اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
مرسی عزیزمحرفهات درسته در عمل و توی خلوت خودشون خیلیا با شما هم عقیده هستن ولی چون فک میکنن سهامدار ناتی داگ و سونی هستن یه جور دیگه جلوه میدن، شما حرفات کاملا منطقی هست من دارم میبینم خیلی از دخترها لز یا حداقل bi شدن روزی میرسه دختر هایی که علاقه به مرد داشته باشن کم میشن و دنیا برای بقا مجبور میشه تبلیغات برعکس lgbt انجام بده، خلاصه شما درست میگی و خیلیا باهات هم عقیده هستن ولی اینجا این حرفها خریدار نداره و در نهایت چون جمع طرفدارها بیشتره شما خسته میشی مثال آب در هاون کوبیده، والا با این حجم از lgbt بعید نیست یه بودجه ای از این نهاد برای تبلیغ گرفته باشن
حالا این بازی بزرگترین انحصاری کل نسل سونی هست به هرجاییش گیر بدی مقاومت میکنن و دلیل میارن شاید اگر یه بازی مولتی پلتفورم بود کاربرها بهتر و منطقی تر نظر میدادنمرسی عزیزم
شاید من اشتباه کنم اما دوست دارم دوستان به فکر وادار بشن یه کوچولو و در کنار هم چیزی یاد بگیریم
ولی با شما موافقم خب بودجه ی عظیمی برای اینکار در نظر گرفته شده و واقعا خیییییلی دخترا الان از مردا فاصله دارن میگیرن به خاطر این موضوع و از نظر بنده حمایت از این بازی ها و اینجور کانتنت ها خیانت به مرد ها و خود خانم ها و جامعه بشریه چون در نهایت دودش تو حلق خودمون میره
only sony جان من نه تنها اصلا حرص نمیخورم بلکه واقعا برام مهم نیس من همیشه در بازیسنتر میام اما اهل نظر دادن نیستم دخالتیم ندارم اما اینجا دیدم خیلیا از LGBT ناخواسته شاید حمایت میکنن ولی الان متوجه شدم ممکنه بدشون هم نیاد شاید من اشتباه کنم همین که همدیگه رو به تفکر وادار میکنیم خوبه
من که پشمام ریخته . مگه میشه اینقدر توهم توطعه داشتی باشی . میان میگن اینقدر لزبینو تبلیغ میکنن تا بعدا ما پسرا با کمبود دختر مواجه شیم و ....آقا داستان خودشه دوست داره کارکتر اصلیش رو همجنسگرا تعریف کنه
ملت گیری کردن از دست اعتقادات یه سری آدم
به خدا اگر شما قدرت داشتید هیتلر رو روسفید میکردید
حالا شاید ریشه علمی داشته باشه ولی این بازی یه بازی مقدس برای همه و بزرگترین IP سونی هست نباید توی این بازی با این حجم از lgbt تبلیغ میکردند، قبلا بزرگترین و پرطرفدار ترین IP سونی گاد اف وار بود ولی این نسل قطعا بهترین و بزرگترین IP سونی این بازیه، حیف که دراکمن این مسائل رو داخلش کردمن که پشمام ریخته . مگه میشه اینقدر توهم توطعه داشتی باشی . میان میگن اینقدر لزبینو تبلیغ میکنن تا بعدا ما پسرا با کمبود دختر مواجه شیم و ....
اقا حال نمیکنی بازی نکن چرا همه چیزو میبری زیر سوال
old_ashkan
این نوع تنفکر شما به من نشون میده که یک ادم مرد سالار هستید و چشم موفقیت زن نداریدمن اینجوری برداشت کردم .
پ.ن : مصطفی این قضیه bio بودن ریشه علمی داره . اکثر دخترا اینجورین و خیلیاشون پنهان میکننبرو مطلب زیگموند فروید و ... در مورد bio بخون
![]()
ببین از همون شماره اول و اون شماره فرعی که دادن این مسائل تو بازی بود ولی کمرنگتر. یعنی از قبل برنامشون این بوده یه شبه که این سناریو طراحی نکردنحالا شاید ریشه علمی داشته باشه ولی این بازی یه بازی مقدس برای همه و بزرگترین IP سونی هست نباید توی این بازی با این حجم از lgbt تبلیغ میکردند، قبلا بزرگترین و پرطرفدار ترین IP سونی گاد اف وار بود ولی این نسل قطعا بهترین و بزرگترین IP سونی این بازیه، حیف که دراکمن این مسائل رو داخلش کرد
حاجی نیا اینجا ، فرار کنخداروشکر این 2 روز وقت نکردم برم یوتوب
فقط دیروز سرکار 3 تا ویدیو ک گیمفا گذاشته بود رو دیدم اونم بدون صدا و تند تند زدم رفت جلو.
بیشتر از اینا اسپویل شده یعنی؟
همین که بخوای جا پای کسی بذاری که عزیزترین شخص برات رو کشته، همراهش بشی، احساساتش رو تجربه کنی، خیلی حرکت عظیمیه توی ویدیوگیم،
همین کلمه "بازی" کردن و به دست گرفتن کنترل همچین شخصی به نظرم حس جدیدی میتونه باشه که فقط و فقط توی ویدیوگیم میشه تجربه اش کرد.
با اینکه میدونیم "داستان" چیه، حداقل کلیاتش، ولی "تجربه" اش چیزی هست که هنوز منو ذوق زده میکنه و براش انتظار میکشم
حاجی نیا اینجا ، فرار کن![]()