه اما از مدتها قبل شرایطش مهیا شده و بازم امکان انتقام خونش با جان مارستن برامون توی پرولوگ فراهمه..
تصور کن مثلا توی ردمپشن ۲ بعد از کشته شدن آرتور کنترل مایکا بدست ما بیفته واقعا چی میشد؟
الان موندم چطوری قراره با ابی بازی کنیم
ببین اگه فراستی این بازی رو ببینه صددرصد یکی از ایراداتش اینه که کارگردان از کارکتر جوئل متنفره(بارها دراکمن گفته که عاشقشه) و اینکه کارگردان به جوئل بیاحترامی میکنه کاملا قابل بحثه. ولی ببین آرتور به یک فرد کاملا سفید تبدیل شده و حقش بود به رستگاری برسه ولی جوئل اصلا حقش نیست که همچون پاداشی بگیره، چون باید کیفر کاری که کرده رو ببین و از طرفی دنیای رد دد هم تاب و تحمل این حجم از تاریکی رو نداره. مایکا کلا یک شخصیت منفی و سیاه بود نسبتا ولی Abby قرار نیست که شخصیت منفی باشه و از اول احتمالا برخوردی که کارگردان باهاش داره متفاوته. حدسی که من دارم اینه که اول با Abby شروع میکنیم و میدونیم که قراره انتقام بگیره ولی نمیدونیم طرف مقابل جوئله(بازی هم لو نمیده و مخفی میکنه) و تا اونجا که نمیدونیم، حق رو به Abby میدیم تا اون لحظه آخر که یهو جوئل رو جلو چشممون میبینیم. کلا هنگ میکنیم اصا.من اصلا مشکلی با کشته شدن پروتاگونیست بازی ندارم
مساله اینجاست که روش کشتن خیلی خیلی ساختارشکنانه و عجیب غریبه..
تو رددد ها زمانی که نسخه اول ردمپشن جان مارستون کشته میشه اولا به خواست خودش و در یه حالت رستگاری این اتفاق میفته بعدش راکستار این امکان رو میده که انتقام کشته شدن جان رو با پسرش جک از ادگار راس بگیریم
دقیقا نسخه دوم هم همینطور ارتوری که مظلومانه کشته میشه اما از مدتها قبل شرایطش مهیا شده و بازم امکان انتقام خونش با جان مارستن برامون توی پرولوگ فراهمه..
تصور کن مثلا توی ردمپشن ۲ بعد از کشته شدن آرتور کنترل مایکا بدست ما بیفته واقعا چی میشد؟
الان موندم چطوری قراره با ابی بازی کنیم
من که کاری نمیکنمراستش اینو نوشتم که بوکمارک کنم بعدا که بازی ریلیز شد با این پست سر به سر امیر بذارم
حالا شماها منو لو ندید کسی چیزی نمیفهمه![]()
راستش اینو نوشتم که بوکمارک کنم بعدا که بازی ریلیز شد با این پست سر به سر امیر بذارم
یه طور دارین میگین جوئل باید کیفر کارش رو بده انگار چیکار کردهولی جوئل اصلا حقش نیست که همچون پاداشی بگیره، چون باید کیفر کاری که کرده رو ببین
گناه جوئل این نیست که نظر مارلین رو نپرسیده گناهش اینه که بخود الی اجازه نداده که انتخاب کنه. بهش دروغ میگه در صورتیکه با توجه به روند داستان و آخرش من حدسم اینه الی راضی بود حتی دلش میخواست این اتفاق بیفته.یه طور دارین میگین جوئل باید کیفر کارش رو بده انگار چیکار کرده
جوئل حتی اگه می خواست مارلین رو راضی کنه که به الی حق انتخاب بده که برا زندگی خودش تصمیم بگیره نمیتونست چون به هر صورت مارلین تصمیمش رو گرفته بود که الی رو بخاطر واکسن قربانی کنه
تمام طول بازی هم همه به جوئل حق دادن همینطور که دراکمن گفت موضوع داستان اول درمورد عشق بوده
اصلا من نمیفهمم چرا یهو تو سری دوم بحث هیرو و انتی هیرو پیش اومد یهو گفتن جوئل انتی هیروهه در صورتی که بحث و موضوع داستان این نبوده
تریلر اول رسما دروغه. داره گولمون میزنهالان دوباره یه سوالی واسم پیش امد
تو تریلر اول الی میگه که I'm gonna find, and I'm gonna kill every last one of them که خب قبلشم اون ترانه را میخونه
که خب جول هم میاد و اون حرفو بهش میزنه
الان دوتا سوال:
اینجا الی انتقام کیو میخواد بگیره؟
خب دینا که ظاهرا تا آخر باهاشه تو تریلر هم که جول پیششه
پس منظورش کیه؟
دوم اینکه اگه بازی راجب انتقامه پس اون شاید روح جول بوده و الی میخواد که انتقام جول رو بگیره همون حدس اول که هممون زدیم ولی انتقام از ابی درسته؟!!
ولی تو لیک دیدیم که دقیقا همه چی برعکسه و ما داریم با الی میجنگیم
باو خیلی پیجیده شده ..چقدر عاشق این پیچیدگی و در عین حال متنفرم ازش..
درواقع از اون تاپیک باید دسترسیتون رو قطع میکردم. این یه بار چون میذارم به حساب شوخی و سابقه قبلیتون و اخطاری نداشتین کاری نمیکنم.راستش اینو نوشتم که بوکمارک کنم بعدا که بازی ریلیز شد با این پست سر به سر امیر بذارم
حالا شماها منو لو ندید کسی چیزی نمیفهمه![]()