PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

به نظرم بازی/فیلم/سریال/ کتاب و کلا هر اثر هنری که بحث راه نندازه و شجاعت به خرج نده که ایده های جنجالی به کار ببره و کلا بخواد safe بازی کنه، هیچ وقت جایگاه قابل توجهی پیدا نمیکنه که بعدا بخوان ازش یاد کنن.
نزدیکترین چیزی که تو ذهنم دارم و تازه تجربه اش کردم، Death Stranding هست. بله درسته بازی مشکلاتی داره، ولی اینکه ریسک کنی و اینجوری دیوانه وار ایده هات رو بخوای پیاده کنی، چیزیه که منی که تا حالا بازیای کوجیما رو بازی نکرده بودم، به همین خاطر تشویقش کنم.
اصلا تا مخاطب رو انگولک نکنی قایده نداره :D
من با هیچ بخشی از بازی مشکل ندارم، حتی با قضایای LGBT که اصلا مشکلی ندارم :دی با کشته شدن Joel هم کنار اومدم، با اینکه باید در نقش قاتلش بازی کنیم هم شاید بتونم کنار بیام. فقط یه چیزی رو مخ من هست، اینکه کل قضیه انتقام رو کشته شدن یه Random NPC هست، حالا درسته این هم آدمه ولی هیچ شخصیت پردازی تو نسخه قبل نداشت و تازه تو این شماره می‌خوان براش شخصیت پردازی کنن و قضیه انتقام مرگش رو طبیعی جلوه بدن، حقیقتش این موضوع رو اعصاب من رفته :دی
====
این کنار گذاشتن شخصیت اصلی یا ضد قهرمان جلوه دادنش هم موضوع تازه‌ای نیست، نوع پرداخت مهمه. البته ND سابقه درخشانی داره و باید منتظر موند و نتیجه نهایی رو دید.

من با هیچ بخشی از بازی مشکل ندارم، حتی با قضایای LGBT که اصلا مشکلی ندارم :D با کشته شدن Joel هم کنار اومدم، با اینکه باید در نقش قاتلش بازی کنیم هم شاید بتونم کنار بیام. فقط یه چیزی رو مخ من هست، اینکه کل قضیه انتقام رو کشته شدن یه Random NPC هست، حالا درسته این هم آدمه ولی هیچ شخصیت پردازی تو نسخه قبل نداشت و تازه تو این شماره می‌خوان براش شخصیت پردازی کنن و قضیه انتقام مرگش رو طبیعی جلوه بدن، حقیقتش این موضوع رو اعصاب من رفته :D
====
این کنار گذاشتن شخصیت اصلی یا ضد قهرمان جلوه دادنش هم موضوع تازه‌ای نیست، نوع پرداخت مهمه. البته ND سابقه درخشانی داره و باید منتظر موند و نتیجه نهایی رو دید.
من خودمو میگم، شاید برای بقیه صدق نکنه، ولی توی بازی اول هم جوئل و سارا و تامی هم توی دنیای داستان آدمای معمولی بودن، همونجوری که مثلا اول بازی وقتی حادثه داره اتفاق میوفته، سارا درباره همسایه شون از پدرش و عموش میپرسه، منظورم اینه چون ما با جوئل و ماجراهاش همراه شدیم و ناتی داگ داستان این شخص توی این دنیای خلق شده رو برامون تعریف کرد، باهاش همذات پنداری میکنیم،
فکر میکنم همین کار رو هم میخوان با ابی کنن، و در کل یکی از تم ها و موضوعاتی که مطرح میکنه دراکمن، اینه که هرکسی توی این دنیا براساس تصمیماتی که میگیره، میتونه به نسب (relativity) خوب و بد باشه، ولی همیشه توی قسمت خاکستری میمونه و قضاوت خیلی سخته، جوری که این دنیای آخرالزمانی برا من ، حکم کاتالیزور داره که شخصیت ها توش شکل میگیرن و از یه پروسه اخلاقی (moral) رد میشن

من خودمو میگم، شاید برای بقیه صدق نکنه، ولی توی بازی اول هم جوئل و سارا و تامی هم توی دنیای داستان آدمای معمولی بودن، همونجوری که مثلا اول بازی وقتی حادثه داره اتفاق میوفته، سارا درباره همسایه شون از پدرش و عموش میپرسه، منظورم اینه چون ما با جوئل و ماجراهاش همراه شدیم و ناتی داگ داستان این شخص توی این دنیای خلق شده رو برامون تعریف کرد، باهاش همذات پنداری میکنیم،
فکر میکنم همین کار رو هم میخوان با ابی کنن، و در کل یکی از تم ها و موضوعاتی که مطرح میکنه دراکمن، اینه که هرکسی توی این دنیا براساس تصمیماتی که میگیره، میتونه به نسب (relativity) خوب و بد باشه، ولی همیشه توی قسمت خاکستری میمونه و قضاوت خیلی سخته، جوری که این دنیای آخرالزمانی برا من ، حکم کاتالیزور داره که شخصیت ها توش شکل میگیرن و از یه پروسه اخلاقی (moral) رد میشن
اینجا باز یه مشکلی وجود داره. تو شماره قبل ما دیدیم که Joel برای نجات خانواده‌اش دست به کشتن میزنه. حتی آخرین نفری که می‌کشه برای این هست که می‌دونه اگه زنده بمونه به خانواده‌اش آسیب می‌رسونه. ولی اینجا بحث انتقام مطرح هست، درسته تو هر دو مورد با «کشتن» طرف هستیم، ولی نمیشه هر دو رو تو یه دسته قرار داد. بعدش تو نسخه قبل سازنده برای ما روایت کرد Joel به این شکل وجود داره، الان به نوعی داره روایت قبلی خودش رو نقض می‌کنه. به نظر من این یه نوع تضاد تو شخصیت پردازی هست. واقعا تفاوت زیادی بین کشتن برای انتقام و کشتن از روی اجبار وجود داره.

@OceanSky

آره یکی از نکاتی که بعد از مشخص شدن کشته شدن جول توی این لیک ها ندیدم کسی اینجا بهش اشاره کنه و توی رست ارا هم در موردش بحث می‌کردند، همین صحنه جول توی اون تریلر بود، که با چیزهایی که میدونیم و تایم لاین بازی زیاد همخوانی نداره.
نظریه و فرضیه های مختلفی هم مطرح میکردند. یکیش این بود که احتمالا اون صحنه کلاً فیک هست و ناتی این صحنه رو به طور مخصوص برای این تریلر و mislead کردن فن ها ساخته تا مرگ جول رو مخفی کنند.
یک فرضیه دیگه هم ممکنه توی اون صحنه الی شبهی از جول رو میبینه و احتمالا این قضیه چندین بار براش توی طول داستان پیش میاد.
اگر دقت کنید از همون اول هم مشخص بود توی اون صحنه لوکیشنی که الی درش قرار داره و لوکیشن جول کاملاً متفاوته و اونی که الی رو از پشت میگیره احتمالاً جسی هست. کلا صحنه خیلی حرفه ای ویرایش شده تا مخاطب رو گمراه کنه. حالا باید ببینیم چی پیش میاد.
این کار رو قبلا تو Uncharted 3 انجام دادن، باز بخوان همون قضیه رو تکرار کنن دیگه مسخره هست :D

دیگه کشته شدن جول منتفیه.مگه اینکه قبل مردن مو و ریشاشو رنگ کرده باشه.هرچند که این چشما میگن:من زنده ام کییثافططط:D
View attachment 139779View attachment 139780
حتی تو عکس سمت چپی قیافش پخته تره انگار یکی دوسالی گذشته از اتفاقات عکس سمت راست.
یعنی فک میکنی تا اخر بازی بخاطر انتقام جوئل بجنگیم بعد جوئل اخرش بگه....ای بابا من که زندم:))

قشنگ گند میزنه به تم انتقام توی بازی، بابای ابی هم لابد زندست:)):|

دلیل علاقه من به نسخه اول خود شخصیت ها بودن,نه داستان بازی,داستان بازی اگر joel و ellie و اون ارتباط به شدت طبیعی بینشون را نداشت,تبدیل به یکی از episode های walking dead می شد,این سبک از کشتن های غیر منتظره هم تو walking dead خصوصا فصل های آخر پر هست,چه از روی انتقام و چه دلایل موجه دیگه ولی به هیچ وجه کیفیت کلی کار را بالا نمی برن,حالا شاید شخصیت پردازی شخصیت های جدید هم عالی از آب در بیاد,ولی دلایل علاقه من و خیلی ها که می شناسم به نسخه اول plot point های بازی نبود,بلکه که طبیعی و دوست داشتنی بودن شخصیت های اصلی بود
یعنی واقعی druckmann الان فکر می کنه این plot ایی که نوشته خیلی خاص و غیر منتظره هست؟ walking dead پر هست از این اتفاقات

من از همون اول با ادامه برای این بازی مشکل داشتم,هنوز هم دارم,نسخه اول عالی تموم شد,در واقع این نکته که joel با تمام گناه ها و اشتباهاتی که کرده بود,هنوز زنده بود خیلی عمیق تر و زیبا تر از این "هر کسی به سزای اعمالش می رسه " بود,ولی در هر صورت این بازی یک ماشین پول سازی هست,عمرا سونی بیخیالش می شد

چرا پیدا نمیشه؟ طرف مدیر شرکتمون با صاحب شرکت به مشکل خورده رفته کل برنامه حسابداری رو از سرور شرکت پاک کرده. بک ها رم از بین برده. این قضیه مال همین 10 روز پیشه. الان کل شرکت رو هواست. نتونن به موقع درستش کنن با دارایی به مشکل میخورن و شرکت میلیاردی باید جریمه بده. حالا این قضیه برای تمام بچه های شرکت گرون تموم شده. حقوقا رو نمیدن. الان صاحب شرکت قاط زده چند نفرم بیخودی اخراج کرده. جو شرکتم غیر قابل تحمل شده. اینا همه بخاطر کار یه آدم احمقه. حالا میرن شکایت میکنن پوستشم میکنن ولی آخرش ما ضعفای شرکتیم که دمار از روزگارمون درومده هیچ نقشی هم تو این دعوا نداشتیم
خب خودت هم می گی با رییس تون مشکل داشته,اگر کسی الکی و بدون دلیل این بلا را سر دیگران بیاره رسما دیوانه هست و باید بره تیمارستان یا زندان,نمی گم اینطور افراد نیستن,ولی خب اصولا خیلی کم پیش می آد,حالا من منتظر می مونم تا دقیق مشخص بشه این فرد کی بوده و چطور تونسته به این همه footage های فوق العاده مهم بازی دسترسی پیدا بکنه,هک هم زیاد باور نمی کنم چون اگر به این راحتی ها بود,الان همه بازی های سونی leak شده بودن,مسلما این فرد از طرف استدیو در اون زمان قابل اعتماد بوده و دسترسی کامل داشته

• Like
Reactions: Gunners Trust
اینجا باز یه مشکلی وجود داره. تو شماره قبل ما دیدیم که Joel برای نجات خانواده‌اش دست به کشتن میزنه. حتی آخرین نفری که می‌کشه برای این هست که می‌دونه اگه زنده بمونه به خانواده‌اش آسیب می‌رسونه. ولی اینجا بحث انتقام مطرح هست، درسته تو هر دو مورد با «کشتن» طرف هستیم، ولی نمیشه هر دو رو تو یه دسته قرار داد. بعدش تو نسخه قبل سازنده برای ما روایت کرد Joel به این شکل وجود داره، الان به نوعی داره روایت قبلی خودش رو نقض می‌کنه. به نظر من این یه نوع تضاد تو شخصیت پردازی هست. واقعا تفاوت زیادی بین کشتن برای انتقام و کشتن از روی اجبار وجود داره.

من فکر میکنم motivation برامون مشخص نیست. میفهمم چی میگیدکه شاید به نوعی داره همون روایت نسخه اول رو با رنگ و لعاب تازه میگه (اگه سو نیت کردم بگید:D)، ولی من چیزی که تا اینجا برداشت کردم از نوع روایتی که دراکمن قراره پیش بگیره اینه که میخواد بگه کشتن کشتنه (cycle of violenve)، توی همچین دنیایی که همه چی زیر و رو شده دیگه مهم نیست کی هستی و چیکار کردی، باید برای کارت تاوان بدی (choice and consequence).
بله دقیقا موافقم که نمیشه این نوع کشتن رو با اون یکی یکی کرد، ولی وقتی صادق هست که قوانین جزایی و به طبع اون اخلاقی وجود داشته باشه، وقتی آخر الزمان هست دیگه اخلاق و رفعت و توجیه جایی نداره :D
به نظرم هم تا زمانی که بازی نیاد و با روایت همراه شیم، تصویر دقیق از ماجرای ابی رو نمیشه کامل گفت چیه.

View attachment 139782
استوری جدید اقامون :D
خیلی خوب جواب میده انصافا:)) منو یاد last jedi میندازه. فارق از کیفیت نهایی اثر، اینکه همچین آتیش انداخت به فن بوهای درجه یک خیلی خوب بود:)). اینجا هم اگه لیک نمیشد و موقع عرضه همه مون با هم و کسایی هم که براشون اسپویل نشده، بازی رو تجربه میکردیم ، فکر کنم جنگ جهانی میشد:D چون اون موقع همگی تو هایپ بودیم، الان باز درجه اش کمتر شده چون برا خیلی ها اسپویل شده:D

خیلی خوب جواب میده انصافا:)) منو یاد last jedi میندازه. فارق از کیفیت نهایی اثر، اینکه همچین آتیش انداخت به فن بوهای درجه یک خیلی خوب بود:)). اینجا هم اگه لیک نمیشد و موقع عرضه همه مون با هم و کسایی هم که براشون اسپویل نشده، بازی رو تجربه میکردیم ، فکر کنم جنگ جهانی میشد:D چون اون موقع همگی تو هایپ بودیم، الان باز درجه اش کمتر شده چون برا خیلی ها اسپویل شده:D
اتفاقا اون موقع چون همه توی جو بازی بودن و با پیش‌زمینه پیش می‌رفتن امکانش بود که کسی صداش درنیاد ولی دراکمن گفتش که فن‌های بازی خیلیاشون بدشون میاد از بازی. گاهی بعضی از بچه‌ها جوری روی جوئل حساسیت نشون میدن که من حس می‌کنم من یا خیلی بی‌رحمم یا شیطانی چیزی هستم که دوست دارم داستان همینطوری پیش بره. از اول هم این تئوری رو میدادم.

تو خیلی از داستانها حتما نباید کلی اتفاق غیر منتظره بی افته و روایت داستان خیلی مهم حتی اگر خیلی هم اتفاقات ساده باشه اما روایت با جزئیات و حرفه ای میتونه یک داستان ساده رو به شکل فوقالعاده ای به تصویر بکشه شاید دنیا تلوو از پیچیدگی و داستان عمیقی بهره نبره و یک جورایی کلیشه ای باشه اما نوع روایتش توانست مخاطب ها را به خودش جذب کنه.

===

این دینا از کجا اومده من تو نسخه اول ندیدمش؟

• Like
Reactions: benjohn
من با هیچ بخشی از بازی مشکل ندارم، حتی با قضایای LGBT که اصلا مشکلی ندارم :D با کشته شدن Joel هم کنار اومدم، با اینکه باید در نقش قاتلش بازی کنیم هم شاید بتونم کنار بیام. فقط یه چیزی رو مخ من هست، اینکه کل قضیه انتقام رو کشته شدن یه Random NPC هست، حالا درسته این هم آدمه ولی هیچ شخصیت پردازی تو نسخه قبل نداشت و تازه تو این شماره می‌خوان براش شخصیت پردازی کنن و قضیه انتقام مرگش رو طبیعی جلوه بدن، حقیقتش این موضوع رو اعصاب من رفته :D
====
راسیتش رایلی هم توی بازی اصلی نبود(حرفش بود فقط) و به صورت کامل توی یک ساعت از dlc شخصیت‌پردازی شد و اتفاقا خوب هم درومد

تو خیلی از داستانها حتما نباید کلی اتفاق غیر منتظره بی افته و روایت داستان خیلی مهم حتی اگر خیلی هم اتفاقات ساده باشه اما روایت با جزئیات و حرفه ای میتونه یک داستان ساده رو به شکل فوقالعاده ای به تصویر بکشه شاید دنیا تلوو از پیچیدگی و داستان عمیقی بهره نبره و یک جورایی کلیشه ای باشه اما نوع روایتش توانست مخاطب ها را به خودش جذب کنه.

===

این دینا از کجا اومده من تو نسخه اول ندیدمش؟
دینا تو نسخه اول نبود اصلا و کلا از شخصیت‌های نسخه دومه.
درکل خیلی جالب‌تر نمیشه که اون داستان ساده و روایت پیچیده تبدیل بشه به داستان پیچیده و روایت پیچیده؟ اینطوری کسی دیگه کلیشه بودن رو نمیزنه تو سر عنوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or