اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
از اول اول اولش LGBT بوده و یه دفعه اینطوری نشده.آقا من با داستان بازی مشکلی ندارم اتفاقا خشونتشم دوست داشتم ولی جدا چرا شخصیت های اصلی بازی رو یه دفعه LGBT اش کردن؟
الی که از قبل بود ، جول هم که هیچی ،ابی هم معلوم نیست چیهآقا من با داستان بازی مشکلی ندارم اتفاقا خشونتشم دوست داشتم ولی جدا چرا شخصیت های اصلی بازی رو یه دفعه LGBT اش کردن؟
والا هیچوره به این سالار نمیخوره زن معمولی باشهالی که از قبل بود ، جول هم که هیچی ،ابی هم معلوم نیست چیهاین سه تا احتمالا قابل بازی هستن
دهنت سرویسوالا هیچوره به این سالار نمیخوره زن معمولی باشه
نه منظورم اینه LGBT زده اش کردن ... لا اقل میزاشتن جول برای ما میموند ...از اول اول اولش LGBT بوده و یه دفعه اینطوری نشده.
بعد اگه محیطی که الی توش بزرگ شده(کودکی و ...) رو درنظر بگیریم LGBT بودن بازی چیز عجیبی نیست به هیچ وجه.
تصور کنین یه دختر از بچگی تو یه محیط مردونه و خشن بار بیاد(کودکی نقش مهمی تو ناخوداگاه آدم داره) صددرصد به یه چیز دیگه تبدیل میشه
به نظرم نمیشه ۳۰ ساعت بازی رو توی ۱۰ دقیقه کاتسین درک کرد.نه منظورم اینه LGBT زده اش کردن ... لا اقل میزاشتن جول برای ما میموند ...
همون یه تیکه که الی و دینا روهم ریخته بودن و تریلرها کلا بار احساسی بازی معلومه از جول کم میشه و روی دینا و الی متمرکز میشه ... درباره SWJ زدگی دراکمن هم کلا نمیگم چون همه میدونن دیگه این موضوع رو ...به نظرم نمیشه ۳۰ ساعت بازی رو توی ۱۰ دقیقه کاتسین درک کرد.
باید واقعا بازی کنیم. منم دوس داشتم یکی دوتا کارکتر مرد جدید هم میوردن
ببین درکل هرکسی یه علاقهای داره و دغدغهاش یه چیزیه ولی اگه همین اینارو قشنگ کنار هم بچینه و خوب دربیاره چرا که نه؟همون یه تیکه که الی و دینا روهم ریخته بودن و تریلرها کلا بار احساسی بازی معلومه از جول کم میشه و روی دینا و الی متمرکز میشه ... درباره SWJ زدگی دراکمن هم کلا نمیگم چون همه میدونن دیگه این موضوع رو ...
متاسفانه تمام صنعت های سرگرمی اعم از فیلم و سریال و جدیدا گیم دارند این پدیده رو نمایش می دهند تا در جوامع جا بیوفته و عادی بشهآقا من با داستان بازی مشکلی ندارم اتفاقا خشونتشم دوست داشتم ولی جدا چرا شخصیت های اصلی بازی رو یه دفعه LGBT اش کردن؟
یاد فیلم Dark Knight Rises افتادم . موقع اکرانش که همه پیش بینی فروش بالایی در افتتاحیه می کردند یک دیوانه با الهام از جوکر وارد سینما شد و نارنجک پرتاب کرد و این اتفاق روی فروش فیلم در هفته اول و هفته های بعدی تاثیر و جو منفی گذاشت .حالا ول کنید این بحث گرایشی رو خواهشا
اساسا این بحث از خط قرمزهایی رد میشه و ممکنه برای سایت مشکل درست کنه
برگردیم به داستان بازی
هر چی فکر میکنم اگر اینا اسپویل نشده بود چه هیجانی ایجاد میکرد برای گیمرها
واقعا خدا لعنتش کنه اون بی همه چیزی که این اطلاعات رو درز داد
چه ضربه اساسی زد به بازی الان همین تاپیک یا بخش کامنتای هر سایتی رو بخونی میبینی اکثرا بازی براشون اسپویل شده
هم چون داستان لو رفته که به شدت برای خیلی ها ضدحاله
هم مبحث اعتقادی که خیلی ها باهاش درگیرن
همه اینا دست به دست هم میده تا فروش بازی به شدت بیاد پایین
دقیقا ...متاسفانه تمام صنعت های سرگرمی اعم از فیلم و سریال و جدیدا گیم دارند این پدیده رو نمایش می دهند تا در جوامع جا بیوفته و عادی بشه