PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

دقیقا مشکل همین افراط هست ... من بشخصه مشکلی با LGBT ها ندارم چون خودم دوستانی دارم که LGBT هستن ... منتهی بازی بیش از حد داره سوار این جریان میشه ...

والا به نظر من اون عکس داخل اسپویلر به هیچ وجه افراط و موج سواری نیست :|
این بخش از بازی فقط میخواد علاقه الی به یه فردی رو نشون میده و وقتی 2 نفر با همن طبیعتا میریزن روی هم :-"
افراط یعنی اینکه داستان کلی بازی فقط در مورد گی بودن الی باشه...
+
من خودم تو همه مس افکت ها کاراکتر زن درست کردم تمام رومنس ها هم گی بود پس مشکلی با این موضوع ندارم
بازی لاست لگسی رو شما بازی کردی؟حرف یا هینتی از رابطه نیدین و کلوئی بود؟کلویی که قبلا با نیت بود صفحه ناتی داگ اینجوری تبریک کریسمس میگه :-? و هرکی هم خوشش نیاد کارمنداشون بهشون لقب فوب میدن :D

کسی با دی ال سی left behind مشکل داشت؟
اونوقت یکی مثل منتقد گیم اسپات سر نقد دیزگان میاد میگه دیکن typical white male هست! و خوب نیست :D
در مورد اینکه abbey ترنس هست یا نه!
همون کالت مسیحی که دینا و الی باهاش درگیر میشن (طبق لیک ها)
همون ها تو تریلر اول abbey رو گرفتن و میخوان بکشنش که احتمالا بخاطر همون ترنس بودنش هست :-?

متاسفانه کلا انچارتد 4 رو بازی نکردم و نمیتونم در موردش نظر بدم، منتقد گیم اسپات هم بله مثال بارز افراطی گری هست.
ولی توی last of us واقعا من مشکلی نمیبینم.
در مورد abbey، اینو قبلا هم گفتم ترنس بودنش کلا منتفیه، اتفاقا به نظر من از نظر منطقی بودن، وجود همچین زن یا زن هایی توی دنیای اخر الزمانی کاملا نرمال هست (چون همه باید برای بقا تلاش کنن و کار فیزیکی و ... زیاد انجام بدن)
اون جمله اخر هم که فقط حدس و گمان هست و خیلی بعیده بخاطر جنسیت ابی رو گرفته باشن :|

[/QUOTE]
من
نه اصلا بحث ابی نیست...ولی از نمایش های بازی بگرید تا همین شایعه ها...باعث شده عملا تابلوی تبلیغاتی ببینیم...داستان بازی رفته زیر سایه این مسائل...حتی همین الانش ممکنه داستان چیزای زیادی برای گفتن داشته باشه که نمیدونیم ولی این نوع تبلیغات باعث میشه که فکر کنم سهوی نیست این قضایا...میخوان قاطعانه بگن ما چه راهی رو داریم میریم...(میتونستن اصلا در تریلر ها به این موضوعات دامن نزنن و تو بازی این دغدغه هارو می دیدیم...ولی نمایش ها نشون میده که میخواستن بیشتر توی تیتر باشند)
وگرنه من با نسخه اول خیلی حال کردم اصلا به حاشیه هاش کاری نداشتم...
نگرانی منم برای اینده ناتی هست تا خوده این بازی...حالا شاید دی وان نرم سمت بازی اما یکروز نسخه دوم رو تجربه میکنم...اما بودن افرادی که مثلا فمنیست بودن این تفکرشون تو اثار دیگشون دیده شده... ایا باید ببینیم یکی از بهترین استدیو های تاریخ فدای گرایشات فکری یک ادم میشه؟
خوب شما خودت داری میگی شایعه. الی لزبین بوده تو شماره قبلشم همین بوده. داستان بازی هم که اصلا ربطی به این داستانا نداره و حول و حوش انتقام میچرخه. ترنس بودن اون خانم هم که من هیچ جا ندیدم تایید شده باشه صرفا یکی یه جا یه حرفی زده همه هم دارن تکرار میکنن
چیزی که من میگم اینه که واکنش ها داره بشدت افراطی ابراز میشه. بجای حاشیه باید به متن پرداخت. الان تو این لیکها چه چیزش در رابطه با LGBTQ+ هست؟ تقریبا هیچی.

چه خوشتون بیاد چه نه، فرم های هنری و مدیوم هاش؛ کارکرد سیاسی و اجتماعی دارن، بازی ها هم دارن کم کم به بلوغ میرسن.
باید مسایل مهمی که توی دنیا وجود داره مطرح بشه
برای نمونه بگم، دانشگاه نیویورک، دانشکده و مرکز گیم و بازی داره، رابرت ینگ یکی از معروفترین استادها و گیم دیزاینرها هست که تدریس میکنه، بازی درباره هر مسئله اجتماعی بگین ساخته و تدریس میکنه

Robert Yang (杨若波): game developer / professor in NYC.

نمونه دوم، سخنرانی GDC درباره حضور شخصیت های LGBTQ+ توی بازی ها

ویدیو گیم به این طرف داره میره که با واقعیت های روز جوامع انسانی تطابق پیدا کنه.
این بحث هایی که میکنی درسته ولی ربطی به انتقادات نداره.
برا اینکه حساس نشن دوستان کلا جریان رو میبرم سمت سینما.
کسی با یه کارکتر همجنسگرا یا ترنس به خودش خود مشکل نداره ولی اگه در خدمت داستان باشه و از اون مهم تر تراکم این مسایل جوری نشه که رنگ و بوی عیرطبیعی به خودش بگیره.
این میشه مضمون زدگی. راجب نیل دراکمن چنین ذهنیتی کلا وجود داره. جوری که انگار اصرار داره تا به شکل افراطی به این مسایل ترند روز تبلیغاتی بپردازه.

اگه فیلم سینمایی هم چنین شرایطی داشته باشه، میشه مضمون زده. حالا چه مضمون گرایش جنسی مطرح باشه چه نژادپرستی.

اینکه دلست اینطور خواهد بود یا نه رو باید وایسیم بیاد و ببینیم.
خیلی فیلم ها با این مضمون هم بودن که اسیر این مشکل نشدن و حرفشون رو بیان کردن نه اینکه تو مخ مخاطب فرو کنن.

راجب بحث های مهم دنیا و بیانشون تو این مدیوم هم خواهش میکنم سطح ویدیو گیم رو پایین نیارید.

از کوجیما و متال گیر های اولیه تا وارن اسکپتور و دیاس اکس و خصوصا لوین با بایوشاک هاش که انبوهی از مفاهیم فلسفی و اجتماعی مهم و conteoversial رو به شیوا ترین شکل ممکن بیان کرد. از این چیزا همیشه داشتیم.
تصمیم ناتی داگ سر روایت این بازی هم قطعا جاه طلبانه است. راجب پلات هم اگه حرف نزنیم ولی این موضوع به نظرم مشخصه‌

سوار این قضایا میشه یا اینطوری جلوه داده شده؟این عکسی هم که گذاشتین دلیلی بر این نیست که سوار شده چون بالاخره باید رابطه عاطفی و عشقی بین این دو کارکتر طراحی بشه و نمیشه با روش صداسیما پیش برن؛ معلوم هم نیست که چند تا سکانس این شکلی داخل بازی هست(اگه خیلی زیاد بود حرفتون درست) شاید از قصد این لیکر روی این یه سکانس فوکوس کرده که دقیقا باعث همین ری‌اکشن‌ها بشه
چه عرض کنم ، SWJ الآن یک چیز عادی تو هنر و مدیا شده وقتی دارم میگم بازی سوار این جریانه چون کارگردان بازی که جناب دراک من باشن هم از طرفداران همین SWJ هستن ... من مشکلم با این قضایا دقیقا با گیرز 4 بود که فقط شخصیت مونث چپوندن تو بازی که بگن آره ماهم طرفدار جریان عدالت اجتماعی هستیم ولی نتیجش رو هم دیدیم ... بعدش هم که تو سینما مونلایت و ... و آخری MCU که کلا هیچی نگم بهتره ... مشکل افراد دغدغه مند اغراق و تند رفتن شون هست همه میدونیم که در نهایت به ضررشون هم تموم میشه به جای منفعت ... ما الآن الی رو داریم که خب با دینا رابطه لز داره و از اون طرف دینا هم بایسکشوال هستشو از پرتنر مذکرش باردار ... خب بازی میخواد هم از لز بودن الی دفاع کنه هم از داستان دینا؟ به نظرت ریسک نیستش ؟ به بازی ضربه نمی زنه ؟ گیمری که شاید با لز بودن الی هم مشکل داره ، بایسکشوال بودن دینا رو هم میتونه قبول کنه؟( بازم میگم با LGBT مشکلی ندارم)

نه اصلا بحث ابی نیست...ولی از نمایش های بازی بگرید تا همین شایعه ها...باعث شده عملا تابلوی تبلیغاتی ببینیم...داستان بازی رفته زیر سایه این مسائل...حتی همین الانش ممکنه داستان چیزای زیادی برای گفتن داشته باشه که نمیدونیم ولی این نوع تبلیغات باعث میشه که فکر کنم سهوی نیست این قضایا...میخوان قاطعانه بگن ما چه راهی رو داریم میریم...(میتونستن اصلا در تریلر ها به این موضوعات دامن نزنن و تو بازی این دغدغه هارو می دیدیم...ولی نمایش ها نشون میده که میخواستن بیشتر توی تیتر باشند)
وگرنه من با نسخه اول خیلی حال کردم اصلا به حاشیه هاش کاری نداشتم...
نگرانی منم برای اینده ناتی هست تا خوده این بازی...حالا شاید دی وان نرم سمت بازی اما یکروز نسخه دوم رو تجربه میکنم...اما بودن افرادی که مثلا فمنیست بودن این تفکرشون تو اثار دیگشون دیده شده... ایا باید ببینیم یکی از بهترین استدیو های تاریخ فدای گرایشات فکری یک ادم میشه؟
بهتره بگیم، جماعت گیمر هستن که اون مورد رو تابلو تبلیغاتی کردن.
بازم میگم، لزبین بودن الی و دوست دخترش، یه بخشی کوچیکی از جزئیات داستان هست.
میگید که توی تریلر ها به این موضوع نمیپرداختن، هدف اون تریلر که با بوسه و ... شروع شد، این بود که نشون بده الی یه نفرو پیدا کرده و عاشقشه و این مورد از نظر داستانی، اونم توی یه بازی داستان محور مثل تلو مهمه.،وگرنه بقیه تریلر های بازی دیگه اشاره ای به این مورد نکردن.

آخرین ویرایش:
چه عرض کنم ، SWJ الآن یک چیز عادی تو هنر و مدیا شده وقتی دارم میگم بازی سوار این جریانه چون کارگردان بازی که جناب دراک من باشن هم از طرفداران همین SWJ هستن ... من مشکلم با این قضایا دقیقا با گیرز 4 بود که فقط شخصیت مونث چپوندن تو بازی که بگن آره ماهم طرفدار جریان عدالت اجتماعی هستیم ولی نتیجش رو هم دیدیم ... بعدش هم که تو سینما مونلایت و ... و آخری MCU که کلا هیچی نگم بهتره ... مشکل افراد دغدغه مند اغراق و تند رفتن شون هست همه میدونیم که در نهایت به ضررشون هم تموم میشه به جای منفعت ... ما الآن الی رو داریم که خب با دینا رابطه لز داره و از اون طرف دینا هم بایسکشوال هستشو از پرتنر مذکرش باردار ... خب بازی میخواد هم از لز بودن الی دفاع کنه هم از داستان دینا؟ به نظرت ریسک نیستش ؟ به بازی ضربه نمی زنه ؟ گیمری که شاید با لز بودن الی هم مشکل داره ، بایسکشوال بودن دینا رو هم میتونه قبول کنه؟( بازم میگم با LGBT مشکلی ندارم)
ببینید همین الان اگه مدیوم گیم رو بدن دست شما و یه بازی بسازی صددرصد بالاخره یه گرایشی داری و طرف یک مفهومی رو میگیری(همه آدمای دنیا اینطورین و هیچکی بی‌طرف نیست) ممکنه طرفدار مذهب باشی یا ممکنه بکوبیش مثلاااا. دراکمن هم همینه، یک آدم عادیه که یه سری فکر داره تو سرش ولی کارگردان هم هست. ببینید این قضیه بایسکشوال که گفتین توی blue is the warmest color هم وجود داره که طرف مقابل حتی هنوز نمیدونه با خودش چند چنده و گرایشش چیه، برای همین دو نوع رابطه داشته؛ مشخص هم نیست که این قضیه دینا توی بازی ناتی‌داگ چطوریه.
همه چیزهایی که توی این بازی تا حالا گفته شده از داستان ریسکه(داستان حتی یک ایراد تکینیک هم نداره تا الان) و اگه به خوبی شخصیت‌پردازی نکنن و ... ممکنه که به فاجعه ختم بشه(حتی در اون صورت هم به خاطر گیم‌پلی و اینا بازی به موفقیتش میرسه احتمالا) ولی از ناتی‌داگ این انتظار میره که بتونه جمع کنه داستانو.

والا به نظر من اون عکس داخل اسپویلر به هیچ وجه افراط و موج سواری نیست :|
این بخش از بازی فقط میخواد علاقه الی به یه فردی رو نشون میده و وقتی 2 نفر با همن طبیعتا میریزن روی هم :-"
افراط یعنی اینکه داستان کلی بازی فقط در مورد گی بودن الی باشه...
+

متاسفانه کلا انچارتد 4 رو بازی نکردم و نمیتونم در موردش نظر بدم، منتقد گیم اسپات هم بله مثال بارز افراطی گری هست.
ولی توی last of us واقعا من مشکلی نمیبینم.
در مورد abbey، اینو قبلا هم گفتم ترنس بودنش کلا منتفیه، اتفاقا به نظر من از نظر منطقی بودن، وجود همچین زن یا زن هایی توی دنیای اخر الزمانی کاملا نرمال هست (چون همه باید برای بقا تلاش کنن و کار فیزیکی و ... زیاد انجام بدن)
اون جمله اخر هم که فقط حدس و گمان هست و خیلی بعیده بخاطر جنسیت ابی رو گرفته باشن :|
باید بازی بیاد ببینیم چی به چی هست :-" در مورد اون کالت چند بار اطلاعات از منابع مختلف درز کرد همچین بعید هم نیست

کلا این مبحث تمومی نداره و اینقدر هم در موردش بحث شده که نخ نما شده. اما در مورد خود بازی بنظرم نیل دراکمن دقیقا تو شماره دوم بازی انگشت گذاشته روی نکته ای که در شماره اول بازی خیلی بحث برانگیز شده بود.
اینکه واقعا جوئل خودش شخصیت منفی هست یا نه؟ کاری که جوئل میکنه خیلی خاکستریه از یه جهت چون باهاش همراه بودیم بهش حق میدیم ولی از یه جهتم نمیشه کارش رو صد در صد قبول کرد
حالا اتفاقی که تو نسخه دوم افتاده و بنظرم خیلی جالبه اینه که ما داستان رو از پرسپکتیو اونطرف میبینیم. بلاخره برای نجات الی جوئل یه سری آدم رو قربانی میکنه و حالا ما تو نسخه دوم داستان رو از دید اونور هم میبینیم. واقعا موافقم که اسمشو پارت 2 گذاشتن دقیقا ادامه داستان نسخه اوله

کلا این مبحث تمومی نداره و اینقدر هم در موردش بحث شده که نخ نما شده. اما در مورد خود بازی بنظرم نیل دراکمن دقیقا تو شماره دوم بازی انگشت گذاشته روی نکته ای که در شماره اول بازی خیلی بحث برانگیز شده بود.
اینکه واقعا جوئل خودش شخصیت منفی هست یا نه؟ کاری که جوئل میکنه خیلی خاکستریه از یه جهت چون باهاش همراه بودیم بهش حق میدیم ولی از یه جهتم نمیشه کارش رو صد در صد قبول کرد
حالا اتفاقی که تو نسخه دوم افتاده و بنظرم خیلی جالبه اینه که ما داستان رو از پرسپکتیو اونطرف میبینیم. بلاخره برای نجات الی جوئل یه سری آدم رو قربانی میکنه و حالا ما تو نسخه دوم داستان رو از دید اونور هم میبینیم. واقعا موافقم که اسمشو پارت 2 گذاشتن دقیقا ادامه داستان نسخه اوله
بالاخره یه کامنت درست حسابی در مورد داستان بازی :D

به شخصه من خیلی طرفدار اینطور داستان ها هستم که "خوب یا بد بودن" رو زیر سوال میبرن، مخصوصا وقتی که درست بهش پرداخت شده باشه و خیلی منتظرم ببینم داستان کلی بازی چطور پیش میره. با این لیک ها که فقط تیکه های کوچیکی از بازی رو نشون دادن نمیشه بازی رو قضاوت کرد و باید منتظر کل داستان بمونیم.

این تم بازی منو یاد فیلم های Oldboy و sympathy for mr vengeance میندازن، مخصوصا فیلم دومی و هردو فیلم داستان های فوق العاده ای دارن.

به نظر من مردن یا کشته شدن جوئل توی روند منطقی بازی، باید اتفاق میوفتاد که داریم میبینیم شده، جدا از کارهاش و ننایج عملش، آرک شخصیتی جوئل تموم شده، به نهایت حد چیزی که براش تعریف شده بود رسیده و واقعا اگه میخواستن بازم قسمتی از روند اصلی داستان رو بزران رو دوشش اصلا خوب در نمیومد.

دقیقا ...
شما ببینید ، زباله ای به اسم Moonlight متای 99 بگیره ( یعنی شرافتا حتی از آثار کارگردانای شهیر سینما هم با ارزش تره؟) بخاطر چی؟ چون رسانه ها SWJ پسند هستن ... پس نگران متای بازی نشید جو فعلی رسانه ای به نفع بازی هستش ولی تو ذوق خیلی از گیمرا میخوره قطعا
دقیقا همین حرف شما رو من تو تاپیک بازی پیش بینی کرده بودم و بعد از انتشار بازی قطعا افراد زیادی این حرف رو خواهند زد.
در صورتی که متای بازی بالا بشه فقط به بخاطر استفاده از همجنسگرایی و کارکترهای مونث منتقدا نمره بهش دادن وگرنه بازی زباله ای بیش نیست.

راجع به سینما هم کسی منکر وجود این قضیه تو فیلم ها نیست،ولی ده ها یا صدها مثال نقض تو همین سال های اخیر هست که علیرغم داشتن اون مسائل کسی تحویلشون نگرفته،یعنی صرفا نمیشه بگی استفاده از این مسائل مساویه با نمرات بالا.

در ضمن همه خودتونو واسه شنیدن جمله ی من هموفوب نیستم فقط از همجنسگراها بدم میاد آماده کنید:((:)

جواب توهین رو ندید دوستان.
میبینیمش یکم فرصت بدین. همون گزارش کافیه‌.
توهین به کاربر بن مستقیم هست و اینکه هیچکس نمیتونه به بقیه بگه در مورد چی حرف بزنن یا نه. تاپیک چک میشه مدام. اینم گفتم که صرفا دلایل بن اون یوزر مشخص باشه به صورت عمومی
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or