اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
من از آزاردهنده بودن استقبال میکنم. گاهی برای نشون دادن تلخی اون فضا و بیرحمی دنیا باید آزار بده.الان که دیدمش بنظرم خیلی فرقی نمیکرد الانم همون حس موقع بازی رو بهش داشتم. ولی واقعا اعصابم خراب شد. جدا شنیدن کی بود مانند دیدن
بی شرف خیلی کارگردانه من که اصلا بازی رو ندیدم و بازی نکردم وقتی این صحنه رو از دیدگاه دو نفر دیدم کلی حس و حال متفاوتی داشتم. نمیدونم چه هنری بخرج داده دقیقا صحنه رو از دید دو نفر میبینی دو تا برداشت متفاوت ازش داری. یاد آثار ویلیام فاکنر افتادم با این تفاوت که اون 200 صفحه فرصت توضیح داره نیل دراکمن 5 دقیقهمن از آزاردهنده بودن استقبال میکنم. گاهی برای نشون دادن تلخی اون فضا و بیرحمی دنیا باید آزار بده.
اتفاقا همین چند وقت پیش، خشم و هیاهو رو خوندم و دقیقا به موضوع جالبی اشاره کردی. دراکمن حتی میزانسن و حرکات دوربین و ... اش هم به نظرم جلوتر از این صنعته و کلا در حد سینماس(بدون اغراق)بی شرف خیلی کارگردانه من که اصلا بازی رو ندیدم و بازی نکردم وقتی این صحنه رو از دیدگاه دو نفر دیدم کلی حس و حال متفاوتی داشتم. نمیدونم چه هنری بخرج داده دقیقا صحنه رو از دید دو نفر میبینی دو تا برداشت متفاوت ازش داری. یاد آثار ویلیام فاکنر افتادم با این تفاوت که اون 200 صفحه فرصت توضیح داره نیل دراکمن 5 دقیقه
البته ترنس ها معشوقه مرد هم دارنآقا Abby درسته که خیلی قویه ولی من یه لحظه برام اسپویل شد که مثل اینکه معشوقه مرد داره
بانوان بدنساز هم معشوقه مرد دارنالبته ترنس ها معشوقه مرد هم دارن
9>12البته ترنس ها معشوقه مرد هم دارن
ترجیحا نه یه بار دوره نوجوونی یه کتک مفصل از یه دختر تکواندوکار خوردم تجربه خوبی ندارمبانوان بدنساز هم معشوقه مرد دارن
والا تهشو من دنبال نکردم خبر ندارم فقط میدونم بعد از مبارزه الی و ابی بازی ادامه دارهلعنتی من دیدمش واقعا پودر شدم...نزدیک بود فقط با این کاتسین گریه ام بگیره با زجه ها الی
راستی اختتامیه بازی چی میشه؟
لعنتی من دیدمش واقعا پودر شدم...نزدیک بود فقط با این کاتسین گریه ام بگیره با زجه ها الیبی شرف خیلی کارگردانه من که اصلا بازی رو ندیدم و بازی نکردم وقتی این صحنه رو از دیدگاه دو نفر دیدم کلی حس و حال متفاوتی داشتم. نمیدونم چه هنری بخرج داده دقیقا صحنه رو از دید دو نفر میبینی دو تا برداشت متفاوت ازش داری. یاد آثار ویلیام فاکنر افتادم با این تفاوت که اون 200 صفحه فرصت توضیح داره نیل دراکمن 5 دقیقه
کار جوئل ممکنه درست نبوده باشه
ولی خب کار فایرفلای ها هم درست نبود به نظرم
کلا ۱ نفر immune نسبت به این بیماری پیدا شده میخوای ریسکی ترین حالت رو همون اول امتحان کنی؟ اگه الی میمرد جواب نمیگرفتن چی؟!
دیگه کسی که آمد دیگه هیچ راه برگشتی ندارهبابا شمایی که فن این سری هستید حداقل رحم کنید به خودتون، درسته لیک ها رو دیدید، ولی حداقل لیک های جدید رو نبینید
آقا درسته حرفت ولی کلا خیلی از بازیها و سریالها بر اساس عواقب پیش میرن.
مثلا رد دد ۲
بازی کردی توضیح بدمش؟نمیخوام اسپویل کنم.
اینم با همون سیستم پیش میره.
بعد اینی که میگی کوبریکه دیگه اون هدفش متفاوت بوده و برای حرف زدن راجبش هم یه بحث خیلی گستردهای باز میشه که تو حوصله تاپیک نمیگنجه
این شایعه ترنس بودن عبی از لیک ۴چن شروع شد که الان معلوم شده هیچیش درست نبوده ولی یه نفر به صرف ورزش این هیکلی نمیشه زنش که هیچی مردشم نمیشهحالا اینقدر به بدن ایشون گیر ندید... من چون اسپویل ها رو تا الان کامل نخونده بودم بچه های اینجا میگفتن ترنس و اینا چیزی نگفتم ولی اینطور بدنی بین بانوان که بدنساز هستن بشدت رایجه...
حتی این خانم عزیز روسی یکی از بدنسازان معروف زن توی روسیه هستن
View attachment 139550
فک کنم هنوزم 17 سالشم هست هنوز به سن قانونی نرسیده
اونکه اره ولی خب توی این دنیای آخرالزمانی چطوری تونسته مکمل و بقیه چیزا رو استفاده کنه از عجایبه، خدا رو چه دیدی شاید توی بازی اینم توضیح دادناین شایعه ترنس بودن عبی از لیک ۴چن شروع شد که الان معلوم شده هیچیش درست نبوده ولی یه نفر به صرف ورزش این هیکلی نمیشه زنش که هیچی مردشم نمیشه
Sent from my SM-N960F using Tapatalk