اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
ببینید مسئله هنر همزادپنداری و شخصیتپردازی اینجاس که میاد وسط. کارگردان خوب میتونه کاری کنه که شما کثیفترین چیز تو دنیا هم دوست داشته باشید نمونش عکس پروفایلم. طرف توی فیلم جلوی یه مردی به همسرش تجا.وز میکنه یعنی تا این حد موجود کثیفیه ولی شما درنهایت فیلم بهش حق میدید و دوسش دارید یا یک مثال از فیلم جوکر بزنم؛ مسلما مادرکشی جز بدترین چیزها تو دنیاست ولی شما به جوکر حق میدین؛ درهر صورت این حق دادنها باعث نمیشه که این شخصیتها تاوان کارشون رو ندن. من حقیقتش بالای ۱۲ بار تلو رو تموم کردم و مسلما عاشق شخصیتاشم ولی اصلا نمیتونم تصورشو بکنم که داستان شکل دیگهای پیش میرفت(سر طریقه مرگ جوئل میشه بحث کرد البته)یه طور دارین میگین جوئل باید کیفر کارش رو بده انگار چیکار کرده
جوئل حتی اگه می خواست مارلین رو راضی کنه که به الی حق انتخاب بده که برا زندگی خودش تصمیم بگیره نمیتونست چون به هر صورت مارلین تصمیمش رو گرفته بود که الی رو بخاطر واکسن قربانی کنه
تمام طول بازی هم همه به جوئل حق دادن همینطور که دراکمن گفت موضوع داستان اول درمورد عشق بوده
اصلا من نمیفهمم چرا یهو تو سری دوم بحث هیرو و انتی هیرو پیش اومد یهو گفتن جوئل انتی هیروهه در صورتی که بحث و موضوع داستان این نبوده
اره کلا همون صدای اسلحه هم دروغه...کلا میخواستن حرکتی در حد MGS2 بزنن که لیک زد همه چیز رو خراب کردتو تریلر هفت هشت ماه پیش که تامی به الی هشدار میداد مسیری که داری توش پا میذاری خطرناکه با توجه به اثار زخم رو صورت تامی این قضیه بعد مرگ جوله؟( همین هشدار دادن)
پ.ن: یجوری تریلرو تدوین میکنن واقعا سر و تهشو نمیشه فهمید![]()
احساس میکنم این چوب گلف تو نسخه نهایی نیستاره کلا همون صدای اسلحه هم دروغه...کلا میخواستن حرکتی در حد MGS2 بزنن که لیک زد همه چیز رو خراب کرد![]()
بابا فوتیج ایی که گرفتن دقیقا مال یک ماه پیشه امروزم که گلد شدهالی برای جول جای دختر مردشو پر کرده بود برای همین یه بیمارستانو نابود کرد و حتی به الی هم دروغ گفتاین دقیقا خودخواهی جول بود که یک تنه تصمیمیو گرفت که برخلاف منطق و شرایط محیط برفتار کنه
دقیقا احسان درست مگه این اوج هنر ناتی داگ بود
من میگم کسی که تونسته به این خفنی داستان شماره یک بسازه قطعا در شماره دو هم با توجه به نظرات اعضای ناتی داگ و خود نیل به یک دستاوردی رسیدن که چند لول از لست 1 هم جلوتره
احساس میکنم این چوب گلف تو نسخه نهایی نیست![]()
اخه این چوب گلفه بد رفته رو اعصاب من . کاش بشه حداقل با همین چوب دهن اون توف کنندرو سرویس کنیمبابا فوتیج ایی که گرفتن دقیقا مال یک ماه پیشه امروزم که گلد شده
دیگه یعنی جدا غیر ممکنه نباشه.
بابا اینقدر ابدوع خیاری نمیشه کاتسین رو تغییر داد مگه فیلمه؟![]()
ولی قرار نبود چیزی لو بره هادرواقع از اون تاپیک باید دسترسیتون رو قطع میکردم. این یه بار چون میذارم به حساب شوخی و سابقه قبلیتون و اخطاری نداشتین کاری نمیکنم.
احترام بذارین به بقیه. اصلا کار قشنگی نیست این کار
من نمیدونم واقعا چرا جوئل رو باید اینقدر اندرو رایانی بکشن...اخه اسلحه قحطی بود؟اخه این چوب گلفه بد رفته رو اعصاب من . کاش بشه حداقل با همین چوب دهن اون توف کنندرو سرویس کنیم![]()
این بنده خداها هنوز فکر میکنن ابی مامان الیه. و بازیم روز مادر قرار بوده رلیز شهولی قرار نبود چیزی لو بره ها
وگرنه احترام همه که صددرصد واجبه
یه شوخی شخصی بود با امیر که بعدها میخواستم باهاش بکنم
ولی بازم هرچی شما بگید![]()
اخرین جایی که ابی و الی همو میبینن...دست و دماغ الی رو میشکونه و دینا هم که اینقدر میزنه که کلا از حال میره وقتی هم که از حال میره میخواد گلوی دینا رو ببره ولی چون الی میگه دینا حامله هست دلش رحم میاد... ابی میگه دیگه جلوی چشمم نیا.تکلیف جول که معلومه قراره چی بشه ولی درباره الی رو من هنوز نفهمیدم آخرش میمیره یا نه ؟؟ لیک جدیدی نیومده؟؟![]()
اخرین جایی که ابی و الی همو میبینن...دست و دماغ الی رو میشکونه و دینا هم که اینقدر میزنه که کلا از حال میره وقتی هم که از حال میره میخواد گلوی دینا رو ببره ولی چون الی میگه دینا حامله هست دلش رحم میاد... ابی میگه دیگه جلوی چشمم نیا.
دیگه بعد این که اختتامیه بازیه چیزی معلوم نشده.
ولی این تئوری جالبه که ته تهش یهو الی به پوچی برسه و خودکشی کنهفقط دلم می خواد داستان یه جوری پیش بره که الی اسلحه به دست جلو ابی باشه و قضیه این که جوئل بهش دروغ گفته رو بفهمه و تو اون لحظه بدون هیچ فکر کردنی بگه لعنت به این دنیا و تمام ادماش من تو کل این دنیا یه جوئل داشتم که از دستش دادم و تیر رو بزنه و این زنیکه... رو بکشه
این سناریویی بود که من اون زمان که حرف از کشته شدن جوئل اومد تو ذهنم ساختم
اگه اینطور بشه حداقل دلم راضی میشه
ولی با روندی که اینا درپیش گرفتن فکر کنم اخر کار الی بره یه توف هم بکنه رو سر قبر جوئل![]()