اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
باس الی رو باید با مخفی کاری شکست داد.
اخه ابی به این غول پیکری جدا ریزه میزه هم نیست بتونه درست و حسابی مخفی شه
کاشکی برعکس بود حداقل که الی مخفی بشه ما پیداش کنیم...
چرا پیدا نمیشه؟ طرف مدیر شرکتمون با صاحب شرکت به مشکل خورده رفته کل برنامه حسابداری رو از سرور شرکت پاک کرده. بک ها رم از بین برده. این قضیه مال همین 10 روز پیشه. الان کل شرکت رو هواست. نتونن به موقع درستش کنن با دارایی به مشکل میخورن و شرکت میلیاردی باید جریمه بده. حالا این قضیه برای تمام بچه های شرکت گرون تموم شده. حقوقا رو نمیدن. الان صاحب شرکت قاط زده چند نفرم بیخودی اخراج کرده. جو شرکتم غیر قابل تحمل شده. اینا همه بخاطر کار یه آدم احمقه. حالا میرن شکایت میکنن پوستشم میکنن ولی آخرش ما ضعفای شرکتیم که دمار از روزگارمون درومده هیچ نقشی هم تو این دعوا نداشتیمهیچ کسی در دنیا نیست که خودش را بی دلیل در همچین خطر قضایی سنگینی مقابل یکی از بزرگترین استدیو های دنیا بگذاره,بعد جیسون شرایر هم خودش بارها به خاطر leak بازی های دیگه از جمله fallout 4 از طرف bethesda محروم شده,دو رو تر از این بشر کسی نیست,من خودم مخالف leak هستم و اگر واقعا ثابت بشه که طرف فقط از سر آزار خواسته این کار را بکنه,محکومش می کنم,ولی خیلی بعید می دونم کسی در دنیا وجود داشته باشه که زندگیش را سر داستان یک بازی,بدون هیچ دلیل موجه ایی,به خطر بندازه
در اینکه دراکمن ابو قطع کرده که بحثی نیس ولی همینه دیگه اش کشک خاله هستیعنی واقعا گند بزنن به این ایده نیل دراکمن برا ساخت نسخه دوم
من حتی وقتی اون عکسی که جوئل رو زمین خونی افتاده بود رو دیدم باز امید داشتم حالش خوب شه بره کمک الی نگو جناب کارگردان چنان می خواد مرگ یکی از بهترین کارکترهای گیم رو تو صورتت بکوبه که قراره دوبار این تصویر رو ببینی
هی از روز اولی که اولین تریلر بازی اومد تا بعدش که تریلر اخری اومد بچه ها میگفتن جوئل مرده من باورم نمیشد دراکمن داره باهامون شوخی میکنه
حداقل اگه می خواستی بکشیش اینطوری نمیکشتیش وسط یه مشت از دشمناش دختره هم داره با چوب گلف صورتش رو له میکنه یعنی هر کی که عاشق جوئل بوده توف میکنه تو صفحه مانیتور
گند زد به تمام این چند سال رویاپردازی ما
بعد قسمت شاهکارش هم اینجاس قراره کنترل شخصیتی که به بدترین شکل ممکن زده بهترین کارکتر عمرت رو کشته بدست بگیری مثلا که چی؟ من قراره بعدش به این کارکتر حق بدم؟ من موندم اونی که فن جوئل بوده چطور میتونه بعد از فهمیدن این که قراره با این شخصیت بازی بکنه بازی رو از کنسولش پاک نکنه
یاد نسخه اول که میوفتم دلم اتیش میگیره بقدری شخصیت پردازی جوئل عالی بود که من به اون صحنه اتاق عمل که رسیدم اصلا نذاشتم دکتره حرف بزنه همشون رو کشتم اینقدر از لحاظ ذهنی درگیر نجات الی بودم بعد حالا بعد این همه سال انتظار و امید به بدست گرفتن کنترل دوباره جوئل ببینی زدن جوئل رو کشتن تف هم کردن تو صورتش بعد بازی میاد میگه حالا بیا کنترل این دختره رو بدست بگیر بهش حق میدی
یا من خیلی احساساتیم یا شما خیلی اوپن مایندین که میاین بجاش از کات های حرفه ای و اوج کارگردانی و داستان نویسی دراکمن تقدیر میکنید
میگم داش این لینک اپنینگ بازی رو بذار ما هم یه فیضی ببریماقا صبر کنید بازی منتشر بشه و نمرات و نظرات منتقدین بیاد بعد قبر بازیو بکنید ایجور که میگن حدود 33 ساعته .
مطمئن باشید حداقل از نظر داستان این بازی عالیه. سابقه دارکمن و ناتی داگ مشخصه . همون شماره یک هم که از اسمون ظهور نکرده که، همین دارکمن نویسندش بود توی همین لیکی که اومده بیرون شما اوپنینگ بازیو ببنید لامصب شاهکاره
خودشون گفتن جاه طلبانه ترین اثرشونه حالا یا واقعا میترکونه و ما لذتشو میبریم یا خراب میکنه و مارو ناامید میکنه
من با دیدن این عکس چطور میتونم به این ادم ( نیل دارکمن ) بدبین بشم اخه
طرف خدای داستان نویسیه
View attachment 139773
برات خصوصی میفرستممیگم داش این لینک اپنینگ بازی رو بذار ما هم یه فیضی ببریم
دستت طلابرات خصوصی میفرستم
نه یهو حوص میکنن و میرن میبننش . بابا همه ی فیلم که براشون اسپویل نشده و بعضیا یه تیکه یا بعضی جاهاش براشون اسپویل شده .دستت طلا
اتفاقا اینجا میذاشتی بقیه هم ببینن بنده خداها
اینجا که کلا اسپویل خونه هست همه خودین