PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

حرفهات درسته در عمل و توی خلوت خودشون خیلیا با شما هم عقیده هستن ولی چون فک میکنن سهامدار ناتی داگ و سونی هستن یه جور دیگه جلوه میدن، شما حرفات کاملا منطقی هست من دارم میبینم خیلی از دخترها لز یا حداقل bi شدن روزی میرسه دختر هایی که علاقه به مرد داشته باشن کم میشن و دنیا برای بقا مجبور میشه تبلیغات برعکس lgbt انجام بده، خلاصه شما درست میگی و خیلیا باهات هم عقیده هستن ولی اینجا این حرفها خریدار نداره و در نهایت چون جمع طرفدارها بیشتره شما خسته میشی مثال آب در هاون کوبیده، والا با این حجم از lgbt بعید نیست یه بودجه ای از این نهاد برای تبلیغ گرفته باشن
مرسی عزیزم
شاید من اشتباه کنم اما دوست دارم دوستان به فکر وادار بشن یه کوچولو و در کنار هم چیزی یاد بگیریم
ولی با شما موافقم خب بودجه ی عظیمی برای اینکار در نظر گرفته شده و واقعا خیییییلی دخترا الان از مردا فاصله دارن میگیرن به خاطر این موضوع و از نظر بنده حمایت از این بازی ها و اینجور کانتنت ها خیانت به مرد ها و خود خانم ها و جامعه بشریه چون در نهایت دودش تو حلق خودمون میره

only sony جان من نه تنها اصلا حرص نمیخورم بلکه واقعا برام مهم نیس من همیشه در بازیسنتر میام اما اهل نظر دادن نیستم دخالتیم ندارم اما اینجا دیدم خیلیا از LGBT ناخواسته شاید حمایت میکنن ولی الان متوجه شدم ممکنه بدشون هم نیاد شاید من اشتباه کنم همین که همدیگه رو به تفکر وادار میکنیم خوبه

مرسی عزیزم
شاید من اشتباه کنم اما دوست دارم دوستان به فکر وادار بشن یه کوچولو و در کنار هم چیزی یاد بگیریم
ولی با شما موافقم خب بودجه ی عظیمی برای اینکار در نظر گرفته شده و واقعا خیییییلی دخترا الان از مردا فاصله دارن میگیرن به خاطر این موضوع و از نظر بنده حمایت از این بازی ها و اینجور کانتنت ها خیانت به مرد ها و خود خانم ها و جامعه بشریه چون در نهایت دودش تو حلق خودمون میره

only sony جان من نه تنها اصلا حرص نمیخورم بلکه واقعا برام مهم نیس من همیشه در بازیسنتر میام اما اهل نظر دادن نیستم دخالتیم ندارم اما اینجا دیدم خیلیا از LGBT ناخواسته شاید حمایت میکنن ولی الان متوجه شدم ممکنه بدشون هم نیاد شاید من اشتباه کنم همین که همدیگه رو به تفکر وادار میکنیم خوبه
حالا این بازی بزرگترین انحصاری کل نسل سونی هست به هرجاییش گیر بدی مقاومت میکنن و دلیل میارن شاید اگر یه بازی مولتی پلتفورم بود کاربرها بهتر و منطقی تر نظر میدادن

آقا داستان خودشه دوست داره کارکتر اصلیش رو همجنسگرا تعریف کنه
ملت گیری کردن از دست اعتقادات یه سری آدم
به خدا اگر شما قدرت داشتید هیتلر رو روسفید میکردید
من که پشمام ریخته . مگه میشه اینقدر توهم توطعه داشتی باشی . میان میگن اینقدر لزبینو تبلیغ میکنن تا بعدا ما پسرا با کمبود دختر مواجه شیم و .... :Wallbash:=))

اقا حال نمیکنی بازی نکن چرا همه چیزو میبری زیر سوال :|

old_ashkan
این نوع تنفکر شما به من نشون میده که یک ادم مرد سالار هستید و چشم موفقیت زن ندارید :D من اینجوری برداشت کردم .

پ.ن : مصطفی این قضیه bio بودن ریشه علمی داره . اکثر دخترا اینجورین و خیلیاشون پنهان میکنن :D برو مطلب زیگموند فروید و ... در مورد bio بخون :D

آخرین ویرایش:
ببینید من خودم به دلایلی(نه اعتقادی و ...) علاقه‌ای به lgbt ندارم و خوشم نمیاد وقتی اینقدر تو هالیوود روش پافشاری میشه. ولی یک اثر هنری تمایلات و مسائل ذهنی و دغدغه‌های خالق اونه و خالق این بازی دراکمنه. از همون اول بسم‌الله هم مطمئننا این قضیه رو براش درنظر داشته و معمولا نویسنده‌ها برای هر کارکتری که میسازن کلی پیش‌زمینه مینویسن. اگر دراکمن آنچارتد ۴ که خالقش نیست رو به این سمت میبرد من قبول داشتم ولی tlou کاملا دغدغه ذهنی دراکمنه و از اول هم بود.(وقتی با نسخه اول حال کردین دلیلی نداره دراکمن بیاد نسخه دوم رو به میل شما بسازه) بعد جالبیش اینجاس توی بیشتر بازی‌ها آدم کشتن وجود داره و مصرف مواد و هزارتا کثافت دیگه. ولی هیچکس دم از تبلیغ اونا در بازی‌ها نمیزنه. یعنی lgbt از آدم کشتن بدتره؟(قصدم توهین به این افراد نیستا)
اگه قصد اصلاح ویدیوگیم باشه که باید خیلی چیزها زودتر از همین lgbt برن کنار. بعدش هنوز صنعت گیم اینقدر این چیزها توش فراوان نشه که انتقاد وسیع بکنیم(مث هالیوود). اگر خیلی زیاد شده و به شعار مفرط رسید من قبل شما میام انتقاد رو شروع می‌کنم.
دوست عزیزمون حرف از پیام زد. ببینید پیام یک اثر هنری ربطی به تمایلات شخصیت اون فرد نداره. شما میتونید از طریق کثافط و یک چیز برعکس، کمال رو تبلیغ کنید. صددرصد مطمئنم tlou part2 هم در نهایت حرف‌هایی از این نظر( به صورت غیرشعاری) خواهد داشت. در این مورد پیشنهاد می‌کنم nymphomaniac از فون‌تریه رو ببینین.
بازی ۳۰ ساعته را با ده دقیقه کات‌سین از یک فرد مخرب نکوبیم

آخرین ویرایش:
من که پشمام ریخته . مگه میشه اینقدر توهم توطعه داشتی باشی . میان میگن اینقدر لزبینو تبلیغ میکنن تا بعدا ما پسرا با کمبود دختر مواجه شیم و .... :Wallbash:=))

اقا حال نمیکنی بازی نکن چرا همه چیزو میبری زیر سوال :|

old_ashkan
این نوع تنفکر شما به من نشون میده که یک ادم مرد سالار هستید و چشم موفقیت زن ندارید :D من اینجوری برداشت کردم .

پ.ن : مصطفی این قضیه bio بودن ریشه علمی داره . اکثر دخترا اینجورین و خیلیاشون پنهان میکنن :D برو مطلب زیگموند فروید و ... در مورد bio بخون :D
حالا شاید ریشه علمی داشته باشه ولی این بازی یه بازی مقدس برای همه و بزرگترین IP سونی هست نباید توی این بازی با این حجم از lgbt تبلیغ می‌کردند، قبلا بزرگترین و پرطرفدار ترین IP سونی گاد اف وار بود ولی این نسل قطعا بهترین و بزرگترین IP سونی این بازیه، حیف که دراکمن این مسائل رو داخلش کرد

• Like
Reactions: MO021 and GTA 4
حالا شاید ریشه علمی داشته باشه ولی این بازی یه بازی مقدس برای همه و بزرگترین IP سونی هست نباید توی این بازی با این حجم از lgbt تبلیغ می‌کردند، قبلا بزرگترین و پرطرفدار ترین IP سونی گاد اف وار بود ولی این نسل قطعا بهترین و بزرگترین IP سونی این بازیه، حیف که دراکمن این مسائل رو داخلش کرد
ببین از همون شماره اول و اون شماره فرعی که دادن این مسائل تو بازی بود ولی کمرنگتر. یعنی از قبل برنامشون این بوده یه شبه که این سناریو طراحی نکردن

من میگم زود قضاوت نکنیم بذاریم بازی بیاد شاید به اون شدتی که فکر میکنیم نباشه :D شاید سوپرایز شیم و هزاران شاید دیگه . من میگم یه بازی که چندین ساعت گیم پلی داره سر دو تا کلیپ نابود نکنید :D

آخرین ویرایش:
حالا ول کنید این بحث گرایشی رو خواهشا
اساسا این بحث از خط قرمزهایی رد میشه و ممکنه برای سایت مشکل درست کنه

برگردیم به داستان بازی
هر چی فکر میکنم اگر اینا اسپویل نشده بود چه هیجانی ایجاد میکرد برای گیمرها :(
واقعا خدا لعنتش کنه اون بی همه چیزی که این اطلاعات رو درز داد
چه ضربه اساسی زد به بازی الان همین تاپیک یا بخش کامنتای هر سایتی رو بخونی میبینی اکثرا بازی براشون اسپویل شده
هم چون داستان لو رفته که به شدت برای خیلی ها ضدحاله
هم مبحث اعتقادی که خیلی ها باهاش درگیرن
همه اینا دست به دست هم میده تا فروش بازی به شدت بیاد پایین

خداروشکر این 2 روز وقت نکردم برم یوتوب :دی
فقط دیروز سرکار 3 تا ویدیو ک گیمفا گذاشته بود رو دیدم اونم بدون صدا و تند تند زدم رفت جلو.
بیشتر از اینا اسپویل شده یعنی؟

خداروشکر این 2 روز وقت نکردم برم یوتوب :D
فقط دیروز سرکار 3 تا ویدیو ک گیمفا گذاشته بود رو دیدم اونم بدون صدا و تند تند زدم رفت جلو.
بیشتر از اینا اسپویل شده یعنی؟
حاجی نیا اینجا ، فرار کن :))

همین که بخوای جا پای کسی بذاری که عزیزترین شخص برات رو کشته، همراهش بشی، احساساتش رو تجربه کنی، خیلی حرکت عظیمیه توی ویدیو‌گیم،
همین کلمه "بازی" کردن و به دست گرفتن کنترل همچین شخصی به نظرم حس جدیدی میتونه باشه که فقط و فقط توی ویدیو‌گیم میشه تجربه اش کرد.
با اینکه میدونیم "داستان" چیه، حداقل کلیاتش، ولی "تجربه" اش چیزی هست که هنوز منو ذوق زده میکنه و براش انتظار میکشم

139074

جیمز هلر سلام میرسونه :D پروتوتایپ انقد حرکت عظیمی زده بود ما نمیدونستیم :D

آقا من با داستان بازی مشکلی ندارم اتفاقا خشونتشم دوست داشتم ولی جدا چرا شخصیت های اصلی بازی رو یه دفعه LGBT اش کردن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or