اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
چرا نیستی؟اسمش Yulia Viktorovna ...اینستا هم نیستم
خوشم میاد همه پایه ان
اسمشو که نمیدونم ولی به زودی کلکسیونی از این بانوان بدن ساز میذارم اینجاخوشم میاد همه پایه ان
همه هم توی کارن
شما هم اسم بانو رو مرحمت کن فالو کنیم
مرده حسابی اسم طرف رو نمیدونی؟اسمشو که نمیدونم ولی به زودی کلکسیونی از این بانوان بدن ساز میذارم اینجا
عکس با پوشش درست تو اسپویل میذارم ، فوقش پاک میشه دیگهمرده حسابی اسم طرف رو نمیدونی؟
عکس میذاری حداقل اسمش رو هم بنویس بریم توی کارش
بعدم بپا نزنن بنت کنن به خاطر چند تا عکس
تجربه ثابت کرده توی این تاپیک هیچ ناظم و مدیری پاش رو نمیذارهعکس با پوشش درست تو اسپویل میذارم ، فوقش پاک میشه دیگه
والا اسمشو ننوشته بودن وگرنه میذاشتمش اینجا
اون که درست اما چه ربطی به کشته شدن جول داره. کشته شدن جول الان یه چیز بدیهی و قطعی هست و دیگه شکی درش نیست.نمیگم fake هست ، منظورم اینه که ما فقط یه تیکه از داستان را دیدیم و در بازی می فهمیم کل قضیه از چه قراره
اره درسته ابی بخاطر کشته شدن پدرش حس خشم و نفرت وجودش رو فرا میگیره که یه چیز کاملا طبیعی هست. اما فعلا فقط میدونم جول رو برای انتقام میکشه و نمیدونیم تو این راه خون کس دیگه ای رو میریزه یا نه، که بنظر میرسه اینطور نباشه چون الی رو که یجورایی مسبب کشته شدن پدرش بوده نمیشه( احتمالا بخاطر اینکه اصلا از قضیه واکسن خبر نداره). جول توی بازی اول به الی میگه قبلا عضو هانترها بوده و معلوم نیست تو این بیست سال چه کارهایی بدی که نکرده باشه. توی خود بازی هم که دیگه قابل وصف نیست. پس مقایسه ابی با جول اشتباه هست و اینطور نیست که بخاطر کشته شدن پدرش مثل جول به یه قاتل بالفطره تبدیل بشه.اما در مورد پرداخت شخصیت ها، محور اصلی داستان TLOU از همون اول حول نفرت میچرخید ولی غم Joel و تلاشش برای فرار از گذشته نمیذاره که ما کاملاً خشمش
را بینیم تا اینکه می رسیم به Fireflies جایی که Joel فکر می کرد داره کاره درست را انجام میده و کشتن اون دکتر برای نجات Ellie یک necessary evil هست و اون فقط داره یک عضو فاسد از اون گروه را از بین می بره و همون جاست که خشمی که از زمان کشته شدن سارا
دخترش در خودش سرکوب کرده فوران میکنه، حالا همین اتقاق داره برای Abby میفته ، اون هم فکر با کشتن قاتل پدرش و انتقام از هر کسی که در ریختن خون پدرش دست داشته به آرامش میرسه ، در نهایت این برداشت من بود از اولین بازی و Spoiler هایی که تا الان دیدم.
اون که درست اما چه ربطی به کشته شدن جول داره. کشته شدن جول الان یه چیز بدیهی و قطعی هست و دیگه شکی درش نیست.
اره درسته ابی بخاطر کشته شدن پدرش حس خشم و نفرت وجودش رو فرا میگیره که یه چیز کاملا طبیعی هست. اما فعلا فقط میدونم جول رو برای انتقام میکشه و نمیدونیم تو این راه خون کس دیگه ای رو میریزه یا نه، که بنظر میرسه اینطور نباشه چون الی رو که یجورایی مسبب کشته شدن پدرش بوده نمیشه( احتمالا بخاطر اینکه اصلا از قضیه واکسن خبر نداره). جول توی بازی اول به الی میگه قبلا عضو هانترها بوده و معلوم نیست تو این بیست سال چه کارهایی بدی که نکرده باشه. توی خود بازی هم که دیگه قابل وصف نیست. پس مقایسه ابی با جول اشتباه هست و اینطور نیست که بخاطر کشته شدن پدرش مثل جول به یه قاتل بالفطره تبدیل بشه.
داداش من تا این طرف را خودم تو قبر نبینم باورم نمیشه ، خلاص ، شاید شانسمون زد مثل Jon Snow زنده شد ولی به شکل Zombie بعد بیاد Abby را گاز بگیره ، بعد دوباره Ellie بزنه برای بار دوم بکشتش ...
عجب fan fiction ای گفتم