PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

آقا من با داستان بازی مشکلی ندارم اتفاقا خشونتشم دوست داشتم ولی جدا چرا شخصیت های اصلی بازی رو یه دفعه LGBT اش کردن؟
از اول اول اولش LGBT بوده و یه دفعه اینطوری نشده.
بعد اگه محیطی که الی توش بزرگ شده(کودکی و ...) رو درنظر بگیریم LGBT بودن بازی چیز عجیبی نیست به هیچ وجه.
تصور کنین یه دختر از بچگی تو یه محیط مردونه و خشن بار بیاد(کودکی نقش مهمی تو ناخوداگاه آدم داره) صددرصد به یه چیز دیگه تبدیل میشه

آقا من با داستان بازی مشکلی ندارم اتفاقا خشونتشم دوست داشتم ولی جدا چرا شخصیت های اصلی بازی رو یه دفعه LGBT اش کردن؟
الی که از قبل بود ، جول هم که هیچی ،ابی هم معلوم نیست چیه :-j این سه تا احتمالا قابل بازی هستن

والا هیچوره به این سالار نمیخوره زن معمولی باشه :))
دهنت سرویس
بابا فایتره حتما :))

ولی خدایی بد میزنه ها ، فکر کنم کنترل این تو بازی دستمون باشه :|
واژه خشونت پیش این بازی شوخیه ، دهن ناتی داگ سرویس

از اول اول اولش LGBT بوده و یه دفعه اینطوری نشده.
بعد اگه محیطی که الی توش بزرگ شده(کودکی و ...) رو درنظر بگیریم LGBT بودن بازی چیز عجیبی نیست به هیچ وجه.
تصور کنین یه دختر از بچگی تو یه محیط مردونه و خشن بار بیاد(کودکی نقش مهمی تو ناخوداگاه آدم داره) صددرصد به یه چیز دیگه تبدیل میشه
نه منظورم اینه LGBT زده اش کردن ... لا اقل میزاشتن جول برای ما میموند ...

• Like
  • Smile
Reactions: GTA 4 and kamyy
نه منظورم اینه LGBT زده اش کردن ... لا اقل میزاشتن جول برای ما میموند ...
به نظرم نمیشه ۳۰ ساعت بازی رو توی ۱۰ دقیقه کات‌سین درک کرد.
باید واقعا بازی کنیم. منم دوس داشتم یکی دوتا کارکتر مرد جدید هم میوردن

به نظرم نمیشه ۳۰ ساعت بازی رو توی ۱۰ دقیقه کات‌سین درک کرد.
باید واقعا بازی کنیم. منم دوس داشتم یکی دوتا کارکتر مرد جدید هم میوردن
همون یه تیکه که الی و دینا روهم ریخته بودن و تریلرها کلا بار احساسی بازی معلومه از جول کم میشه و روی دینا و الی متمرکز میشه ... درباره SWJ زدگی دراکمن هم کلا نمیگم چون همه میدونن دیگه این موضوع رو ...

همون یه تیکه که الی و دینا روهم ریخته بودن و تریلرها کلا بار احساسی بازی معلومه از جول کم میشه و روی دینا و الی متمرکز میشه ... درباره SWJ زدگی دراکمن هم کلا نمیگم چون همه میدونن دیگه این موضوع رو ...
ببین درکل هرکسی یه علاقه‌ای داره و دغدغه‌اش یه چیزیه ولی اگه همین اینارو قشنگ کنار هم بچینه و خوب دربیاره چرا که نه؟
ولی دست روی داستان بزرگی گذاشته که هم ریسکه هم سخته جمع کردنش

بعد از n سال لاگین کردم فقط همینو بگم:
نیل دراکمن راست میگفت این بازی راجع به تنفره، منتها تنفر من و امثال من از بولشتی به اسم sjw و امثال دراکمن که بعد از به گند کشیدن هالییوود اومدن گیم هم به گند بکشن. متنفرم از زن‌های عضلانی دراکمن، متنفرم از اینکه از نظر اونا تو سیاتل آمریکا اسیاییا از سفیدپوستا بیشترن و خیلی چیزهای دیگه.
دست اون لیک کننده رو میبوسم که ۶۰ دلار برام سیو کرد. این سناریو مس افکت ۳ تکرارشدست منتها ۱۰۰ برابر بدترش.

اینم اضافه کنم که هرکی اعتراض کرد بش انگ هموفوب نزنید.من خودم به شدت لیبرالم. مشکل اساسی اینه کار نادی داگ بیشتر شده تمرکز رو این اجندا تا خود بازی. این قضیه از لست او اس یک شروع شد و از اون به بعد هی داره بدتر میشه. خدا میدونه ایمی هنیگ چی کشیده.

متاسفانه تمام صنعت های سرگرمی اعم از فیلم و سریال و جدیدا گیم دارند این پدیده رو نمایش می دهند تا در جوامع جا بیوفته و عادی بشه

حالا ول کنید این بحث گرایشی رو خواهشا
اساسا این بحث از خط قرمزهایی رد میشه و ممکنه برای سایت مشکل درست کنه

برگردیم به داستان بازی
هر چی فکر میکنم اگر اینا اسپویل نشده بود چه هیجانی ایجاد میکرد برای گیمرها :(
واقعا خدا لعنتش کنه اون بی همه چیزی که این اطلاعات رو درز داد
چه ضربه اساسی زد به بازی الان همین تاپیک یا بخش کامنتای هر سایتی رو بخونی میبینی اکثرا بازی براشون اسپویل شده
هم چون داستان لو رفته که به شدت برای خیلی ها ضدحاله
هم مبحث اعتقادی که خیلی ها باهاش درگیرن
همه اینا دست به دست هم میده تا فروش بازی به شدت بیاد پایین
یاد فیلم Dark Knight Rises افتادم . موقع اکرانش که همه پیش بینی فروش بالایی در افتتاحیه می کردند یک دیوانه با الهام از جوکر وارد سینما شد و نارنجک پرتاب کرد و این اتفاق روی فروش فیلم در هفته اول و هفته های بعدی تاثیر و جو منفی گذاشت .

معمولا برای عناوین بزرگ از این داستان ها رخ می دهد

• Like
Reactions: Horror
متاسفانه تمام صنعت های سرگرمی اعم از فیلم و سریال و جدیدا گیم دارند این پدیده رو نمایش می دهند تا در جوامع جا بیوفته و عادی بشه
دقیقا ...
شما ببینید ، زباله ای به اسم Moonlight متای 99 بگیره ( یعنی شرافتا حتی از آثار کارگردانای شهیر سینما هم با ارزش تره؟) بخاطر چی؟ چون رسانه ها SWJ پسند هستن ... پس نگران متای بازی نشید جو فعلی رسانه ای به نفع بازی هستش ولی تو ذوق خیلی از گیمرا میخوره قطعا ... همون طور که با گیرز 4-5 ، راد فرگوسن این تفکر مزخرف رو آورد و گند زد به بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or