اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
توی پروتوتایپ 2 شخصیت اصلی بازی یه نفر هست که خانوادش توسط شخصیت پروتوتایپ 1 کشته شدن، هدف بازی هم کشتن شخصیت اصلی بازی اول هست و باس اخرم همون بنده خدا هستآقا یکی به ما بگه داستان پروتوتایپ چیه که همتون ارجاع میدین بش
این کانال تلگرام با کیفیت خوب گذاشتهبچه ها کجا میتونم کل ویدئو های لیک شده رو به صورت یکجا ببینم؟ممنون میشم لینک بدین![]()
من یک نفر رو تا حالا ندیدم که بتونه ایراد فنی و تکنیکی درست حسابی از داستان بازی بگیره. یا از اول تا آخر به دراکمن فحش میدن که چرا اعتقاداتش اینطوریه یا خیلیها انتظار تا این حد دارک بودن بازی رو نداشتن. البته مورد دوم احتمالا اگه توی داستان قرار بگیرن مشکلی نخواهند داشت.اهم...
توی پروتوتایپ 2 شخصیت اصلی بازی یه نفر هست که خانوادش توسط شخصیت پروتوتایپ 1 کشته شدن، هدف بازی هم کشتن شخصیت اصلی بازی اول هست و باس اخرم همون بنده خدا هست
شباهت هایی با لیک های tlou 2 داره از این نظر
+
من همچنان میگم بازی و داستانش مشکلی هم داشته باشن، مشکلشون lgbt بودن کاراکترها نیست و نمیدونم واقعا چرا به این مورد گیر میدین![]()
منم میگم نیست و مشکلی با LGBT بودن کرکترها ندارم. منتها باید دید توی اجرا چطوریه. یعنی اگر قرار باشه این قضایا همش بولد بشه و سازنده بخواد همش تو چش و چال مخاطب فرو کنه، اون وقته که منم باهاش مشکل پیدا میکنم. من با اینجور استفاده های تبلیغاتی مشکل دارم. خیلی راه و روش های بهتری هست برای اینکه حق و حقوق این گروه مطالبه بشه اما استفاده از بازی به عنوان ابزار برای تبلیغات رو به هیچ وجه نیستم. من اومدم بازی کنم، نیومدم از حقوق اجتماعی و سیاسی و شعار زدگی رو ببینم.من همچنان میگم بازی و داستانش مشکلی هم داشته باشن، مشکلشون lgbt بودن کاراکترها نیست و نمیدونم واقعا چرا به این مورد گیر میدین![]()
باید تکلیفتون رو مشخص کنید که آیا بازی ها اثر هنری هستن یا نه. اگه هستن که خیلی عادیه مسائل سیاسی و اجتماعی توشون باشه. هر چند به قول شما شعاری باشه که من ندیدم، معمولا گیمر ها وجود کاراکتر مونثی که سکشوالیزه نشده یا کاراکتر LGBT باعث عصبانیتشون می شه و بهش می گن شعار و تبلیغات SJW و فلان. دقت کنید صرفا وجودشون. مث همین تاپیک. صرفا گی بودن الی و جذاب نبودن چند تا از کاراکتر های مونث (کی فکر می کرد همه زن های عالم هیکلشون مثل سوپرمدل های هالیوودی نباشه؟) باعث شده توی این 22 صفحه کلا 4 تا پست در مورد داستان لیک شده داده بشه و بقیش به فحش دادن به ناتی داگ سر مسائل کاملا حاشیه ای بشه.منم میگم نیست و مشکلی با LGBT بودن کرکترها ندارم. منتها باید دید توی اجرا چطوریه. یعنی اگر قرار باشه این قضایا همش بولد بشه و سازنده بخواد همش تو چش و چال مخاطب فرو کنه، اون وقته که منم باهاش مشکل پیدا میکنم. من با اینجور استفاده های تبلیغاتی مشکل دارم. خیلی راه و روش های بهتری هست برای اینکه حق و حقوق این گروه مطالبه بشه اما استفاده از بازی به عنوان ابزار برای تبلیغات رو به هیچ وجه نیستم. من اومدم بازی کنم، نیومدم از حقوق اجتماعی و سیاسی و شعار زدگی رو ببینم.
راجع به این قضیه حقیقتا تا حالا خیلی پیگیر نبودم و یه عقیده خاصی راجع به بازی ها ندارم که هنر هستن یا نه چون مطالعه نداشتم در این زمینه.باید تکلیفتون رو مشخص کنید که آیا بازی ها اثر هنری هستن یا نه. اگه هستن که خیلی عادیه مسائل سیاسی و اجتماعی توشون باشه. هر چند به قول شما شعاری باشه که من ندیدم، معمولا گیمر ها وجود کاراکتر مونثی که سکشوالیزه نشده یا کاراکتر LGBT باعث عصبانیتشون می شه و بهش می گن شعار و تبلیغات SJW و فلان. دقت کنید صرفا وجودشون. مث همین تاپیک. صرفا گی بودن الی و جذاب نبودن چند تا از کاراکتر های مونث (کی فکر می کرد همه زن های عالم هیکلشون مثل سوپرمدل های هالیوودی نباشه؟) باعث شده توی این 22 صفحه کلا 4 تا پست در مورد داستان لیک شده داده بشه و بقیش به فحش دادن به ناتی داگ سر مسائل کاملا حاشیه ای بشه.
اکثرا بازیایی که دنبال این مسائل میرن دچار شعارزدگی هستن. LIS 1 یکی از بهترین بازیایی بود که تو عمرم کردم و خب رگههایی از LGBT هم توش داشت ولی اونجوری نبود که بزور به خورد مخاطب داده شه. بلعکس توی سیزن ۲ این موضوع به حالت تهوع آوری بولد شده بود و گند زده بود به کل تجربه بازی.باید تکلیفتون رو مشخص کنید که آیا بازی ها اثر هنری هستن یا نه. اگه هستن که خیلی عادیه مسائل سیاسی و اجتماعی توشون باشه. هر چند به قول شما شعاری باشه که من ندیدم، معمولا گیمر ها وجود کاراکتر مونثی که سکشوالیزه نشده یا کاراکتر LGBT باعث عصبانیتشون می شه و بهش می گن شعار و تبلیغات SJW و فلان. دقت کنید صرفا وجودشون. مث همین تاپیک. صرفا گی بودن الی و جذاب نبودن چند تا از کاراکتر های مونث (کی فکر می کرد همه زن های عالم هیکلشون مثل سوپرمدل های هالیوودی نباشه؟) باعث شده توی این 22 صفحه کلا 4 تا پست در مورد داستان لیک شده داده بشه و بقیش به فحش دادن به ناتی داگ سر مسائل کاملا حاشیه ای بشه.
ویدیوگیم بیشتر داره میره به سمت اینکه روی موج جدیدی که تو هالیوود راه افتاده سواری کنه و خوشحالم که سازندههای ژاپنی به جز تعداد معدودی به این موضوع اهمیت نمیدن.ویدیو گیم به این طرف داره میره که با واقعیت های روز جوامع انسانی تطابق پیدا کنه.
هیچ چیز از اتفاقاتی که بعد از مبارزه با الی میافته لیک نشده و هر چیزی هم که تو اینترنت گفته میشه در این باره فیک هست.دوستان فقط الی اخر بازی میزنه ( مثل اینکه اندینگش هم لو رفته) این زن رو نفله میکنه یا نه؟ فقط همین رو بگید. بدون جزییات. اره یا نه . همین. به اندازه کافی با دیدن عکس جول ضد حال خوردم
می دونم چی می گی، شاید من اشتباه کردم که نقل قول کردم چون اون پست غیر از جمله اولش که در مورد جمله آخر پست تو بود در مورد فضای کلی تاپیک بود نه شخص توراجع به این قضیه حقیقتا تا حالا خیلی پیگیر نبودم و یه عقیده خاصی راجع به بازی ها ندارم که هنر هستن یا نه چون مطالعه نداشتم در این زمینه.
من ذره ای مشکل با اینجور چیزا ندارم امیر حسین. من با اون هدف پشتش فقط و فقط در صورتی که برای جنبه تبلیغاتی باشه مشکل دارم. یعنی یه کرکتر LGBT برای من مساوی با یه کرکتر Non LGBT هست و همشون آدم حساب میشن. تا وقتی که سازنده نخواد به هر وسیله ای حق یه گروهی رو به زور به ملت قالب کنه.
اتفاقا من از معدود کسایی بودم که خیلی حال کردم با مدل دینا چون یه چهره عادی و معمولی داره و خیلی کم پیش میاد توی بازی ها از اینجور مدل ها استفاده کنن. ولی لامصب ملت به زیر الکسیس راضی نمیشدن و نمیشن. البته طنز قضیه اینجاست که همینا گیر میدن که چرا بازی ها شعار زده هستن![]()
ببینید طبیعتا همچین زنی توی دنیای حال حاضر شاید یک درصد هم نباشه ولی راجب یه دنیایی حرف میزنیم که طرف باید به زور بجنگه برای بقا و اگه قوی نباشه خورده میشه. خیلی طبیعیه که تو این دنیا دیگه خبری از رحم و عطوفت و معصومیت زنانه نباشه و زنها به شدت از نظر ویژگی فیزیکی و عقلی و فکری به مردها نزدیک بشن. اتفاقا دنیای بازی این مسائل رو میپذیره.اکثرا بازیایی که دنبال این مسائل میرن دچار شعارزدگی هستن. LIS 1 یکی از بهترین بازیایی بود که تو عمرم کردم و خب رگههایی از LGBT هم توش داشت ولی اونجوری نبود که بزور به خورد مخاطب داده شه. بلعکس توی سیزن ۲ این موضوع به حالت تهوع آوری بولد شده بود و گند زده بود به کل تجربه بازی.
با توجه به تریلرا و چیزایی که از لست ۲ لیک شده زیاد دور از انتظار نیست دچار شدنش به سرنوشت LIS2.
همه زنا قرار نیست هیکلشون مثل سوپرمدلهای هالیوودی باشه. تو بازیای ویدیویی زنای قدرتمند زیاد به تصویر کشیده شدن (بصورت واقعگرایانه) مثل لارا کرافت تو نسخههای بعد ریبوت یا مثل کیت توی گرز. یا همین نادین تو آنچارتد. شاید ۱ درصد هم توی جهان بین زنها هیکل آرنولد شوارتزنگر رو نداشته باشن و وقتی چنین آدمی رو توی بازی میبینیم باعث خراب شدن Immersion میشه بیشتر تا اینکه بخاد یه زن قدرتمند یا حالا شاید ترنس رو به تصویر بکشه.
ویدیوگیم بیشتر داره میره به سمت اینکه روی موج جدیدی که تو هالیوود راه افتاده سواری کنه و خوشحالم که سازندههای ژاپنی به جز تعداد معدودی به این موضوع اهمیت نمیدن.
بابا اصلا 1 درصد باشه، یعنی امکانش نیست طرف جزو اون 1 درصده باشه؟ببینید طبیعتا همچین زنی توی دنیای حال حاضر شاید یک درصد هم نباشه ولی راجب یه دنیایی حرف میزنیم که طرف باید به زور بجنگه برای بقا و اگه قوی نباشه خورده میشه. خیلی طبیعیه که تو این دنیا دیگه خبری از رحم و عطوفت و معصومیت زنانه نباشه و زنها به شدت از نظر ویژگی فیزیکی و عقلی و فکری به مردها نزدیک بشن. اتفاقا دنیای بازی این مسائل رو میپذیره.
من یه مثال میزنمبابا اصلا 1 درصد باشه، یعنی امکانش نیست طرف جزو اون 1 درصده باشه؟الان چند درصد زن ها در حد لاراکرافتن؟ چرا اون امیرژن خراب نمی کنه؟
![]()