PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

دوست من فکر میکنم شما پست منو خوب نخوندی. من نصف پستم داشتم میگفتم که آنیتا سرکیزیان حرفاش مفته. منتها نه صد در صد حرفاش. یه سری نکاتش درسته. اینکه تو صنعت بازی سازی و فیلم سازی گاها زنان سکسوآلایز میشن حقیقته ولی اینکه اینکه این قضیه خیلی کمتر شده هم حقیقته. ما نباید یه بازی رو با حاشیه های پیرامونش نقد کنیم باید به محتوای خودش بپردازیم.
یه مثال خوبش سری توم ریدره. توم ریدرهای قدیم رو با جدید مقایسه کن. لارا کرافت خیلی باور پذیرتر شده شخصیتش. قبلا یه سینه داشت اندازه هندونه الان هیکلش طبیعی شده باور پذیر شده. (کاری با کیفیت خود بازی ندارم اون یه بحث دیگست).
گیر من به کوآیت هم باورپذیر نبودنش تو خود بازیه. برای مثال هیچ گیری به عریانی زن توی فضای قابل قبول ندارم. مثلا سایبرپانک هم ازین داستانا داره ولی تو دنیای اون بازی کاملا قابل باوره.

تا اینجا حرف سارکزیان قبوله. منتها جدیدا ایشون به نشستن کاراکترهای زنم کار داره. نمیدونم طرف جلیقش سرش بالا باشه گیر میده. اینجاهاش داره حرف مفت میزنه دیگه. علی الخصوص که معلوم شد گیمر نیست اصلا صرفا رو هوا حرف میزنه

@east&west

اشکال من به حرف شما این نیست که میگید بازی وک بده من میگم خوبه. جفتمون میگیم بده. حرف من اینه شما برای اینکه بگی بازی وک هست باید دلیل داشته باشی. میای میگی تو فضاسازی بازی نمیخوره من میگم مگه شما فضاسازی بازی رو دیدی؟
صرفا چون کاراکتر بازی گی هست دارید هزار تا داستان بهش میچسبونید.
این دیدی که نسبت به woke بودن بازی دارن بخاطر کارهای اعضای استودیو هست
نمایش اول تو e3 ۲ قسمت داشت یکی کامل سینماتیک یکی گیمپلی بعد e3 اکثر اعضا تمرکز کردن رو بخش اول و اون رو خودشون بولد کردن شروع کردن به توییت عکس و...
Ac و mass effect و ... هیچکدوم این کار هارو انجام ندادن خودشون رو به عنوان woke بودن مرکز توجه قرار ندادن بخاطر همین با همچین واکنشی مواجه نشدن
139500

وقتی میگی کامل اهمیت داره کاراکتر ها زن و رنگین پوست باشن یعنی این امر رو داری تو اولویت نسبت به چیز های دیگه قرار میدی.

این دیدی که نسبت به woke بودن بازی دارن بخاطر کارهای اعضای استودیو هست
نمایش اول تو e3 ۲ قسمت داشت یکی کامل سینماتیک یکی گیمپلی بعد e3 اکثر اعضا تمرکز کردن رو بخش اول و اون رو خودشون بولد کردن شروع کردن به توییت عکس و...
Ac و mass effect و ... هیچکدوم این کار هارو انجام ندادن خودشون رو به عنوان woke بودن مرکز توجه قرار ندادن بخاطر همین با همچین واکنشی مواجه نشدن
View attachment 139500

وقتی میگی کامل اهمیت داره کاراکتر ها زن و رنگین پوست باشن یعنی این امر رو داری تو اولویت نسبت به چیز های دیگه قرار میدی.
ببین واژه کلیدی اینجا Diversity هست یعنی گوناگونی. ببین جامعه ی آمریکا یه جامعه ی رنگارنگه مثل موزاییکهایی که هر کدوم یه رنگه ولی نمای کلی رو بوجود میاره از سیاه پوست بگیر تا آسیایی تا مسلمون و مسیحی و آتئیست. در گذشته اینجوری بود که مردان سفید پوست قالب هنر رو تشکیل میدادن. گوناگونی اتفاقا وک بودن نیست بیان حقیقت جامعه ی آمریکاست. همونجور که سفید پوست اروپایی اونجا زندگی میکنه سیاه و آسیایی و ایرانی هم اونجا هست. پس اگر بخوایم بازی رو اونجا بسازیم تو اون محیط مهمه بیانگر حقیقت جامعه هم باشه.
یه نگاه به فیلمای خودمون بنداز هیچوقت توش یه کاراکتر زن بی ایمان بی حجاب نمیبینی که قهرمان باشه آخرشم متنبه نشه. خوب این با حقیقت جامعه هم خونی نداره. حالا اگر یه فیلم ساز و بازی ساز بیاد یه همچین داستانی بنویسه نتنها نباید انتقاد کرد باید تشویقشم کرد. البته بشرطی که کارشم با کیفیت باشه.
بنظر من اینکه ناتی داگ میخواد از همه قشر توی بازیاش باشن خیلیم خوبه. قبلا کاراکتر بازیشون یه مرد سفید بوده الان یه دختر گی. شاید بعدی یه مرد سیاه پوست باشه. البته پیشنهاد خودم یه شخصیت ایرانیه :D

یادمه یه روزی در مورد سیاه پوستا این نگرانی بود الان خیلی کمتر شده. راک استار که میخواست GTA SA رو بسازه خیلی نگرانی وجود داشت که شخصیت سیاه پوست بازی باعث شکست بازی بشه ولی خوب در نهایت نشد.

البته اونورشم هستا. یه سریا این دیورسیتی رو اینقدر تو بوق و کرنا میکنن که شورش در میاد. منتقدی که گیر داده بود چرا شخصیت Days Gone سفید پوسته و چرا زامبی سیاه تو بازی نیستم از اونور پشت بوم افتاده

ببین واژه کلیدی اینجا Diversity هست یعنی گوناگونی. ببین جامعه ی آمریکا یه جامعه ی رنگارنگه مثل موزاییکهایی که هر کدوم یه رنگه ولی نمای کلی رو بوجود میاره از سیاه پوست بگیر تا آسیایی تا مسلمون و مسیحی و آتئیست. در گذشته اینجوری بود که مردان سفید پوست قالب هنر رو تشکیل میدادن. گوناگونی اتفاقا وک بودن نیست بیان حقیقت جامعه ی آمریکاست. همونجور که سفید پوست اروپایی اونجا زندگی میکنه سیاه و آسیایی و ایرانی هم اونجا هست. پس اگر بخوایم بازی رو اونجا بسازیم تو اون محیط مهمه بیانگر حقیقت جامعه هم باشه.
یه نگاه به فیلمای خودمون بنداز هیچوقت توش یه کاراکتر زن بی ایمان بی حجاب نمیبینی که قهرمان باشه آخرشم متنبه نشه. خوب این با حقیقت جامعه هم خونی نداره. حالا اگر یه فیلم ساز و بازی ساز بیاد یه همچین داستانی بنویسه نتنها نباید انتقاد کرد باید تشویقشم کرد. البته بشرطی که کارشم با کیفیت باشه.
بنظر من اینکه ناتی داگ میخواد از همه قشر توی بازیاش باشن خیلیم خوبه. قبلا کاراکتر بازیشون یه مرد سفید بوده الان یه دختر گی. شاید بعدی یه مرد سیاه پوست باشه. البته پیشنهاد خودم یه شخصیت ایرانیه :D

یادمه یه روزی در مورد سیاه پوستا این نگرانی بود الان خیلی کمتر شده. راک استار که میخواست GTA SA رو بسازه خیلی نگرانی وجود داشت که شخصیت سیاه پوست بازی باعث شکست بازی بشه ولی خوب در نهایت نشد.

البته اونورشم هستا. یه سریا این دیورسیتی رو اینقدر تو بوق و کرنا میکنن که شورش در میاد. منتقدی که گیر داده بود چرا شخصیت Days Gone سفید پوسته و چرا زامبی سیاه تو بازی نیستم از اونور پشت بوم افتاده
ببین اصلا هر کاراکتری که میخواد وارد بازی کنه
چرا بولد میکنه این قضیه رو آیا قبل لست روابط گی تو هیچ بازی ای نبود؟رنگین پوست نبود؟آیا بوسه‌ی نیت و الینا تو e3 نشون داده شد و این قسمت روش تمرکز شد؟
حرف من اینه وقتی خودشون چیزی رو گنده نکنن و ادعای woke بودن نکنن کسی بهشون گیری نمیده:-??بحث دایورسیتی هم باید در خدمت داستان بازی باشه به نظرم نه داستان بازی در خدمت دایورسیتی اینکه میگه ((حتما)) باید باشه یعنی ترجیح میده کل داستان رو تغییر بده فقط برای اینکه این کاراکترها شاملش بشن.

الله اکبر چه میکنه این لیکر :-"
فقط مونده کل بازی یا سورس کدش رو لیک کنه :D
+
در مورد هیکل ابی هم، دختر های اسکاندیناوی رو دریابید :-"
+
در کل اینکه حیف که در این حد و انقدر با جزییات هستن لیک ها ( ~o) در دست شروع به دیدن ویدئو های لیک شده میکند :-" )
ولی از حق نگذریم با این لباسه یکم ناجوره، توی تریلر پاریس خیلی لباس و طراحی بهتری داشت توی این یکم با شات داغونی عکسش رو پخش میکنن.

در کل بنظرم من که اونجا بشدت از طراحی اش و کرکترش خوشم اومده بود.
امیدوارم بازی اصلی هم اینطور باشه.

یه بار قبل تر هم نوشتم.
مضمون مشکل نداره.
مضمون زدگی مشکل داره.

کسی هم اگه انتقادی میکنه بابت مضمون زده بودنه نه صرفا لز بودن شخصیت اصلی.
یه مثال از سینما میزنن.
فیلم کارول یا آبی گرمترین رنگ هست جزو فیلم های تحسین شده با شخصیت های اصلی همجنسگرا هستن. یکی شاید کلا حال نکنه با این قضیه ولی نمیتونه خالق های اون آثار رو متهم به چیزی بکنه.
اما
موج معادل سازی زنانه فیلم های قدیمی(مردان سیاه پوش، یاران اوشن و جدیدا استار وارز) میشه مضمون زدگی.
حالا مضمون زدگی دو حالت داره.
یا مثل دیزنی ذره ای دایورسیتی برات مهم نیست و فقط بابت ترند روز بودن و سو استفاده تبلیغاتی از فضای فعلی هالیوود دست به این کار ها میزنی.
یا واقعا دغدغه این مسایل رو داری اما جوری افراطی بهشون میپردازی(درون اثری که داری میسازی و همینطور تو رفتار خارجیت) که اثرت حکم اعلامیه تبلیغاتی پیدا میکنه.

دلست اگر تبدیل به یه اثر مضمون زده بشه، احتمالا اون حالت دوم رخ داده.حالا یکی شاید بگه این اتفاق براش میفته و یکی بگه نمیفته‌. اون بحثش جداست و باید وایسیم بازی بیاد تا قضاوت کنیم.

ولی دقت کن کسی با صرف لز بودن یا هیکلی بودن ابی یا ... مشکل نداره اما حداقل تو نگاه اول، جمع شدن اینا کنار هم، در کنار رفتار دراکمن تو بحث های فراوان ترند روزش تو شبکات اجتماعی این شک رو ایجاد میکنه که خیلی از این تصمیمات برا فرستادن پیام اخلاقی به جامعه داخل داستان گنجونده شدن.

چرا بولد میکنه این قضیه رو آیا قبل لست روابط گی تو هیچ بازی ای نبود؟رنگین پوست نبود؟آیا بوسه‌ی نیت و الینا تو e3 نشون داده شد و این قسمت روش تمرکز شد؟
حرف من اینه وقتی خودشون چیزی رو گنده نکنن و ادعای woke بودن نکنن کسی بهشون گیری نمیده:-??بحث دایورسیتی هم باید در خدمت داستان بازی باشه به نظرم نه داستان بازی در خدمت دایورسیتی اینکه میگه ((حتما)) باید باشه یعنی ترجیح میده کل داستان رو تغییر بده فقط برای اینکه این کاراکترها شاملش بشن.

آقا Diversity خوبه ، من خودم عاشق این 3 شخصیت جدید هستم ...

139507

• Smile
Reactions: D.ace
خوب خدا رو شکر حداقل به تفاوق کلی رسیدیم. اگر اجرا مشکل داره باید بتونید بعد از رلیز بازی نشون بدید که ایراد داره. باور پذیر نیست و غیره من مشکلی ندارم اگر واقعا موفق بشید تو خود بازی انتقاد کنید و انتقادتونم منطقی باشه. ولی اینکه نیل با سرکزیان عکس انداخته خیلی منو قانع نمیکنه.

@mobin.hb96

آخری پستی ست که در این رابطه جواب میدم. من هیچ اشکالی در استدلال شما نمیبینم. مضمون زدگی, وک بودن قطعا ایراد داره. منتها همه ی دوستان بجز دوستمون @D.ace میزنن به حاشیه. تو خود بازی به من نشون بدید ایراد کجاست. اینکه هی بیاین بگین مضمون زدست وکه چون من میگم فقط تکرار حرفای بقیه دوستانه. هیچ دلیلی درش نیست. صد تا مثالم بزنید که با بقیه بازیا و فیلما مشکل نداشتید ولی نشون ندید چرا مضمون زدست فقط دارین دور باطل میزنین

@Ehsan95_76
باس آخر نیست اون بازی بعدش ادامه داره. البته اگر همون صحنه ی مشت تو صورت خوردن رو میگی

خوب خدا رو شکر حداقل به تفاوق کلی رسیدیم. اگر اجرا مشکل داره باید بتونید بعد از رلیز بازی نشون بدید که ایراد داره. باور پذیر نیست و غیره من مشکلی ندارم اگر واقعا موفق بشید تو خود بازی انتقاد کنید و انتقادتونم منطقی باشه. ولی اینکه نیل با سرکزیان عکس انداخته خیلی منو قانع نمیکنه.

@mobin.hb96

آخری پستی ست که در این رابطه جواب میدم. من هیچ اشکالی در استدلال شما نمیبینم. مضمون زدگی, وک بودن قطعا ایراد داره. منتها همه ی دوستان بجز دوستمون @D.ace میزنن به حاشیه. تو خود بازی به من نشون بدید ایراد کجاست. اینکه هی بیاین بگین مضمون زدست وکه چون من میگم فقط تکرار حرفای بقیه دوستانه. هیچ دلیلی درش نیست. صد تا مثالم بزنید که با بقیه بازیا و فیلما مشکل نداشتید ولی نشون ندید چرا مضمون زدست فقط دارین دور باطل میزنین
من که نوشتم باید وایسیم تا بازی بیاد. :D
قضاوت نکردم. فقط گفتم صرفا نمیشه گفت هرکی نگرانی داره بابت بازی هوموفوب هستش یا... .
خودم رو نمیگم اصلا.
بقیه بچه هارو دارم میگم.

منظورم هم این نبود شما اتهام هوموفوب بودن میزنی ولی دیدم کسایی که چنین چیزایی میگن. به هرحال به خاطر خود نیل دراکمن این نگرانی بوده از خیلی وقت پیش و الان هم با این لیک هم یه جورایی تشدید شده ولی نتیجه گیری قطعی بعد ریلیز بازی.

من که نوشتم باید وایسیم تا بازی بیاد. :D
قضاوت نکردم. فقط گفتم صرفا نمیشه گفت هرکی نگرانی داره بابت بازی هوموفوب هستش یا... .
خودم رو نمیگم اصلا.
بقیه بچه هارو دارم میگم.

منظورم هم این نبود شما اتهام هوموفوب بودن میزنی ولی دیدم کسایی که چنین چیزایی میگن. به هرحال به خاطر خود نیل دراکمن این نگرانی بوده از خیلی وقت پیش و الان هم با این لیک هم یه جورایی تشدید شده ولی نتیجه گیری قطعی بعد ریلیز بازی.
به جان خود اون حضرت اگر من به کسی اتهام هموفوب بودن زده باشم :D

مادر 3 مگه مال یک قرن پیش نیست؟
قبل از ظهور این بشر فک کنم نینتندو ریلیزش نکرد.
مگه اینکه میگی ریلیز الان روی سوییچ یا Wiiu دلیلش این بوده...که من نمیدونم ولی بعید نیست.
---
اینطوری هم دیگه نیست نیل رو گول زدن که الان از انیتا بدش میاد... قشنگ خود انیتا میگه بهش گفته بود از حرفاش برای بازی های آینده اش استفاده میکنه:D

چرا روی GBA به یکسری دلایل که الان درست یادم نیست فقط توی ژاپن منتشر میشه بعد که با اومدن شماره اول و دوم روی VC طرفدارها خواهان عرضه شماره سوم شدن اما خبری نشد بعد بعضی اینسایدرها دلیلش رو ترس نینتندو از واکنش طیف SJW بعضی کارکترها و صحنه های داخل بازی دونستن.

• Like
Reactions: Arima Kishou

@mobin.hb96

@Ehsan95_76
باس آخر نیست اون بازی بعدش ادامه داره. البته اگر همون صحنه ی مشت تو صورت خوردن رو میگی
اره منظورم همونه، چون بعدش اپیلوگ میشه فکر کنم

صحنه مرگ جوئل چه قدر دردناکه:(

• Sad
Reactions: D.ace and benjohn
اره منظورم همونه، چون بعدش اپیلوگ میشه فکر کنم

صحنه مرگ جوئل چه قدر دردناکه:(
آره لامصب. فکر کن اینو باید تو بازی میدیدم خرابش کرد این لیکنده ی بیتربیت :D

احسان دقت کردی این صحنه رو توی تریلر اولی که از بازی اومد نشون دادن. حتی جوئل (روح جوئل) از بقل جنازش رد میشه. منتها صورتشو نشون نمیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or