PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

دیگه کشته شدن جول منتفیه.مگه اینکه قبل مردن مو و ریشاشو رنگ کرده باشه.هرچند که این چشما میگن:من زنده ام کییثافططط:D
View attachment 139779View attachment 139780
حتی تو عکس سمت چپی قیافش پخته تره انگار یکی دوسالی گذشته از اتفاقات عکس سمت راست.

شاید برادر دوقلوی جول باشه که تا حالا ازش خبر نداشتیم. این هم میتونه سوپرایز خوبی باشه :D

پاره شدم :)):)):)):)):)):))

در عجبم چطور نیل با دونستن این که چقدر جوئل فن بیس داره و این که وقتی اولین نمایش بازی اومد وقتی نیم رخ جوئل معلوم شد چطور سالن رفت رو هوا اومده همچین بلایی سرش اورده اونم به بدترین و فجیع ترین شکل ممکن

• Like
Reactions: GTA 4
در عجبم چطور نیل با دونستن این که چقدر جوئل فن بیس داره و این که وقتی اولین نمایش بازی اومد وقتی نیم رخ جوئل معلوم شد چطور سالن رفت رو هوا اومده همچین بلایی سرش اورده اونم به بدترین و فجیع ترین شکل ممکن
من با گلف زدنش مشکل ندارم چون بهرحال با یک چیزی باید کسی رو کشت ولی خب این تف اخر واقعا زیاده روی بود...قشنگ مادر و پدر بی احترامی به کرکتر جوئل بود. هنوزم بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه.

من با گلف زدنش مشکل ندارم چون بهرحال با یک چیزی باید کسی رو کشت ولی خب این تف اخر واقعا زیاده روی بود...قشنگ مادر و پدر بی احترامی به کرکتر جوئل بود. هنوزم بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه.
فکر کنم با الی بد بلایی سر این توف کننده میاریم :D ببین با این صحنه چه حس انتقامی درونمون شکل گرفته . یعنی این یارو گیرمون بیوفته یه جوری میزنیمش که خون بالا بیاره :D

اونای دیگه ای که همراه ابی هستن وقتی جوئل رو میکشه رو میشناسیم؟ فعلا نه. ولی با توجه به حرفاشون فکر میکنم همشون اعضای خانواده و دوستان فایرفلای ها باشن. شاید یکیشون نسبتی با مارلین داشته باشه. اون تف هم احتمالا انتقام یکی دیگشونه. خودتونو جای اونا بزارین بهشون حق میدین. اونا سنمی با جوئل ندارن.

میگم اون سگه که با ابی بود فکر کنم همونیه که یه بار عکس موشن کپچرش اومد
فکر کنم تو مراحل همراه ابی باشه درست میکم؟
اگه بشه بهش دستور هم بدیم عجب چیزی بشه
فکر کنم خودشه ، احساس کردم یه چیزی دور کمرش بستن مثل جلیقه ضد گلوله . باید یبار دیگه لیکو ببینم تا مطمعن شم :D

کلا چند تا گروه در گیر داریم؟ یکی جوئل و دارو دستش. یکی فایرفلای ها. یکی شورشی ها تو خیابان. یکی هم زامبی ها؟
ولی فکر کنم این وسط زامبی ها برن تو حاشیه

اونای دیگه ای که همراه ابی هستن وقتی جوئل رو میکشه رو میشناسیم؟ فعلا نه. ولی با توجه به حرفاشون فکر میکنم همشون اعضای خانواده و دوستان فایرفلای ها باشن. شاید یکیشون نسبتی با مارلین داشته باشه. اون تف هم احتمالا انتقام یکی دیگشونه. خودتونو جای اونا بزارین بهشون حق میدین. اونا سنمی با جوئل ندارن.
اونی رو که تف انداختو پیداش میکنم با الی
بعد جرش میدم بی ناموسو امیدوارم که توی داستان اینو در نظر گرفته باش نیل بش از این مرتیکه انتقام گرفت
هنوز نگاه جوئل جلو چشمام نمی تونست جواب الی رو بده الی داد میزد بلند شو وای چه صحنه ای بود???

بابا لعنتی ها چرا هیچکس عین خیالش نیست که جوئل رو کشتن
مثل اینه که مسترچیف رو توی هیلو بکشن بعد یه تف نثارش کنن
مثل ایه که کریتوس رو بکشن
مثل اینه که مارکوس رو بکشن
باید خون گریست از این لیک
جامه ها درید
بابا یه کاراکتره که تو بازی از پیکسل ساخته شده. بچمون نیست که از خود بی خود شیم برای مردنش. کل اینا یه داستانه و برای سرگرم شدن زیادی جدی میگیرین

بابا یه کاراکتره که تو بازی از پیکسل ساخته شده. بچمون نیست که از خود بی خود شیم برای مردنش. کل اینا یه داستانه و برای سرگرم شدن زیادی جدی میگیرین
حرفتو قبول دارم ولی خود من با شخصیت هایی که مخصوصا تو گیم خوشم میاد خیلی ارتباط میگیرم
مخصوصا گیم که تاملی هست
واقعا دوس دارم تو بازی شرایط فراهم بش از اون یا رو بش انتقام گرفت

مرده حسابی توی بازی به بعضی کرکترها انس میگیری
زندگی میکنی باهاشون
یه نمونه ارتور مورگان
مارکوس یا کریتوس یا همین جوئل
من اگر الان بگن لارا کرفت رو به هفتاد روش سامورایی ممکن و غیر ممکن دستبوسی کردن:D:D:D=)) عین خیالم نیست ولی جوئل فرق میکنه
یکم روی اون دله سنگت و قلب تیره و تارت فشار بیار :D=))=))=))

• Like
Reactions: XBOX__360
حرفتو قبول دارم ولی خود من با شخصیت هایی که مخصوصا تو گیم خوشم میاد خیلی ارتباط میگیرم
مخصوصا گیم که تاملی هست
واقعا دوس دارم تو بازی شرایط فراهم بش از اون یا رو بش انتقام گرفت
من رشته تحصیلیم ادبیات بوده. یکی از درسای مهمی که پاس کردیم نقد ادبی بود. یکی از اولین کسایی که تو حوزه ی نقد کار کرده ارسطو بوده. ارسطو یه اعتقادی داشت که آثاری که با شکست شخصیت ( خیلی از مواقع مرگشون) پروتگنیست داستان شکل میگیرن باعث یه جور Catharsis توی خواننده میشن. بحثش طولانیه و از حوصله تاپیک خارجه. کلا اعتقاد داشت تراژدی بهتر از کمدیه.
مرگ کاراکتر قهرمان داستان همیشه یه وزنی تو داستان داره که مسلما مرگ یه NPC ساده نداره. شما باید اون شخصیتو دوست داشته باشی که مرگش برات معنایی داشته باشه. اگر شما انتقام جوئل رو آخر داستان بگیری یه رضایت لحظه ای پیدا میکنی و تمام ولی ناکامی شما تو این قضیه باعث میشه اون داستان بیشتر توی ذهنت بمونه و در نهایت همون کاتارسیسی که ارسطو مد نظرش بود رو تجربه کنی.
چیزی که نیل دراکمن تو نسخه اول بازی میگفت این بود که این دنیایی که من خلق کردم درش عدالت نیست. هیچ چیزش درست کار نمیکنه. دولت مرکزی فاسده. حتی با همون فساد هم قدرتی روی کل کشور نداره و هر کسی یه جا واسه خودش داره هر کاری میخواد میکنه. همه بفکر خودشونن. توی این دنیای تلخ تنها مسئله زنده موندنه و آدما برای زنده موندن همه کار میکنن.
راستشو بخوای کاری که ابی میکنه عین عدالته. جوئل هر چقدرم که ما دوسش داشته باشیم کسیه که بخاطر خواسته خودش باعث شده این همه آدم شانس نجاتشونو از دست بدن. انگار این دنیا عدالتی هم داره اما به سبک خودش
خلی دوست دارم ببینم داستان رو چجوری پیش میبره. مسلما از مردن جوئل هم ناراحت میشم ولی در نهایتش دوست دارم بازی که تموم میشه مثل نسخه اول سر اخلاقیات و باید و نباید ا بشه بحث کرد. نه مثل این داستانای زرد که آخرش قهرمانان داستان موفق تو افق محو میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or