PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

ویدیو رو دانلود کردم و تا حدودی بصورت ff نگاه کردم.

فقط مرگ جول :(( هر چند بنظرم کاملا قابل انتظار بود و تو دنیای بازی هر تصمیمی میگیری باید منتظر عواقبش هم باشی. اما خب راه های بهتری هم برای حذف کرکتر بود.
بنظرم کلا این ایده که ابی دختر جراحی هست که جول کشته یکم lame هست و شاید اگر یکی از وابستگان مارلین بود بهتر بود. اما خود کرکتر بنظر میرسه شخصیت جالبی داشته باشه و روش خوب کار شده باشه.
جالبه وقتی داشت جول رو میکشد بنظر کمی مردد بود و خودش هم زیاد از این کار خوشش نیومد. معلوم نیست الی توی طول بازی چه بلایی سرش میزاره که توی مبارزه اخر بدون هیچ رحمی میخواست دینا رو بکشه. من حدس میزنم الی yara یا یکی از دوست های خیلی نزدیک ابی رو میکشه که اینطور اتیشیش میکنه.

احتمالا آخر بازی نباشه تو همون جاهایی اتفاق میفته که باید با ابی بازی کنیم فلش بک میخوره

اره توی لیست چپتر های بازی که لیک شده بود نیمه دوم بازی با همون فلش بک کشته شدن پدر ابی شروع میشه و بعد با ابی بازی میکنیم.

آره لامصب. فکر کن اینو باید تو بازی میدیدم خرابش کرد این لیکنده ی بیتربیت :D

احسان دقت کردی این صحنه رو توی تریلر اولی که از بازی اومد نشون دادن. حتی جوئل (روح جوئل) از بقل جنازش رد میشه. منتها صورتشو نشون نمیده.
اره دقیقا!
بعد دوبار این صحنه رو تجربه میکنیم، یه بار الی یه بار هم ابی، صحنه کلیدی هم هست. نوع روایتی که در پیش گرفتن خیلی جالبه واقعا، برای الی توی اکت اول این اتفاق میوفته، برای ابی فکر کنم از زاویه دید اون توی اکت دوش. این تلاقی روایت خیلی خوبه واقعا
کارگردانیش هم شاهکاره، بدون هیچ صدایی با خشونت تمام!

ویدیو رو دانلود کردم و تا حدودی بصورت ff نگاه کردم.

فقط مرگ جول :(( هر چند بنظرم کاملا قابل انتظار بود و تو دنیای بازی هر تصمیمی میگیری باید منتظر عواقبش هم باشی. اما خب راه های بهتری هم برای حذف کرکتر بود.
بنظرم کلا این ایده که ابی دختر جراحی هست که جول کشته یکم lame هست و شاید اگر یکی از وابستگان مارلین بود بهتر بود. اما خود کرکتر بنظر میرسه شخصیت جالبی داشته باشه و روش خوب کار شده باشه.
جالبه وقتی داشت جول رو میکشد بنظر کمی مردد بود و خودش هم زیاد از این کار خوشش نیومد. معلوم نیست الی توی طول بازی چه بلایی سرش میزاره که توی مبارزه اخر بدون هیچ رحمی میخواست دینا رو بکشه. من حدس میزنم الی yara یا یکی از دوست های خیلی نزدیک ابی رو میکشه که اینطور اتیشیش میکنه.

اره توی لیست چپتر های بازی که لیک شده بود نیمه دوم بازی با همون فلش بک کشته شدن پدر ابی شروع میشه و بعد با ابی بازی میکنیم.
نمیدونم اونجاش رو هم دیدی که اول بازی هست و با جوئل هستیم، چه قدر قشنگ احساسات دوگانه اش رو نشون میده! جیگرم کباب شد :(( از طرفی بار این کار عظیمش هست رو دوشش هم دروغی که به الی گفته.

بازی از اونچیزی که فکر میکردم خیلی احساسی تره، فاک!

اره دقیقا!
بعد دوبار این صحنه رو تجربه میکنیم، یه بار الی یه بار هم ابی، صحنه کلیدی هم هست. نوع روایتی که در پیش گرفتن خیلی جالبه واقعا، برای الی توی اکت اول این اتفاق میوفته، برای ابی فکر کنم از زاویه دید اون توی اکت دوش. این تلاقی روایت خیلی خوبه واقعا
دراکمن گاهی اوقات صدا رو کامل قطع میکنه و واقعا اینکارشو دوست دارم. صحنه مرگ دیوید هم صدا کاملا قطع میشه و فقط موزیک میشنویم :x جدا از این قضیه میخواستم یک چیزی رو بگم، یک سیستم عواقب توی داستان‌نویسی کلا وجود داره که توی خیلی از فیلم‌ها و بازی‌ها و سریال‌ها وجود داره. جوئل میشه گفت که منفی‌ترین و کثیف‌ترین شخصیت این دنیاست با اینکه عاشقشیم. کل دنیا رو فدا کرده که فقط عشقش کنارش باشه و صددرصد باید عواقبش هم بپذیره؛ اگر اتفاقی برای جوئل نمیوفتاد اصلا اصلی داستان‌نویسی یجورایی زیرسوال می‌رفت. و شخصیت رو به مثبتی مثل آرتور هم نیست که رستگاریش رو ببینیم =(( بازی جوری طراحی شده که تک تک دشمنان بازی هویت دارن و دارای همسر و سگ و ... هستند و با کشتن هرانسان، همسرش یا حیوان اون فرد عزاداری میکنن و قصد انتقام میگیرن(به گفته گیم اسپات و بقیه منتقدا توی دمو، این مسئله باعث عذاب وجدان واقعی شما توی بازی میشه) پس یعنی هدف بازی اینه که بگه الی هیچ حق خاصی نداره و شخصیت متفاوتی نیست. تک تک اون آدما برای بقا می‌جنگن و انسانن و حق دارن؛ چیزی به اسم شخصیت مثبت و منفی وجود نداره و همه خاکستری محضن. اون ابی هم حق داره بالاخره عزیزشو از دست داده و اگر این ایده به درستی توی بازی اجرا بشه میتونه به شدت برای داستان‌نویسی توی مدیوم گیم، گیم چنجر باشه. هیچ قهرمانی وجود نداره و حتی المان‌های کوچیک گیم‌پلی و حتی هوش مصنوعی هم در خدمت داستان بازی‌ان.

آخرین ویرایش:
اره دقیقا!
البته چرخیدن توی این تاپیک مثل سم میمونه حتی برای اینفکتدهایی مثل من. تا حالا T-Virus گرفته بودم الان G-Virus هم اضافه شد :D.
اولین بار من تو ثام نیل یه ویدئو تو یوتیوب اون صحنه چوب گلف رو با جنازه جوئل دیدم برام اسپویل شد. بعد که اعصابم بهم ریخت هم برای اون صحنه هم کلا اسپویل شدنش رفتم توضیحات اسپویل رو خوندم. ویدئو ها رو ندیدم که شما زحمت کشیدین توضیحات تکمیلی رو دادین:D بلاخره اسپویل شده دیگه بالا پایین نداره

نیل نکات ریزی داره کارگردانیش خیلی خوب میدونه چجوری از اصوات استفاده کنه. اون صحنه ی بعد مرگ دیوید که جوئل الی رو بقل میکنه یهو صداشون قطع میشه شاهکاره کارگردانی بنظرم. توجه تو رو از اصوات میبره رو صورت کاراکترها و حسشون
@ChampionOfLight

اتفاقا بنظرم انتخاب اینکه دختر اون جراحه باشه دلیل داره. ببین دارن سعی میکنن شما با دختره همزاد پنداری کنی. اگر دختر یکی از سربازا بود شما دلت براش نمیسوخت چون باباش تو جنگ تن به تن مرده و تفنگم داشته. اگر مارلی بود بازم خیلی حق بهش نمیدادی چون مارلی بخاطر اینکه میخواسته الی رو بکشه بعدم ملکه باترفلای ها بوده و زن قدرتمندی بوده خیلی تاسف ما رو بر نمی انگیزه
ولی اون جراحه نه. کاری نکرده بهمون حمله نکرده اصلا اینکه جوئل میکشدش یجورایی تو همون نسخه اول هم داد بعضی رو درآورده بود. من گیم پلی دیدم تو یوتیوب طرف هر کاری میشد کرد که نکشش. تیر زد به هوا و زمین و کلی لفتش داد ولی باز مجبورت میکنه بکشیش. اون دو تا دکتر دیگه انتخاب با توئه بکشی یا نه.
اینجوریه که قدم اول در حق دادن به ابی برداشته شده. بیس کار خوبه. بنظرم اتفاقا انتخاب هوشمندانه ایه. حتی داشتم فکر میکردم شاید اینکه تو شماره اول مجبورت میکنن بکشیش اینه که یه ذهنیتی برای ادامه بازی تو شماره دوم داشتن از همون موقع

آخرین ویرایش:
اون عکس سوم زیرنویسش فیکه
عکس اولم یادم نمیاد فیک هست یا نه ولی خوب الی از همون نسخه اول دختربازی بیش نبود :D

عکس اول درسته

فقط من نفهمیدم کی تو کله اینها انداخت که برن بیمارستان و بعد اون اتفاق ها پیش بیاد؟ یعنی از اولش جوئل می دونست اگر الی بره بیمارستان اونجا روش آزمایش میکنن؟

عکس اول درسته

فقط من نفهمیدم کی تو کله اینها انداخت که برن بیمارستان و بعد اون اتفاق ها پیش بیاد؟ یعنی از اولش جوئل می دونست اگر الی بره بیمارستان اونجا روش آزمایش میکنن؟
نه نمیدونست. فکر میکرد که میان خون الی رو میگیرن واکسن درست میکنن تموم میشه. منتها بعدش متوجه شد که قارچ روی مغز الی رشد کرده و برای ایینکه نمونه برداری کنن باید الی رو بکشن. اینه که تصمیم میگره بره نجاتش بده

• Like
Reactions: only sony
نه نمیدونست. فکر میکرد که میان خون الی رو میگیرن واکسن درست میکنن تموم میشه. منتها بعدش متوجه شد که قارچ روی مغز الی رشد کرده و برای ایینکه نمونه برداری کنن باید الی رو بکشن. اینه که تصمیم میگره بره نجاتش بده

اونهای که الی و جوئل حواله کردن بیمارستان می دونستن الی باید کشته بشه؟ اگر می دونستن یک جورایی میشه به جوئل حق داد. بعد اون تامی بردار جوئل هست؟ تو این لیک تلوو 2 انگار جوئل میره پیش اون اعتراف میکنه و یک جورایی پشیمان هست بعد هم تو اون صحنه ای که جوئل میمیره اون تامی هم کنار دستش مرده

اونهای که الی و جوئل حواله کردن بیمارستان می دونستن الی باید کشته بشه؟ اگر می دونستن یک جورایی میشه به جوئل حق داد. بعد اون تامی بردار جوئل هست؟ تو این لیک تلوو 2 انگار جوئل میره پیش اون اعتراف میکنه و یک جورایی پشیمان هست بعد هم تو اون صحنه ای که جوئل میمیره اون تامی هم کنار دستش مرده
تامی برادر جوئله. اونم نمیدونست فقط تو راه بهشون کمک میکنه بعدشم میرن پیش اون کلا

اونایی که الی رو دادن دست جوئل میدونستن. اصلا رییسشون مارلی یه جورایی مادرخونده ی الی بود. منتها چاره ای نداشتن. اگر الی رو نمیکشتن واکسن مریضی پیدا نمیشد. منتها جوئل تو این سفر حس پدری به الی پیدا میکنه آخرش نمیتونه قبول کنه الی رو بکشن. حتی اگر به قیمت درست نشدن واکسن تموم بشه

کار جوئل ممکنه درست نبوده باشه
ولی خب کار فایرفلای ها هم درست نبود به نظرم
کلا ۱ نفر immune نسبت به این بیماری پیدا شده میخوای ریسکی ترین حالت رو همون اول امتحان کنی؟ اگه الی میمرد جواب نمیگرفتن چی؟! :-"

نمیدونم اونجاش رو هم دیدی که اول بازی هست و با جوئل هستیم، چه قدر قشنگ احساسات دوگانه اش رو نشون میده! جیگرم کباب شد :(( از طرفی بار این کار عظیمش هست رو دوشش هم دروغی که به الی گفته.

بازی از اونچیزی که فکر میکردم خیلی احساسی تره، فاک!

اره prologue بازی خیلی خوب کار شده و بار احساسی فوق العاده ای داره مخصوصا برای کسایی که نسخه اول رو بازی کردند. قشنگ نشون میده جول احساس گناه میکنه و بازیکن رو برای مرگ جول اماده میکنه :((
دقیقا همون چیزی که benjohn اشاره کرد و میخوان بعد از این مقدمه، با مرگ جول همون احساسی رو توی بازیکن ایجاد کنند که توی نسخه اول با مرگ سارا ایجاد کردند. هر چند اینجا بنظرم مرگ جول به اندازه سارا نمیتونه شوکه کننده باشه اما قطعا دردناک تر هست چون هم تو نسخه اول با کرکتر خو گرفتیم و هم اون مقدمه بار احساسی قضیه رو بیشتر میکنه.

اره بازی به مراتب از نسخه اول دارک تر و بار احساسی بیشتری داره. فکر کنم یکی از همین لیکر ها هم گفته بود چندین جای بازی باعث میشه گریه کنید.

@ChampionOfLight

اتفاقا بنظرم انتخاب اینکه دختر اون جراحه باشه دلیل داره. ببین دارن سعی میکنن شما با دختره همزاد پنداری کنی. اگر دختر یکی از سربازا بود شما دلت براش نمیسوخت چون باباش تو جنگ تن به تن مرده و تفنگم داشته. اگر مارلی بود بازم خیلی حق بهش نمیدادی چون مارلی بخاطر اینکه میخواسته الی رو بکشه بعدم ملکه باترفلای ها بوده و زن قدرتمندی بوده خیلی تاسف ما رو بر نمی انگیزه
ولی اون جراحه نه. کاری نکرده بهمون حمله نکرده اصلا اینکه جوئل میکشدش یجورایی تو همون نسخه اول هم داد بعضی رو درآورده بود. من گیم پلی دیدم تو یوتیوب طرف هر کاری میشد کرد که نکشش. تیر زد به هوا و زمین و کلی لفتش داد ولی باز مجبورت میکنه بکشیش. اون دو تا دکتر دیگه انتخاب با توئه بکشی یا نه.
اینجوریه که قدم اول در حق دادن به ابی برداشته شده. بیس کار خوبه. بنظرم اتفاقا انتخاب هوشمندانه ایه. حتی داشتم فکر میکردم شاید اینکه تو شماره اول مجبورت میکنن بکشیش اینه که یه ذهنیتی برای ادامه بازی تو شماره دوم داشتن از همون موقع

اره درسته، اون دکتر یکی از معدود کرکتر های هست که جول کاملا از روی قصد و نه بخاطر سلف دفنس و یا بد بودن کرکتر میکشه و این خودش انگیزه خوبی برای انتقام بحساب میاد.
من فقط میگم ما توی نسخه اول اصلا چیزی از این دکتر نمیدونیم و ی جورایی یه NPC بی نام و نشون بحساب میاد. اما مارلین رو چندین بار توی بازی میبینیم و یه شناختی ازش داریم.
در مورد خود مارلین هم شاید اخر کار میخواست الی رو برای واکسن بکشه. اما دلیل خیلی بدی هم برای این کار نداشت و میخواست جون یه نفر رو برای نجات هزارن نفر دیگه فدا کنه و جول بیشتر بخاطر احساس مسئولیت و حس پدرانه ای که نسبت به الی پیدا کرده بود اونو کشت. ضمن اینکه قبلا هم گفتم از صحبت های الی هم توی این نسخه و هم پارت دوم متوجه میشیم الی واقعا حاظر بوده خودش رو برای تهیه واکسن فدا کنه. مارلین هم واقعا بدی در حق الی یا جول نکرده بود و یجورایی برای الی حکم مادر رو داشت و فی نفسه شخصیت شرور تر و دارک تر از دیوید و حتی خود جول نبود که کارهای خیلی بدتری کرده بود. پس بنظرم گزینه بدی برای ایده انتقام نبود.
اره دراکمن قطعا از همون نسخه اول با مجبور کردن بازیکن به کشتن اون دکتر ایده رو برای پارت دوم توی سرش داشته و طرح و نقشه کلی داستان رو ریخته بود. در نوع خودش هم انتخاب خیلی هوشمندانه ای هم هست چون بازیکن رو به این فکر وا میداره که چرا مجبورم این دکتر رو بکشم. اما خب درصد کمی از بازیکن ها توی اون بهبهه داستان به این نکات ریز توجه میکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or