PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

لعنتی من دیدمش واقعا پودر شدم...نزدیک بود فقط با این کاتسین گریه ام بگیره با زجه ها الی:((
راستی اختتامیه بازی چی میشه؟

نه فکر کنم هنوز اپیلوگ لیک نشده. اون هم احتمالا جناب لیکر بزودی زحمتکش رو میکشه :D

بنظرم توی اپیلوگ مثل نسخه اول یجورایی داستان رو برای پارت سوم مهیا میکنه. قبلا هم گفتم احتمالا با الی بازی میکنیم که هنوز به دنبال انتقام گرفتن از ابی هست.
فکر نکنم دراکمن از اون نویسنده هایی باشه که بخواد بعد از اینکه ابی از جون الی میگذره طی یه حرکت انتحاری و چیپ مثلا الی ابی رو پیدا کنه و از پشت بهش خنجر بزنه یا بلعکس. :D

• Like
Reactions: Arima Kishou
نه فکر کنم هنوز اپیلوگ لیک نشده. اون هم احتمالا جناب لیکر بزودی زحمتکش رو میکشه :D

بنظرم توی اپیلوگ مثل نسخه اول یجورایی داستان رو برای پارت سوم مهیا میکنه. قبلا هم گفتم احتمالا با الی بازی میکنیم که هنوز به دنبال انتقام گرفتن از ابی هست.
فکر نکنم دراکمن از اون نویسنده هایی باشه که بخواد بعد از اینکه ابی از جون الی میگذره طی یه حرکت انتحاری و چیپ مثلا الی ابی رو پیدا کنه و از پشت بهش خنجر بزنه یا بلعکس. :D
حقیقتا اونطوری بدون جوئل خیلی ضدحاله...کاشکی توی همین شماره داستان تموم شه:((
یعنی نمیدونم مثل شماره 2 برای اون هممون هایپ میمونم یا نه

• Like
Reactions: ChampionOfLight
داستان بازی خوبه جدا، با این لیک های جدید هم به نظر میاد شخصیت ابی، پرداختش عالیه و همه باهاش همزاد پنداری کنن:-"
حالا پرداخت اش رو نیمه دوم بازی باید ببینیم چطوریه ولی حداقل اش اینکه ایده انتقام برای پدرش خیلی خوب میتونه مخاطب رو برای حق دادن بهش قانع کنه.

اونکه اره ولی خب توی این دنیای آخرالزمانی چطوری تونسته مکمل و بقیه چیزا رو استفاده کنه از عجایبه، خدا رو چه دیدی شاید توی بازی اینم توضیح دادن:D
توی ویدیو یک ساعت و نیمه (فاک اونم من دیدم حتی :D:))) نشون میده، توی کمپ‌شون باشگاه دارن، اصلا از جلوی باشگاه رد میشیم :D

اینی که لیک کرده خیلی احمقه جدا:D به جز اینکه خیلی بد کات کرده، از یه جاهاییش ویدیو داده که قشنگ بازی هنوز وسط پولیش و باگ گیریه قشنگ :D
یه جاش کنترل الی دستشه، میخواد بره طبقه بالای یه ساختمون خرابه، یهو مثل مرتاض‌های هندی میشینه چهارزانو میره رو هوا، طبقه بالا=))
Screenshot_20200501-031358_Telegram.jpg

آخرین ویرایش:
اینی که لیک کرده خیلی احمقه جدا:D به جز اینکه خیلی بد کات کرده، از یه جاهاییش ویدیو داده که قشنگ بازی هنوز وسط پولیش و باگ گیریه قشنگ :D
یه جاش کنترل الی دستشه، میخواد بره طبقه بالای یه ساختمون خرابه، یهو مثل مرتاض‌های هندی میشینه چهارزانو میره رو هوا، طبقه بالا=))
View attachment 139562
این بهش میگن God mode همه بازیا دارن توی مراحل دیباگ ازش استفاده میکنن

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

View attachment fuesc0.mp4

:)):)):))

حقیقتا اونطوری بدون جوئل خیلی ضدحاله...کاشکی توی همین شماره داستان تموم شه:((
یعنی نمیدونم مثل شماره 2 برای اون هممون هایپ میمونم یا نه

اره من هم دوست دارم حداقل داستان الی توی این نسخه تموم بشه و مثل بچه ادم برگرده پیش دینا و دوتایی یه خانواده تشکیل بدن. اما خب هپی اندینگ توی این بازی معنایی نداره و مثل اینکه دراکمن دست بردار نیست. حالا باید ببینیم توی اپیلوگ چی پیش میاد.:D

توی اون ویدئویی تروا گذاشت، صدای الی به ترنس ها بیشتر می‌خورد تا ابی، فک نکنم ابی ترنس باشه حداقل صداش که نمی‌خورد، بایدم بدنساز باشه که اینا همه رو میزنه لت و پار میکنه به داستان بخوره وگرنه یه دختر نمرغو و ریقو بود که زیاد به داستان نمیخورد

چهره پشیمان ؟

من هنوز 100% مطمئن نیستم Joel مرده ؟ احتمالش خیلی کمه زنده باشه ولی شاید شانس بیاره و بیهوش شده باشه ، شاید Abby وقتی کل ماجرا را درباره پدرش بفهمه از دید Elli نظرش عوض بشه به قول معروف دچار یه epiphany بشه یا فرض دوم اینکه Joel مرده و Abby

جایگزینی ضد قهرمان محبوب ما Joel هست ولی در انتها یا قسمت بعدی (اگر قسمت بعدی باشه که بعیده با این وضع) داستان دچار عذاب وجدان بشه

To kill a monster your should become a monster

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or