PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

الان که دیدمش بنظرم خیلی فرقی نمیکرد الانم همون حس موقع بازی رو بهش داشتم. ولی واقعا اعصابم خراب شد. جدا شنیدن کی بود مانند دیدن
من از آزاردهنده بودن استقبال می‌کنم. گاهی برای نشون دادن تلخی اون فضا و بی‌رحمی دنیا باید آزار بده.

من از آزاردهنده بودن استقبال می‌کنم. گاهی برای نشون دادن تلخی اون فضا و بی‌رحمی دنیا باید آزار بده.
بی شرف خیلی کارگردانه من که اصلا بازی رو ندیدم و بازی نکردم وقتی این صحنه رو از دیدگاه دو نفر دیدم کلی حس و حال متفاوتی داشتم. نمیدونم چه هنری بخرج داده دقیقا صحنه رو از دید دو نفر میبینی دو تا برداشت متفاوت ازش داری. یاد آثار ویلیام فاکنر افتادم با این تفاوت که اون 200 صفحه فرصت توضیح داره نیل دراکمن 5 دقیقه

بی شرف خیلی کارگردانه من که اصلا بازی رو ندیدم و بازی نکردم وقتی این صحنه رو از دیدگاه دو نفر دیدم کلی حس و حال متفاوتی داشتم. نمیدونم چه هنری بخرج داده دقیقا صحنه رو از دید دو نفر میبینی دو تا برداشت متفاوت ازش داری. یاد آثار ویلیام فاکنر افتادم با این تفاوت که اون 200 صفحه فرصت توضیح داره نیل دراکمن 5 دقیقه
اتفاقا همین چند وقت پیش، خشم و هیاهو رو خوندم و دقیقا به موضوع جالبی اشاره کردی.:D دراکمن حتی میزانسن و حرکات دوربین و ... اش هم به نظرم جلوتر از این صنعته و کلا در حد سینماس(بدون اغراق)
نمونش اون سکانس نسخه اول که الی دارو رو برای جوئل اورد تو خونه و دوربین خیلی آروم اومد پایین و رسید به چهره جوئل. بعدش یه بار هم الی کنار جوئل خوابیده بود و دوربین از بالا گرفت. کلا کارگردانیش ماوراییه.
خداییش این چند وقته خیلی در حق دراکمن اجحاف شده؛ کارگردانی که ND رو به یه لول دیگه برد و راحت تخریبش می‌کنن و تهمت بهش میزنن که بروس و امی رو انداخته بیرون و میخواد خودشو شبیه کوجیما کنه

البته ترنس ها معشوقه مرد هم دارن:D=))=))=))
9>12

=))=))

دارم سر به سرت میزارم

بانوان بدنساز هم معشوقه مرد دارن:D
ترجیحا نه یه بار دوره نوجوونی یه کتک مفصل از یه دختر تکواندوکار خوردم تجربه خوبی ندارم :D

لعنتی من دیدمش واقعا پودر شدم...نزدیک بود فقط با این کاتسین گریه ام بگیره با زجه ها الی:((
راستی اختتامیه بازی چی میشه؟
والا تهشو من دنبال نکردم خبر ندارم فقط میدونم بعد از مبارزه الی و ابی بازی ادامه داره

لعنتی من دیدمش واقعا پودر شدم...نزدیک بود فقط با این کاتسین گریه ام بگیره با زجه ها الی:((
راستی اختتامیه بازی چی میشه؟

کار جوئل ممکنه درست نبوده باشه
ولی خب کار فایرفلای ها هم درست نبود به نظرم
کلا ۱ نفر immune نسبت به این بیماری پیدا شده میخوای ریسکی ترین حالت رو همون اول امتحان کنی؟ اگه الی میمرد جواب نمیگرفتن چی؟! :-"

یه نفر نبود. قبلا روی چند نفر ازمایش کرده بودند جواب نداده بود. الان هم توی پارت دوم سرافیت ها کلا همه ایمن هستند.
اما مورد الی خاص هست و خود دکتر ها گفتند این نمونه با هر چیزی که قبلا دیدن فرق میکنه.
شاید در نگاه اول بگیم کار اشتباهی میکنند و باید این حق انتخاب رو به الی میداند تا برای ادامه زندگیش تصمیم بگیره، ولی وقتی خود الی راضی به اینکار بود ی جورایی میتونیم حق رو به اونها بدیم.
خود الی توی نسخه اول به جول میگه ما این همه سختی نکشیدیم که اخرش هیچی بشه. اما جول با اون تصمیمش همه زحمات و سختی های که تو این راه کشیدن رو به باد میده و زیر سوال میبره، چون نمیخواد بعد از از دست دادن دخترش، الی رو هم از دست بده.

در هر صورت الان توی پارت دوم متوجه میشیم تصمیم حول اشتباه بوده. چون یه دختر رو بی پدر کرده و باعث بوجود اومدن یه چرخه ی انتقام شده که به قیمت نابودی خودش و تقریبا نابودی الی تموم میشه.

• Like
Reactions: benjohn
حالا اینقدر به بدن ایشون گیر ندید... من چون اسپویل ها رو تا الان کامل نخونده بودم بچه های اینجا میگفتن ترنس و اینا چیزی نگفتم ولی اینطور بدنی بین بانوان که بدنساز هستن بشدت رایجه...
حتی این خانم عزیز روسی یکی از بدنسازان معروف زن توی روسیه هستن:دی
unnamed.jpg

فک کنم هنوزم 17 سالشم هست هنوز به سن قانونی نرسیده:دی

به شخصه با قسمت اول اصلا ارتباط برقرار نکردم داستان که برام قابل پیش بینی بود گیم پلی کند بازی هم باعث میشد با عذاب برم جلو فکر کنم چند ماه طول کشید تا تمومش کنم چون هی دراپش میکردم ولی با این چیزی که تا الان از نسخه بعد دیدم واقعا فیض بردم این روایت موازی از دید ۲ طرف رو همیشه دوست داشتم اون حس اوپنینگ بازی و طرز صحبت با الی خیلی خوب درومده بود خارج از داستان گیم پلی هم به نظرم پیشرفت زیادی داشته و یجورایی آنچارتد طور شده و از اون کندی نسخه اول فاصله گرفته

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

آقا درسته حرفت ولی کلا خیلی از بازی‌ها و سریال‌ها بر اساس عواقب پیش میرن.
مثلا رد دد ۲
بازی کردی توضیح بدمش؟نمیخوام اسپویل کنم.
اینم با همون سیستم پیش میره‌.

بعد اینی که میگی کوبریکه دیگه :D اون هدفش متفاوت بوده و برای حرف زدن راجبش هم یه بحث خیلی گسترده‌ای باز میشه که تو حوصله تاپیک نمی‌گنجه

این مدل انتخاب و عواقب (C&C) را بازهایی مثله Heavy Rain، فصل اول The Walking Dead و Life Is Strange باب کردن با این فرق که تو اون بازی ها شما همیشه معمولا دو یا سه تا انتخاب داری (که معمولاً همه گزینه ها هم گنده و انتخاب بین بد و بدتره ) که ما این

انتخاب ها را نداشتیم تو قسمت اول بازی و هنوز هم نداریم ، در حالیکه اینجا تنها چیزی که می بینیم یه plot twist و تم کلیشه ای از تعریف فلسفه ی subjective بودن خوبی و بدی هست . بازهایی مثل TLOU2 نیاز به morality choice دارن اونوقت شاید مخاطب اینجوری

بهش شک وارد نشه

در ضمن RDR2 را نرفتم هنوز اسپویل نکن حاجی ...

139551

• Like
Reactions: last of amir
حالا اینقدر به بدن ایشون گیر ندید... من چون اسپویل ها رو تا الان کامل نخونده بودم بچه های اینجا میگفتن ترنس و اینا چیزی نگفتم ولی اینطور بدنی بین بانوان که بدنساز هستن بشدت رایجه...
حتی این خانم عزیز روسی یکی از بدنسازان معروف زن توی روسیه هستن:دی
View attachment 139550

فک کنم هنوزم 17 سالشم هست هنوز به سن قانونی نرسیده:دی
این شایعه ترنس بودن عبی از لیک ۴چن شروع شد که الان معلوم شده هیچیش درست نبوده ولی یه نفر به صرف ورزش این هیکلی نمیشه زنش که هیچی مردشم نمیشه

• Like
Reactions: Arima Kishou
این شایعه ترنس بودن عبی از لیک ۴چن شروع شد که الان معلوم شده هیچیش درست نبوده ولی یه نفر به صرف ورزش این هیکلی نمیشه زنش که هیچی مردشم نمیشه

اونکه اره ولی خب توی این دنیای آخرالزمانی چطوری تونسته مکمل و بقیه چیزا رو استفاده کنه از عجایبه، خدا رو چه دیدی شاید توی بازی اینم توضیح دادن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or