اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
احتمالا آخر بازی نباشه تو همون جاهایی اتفاق میفته که باید با ابی بازی کنیم فلش بک میخوره
اره دقیقا!آره لامصب. فکر کن اینو باید تو بازی میدیدم خرابش کرد این لیکنده ی بیتربیت
احسان دقت کردی این صحنه رو توی تریلر اولی که از بازی اومد نشون دادن. حتی جوئل (روح جوئل) از بقل جنازش رد میشه. منتها صورتشو نشون نمیده.
نمیدونم اونجاش رو هم دیدی که اول بازی هست و با جوئل هستیم، چه قدر قشنگ احساسات دوگانه اش رو نشون میده! جیگرم کباب شدویدیو رو دانلود کردم و تا حدودی بصورت ff نگاه کردم.
فقط مرگ جولهر چند بنظرم کاملا قابل انتظار بود و تو دنیای بازی هر تصمیمی میگیری باید منتظر عواقبش هم باشی. اما خب راه های بهتری هم برای حذف کرکتر بود.
بنظرم کلا این ایده که ابی دختر جراحی هست که جول کشته یکم lame هست و شاید اگر یکی از وابستگان مارلین بود بهتر بود. اما خود کرکتر بنظر میرسه شخصیت جالبی داشته باشه و روش خوب کار شده باشه.
جالبه وقتی داشت جول رو میکشد بنظر کمی مردد بود و خودش هم زیاد از این کار خوشش نیومد. معلوم نیست الی توی طول بازی چه بلایی سرش میزاره که توی مبارزه اخر بدون هیچ رحمی میخواست دینا رو بکشه. من حدس میزنم الی yara یا یکی از دوست های خیلی نزدیک ابی رو میکشه که اینطور اتیشیش میکنه.
اره توی لیست چپتر های بازی که لیک شده بود نیمه دوم بازی با همون فلش بک کشته شدن پدر ابی شروع میشه و بعد با ابی بازی میکنیم.
دراکمن گاهی اوقات صدا رو کامل قطع میکنه و واقعا اینکارشو دوست دارم. صحنه مرگ دیوید هم صدا کاملا قطع میشه و فقط موزیک میشنویماره دقیقا!
بعد دوبار این صحنه رو تجربه میکنیم، یه بار الی یه بار هم ابی، صحنه کلیدی هم هست. نوع روایتی که در پیش گرفتن خیلی جالبه واقعا، برای الی توی اکت اول این اتفاق میوفته، برای ابی فکر کنم از زاویه دید اون توی اکت دوش. این تلاقی روایت خیلی خوبه واقعا
کارگردانیش هم شاهکاره، بدون هیچ صدایی با خشونت تمام!
البته چرخیدن توی این تاپیک مثل سم میمونه حتی برای اینفکتدهایی مثل من. تا حالا T-Virus گرفته بودم الان G-Virus هم اضافه شداره دقیقا!
بعد دوبار این صحنه رو تجربه میکنیم، یه بار الی یه بار هم ابی، صحنه کلیدی هم هست. نوع روایتی که در پیش گرفتن خیلی جالبه واقعا، برای الی توی اکت اول این اتفاق میوفته، برای ابی فکر کنم از زاویه دید اون توی اکت دوش. این تلاقی روایت خیلی خوبه واقعا
کارگردانیش هم شاهکاره، بدون هیچ صدایی با خشونت تمام!
اون عکس سوم زیرنویسش فیکهالی از همون اولش معلوم بود خِشَش میاد
View attachment 139519
View attachment 139520
View attachment 139518
اون عکس سوم زیرنویسش فیکه
عکس اولم یادم نمیاد فیک هست یا نه ولی خوب الی از همون نسخه اول دختربازی بیش نبود![]()
نه نمیدونست. فکر میکرد که میان خون الی رو میگیرن واکسن درست میکنن تموم میشه. منتها بعدش متوجه شد که قارچ روی مغز الی رشد کرده و برای ایینکه نمونه برداری کنن باید الی رو بکشن. اینه که تصمیم میگره بره نجاتش بدهعکس اول درسته
فقط من نفهمیدم کی تو کله اینها انداخت که برن بیمارستان و بعد اون اتفاق ها پیش بیاد؟ یعنی از اولش جوئل می دونست اگر الی بره بیمارستان اونجا روش آزمایش میکنن؟
نه نمیدونست. فکر میکرد که میان خون الی رو میگیرن واکسن درست میکنن تموم میشه. منتها بعدش متوجه شد که قارچ روی مغز الی رشد کرده و برای ایینکه نمونه برداری کنن باید الی رو بکشن. اینه که تصمیم میگره بره نجاتش بده
تامی برادر جوئله. اونم نمیدونست فقط تو راه بهشون کمک میکنه بعدشم میرن پیش اون کلااونهای که الی و جوئل حواله کردن بیمارستان می دونستن الی باید کشته بشه؟ اگر می دونستن یک جورایی میشه به جوئل حق داد. بعد اون تامی بردار جوئل هست؟ تو این لیک تلوو 2 انگار جوئل میره پیش اون اعتراف میکنه و یک جورایی پشیمان هست بعد هم تو اون صحنه ای که جوئل میمیره اون تامی هم کنار دستش مرده
نمیدونم اونجاش رو هم دیدی که اول بازی هست و با جوئل هستیم، چه قدر قشنگ احساسات دوگانه اش رو نشون میده! جیگرم کباب شداز طرفی بار این کار عظیمش هست رو دوشش هم دروغی که به الی گفته.
بازی از اونچیزی که فکر میکردم خیلی احساسی تره، فاک!
@ChampionOfLight
اتفاقا بنظرم انتخاب اینکه دختر اون جراحه باشه دلیل داره. ببین دارن سعی میکنن شما با دختره همزاد پنداری کنی. اگر دختر یکی از سربازا بود شما دلت براش نمیسوخت چون باباش تو جنگ تن به تن مرده و تفنگم داشته. اگر مارلی بود بازم خیلی حق بهش نمیدادی چون مارلی بخاطر اینکه میخواسته الی رو بکشه بعدم ملکه باترفلای ها بوده و زن قدرتمندی بوده خیلی تاسف ما رو بر نمی انگیزه
ولی اون جراحه نه. کاری نکرده بهمون حمله نکرده اصلا اینکه جوئل میکشدش یجورایی تو همون نسخه اول هم داد بعضی رو درآورده بود. من گیم پلی دیدم تو یوتیوب طرف هر کاری میشد کرد که نکشش. تیر زد به هوا و زمین و کلی لفتش داد ولی باز مجبورت میکنه بکشیش. اون دو تا دکتر دیگه انتخاب با توئه بکشی یا نه.
اینجوریه که قدم اول در حق دادن به ابی برداشته شده. بیس کار خوبه. بنظرم اتفاقا انتخاب هوشمندانه ایه. حتی داشتم فکر میکردم شاید اینکه تو شماره اول مجبورت میکنن بکشیش اینه که یه ذهنیتی برای ادامه بازی تو شماره دوم داشتن از همون موقع
اقا یکی تریلر کامل کشته شدن جوئل رو بذاره خدا خیرش بده![]()