PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

گیم یا سینما هنر هست برای سرگرمی و ممکنه هر بار به یک سری مسائل بپردازند اما این وسط بعضی وقتها ازش سوء استفاده میشه تا یک مسئله به زور به مردم قالب کنن یعنی کسی که IQ بالای 80 داشته باشه کامل موتوجه میشه یک قصدی پشت این حرکت هست و از شرایط نرمال خارج شده تو کشور خودمان نمونش بسیار زیاد هست و هر روز دارن محتوای که میخوان رو در قالب های مختلف به خورد مردم میدن و به نظرم اینجوری القاء کردن اصلا چیز درستی نیست و توهین به شعور مردمه و معمولا هم نتیجه عکس میده من فکر میکنم اینجور مسائل زائده ذهن چند نفر بازی ساز نیست و یک جریانی پشت این قضیه هست و این برای خود من قابل قبول نیست یک جریانی بخواد ذهنیتم به بازی بگیره

ولی هرچی فک میکنم میبینم خیلی نامردیه چندین سال برا یه بازی صب کنی و هایپ باشی بعد وقتی وارد یوتوب شدی تا یه قسمت سریال پایتخت جدید رو ببینی یهو کل داستان لست ۲ رو بفهمی در چند ثانیه:))
خدایی این تاپیک مث یه کمپ بیماران سرطانی میمونه. یه سری سرطانی که بازی براشون لیک شده اومدیم دور هم تو تاپیک جمع شدیم و زجه میزنیم و از بدبختی هامون میگیم:))
خوش به حال اونایی که نتشون قطع بود این مدت...

SJW و دیگر هیچ..
البته امیدوارم از اون نوع های خوبش باشه آخه تاحالا مورد نداشتیم یه زن خالص یا حالا با گرایش دیگه ای بزنه تمامه شخصیت های اصلی و محبوب نسخه اول یک بازی رو در نسخه دوم بکشه و لت و پار کنه! الان این نوع خشونت بُعد جدیدی از SJW که سعی داره بگه من نیستم! آخرشم که غول های بازی دوتا زن هستن، مرد بازی هم که اول بازی کتلت شده رفته!

البته اینم بگم اگه واقعاً بازی درگیر این ماجراها نمیشد که مشخصه با دلیل وارد شده و همینطوری به صورت طبیعی نیست این ماجرا با یه روایت خوب میتونست خیلی خفن باشه.

پس الان ما با سه(چهارتا؟ کلیکرها) جبهه طرفیم؟
الی و دینا و کلا کمپ تامی
ابی و دار و دسته‌اش
فایرفلای‌ها
ابی احتمالا خودش جز فایر فلای هست و یا اگر طبق لیک پدرش یکی از جراح های فایر فلای بوده قبلا عضو گروه بوده و طبق یکی از کات سنس های لیک شده الان داره دنبال گروه میگرده.
اون پسر بچه و خواهرش ظاهرا قبلا عضو همون کالت متعصب مذهبی بودند که می خواستند ابی رو اعدام کنند و اسمشون seraphites هست.
با این حساب فعلا با چهار تا جبهه یا گروه بزرگ طرف هستیم. کمپ تامی و کلا باز مونده ها، سرافیت ها، فایرفلای و هانتر ها هم که احتمالا دوباره هستند.

دیروز دیدم صفحه پنج هست الان 25 ! یه نگاه مختصر به پست ها کردم تو صفحات قبل... انتقادات انگار بیشتر در رابطه با همجنس گرایی ellie و abby هست که خب ما همه قبلا اینو میدونستیم یا اینکه قراره الی شخصیت اصلی و داستان هم در محوریت اون و بولد شدن روابطش با اَبی باشه که خب بازم واضح بود.
همین ری اکشن ها رو بعد از رونمایی، نمایش تریلر و اطلاعات از بازی در مورد اینکه جول بعنوان یک مرد ممکنه شخصیت اصلی نباشه قبلا دیده بودم. البته درک میکنم که یه نوع وابستگی وجود داره به شخصیت اصلی شماره اول و اخلاق گیمرها جوریه که وقتی با کرکتری ارتباط برقرار میکنن انتظار دارن اون رو تو شماره های بعدی هم ببینن. خودمم همینطور ام و درست نمیدونم چه بلایی قراره سر جول بیاد. اگر دلیل ناراحتی ها به جول ربط داشته باشه به همه حق میدم ولی اگر افرادی صرفا برای اعتراض به همجنس گرا بودن الی و قابل بازی بودنش (این خیلی مهمه) اینجا پست میدن در بهترین حالت میگم که نظر منطقی نمیدن اگر نخوام به انواع و اقسام عقب موندگی و تحجر متهمشون کنم :D

فعلا بهتره فرار کنم که اوضاع داره خطری میشه! :D

این افرادی که به این بازی برچسب فمینیست و.... میزنن . یکبار دیگه برن صحنه دعوای الی و دینا و ابی ببینن ( این حجم از خشونت تو یه بازیو من که به یاد ندارم .)
والا این که بیشتر خشونت علیه زناست تا دفاع از حقوقشون :-j خوب با این تفاصیر شما الان حامیان حقوق زنان میتونن بیان بگن ای وای چرا خشونت علیه زنهارو ترویج میدید و چرا زن هارو وحشی نشون میدید و هزاران حرف اینطوری .

میبینید چقدر راحت میشه اونور قضیه هم اتفاق بیوفته ؟ :D

این افرادی که به این بازی برچسب فمینیست و.... میزنن . یکبار دیگه برن صحنه دعوای الی و دینا و ابی ببینن ( این حجم از خشونت تو یه بازیو من که به یاد ندارم .)
والا این که بیشتر خشونت علیه زناست تا دفاع از حقوقشون :-j خوب با این تفاصیر شما الان حامیان حقوق زنان میتونن بیان بگن ای وای چرا خشونت علیه زنهارو ترویج میدید و چرا زن هارو وحشی نشون میدید و هزاران حرف اینطوری .

اتفاقا من ازین بحثا اگر بدور از فن بازی باشن استقبال هم میکنم مطمئنم برو بچه های ND هم استقبال میکردن اگر زمان خودش اتفاق میفتاد نه قبل از رلیز بازی بعلت لیک شدن داستانش

اینکه اصلا اینقدر در این مورد بحث میشه یجور مهر تاییدیه روی کارای ND و اینکه چقدر داستانگویای خوبی هستن که کاراکتراشون اینقدر بحث برانگیز میشه

چند وقت پیش با یکی از دوستان در همین مورد بحث میکردیم. برای خودم سوال بود چرا دوستانی که به همجنسگرایی توی بازی ها اعتراض دارن یقه یوبی سافت رو نمیگیرن. توی AC Odyssey شما باید کوئست همجنسسگرایی بگیری و انجام بدی. اصلا اینقدر ناجوره که روم نمیشه اینجا تعریف کنم.

بعد نشستم با خودم فکر کردم این اعتراضات شاید یه بخشیش فن بازی یه عده باشه ولی همش نیست قطعا بعضی ها هم دغدقه خودشون رو دارن.

ولی حداقل این کردیت رو به نیل دراکمن بدیم که دنیایی که خلق کرده اینقدر منسجم هست که ما سر باید و نباید تو سر هم بزنیم. مطمئنم خود نیل دارکمن هم بدش نمیاد وارد چنین بحثایی بشه البته بشرطی که بی منظور باشه و منطقی

وقتی یه زن یه زن رو بزنه له کنه کسی صداش در نمیاد، وقتی یه زن با چوب بیسبال بزنه مخ یه مرد بترکونه کسی صداش در نمیاد، اونا اجازه دارن با هم همه کاری کنن! اگه این برخورد برعکس اتفاق میافتاد اونوقت حرف شما درست بود.. حتی خشونت بازی هم بین زن ها رخ میده تا اینجایی که دیدیم!

این قضیه خشونت اتفاقا سعی میکنه sjw رو کاور کنه تا پنهان باشه و زیاد تو ذوق نزنه!

البته تا بازی نیاد کامل مشخص نمیشه صد در صد، ولی این حرفا طبق چیزاییه که لو رفته‌ و دیدیم و خوندیم..

وقتی یه زن یه زن رو بزنه له کنه کسی صداش در نمیاد، وقتی یه زن با چوب بیسبال بزنه مخ یه مرد بترکونه کسی صداش در نمیاد، اونا اجازه دارن با هم همه کاری کنن! اگه این برخورد برعکس اتفاق میافتاد اونوقت حرف شما درست بود.. حتی خشونت بازی هم بین زن ها رخ میده تا اینجایی که دیدیم!

این قضیه خشونت اتفاقا سعی میکنه sjw رو کاور کنه تا پنهان باشه و زیاد تو ذوق نزنه!

البته تا بازی نیاد کامل مشخص نمیشه صد در صد، ولی این حرفا طبق چیزاییه که لو رفته‌ و دیدیم و خوندیم..
شما از کجا میدونی خشونت بازی فقط بین زن ها رخ میده ؟

شما یه نگاه به تریلر اول بازی کنید . در اون تریلر یه مرد با چکش میزد دست یه زنو خورد میکرد :D

من که میگم شما خیلی درگیر این مسائل پیش پا افتاده شدید . این بازی بالای ۳۰ ساعت گیم پلی داره ، مطمعن باشید خیلی بدتر از اینم در بازی میبینیم :D

۳ تا زن بیان هم رو بزنن (که یکیش معلوم نیست هنوز :-") حقوق زنان پایمال شده؟

• Like
Reactions: Arima Kishou
۳ تا زن بیان هم رو بزنن (که یکیش معلوم نیست هنوز :-") حقوق زنان پایمال شده؟
نه با چکش بزنی تو دست یه زن میشه حمایت از فمینیست :))

کسی خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد موفق باشید :D

ولی من اگه جای دراکمن بودم چند سکانس هم میزاشتم که زن‌ها به بدترین روش توسط مردها کشته بشن(به احتمال خیلی زیاد همچین سکانس‌هایی داخل بازی وجود داره) از اون جهت این آقایی که لیک کرده هدفش تخریب بازی بوده. یکی اینکه بیاد مهم‌ترین قسمتای بازی رو لو بده یکی هم اینکه بیاد همین بحث‌هارو ضد بازی گسترش بده باز(به خبر اینطوری هم بودش فکر کنم) و احتمالا به همین خاطر بیشتر رو این سکانس‌ها فوکوس کرده

• Like
Reactions: only sony
نه با چکش بزنی تو دست یه زن میشه حمایت از فمینیست :))

کسی خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد موفق باشید :D
تریلر رو مطمئنی کامل دیدی؟آخرش ابی همشونو کتلت نکرد؟ :D
کسی که ناتی داگ رو دوست داره نمیشه بیدار کرد
موفق باشید

شما از کجا میدونی خشونت بازی فقط بین زن ها رخ میده ؟

شما یه نگاه به تریلر اول بازی کنید . در اون تریلر یه مرد با چکش میزد دست یه زنو خورد میکرد :D

من که میگم شما خیلی درگیر این مسائل پیش پا افتاده شدید . این بازی بالای ۳۰ ساعت گیم پلی داره ، مطمعن باشید خیلی بدتر از اینم در بازی میبینیم :D

گفتم که طبق چیزایی که دیدیم :D

اتفاقا اون صحنه اول هم در راستای همین sjw که چقدر زن ها معصومند تا برای ادامه آماده باشید برای دفاع از حقوقشون! که همینطورم شد.. یعنی دلیلی برای اینکه عاشق ابی بشید! :دی

صد در صد بازی از لحاظ گیم پلی و گرافیک و‌ روایت خفنه ولی این ماجرای sjw کلا موضوع تو مخیه هر جا بوده به گند کشیده اونجارو، بازی اگه قرار دارک باشه اصلا نباید سمت sjw و حقوق زنان بره

SJW و دیگر هیچ..
البته امیدوارم از اون نوع های خوبش باشه آخه تاحالا مورد نداشتیم یه زن خالص یا حالا با گرایش دیگه ای بزنه تمامه شخصیت های اصلی و محبوب نسخه اول یک بازی رو در نسخه دوم بکشه و لت و پار کنه! الان این نوع خشونت بُعد جدیدی از SJW که سعی داره بگه من نیستم! آخرشم که غول های بازی دوتا زن هستن، مرد بازی هم که اول بازی کتلت شده رفته!

البته اینم بگم اگه واقعاً بازی درگیر این ماجراها نمیشد که مشخصه با دلیل وارد شده و همینطوری به صورت طبیعی نیست این ماجرا با یه روایت خوب میتونست خیلی خفن باشه.
ابی زن نیست ، از pronoun درست استفاده کنیم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or