PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

عمویی چند سالته؟ زیر 18ی نگاه نکنی :D

هر دو زاویه دید

View attachment 139527

View attachment 139531
شاهکار داستان نویسی و اجرا :Shocked:

نیل دارکمن دهنت سرویس همین :D

گرافیک بازی . کیفیت انیمیشن ها یه چیز عجیب و غریبه ، این بازی واقعا از نسل هشتم جلوتره .

در آخر بگم که توف تو شرف و اول و اخر لیکر محترم :D واژه لجن برای این اشغال کمه ، خیلی باید بی وجدان و کثیف باشی که بازی که این همه سال سازند هاش براش خون و دل خوردن اینقدر راحت بیایی لیک کنی . امیدوارم یه جوری دستگیرش کنن فقط و چنان بلایی سرش بیارن که درس عبرتی بشه برای تاریخ .
این موجود کثیف اگه دستگیر نشه و قسر در بره . این دل و جرات به اشغالای بعدی میده که بازی های دیگه هم قربانی کنن .

Naughty Dog ایده ها را برای The Last of Us 2 بررسی می کند

این پست خودم ۶ سال پیش یه جورایی اون موقع تقریبا حدس میزدم که نیل بخواد این کارو بکنه منتها اون موقع فکر میکردم طرف فایر فلای باش واسه انتقام نه بچه اون دکتر
وای نتونسم جلو خودمو بگیرم تمام اسپویلا رو دیدم
چه قد باس الی سخت به نظر میاد هوش مصنوعی الی خیلی خفنه لعنتی
اپنینگ بازیم که معرکس حتی از اپنینگ نسخه اول هم بهتر
فوق العادس به شدت احساسی

اره دراکمن قطعا از همون نسخه اول با مجبور کردن بازیکن به کشتن اون دکتر ایده رو برای پارت دوم توی سرش داشته و طرح و نقشه کلی داستان رو ریخته بود. در نوع خودش هم انتخاب خیلی هوشمندانه ای هم هست چون بازیکن رو به این فکر وا میداره که چرا مجبورم این دکتر رو بکشم. اما خب درصد کمی از بازیکن ها توی اون بهبهه داستان به این نکات ریز توجه میکنند.
صددرصد دراکمن این ایده رو توی نسخه اول توی ذهنش داشته. درسته که بازی مجبور میکنه که اونارو بکشی ولی جدا از مجبور کردن بازی، مخاطب تا حد خیلی زیادی تو اون لحظه با جوئل همزادپنداری کرده و خیلی بهش نزدیک شده و اگر حتی بازی مجبور هم به اینکار نمی‌کرد به نظرم بیشتر مردم، اون دکتر‌ها رو می‌کشتن چون هرچیزی که جون الی رو تهدید کنه برای مخاطب تو اون لحظه خط قرمزه و برای همین هم خیلی‌ها از نسخه دوم متنفر خواهند شد

دراکمن گاهی اوقات صدا رو کامل قطع میکنه و واقعا اینکارشو دوست دارم. صحنه مرگ دیوید هم صدا کاملا قطع میشه و فقط موزیک میشنویم :x جدا از این قضیه میخواستم یک چیزی رو بگم، یک سیستم عواقب توی داستان‌نویسی کلا وجود داره که توی خیلی از فیلم‌ها و بازی‌ها و سریال‌ها وجود داره. جوئل میشه گفت که منفی‌ترین و کثیف‌ترین شخصیت این دنیاست با اینکه عاشقشیم. کل دنیا رو فدا کرده که فقط عشقش کنارش باشه و صددرصد باید عواقبش هم بپذیره؛ اگر اتفاقی برای جوئل نمیوفتاد اصلا اصلی داستان‌نویسی یجورایی زیرسوال می‌رفت. و شخصیت رو به مثبتی مثل آرتور هم نیست که رستگاریش رو ببینیم =(( بازی جوری طراحی شده که تک تک دشمنان بازی هویت دارن و دارای همسر و سگ و ... هستند و با کشتن هرانسان، همسرش یا حیوان اون فرد عزاداری میکنن و قصد انتقام میگیرن(به گفته گیم اسپات و بقیه منتقدا توی دمو، این مسئله باعث عذاب وجدان واقعی شما توی بازی میشه) پس یعنی هدف بازی اینه که بگه الی هیچ حق خاصی نداره و شخصیت متفاوتی نیست. تک تک اون آدما برای بقا می‌جنگن و انسانن و حق دارن؛ چیزی به اسم شخصیت مثبت و منفی وجود نداره و همه خاکستری محضن. اون ابی هم حق داره بالاخره عزیزشو از دست داده و اگر این ایده به درستی توی بازی اجرا بشه میتونه به شدت برای داستان‌نویسی توی مدیوم گیم، گیم چنجر باشه. هیچ قهرمانی وجود نداره و حتی المان‌های کوچیک گیم‌پلی و حتی هوش مصنوعی هم در خدمت داستان بازی‌ان.

کثیف ترین آدم دنیا چیه دادش ، Joel یه Anti Hero هست دیگه ، فقط مثل Joker روانپریش نیست ، احساسی عمل میکنه

کثیف ترین آدم دنیا چیه دادش ، Joel یه Anti Hero هست دیگه ، فقط مثل Joker روانپریش نیست ، احساسی عمل میکنه
درسته یکم مبالغه کنیم ولی خب همین احساسی عمل کردنش باعث شد که جون چن میلیون نفر به گردنشه دیگه نع؟
مثلا راب استارک هم احساسی عمل کرد ولی تقاصشو پس داد‌.
love is death of duty
duty is death of love
تازه دنیای تلو مثلا خیلی دارک‌تر از گاته و کار جوئل هم وحشتناک‌تر بوده. مجازاتش اجتناب ناپذیره

من تا قبل از الان موارد پایانی و رو اسپویل نشده بودم چون فکر میکردم میتونم مقاومت کنم....ولی الان که همه چی رو میدونم با اینکه ایده های بشدت ریسکی اجرا شده، بنظرم ایده های دراکمن محشرن و واقعا میتونه محصول نهایی شاهکار باشه.
یعنی چرت و پرت هایی حاشیه ایی سر واکنش های منفی بندازیم بیرون، خیلی خیلی خوب میزنه!

ساختار شکن رو نمیدونم، خب تغییر شخصیت اینطوری قبلا توی MGS2 داشتیم:دی
حالا اورجینال نیست این حرکتش ولی استفاده داستانی که ازش کرده بشدت جالب میزنه.

آقا Abby درسته که خیلی قویه ولی من یه لحظه برام اسپویل شد که مثل اینکه معشوقه مرد داره:| کلا این وسط فقط یه الی همجنسگراس.
پس به نظرم انتقادات قبلی هم حتی اعتبار خاصی نداره. فقط یه مورد توی کل این بازی هست

درسته یکم مبالغه کنیم ولی خب همین احساسی عمل کردنش باعث شد که جون چن میلیون نفر به گردنشه دیگه نع؟
مثلا راب استارک هم احساسی عمل کرد ولی تقاصشو پس داد‌.
love is death of duty
duty is death of love
تازه دنیای تلو مثلا خیلی دارک‌تر از گاته و کار جوئل هم وحشتناک‌تر بوده. مجازاتش اجتناب ناپذیره

با Rob یه آقازاده احمق بود ، اونی که تقاص پس داد اون Theon Greyjoy بدبخت بود مخصوصاً بعد از اون عملی که روش شد :))، قرار نیست برای واقع گرایی و جذاب کردن داستان همیشه دنبال poetic justice باشیم ، نمونه اش همون Alex موزی که عکسش را گذاشتی

آواتارت آخر براش همه چی Happy-Ending تموم شد، تقاص ام پس نداد عوضی :))

• Smile
Reactions: last of amir
آقا Abby درسته که خیلی قویه ولی من یه لحظه برام اسپویل شد که مثل اینکه معشوقه مرد داره:| کلا این وسط فقط یه الی همجنسگراس.
پس به نظرم انتقادات قبلی هم حتی اعتبار خاصی نداره. فقط یه مورد توی کل این بازی هست
کلا ایراداتی که به بازی میگیرن بخاطر اینه که براشون ناقص اسپویل شده. بعدم از اینکه باید اون قسمت رو با ابی بازی کنن و برن الی رو شکار کنن ناراحتن. ولی مطمئنم بازی کنن نظرشون عوض میشه

-----------------------

من میدونستم جول میمیره و با چوب گلف میکشنش و عکسم دیده بودم ولی الان که ترووا فیلمشو گذاشت گفتم فاک ایت و دیدمش. خیلی برام اذیت کننده بود دیدنش. اینکه الی داد میزد جول بلند شو اونم اینقدر ضعیف شده بود که نمیتونست چه حس بدی داشت.

ولی خوب تئوری بدن سازیم که چند صفحه پیش گفتم درست بود انگار. دختره اونجایی که داره برای باباش عزاداری میکنه اصلا عضله نداره. قطعا برای انتقام رفته بدنسازی.

با Rob یه آقازاده احمق بود ، اونی که تقاص پس داد اون Theon Greyjoy بدبخت بود مخصوصاً بعد از اون عملی که روش شد :))، قرار نیست برای واقع گرایی و جذاب کردن داستان همیشه دنبال poetic justice باشیم ، نمونه اش همون Alex موزی که عکسش را گذاشتی

آواتارت آخر براش همه چی Happy-Ending تموم شد، تقاص ام پس نداد عوضی :))
آقا درسته حرفت ولی کلا خیلی از بازی‌ها و سریال‌ها بر اساس عواقب پیش میرن.
مثلا رد دد ۲
بازی کردی توضیح بدمش؟نمیخوام اسپویل کنم.
اینم با همون سیستم پیش میره‌.

بعد اینی که میگی کوبریکه دیگه :D اون هدفش متفاوت بوده و برای حرف زدن راجبش هم یه بحث خیلی گسترده‌ای باز میشه که تو حوصله تاپیک نمی‌گنجه

آخرین ویرایش:
کلا ایراداتی که به بازی میگیرن بخاطر اینه که براشون ناقص اسپویل شده. بعدم از اینکه باید اون قسمت رو با ابی بازی کنن و برن الی رو شکار کنن ناراحتن. ولی مطمئنم بازی کنن نظرشون عوض میشه

-----------------------

من میدونستم جول میمیره و با چوب گلف میکشنش و عکسم دیده بودم ولی الان که ترووا فیلمشو گذاشت گفتم فاک ایت و دیدمش. خیلی برام اذیت کننده بود دیدنش. اینکه الی داد میزد جول بلند شو اونم اینقدر ضعیف شده بود که نمیتونست چه حس بدی داشت.

ولی خوب تئوری بدن سازیم که چند صفحه پیش گفتم درست بود انگار. دختره اونجایی که داره برای باباش عزاداری میکنه اصلا عضله نداره. قطعا برای انتقام رفته بدنسازی.
من هنوزم نمیخوام اون سکانس رو ببینم و دوست دارم توی خود بازی ببینمش :D
شنیدن کی بود مانند دیدن.
اتفاقا الان که بازی خیلی بیشترش اسپویل شده حس می‌کنم نسبتا نظرا داره برمی‌گرده و خیلیا فهمیدن که کار دراکمن صددرصد درست بوده

من هنوزم نمیخوام اون سکانس رو ببینم و دوست دارم توی خود بازی ببینمش :D
شنیدن کی بود مانند دیدن.
اتفاقا الان که بازی خیلی بیشترش اسپویل شده حس می‌کنم نسبتا نظرا داره برمی‌گرده و خیلیا فهمیدن که کار دراکمن صددرصد درست بوده
الان که دیدمش بنظرم خیلی فرقی نمیکرد الانم همون حس موقع بازی رو بهش داشتم. ولی واقعا اعصابم خراب شد. جدا شنیدن کی بود مانند دیدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or