اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
آخه حقیقتش وقتی ناتیداگ، سگ رو هم گذاشت تو بازی کلی کمپین حمایت از حقوق حیوانات تشکیل شدگفتم که طبق چیزایی که دیدیم
اتفاقا اون صحنه اول هم در راستای همین sjw که چقدر زن ها معصومند تا برای ادامه آماده باشید برای دفاع از حقوقشون! که همینطورم شد.. یعنی دلیلی برای اینکه عاشق ابی بشید!
صد در صد بازی از لحاظ گیم پلی و گرافیک و روایت خفنه ولی این ماجرای sjw کلا موضوع تو مخیه هر جا بوده به گند کشیده اونجارو، بازی اگه قرار دارک باشه اصلا نباید سمت sjw و حقوق زنان بره
کلا این مبحث تمومی نداره و اینقدر هم در موردش بحث شده که نخ نما شده. اما در مورد خود بازی بنظرم نیل دراکمن دقیقا تو شماره دوم بازی انگشت گذاشته روی نکته ای که در شماره اول بازی خیلی بحث برانگیز شده بود.
اینکه واقعا جوئل خودش شخصیت منفی هست یا نه؟ کاری که جوئل میکنه خیلی خاکستریه از یه جهت چون باهاش همراه بودیم بهش حق میدیم ولی از یه جهتم نمیشه کارش رو صد در صد قبول کرد
حالا اتفاقی که تو نسخه دوم افتاده و بنظرم خیلی جالبه اینه که ما داستان رو از پرسپکتیو اونطرف میبینیم. بلاخره برای نجات الی جوئل یه سری آدم رو قربانی میکنه و حالا ما تو نسخه دوم داستان رو از دید اونور هم میبینیم. واقعا موافقم که اسمشو پارت 2 گذاشتن دقیقا ادامه داستان نسخه اوله
خدای من یکی از ویلن های بازی که تصادفا فرقه دینی مسیحی هستن به یک زن آسیب زدتقدیم به کسایی که میگن در این بازی خشونت علیه زنان نیست ( میگن مرد یه زنو کتک نمیزنه )
View attachment 139128
چقدر راحت سر دو تا کلیپ پرونده یه بازیو میبندید ، منم فقط خواستم با این کلیپ بهتون نشون بدم نه داداش از این خبرا نیستخدای من یکی از ویلن های بازی که تصادفا فرقه دینی مسیحی هستن به یک زن آسیب زد
--------------------------------------------------
اخه عکس قبر جول منتشر شده ، حتما مرده دیگهوالا تو دنیای واقعی هم دیگه زنها پشت گردن مردا سوارن. تو گیم که دیگه بماند. اینقدر گفتن خشونت و نابرابری علیه زنان که ازون ور بوم افتادن همه
در مورد بازی هم بگم که حدس میزنم یجورایی جوئل زنده میمونه و اینا![]()
فاینال فانتزی ایکس وی اتفاقا سریع همین موضوع کلی ترول شد و مردم میگفتن شخصیتای بازی گی هستنیه سوال دارم از دوستان
فرض کنید کلا این بازی قضیه ش برعکسه،همه شخصیت های اصلی داستان مرد هستند و هیچکس هم همجنسگرا نیست تو کل بازی و بعدش یه عده میان گیر میدن که چرا زن تو بازی نیست و همه شخصیت ها مرد هستن یا چرا همه استریت هستند و شخصیت همجنسگرا تو بازی نیست.
اونوقت عکس العمل و جواب شما چیه؟ حالا دقیقا همون جوابی که شما به اونا میدید،جواب همه صحبتایی هستش که الان خودتون دارید میگید.
اگه از این به بعد منتقدی به یه بازی گیر داد که چرا همه شخصیت ها سفیدپوستن یا چرا زن تو بازی نیست،قبل اینکه بهش گیر بدید یاد حرفای خودتون هم بیفتید که دقیقا همون حرفا فقط برعکسش رو دارید میزنید.
ببین من اصلا با خشونت داشتن نداشتن ،کاراکتر زن باشه نباشه، گرایشش هرچی باشه مشکلی ندارمچقدر راحت سر دو تا کلیپ پرونده یه بازیو میبندید ، منم فقط خواستم با این کلیپ بهتون نشون بدم نه داداش از این خبرا نیست
ولی اینو قبول کن که خشونت این نسخه بی پرواست ، اصلا عجیبه
اخه عکس قبر جول منتشر شده ، حتما مرده دیگه![]()
قطعا هر خالق فیلم و سریال و بازی و حتی اهنگ و شعر و .... هدفی یا اهدافی از اثارش دارهببین من اصلا با خشونت داشتن نداشتن ،کاراکتر زن باشه نباشه، گرایشش هرچی باشه مشکلی ندارم
خود دراکمن تو مصاحبه اومده بود گفته بود agenda داره
تو توییتر سر همین لست ۲ یکی پرسید میشه دیدگاه سیاسیت رو وارد بازی نکنی
در جوابش گفت نه
من دارم میگم اگه ترنس و ... اگه باشه خودش به صورت عمدی بخاطر دیدگاه سیاسی وارد کرده و پشتش هدف داشته
همین![]()
طرف خالق بازیه دوست داره دیدگاه سیاسی خودشو وارد کنه دیگه. چون شما خوشت نیومد دلیل نمیشه نکته منفی باشه. کوجیما ۳۰ سال بازی ضد جنگ ساخت با متال گیر. لوین تو بایوشاک اینفینیت نژادپرستی و بردگی رو به تصویر کشید. بایوشاک ۱ یه جامعه آرمانی شکست خورده رو نشون داد که عملا زیر بلدپروازی خالقش به نابودی کشیده شد. اینجا هم شده رابطه بین دوتا کاراکتر LGBT که اتفاقا با توجه به سابقه ناتی داگ میشه انتظار پرداخت خیلی خوبی رو داشت تو کارکتر ها(حالا سرنوشت لیک شده کاراکتر ها رو کار ندارم). شما اگه انتظار داری هیچ خالقی نیاد دیدگاه سیاسیش رو وارد اثر هنریش بکنه کلا دور همه مدیوم های سرگرمی رو خط بکش. جدا ۲ تا بقل هم پریدن و لب گرفتن انقدر تریگر شدن نداره.ببین من اصلا با خشونت داشتن نداشتن ،کاراکتر زن باشه نباشه، گرایشش هرچی باشه مشکلی ندارم
خود دراکمن تو مصاحبه اومده بود گفته بود agenda داره
تو توییتر سر همین لست ۲ یکی پرسید میشه دیدگاه سیاسیت رو وارد بازی نکنی
در جوابش گفت نه
من دارم میگم اگه ترنس و ... اگه باشه خودش به صورت عمدی بخاطر دیدگاه سیاسی وارد کرده و پشتش هدف داشته
همین![]()
یه سوال دارم از دوستان
فرض کنید کلا این بازی قضیه ش برعکسه،همه شخصیت های اصلی داستان مرد هستند و هیچکس هم همجنسگرا نیست تو کل بازی و بعدش یه عده میان گیر میدن که چرا زن تو بازی نیست و همه شخصیت ها مرد هستن یا چرا همه استریت هستند و شخصیت همجنسگرا تو بازی نیست.
اونوقت عکس العمل و جواب شما چیه؟ حالا دقیقا همون جوابی که شما به اونا میدید،جواب همه صحبتایی هستش که الان خودتون دارید میگید.
اگه از این به بعد منتقدی به یه بازی گیر داد که چرا همه شخصیت ها سفیدپوستن یا چرا زن تو بازی نیست،قبل اینکه بهش گیر بدید یاد حرفای خودتون هم بیفتید که دقیقا همون حرفا فقط برعکسش رو دارید میزنید.
کسی اگه میخواست تریگر بشه سر left behind میشدطرف خالق بازیه دوست داره دیدگاه سیاسی خودشو وارد کنه دیگه. چون شما خوشت نیومد دلیل نمیشه نکته منفی باشه. کوجیما ۳۰ سال بازی ضد جنگ ساخت با متال گیر. لوین تو بایوشاک اینفینیت نژادپرستی و بردگی رو به تصویر کشید. بایوشاک ۱ یه جامعه آرمانی شکست خورده رو نشون داد که عملا زیر بلدپروازی خالقش به نابودی کشیده شد. اینجا هم شده رابطه بین دوتا کاراکتر LGBT که اتفاقا با توجه به سابقه ناتی داگ میشه انتظار پرداخت خیلی خوبی رو داشت تو کارکتر ها(حالا سرنوشت لیک شده کاراکتر ها رو کار ندارم). شما اگه انتظار داری هیچ خالقی نیاد دیدگاه سیاسیش رو وارد اثر هنریش بکنه کلا دور همه مدیوم های سرگرمی رو خط بکش. جدا ۲ تا بقل هم پریدن و لب گرفتن انقدر تریگر شدن نداره.
ببینید یک نکته منفی وجود داره که به سلیقه مربوط بشه و یک نکته منفی وجود داره که میشه از نظر تکنیکی و فنی مورد بررسی قرارش داد. مثلا سری جاستکاز کلا لول دیزاینش تو دیواره و محیط بازی پوچه. خب این یه نکته فنیه و میشه مورد بررسی قرارش داد طبیعتا و ازش نمره کم کرد ولی اینکه چرا اینقدر خشونت بازی زیاده(منظورم شما نیستی) که نشد نکته منفی؛ مخصوصا خشونتی که کاملا دنیای بازی میطلبه. بعله مثلا اگه شما وارد ماریو بگیری خشونت وارد کنی ایراد غیرمنطقی بودن میتونی بگیری ولی الان واقعا ایرادها همشون ناشی از سلیقهان.کسی اگه میخواست تریگر بشه سر left behind میشد
همونطور که ایشون حق دارن هرکاری با بازیشون بکنن من هم حق دارم در موردش نظر بدم، لازم به گارد گیری نیست اگه من از چیزی خوشم نیاد از نظر من نکته منفی هست دلیلی نداره شما با من هم نظر باشی و وقتی یک چیزی برای شما جالب و نکته مثبت حساب میشه دلیلی نداره برای من هم همینطور باشه.