اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
شاهکار داستان نویسی و اجرا
صددرصد دراکمن این ایده رو توی نسخه اول توی ذهنش داشته. درسته که بازی مجبور میکنه که اونارو بکشی ولی جدا از مجبور کردن بازی، مخاطب تا حد خیلی زیادی تو اون لحظه با جوئل همزادپنداری کرده و خیلی بهش نزدیک شده و اگر حتی بازی مجبور هم به اینکار نمیکرد به نظرم بیشتر مردم، اون دکترها رو میکشتن چون هرچیزی که جون الی رو تهدید کنه برای مخاطب تو اون لحظه خط قرمزه و برای همین هم خیلیها از نسخه دوم متنفر خواهند شداره دراکمن قطعا از همون نسخه اول با مجبور کردن بازیکن به کشتن اون دکتر ایده رو برای پارت دوم توی سرش داشته و طرح و نقشه کلی داستان رو ریخته بود. در نوع خودش هم انتخاب خیلی هوشمندانه ای هم هست چون بازیکن رو به این فکر وا میداره که چرا مجبورم این دکتر رو بکشم. اما خب درصد کمی از بازیکن ها توی اون بهبهه داستان به این نکات ریز توجه میکنند.
دراکمن گاهی اوقات صدا رو کامل قطع میکنه و واقعا اینکارشو دوست دارم. صحنه مرگ دیوید هم صدا کاملا قطع میشه و فقط موزیک میشنویم جدا از این قضیه میخواستم یک چیزی رو بگم، یک سیستم عواقب توی داستاننویسی کلا وجود داره که توی خیلی از فیلمها و بازیها و سریالها وجود داره. جوئل میشه گفت که منفیترین و کثیفترین شخصیت این دنیاست با اینکه عاشقشیم. کل دنیا رو فدا کرده که فقط عشقش کنارش باشه و صددرصد باید عواقبش هم بپذیره؛ اگر اتفاقی برای جوئل نمیوفتاد اصلا اصلی داستاننویسی یجورایی زیرسوال میرفت. و شخصیت رو به مثبتی مثل آرتور هم نیست که رستگاریش رو ببینیم بازی جوری طراحی شده که تک تک دشمنان بازی هویت دارن و دارای همسر و سگ و ... هستند و با کشتن هرانسان، همسرش یا حیوان اون فرد عزاداری میکنن و قصد انتقام میگیرن(به گفته گیم اسپات و بقیه منتقدا توی دمو، این مسئله باعث عذاب وجدان واقعی شما توی بازی میشه) پس یعنی هدف بازی اینه که بگه الی هیچ حق خاصی نداره و شخصیت متفاوتی نیست. تک تک اون آدما برای بقا میجنگن و انسانن و حق دارن؛ چیزی به اسم شخصیت مثبت و منفی وجود نداره و همه خاکستری محضن. اون ابی هم حق داره بالاخره عزیزشو از دست داده و اگر این ایده به درستی توی بازی اجرا بشه میتونه به شدت برای داستاننویسی توی مدیوم گیم، گیم چنجر باشه. هیچ قهرمانی وجود نداره و حتی المانهای کوچیک گیمپلی و حتی هوش مصنوعی هم در خدمت داستان بازیان.
درسته یکم مبالغه کنیم ولی خب همین احساسی عمل کردنش باعث شد که جون چن میلیون نفر به گردنشه دیگه نع؟کثیف ترین آدم دنیا چیه دادش ، Joel یه Anti Hero هست دیگه ، فقط مثل Joker روانپریش نیست ، احساسی عمل میکنه
خدا که نیست، جدا اتفاقا اشتباهه حرکاتش بنظرم:/
درسته یکم مبالغه کنیم ولی خب همین احساسی عمل کردنش باعث شد که جون چن میلیون نفر به گردنشه دیگه نع؟
مثلا راب استارک هم احساسی عمل کرد ولی تقاصشو پس داد.
love is death of duty
duty is death of love
تازه دنیای تلو مثلا خیلی دارکتر از گاته و کار جوئل هم وحشتناکتر بوده. مجازاتش اجتناب ناپذیره
کلا ایراداتی که به بازی میگیرن بخاطر اینه که براشون ناقص اسپویل شده. بعدم از اینکه باید اون قسمت رو با ابی بازی کنن و برن الی رو شکار کنن ناراحتن. ولی مطمئنم بازی کنن نظرشون عوض میشهآقا Abby درسته که خیلی قویه ولی من یه لحظه برام اسپویل شد که مثل اینکه معشوقه مرد داره کلا این وسط فقط یه الی همجنسگراس.
پس به نظرم انتقادات قبلی هم حتی اعتبار خاصی نداره. فقط یه مورد توی کل این بازی هست
آقا درسته حرفت ولی کلا خیلی از بازیها و سریالها بر اساس عواقب پیش میرن.با Rob یه آقازاده احمق بود ، اونی که تقاص پس داد اون Theon Greyjoy بدبخت بود مخصوصاً بعد از اون عملی که روش شد ، قرار نیست برای واقع گرایی و جذاب کردن داستان همیشه دنبال poetic justice باشیم ، نمونه اش همون Alex موزی که عکسش را گذاشتی
آواتارت آخر براش همه چی Happy-Ending تموم شد، تقاص ام پس نداد عوضی
من هنوزم نمیخوام اون سکانس رو ببینم و دوست دارم توی خود بازی ببینمشکلا ایراداتی که به بازی میگیرن بخاطر اینه که براشون ناقص اسپویل شده. بعدم از اینکه باید اون قسمت رو با ابی بازی کنن و برن الی رو شکار کنن ناراحتن. ولی مطمئنم بازی کنن نظرشون عوض میشه
-----------------------
من میدونستم جول میمیره و با چوب گلف میکشنش و عکسم دیده بودم ولی الان که ترووا فیلمشو گذاشت گفتم فاک ایت و دیدمش. خیلی برام اذیت کننده بود دیدنش. اینکه الی داد میزد جول بلند شو اونم اینقدر ضعیف شده بود که نمیتونست چه حس بدی داشت.
ولی خوب تئوری بدن سازیم که چند صفحه پیش گفتم درست بود انگار. دختره اونجایی که داره برای باباش عزاداری میکنه اصلا عضله نداره. قطعا برای انتقام رفته بدنسازی.
الان که دیدمش بنظرم خیلی فرقی نمیکرد الانم همون حس موقع بازی رو بهش داشتم. ولی واقعا اعصابم خراب شد. جدا شنیدن کی بود مانند دیدنمن هنوزم نمیخوام اون سکانس رو ببینم و دوست دارم توی خود بازی ببینمش
شنیدن کی بود مانند دیدن.
اتفاقا الان که بازی خیلی بیشترش اسپویل شده حس میکنم نسبتا نظرا داره برمیگرده و خیلیا فهمیدن که کار دراکمن صددرصد درست بوده