اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
دیگه کشته شدن جول منتفیه.مگه اینکه قبل مردن مو و ریشاشو رنگ کرده باشه.هرچند که این چشما میگن:من زنده ام کییثافططط
View attachment 139779View attachment 139780
حتی تو عکس سمت چپی قیافش پخته تره انگار یکی دوسالی گذشته از اتفاقات عکس سمت راست.
در عجبم چطور نیل با دونستن این که چقدر جوئل فن بیس داره و این که وقتی اولین نمایش بازی اومد وقتی نیم رخ جوئل معلوم شد چطور سالن رفت رو هوا اومده همچین بلایی سرش اورده اونم به بدترین و فجیع ترین شکل ممکنپاره شدم
من با گلف زدنش مشکل ندارم چون بهرحال با یک چیزی باید کسی رو کشت ولی خب این تف اخر واقعا زیاده روی بود...قشنگ مادر و پدر بی احترامی به کرکتر جوئل بود. هنوزم بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه.در عجبم چطور نیل با دونستن این که چقدر جوئل فن بیس داره و این که وقتی اولین نمایش بازی اومد وقتی نیم رخ جوئل معلوم شد چطور سالن رفت رو هوا اومده همچین بلایی سرش اورده اونم به بدترین و فجیع ترین شکل ممکن
فکر کنم با الی بد بلایی سر این توف کننده میاریممن با گلف زدنش مشکل ندارم چون بهرحال با یک چیزی باید کسی رو کشت ولی خب این تف اخر واقعا زیاده روی بود...قشنگ مادر و پدر بی احترامی به کرکتر جوئل بود. هنوزم بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه.
فکر کنم خودشه ، احساس کردم یه چیزی دور کمرش بستن مثل جلیقه ضد گلوله . باید یبار دیگه لیکو ببینم تا مطمعن شممیگم اون سگه که با ابی بود فکر کنم همونیه که یه بار عکس موشن کپچرش اومد
فکر کنم تو مراحل همراه ابی باشه درست میکم؟
اگه بشه بهش دستور هم بدیم عجب چیزی بشه
اونی رو که تف انداختو پیداش میکنم با الیاونای دیگه ای که همراه ابی هستن وقتی جوئل رو میکشه رو میشناسیم؟ فعلا نه. ولی با توجه به حرفاشون فکر میکنم همشون اعضای خانواده و دوستان فایرفلای ها باشن. شاید یکیشون نسبتی با مارلین داشته باشه. اون تف هم احتمالا انتقام یکی دیگشونه. خودتونو جای اونا بزارین بهشون حق میدین. اونا سنمی با جوئل ندارن.
بابا یه کاراکتره که تو بازی از پیکسل ساخته شده. بچمون نیست که از خود بی خود شیم برای مردنش. کل اینا یه داستانه و برای سرگرم شدن زیادی جدی میگیرینبابا لعنتی ها چرا هیچکس عین خیالش نیست که جوئل رو کشتن
مثل اینه که مسترچیف رو توی هیلو بکشن بعد یه تف نثارش کنن
مثل ایه که کریتوس رو بکشن
مثل اینه که مارکوس رو بکشن
باید خون گریست از این لیک
جامه ها درید
حرفتو قبول دارم ولی خود من با شخصیت هایی که مخصوصا تو گیم خوشم میاد خیلی ارتباط میگیرمبابا یه کاراکتره که تو بازی از پیکسل ساخته شده. بچمون نیست که از خود بی خود شیم برای مردنش. کل اینا یه داستانه و برای سرگرم شدن زیادی جدی میگیرین
مرده حسابی توی بازی به بعضی کرکترها انس میگیریبابا یه کاراکتره که تو بازی از پیکسل ساخته شده. بچمون نیست که از خود بی خود شیم برای مردنش. کل اینا یه داستانه و برای سرگرم شدن زیادی جدی میگیرین
من رشته تحصیلیم ادبیات بوده. یکی از درسای مهمی که پاس کردیم نقد ادبی بود. یکی از اولین کسایی که تو حوزه ی نقد کار کرده ارسطو بوده. ارسطو یه اعتقادی داشت که آثاری که با شکست شخصیت ( خیلی از مواقع مرگشون) پروتگنیست داستان شکل میگیرن باعث یه جور Catharsis توی خواننده میشن. بحثش طولانیه و از حوصله تاپیک خارجه. کلا اعتقاد داشت تراژدی بهتر از کمدیه.حرفتو قبول دارم ولی خود من با شخصیت هایی که مخصوصا تو گیم خوشم میاد خیلی ارتباط میگیرم
مخصوصا گیم که تاملی هست
واقعا دوس دارم تو بازی شرایط فراهم بش از اون یا رو بش انتقام گرفت