PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

یه چیزی که فکر میکنم شاید اتفاق بیافته واسه پایان بازی اینه که شاید انتخاب به خود گیمر بزارن با کدوم کرکتر تموم کنه بازی رو
با الی یا ابی
نمیدونم احساس میکنم وقتی با هر دوکرکتر بازی کردیم به و به صورت جداگانه از دیدی اونا بازی رو تجربه کردیم
بعد از اون درگیری بین الی و ابی
تو بازی شاید یه اپشن بیاد که واسه تموم کردن بازی خودمون انتخاب کنیم با کدوم یکی شون این کارو بکنیم

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
کشتن یک شخصیت همش به نوع روایت داستان بستگی داره,در فصل های اول WD و یا GoT به خاطر روایت عالی,مرگ ها به شدت جالب و تاثیر گذار بودن,در فصل های آخر به خاطر روایت افتضاح,نویسنده ها هر شخصیتی را قربانی کردن,دیگه هیچ تاثیری نداشت
کشتن شخصیت اصلی به خودی خود نه خلاقانه هست,نه ریسک پذیری,از زمان هیچکاک و قبل ترش هم وجود داشته,من منتظر روایت داستان می مونم,اگر خوب باشه,خیلی هم استقبال می کنم,ولی در مجموع مخالف ادامه داستان های کامل هستم
این مثالایی که شما زدی همش تو سینما و سریال بوده

کشته شدن کرکتر محبوب در حد و اندازه های جوئل تو دنیای بازی بندرت اتفاق افتاده

اهمیت روایت هم که مشخصه نیاز به بحث نداره

.

• Like
Reactions: incoming
Joel یه survivor سخت جون بود ، همین باعث که شدیداً تاثیر گذار باشه ، اگر قراره Abby هم یه همچین چیزی باشه تو همین مایه ها نیاز به کلی back lore داریم در آخر خیلی خوبه که کلیشه نباشی , ولی برای همچین قماری باید دست پری داشته باشی .....

توی لیست چپترهای بازی که لیک شده بود، یه مرحله با ابی بود به اسم saving kids، یعنی باید احتمالا تو این مرحله یه تعدادی بچه رو با ابی نجات بدیم. قشنگ مشخصه از همون لحضه اول شروع بازی با ابی که فلش بک مرگ پدر ابی رخ میده و بعدش طبق چیز هایی که دیدیم و نوع روابطش با بقیه کرکترها و... خیلی خوب روی کرکتر کار شده. از لحاظ lore و شخصیت پردازی خیالتون راحت دراکمن ادمی نیست که کرکتر رو توی پوست گردو بزاره.

یه چیزی که فکر میکنم شاید اتفاق بیافته واسه پایان بازی اینه که شاید انتخاب به خود گیمر بزارن با کدوم کرکتر تموم کنه بازی رو
با الی یا ابی
نمیدونم احساس میکنم وقتی با هر دوکرکتر بازی کردیم به و به صورت جداگانه از دیدی اونا بازی رو تجربه کردیم
بعد از اون درگیری بین الی و ابی
تو بازی شاید یه اپشن بیاد که واسه تموم کردن بازی خودمون انتخاب کنیم با کدوم یکی شون این کارو بکنیم

بعد از اون مبارزه طبق لیک دو تا چپتر هست، یکی Farm که با الی و یکی هم Santa Barbara که با ابی بازی میکنیم. بعید میدونم روایت داستان توی این دو تا مرحله جوری پیش بره که توی اپیلوگ دو تا پایان متفاوت داشته باشیم.

بنظرم که پایان بازی نه ابی و نه الی هیچ کدوم نمیمیرند. چون قبلا هم گفتم بعد از اون مبارزه کلا حرکت چیپی هست و زیاد با عقل جور در نمیاد. اما خب you never know :D

جدا از این موضوع این مرگ ها واقعا brutal هستند. یکی از نکات مثبت و جالب نسخه اول همین خشونت افسار گسیخته و واقگرایانه بازی بود. اینکه میتونستی با شاتگان مغز دشمن ها بترکونی و یا با بمب تیکه تیکه شون کنی خیلی حال میداد.:D
این ویدئو زیر بیشتر جنبه فان و طنز داره اما فکر کنم خیلی خوب عمق خشونت بازی رو نشون میده. :D

من نمیدونم، تا خودم با چوب گلف کله ی این ابی رو نترکونم آروم نمیگیرم :-":Wallbash:

من نمیدونم، تا خودم با چوب گلف کله ی این ابی رو نترکونم آروم نمیگیرم :-":Wallbash:
من که خبرو خوندم ابنجور گفته بودن که هکرا یه باگ توی یکی از بازی های قدیمی ناتی داگ پیدا میکنند و با استفاده از اون به سرورهای ناتی داگ میرسن و چندتا از ویدوهای لست 2 که مربوط به چندین ماه قبله میکشن بیرون.
میگن این فیلم ها مربوط به نسخه تست و اولیه بازی است و حتی ممکنه تو نسخه نهایی بعضی از این صحنه ها تغییر کرده باشه . شاید دیگه چوب گلف نبینیم :D خلاصه خواهیم دید چه خواهد شد :Cheesygrin:

من که خبرو خوندم ابنجور گفته بودن که هکرا یه باگ توی یکی از بازی های قدیمی ناتی داگ پیدا میکنند و با استفاده از اون به سرورهای ناتی داگ میرسن و چندتا از ویدوهای لست 2 که مربوط به چندین ماه قبله میکشن بیرون.
میگن این فیلم ها مربوط به نسخه تست و اولیه بازی است و حتی ممکنه تو نسخه نهایی بعضی از این صحنه ها تغییر کرده باشه . شاید دیگه چوب گلف نبینیم :D خلاصه خواهیم دید چه خواهد شد :Cheesygrin:
شرایر من یکبار دیگه توییت اش رو خوندم دقیقا میگه خودش لیک ها ندیده که میگه early build هست... با اون تاریخی که روی فوتیج مسلما هرچی هست جز early build...بعد عمرا ناتی داگ بیاد اینقدر سر این کاتسین ها خرج کنه که استفاده ایی ازشون نکنه.
خلاصه این صحنه ها مطمئنن توی بازی نهایی هستن.

بعید میدونم این پلات پوینت های بزرگ داستان تغییری کنه، چون همونطور که دوستان گفتند یکی بحث بودجه و زمان هست و یکی هم بعضی از کارهای ساخت مثل ضبط دیالوگ ها و موشن کپچر اگر اشتباه نکنم همون مراحل اولیه انجام میشه.
در هر صورت من از هر سناریویی که دراکمن تدارک ببینه استقبال میکنم و برام فرقی نمیکنه. :D

فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk

To make a fully realized world to really honor the impact of this voilence, you have to honor every person in it. Nobody's a hero here.

حرف قدیم یکی از اعضای ناتی‌داگ که راجب دمو حرف میزد

اگر باز نقل قول میخواهی :

This motherf***er was actually the one started it

140073

البته اول باید بدونی Darling آت چین :

در این که بازی از نظر فنی در سطح فوق العاده بالایی هست هیچ شکی نیست
میخوام در مورد نمره متا و نظر منتقدین در مورد داستان یه چیزیو بگم
من فکر میکنم بسیاری براحتی با این داستان کنار نیان و حداقل یه نمره را بخاطر تراژدی بازی کم خواهند کرد اگر بیشتر کم نکنن!!
میخوام بگم بازی قشنگ لبه پرتگاهه!
اگر شخصیت ابی نشه باهاش ارتباط برقرار کرد مطمئنا نمره بازیو میترکونن
@benjohn نظرت چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or