اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
ابی احتمالا خودش جز فایر فلای هست و یا اگر طبق لیک پدرش یکی از جراح های فایر فلای بوده قبلا عضو گروه بوده و طبق یکی از کات سنس های لیک شده الان داره دنبال گروه میگرده.پس الان ما با سه(چهارتا؟ کلیکرها) جبهه طرفیم؟
الی و دینا و کلا کمپ تامی
ابی و دار و دستهاش
فایرفلایها
اتفاقا من ازین بحثا اگر بدور از فن بازی باشن استقبال هم میکنم مطمئنم برو بچه های ND هم استقبال میکردن اگر زمان خودش اتفاق میفتاد نه قبل از رلیز بازی بعلت لیک شدن داستانشاین افرادی که به این بازی برچسب فمینیست و.... میزنن . یکبار دیگه برن صحنه دعوای الی و دینا و ابی ببینن ( این حجم از خشونت تو یه بازیو من که به یاد ندارم .)
والا این که بیشتر خشونت علیه زناست تا دفاع از حقوقشونخوب با این تفاصیر شما الان حامیان حقوق زنان میتونن بیان بگن ای وای چرا خشونت علیه زنهارو ترویج میدید و چرا زن هارو وحشی نشون میدید و هزاران حرف اینطوری .
میبینید چقدر راحت میشه اونور قضیه هم اتفاق بیوفته ؟![]()
این افرادی که به این بازی برچسب فمینیست و.... میزنن . یکبار دیگه برن صحنه دعوای الی و دینا و ابی ببینن ( این حجم از خشونت تو یه بازیو من که به یاد ندارم .)
والا این که بیشتر خشونت علیه زناست تا دفاع از حقوقشونخوب با این تفاصیر شما الان حامیان حقوق زنان میتونن بیان بگن ای وای چرا خشونت علیه زنهارو ترویج میدید و چرا زن هارو وحشی نشون میدید و هزاران حرف اینطوری .
شما از کجا میدونی خشونت بازی فقط بین زن ها رخ میده ؟وقتی یه زن یه زن رو بزنه له کنه کسی صداش در نمیاد، وقتی یه زن با چوب بیسبال بزنه مخ یه مرد بترکونه کسی صداش در نمیاد، اونا اجازه دارن با هم همه کاری کنن! اگه این برخورد برعکس اتفاق میافتاد اونوقت حرف شما درست بود.. حتی خشونت بازی هم بین زن ها رخ میده تا اینجایی که دیدیم!
این قضیه خشونت اتفاقا سعی میکنه sjw رو کاور کنه تا پنهان باشه و زیاد تو ذوق نزنه!
البته تا بازی نیاد کامل مشخص نمیشه صد در صد، ولی این حرفا طبق چیزاییه که لو رفته و دیدیم و خوندیم..
۳ تا زن بیان هم رو بزنن (که یکیش معلوم نیست هنوزاین افرادی که به این بازی برچسب فمینیست و.... میزنن . یکبار دیگه برن صحنه دعوای الی و دینا و ابی ببینن ( این حجم از خشونت تو یه بازیو من که به یاد ندارم .)
نه با چکش بزنی تو دست یه زن میشه حمایت از فمینیست۳ تا زن بیان هم رو بزنن (که یکیش معلوم نیست هنوز) حقوق زنان پایمال شده؟
تریلر رو مطمئنی کامل دیدی؟آخرش ابی همشونو کتلت نکرد؟نه با چکش بزنی تو دست یه زن میشه حمایت از فمینیست
کسی خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد موفق باشید![]()
شما از کجا میدونی خشونت بازی فقط بین زن ها رخ میده ؟
شما یه نگاه به تریلر اول بازی کنید . در اون تریلر یه مرد با چکش میزد دست یه زنو خورد میکرد
من که میگم شما خیلی درگیر این مسائل پیش پا افتاده شدید . این بازی بالای ۳۰ ساعت گیم پلی داره ، مطمعن باشید خیلی بدتر از اینم در بازی میبینیم![]()
ابی زن نیست ، از pronoun درست استفاده کنیمSJW و دیگر هیچ..
البته امیدوارم از اون نوع های خوبش باشه آخه تاحالا مورد نداشتیم یه زن خالص یا حالا با گرایش دیگه ای بزنه تمامه شخصیت های اصلی و محبوب نسخه اول یک بازی رو در نسخه دوم بکشه و لت و پار کنه! الان این نوع خشونت بُعد جدیدی از SJW که سعی داره بگه من نیستم! آخرشم که غول های بازی دوتا زن هستن، مرد بازی هم که اول بازی کتلت شده رفته!
البته اینم بگم اگه واقعاً بازی درگیر این ماجراها نمیشد که مشخصه با دلیل وارد شده و همینطوری به صورت طبیعی نیست این ماجرا با یه روایت خوب میتونست خیلی خفن باشه.