اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
لعنتی من دیدمش واقعا پودر شدم...نزدیک بود فقط با این کاتسین گریه ام بگیره با زجه ها الی
راستی اختتامیه بازی چی میشه؟
حقیقتا اونطوری بدون جوئل خیلی ضدحاله...کاشکی توی همین شماره داستان تموم شهنه فکر کنم هنوز اپیلوگ لیک نشده. اون هم احتمالا جناب لیکر بزودی زحمتکش رو میکشه
بنظرم توی اپیلوگ مثل نسخه اول یجورایی داستان رو برای پارت سوم مهیا میکنه. قبلا هم گفتم احتمالا با الی بازی میکنیم که هنوز به دنبال انتقام گرفتن از ابی هست.
فکر نکنم دراکمن از اون نویسنده هایی باشه که بخواد بعد از اینکه ابی از جون الی میگذره طی یه حرکت انتحاری و چیپ مثلا الی ابی رو پیدا کنه و از پشت بهش خنجر بزنه یا بلعکس.
حالا پرداخت اش رو نیمه دوم بازی باید ببینیم چطوریه ولی حداقل اش اینکه ایده انتقام برای پدرش خیلی خوب میتونه مخاطب رو برای حق دادن بهش قانع کنه.داستان بازی خوبه جدا، با این لیک های جدید هم به نظر میاد شخصیت ابی، پرداختش عالیه و همه باهاش همزاد پنداری کنن
توی ویدیو یک ساعت و نیمه (فاک اونم من دیدم حتی ) نشون میده، توی کمپشون باشگاه دارن، اصلا از جلوی باشگاه رد میشیماونکه اره ولی خب توی این دنیای آخرالزمانی چطوری تونسته مکمل و بقیه چیزا رو استفاده کنه از عجایبه، خدا رو چه دیدی شاید توی بازی اینم توضیح دادن
این بهش میگن God mode همه بازیا دارن توی مراحل دیباگ ازش استفاده میکنناینی که لیک کرده خیلی احمقه جدا به جز اینکه خیلی بد کات کرده، از یه جاهاییش ویدیو داده که قشنگ بازی هنوز وسط پولیش و باگ گیریه قشنگ
یه جاش کنترل الی دستشه، میخواد بره طبقه بالای یه ساختمون خرابه، یهو مثل مرتاضهای هندی میشینه چهارزانو میره رو هوا، طبقه بالا
View attachment 139562
اره، منتهی یهو اون وسط اینجوری میشد خیلی جالب بود براماین بهش میگن God mode همه بازیا دارن توی مراحل دیباگ ازش استفاده میکنن
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
حقیقتا اونطوری بدون جوئل خیلی ضدحاله...کاشکی توی همین شماره داستان تموم شه
یعنی نمیدونم مثل شماره 2 برای اون هممون هایپ میمونم یا نه
اگه واقعا از اول تاخیر بخاطر اضافه کردن بخش مولتی بازی بودلیک از مولتی بازی
کم مونده 1 روز قبل از انتشار رسمی طرف برداره واکترو کامل از بازی بذارهلیک از مولتی بازی