PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

اهم... :-"
سعی میکنیم با ذهن باز و روشنفکرانه به داستان بازی فکر کنیم ولی:

139012

انصافا خیلی نامردیه در حق joel اگه اینطور بمیره :| و بازیکن هم شکنجه شدنش و ... رو ببینه :|

دیدم دوستان این قسمت داستان رو با rdr2 مقایسه میکنن، توی اون بازی حداقل مرگ ارتور یکم ارامش بخش، بالای کوه و یجورایی قشنگ بود :|

جوئل لعنتی
=((

WCCFthelastofuspart218.jpg

TLOU.jpg

اخرین ما فقط مربوط به خشونت نیست ، من مطمئنم لحظاتی به شدت احساسی که شامل امید و عشق و زندگی .... در بازی میبینیم . این بازی فراتر از هر چیزیه که تا حالا دیدیم .

لیکر هم صحنه هایو منتشر کرد که با احساست ما بازی کنه و تنها هدفش خراب کردن ناتی داگ بوده . شک نکنید این بازی تجربه نو و تکرارنشدنیو بهمون میده.

فقط میتونم بگم خااااااک بر سر ناتی داگ
امروز صبح بازی ناخواسته تو توییتر برام اسپویل شد حالا هم که داستان بازی هم لو رفته دیگه از این بدتر هم میشه؟؟ دیگه وقتی مثل آدمیزاد با کارمندات برخورد نکی و ازشون سواستفاده کنی همین میشه نتیجه اش و مقصرش ۱۰۰٪ خود ناتی داگ هست.
چقدر من از این نیل دراکمن بدم اومده... الان که دیگه حرف اول آخر و تو استدیو میزنه و همه کاره خودشه داره با اون افکارش گند میزنه به همه چیز. از یه آدم فمنیست افراطی کمتر از این هم انتظار نمیره. محبوب ترین شخصیت بازی رو بکشی و یه شخصیت زن چقر بد بدن هم جایگزین الی کنی کم کم...
هرچقدر هم روایت خوب باشه این plot مضخرف فقط هدفش تبلیغ LGBTQ و افکار فمینیستی این آقاست. شک نکنین بروس هم واسه همین چیزا فرار کرد...
حالم گرفته شد ناجور....
دقیقا بروس و امثالش فرار نکردن این نیل دراکمن و اشغال هایی که پشتشن این کارو کردن
شما به خوش ساختی انچارتد ۲ و ۳ نگاه کن لست رو نگاه کن حالا این مرتیکه فمنیسته LGBTQ+ شده نایب رییس ناتی داگ
حتی رییس ناتی داگم اینا نسخش رو پیچیدن خیلی بی همه چیزن
و متاسفانه برای جامعه ی گیمری خیلییییی تاسف میخورم که هنوز میان ناتی ناتی میکنن و تمام قد از این مضخرفات حمایت میکنن

من خودم کسی بودم که روانی بازی های ناتی داگ بودم و حتی به خود بروس تو اینستا کامنت دادم و جوابمو داد قشنگ مریض بازی های بروس بودم ولی افکار خوب شد که فهمیدم این شاهکار هارو امثال بروس ساختن نه بی همه چیزی مثل نیل دراکمن

View attachment 139012

انصافا خیلی نامردیه در حق joel اگه اینطور بمیره :| و بازیکن هم شکنجه شدنش و ... رو ببینه :|

دیدم دوستان این قسمت داستان رو با rdr2 مقایسه میکنن، توی اون بازی حداقل مرگ ارتور یکم ارامش بخش، بالای کوه و یجورایی قشنگ بود :|
این قسمت حقیقته متاسفانه
139018

دقیقا بروس و امثالش فرار نکردن این نیل دراکمن و اشغال هایی که پشتشن این کارو کردن
شما به خوش ساختی انچارتد ۲ و ۳ نگاه کن لست رو نگاه کن حالا این مرتیکه فمنیسته LGBTQ+ شده نایب رییس ناتی داگ
حتی رییس ناتی داگم اینا نسخش رو پیچیدن خیلی بی همه چیزن
و متاسفانه برای جامعه ی گیمری خیلییییی تاسف میخورم که هنوز میان ناتی ناتی میکنن و تمام قد از این مضخرفات حمایت میکنن

من خودم کسی بودم که روانی بازی های ناتی داگ بودم و حتی به خود بروس تو اینستا کامنت دادم و جوابمو داد قشنگ مریض بازی های بروس بودم ولی افکار خوب شد که فهمیدم این شاهکار هارو امثال بروس ساختن نه بی همه چیزی مثل نیل دراکمن
شما دیگه خیلی نفرت داری از نیل :Cheesygrin: حالا بازی بیاد نمرات عالی و جوایزو بگیره بازم همین حرفو میزنی ؟
شما این همه نکات مثبت بازیو ول کردی چسبیدی به واژه فمنیست . من نمیدونم چه مشکلی داره یه بازی در مورد زن باشه ، انچارتد، چهار شماره در مورد مردا بود چرا کسی چیزی نمیگفت ؟
این بازی هنوز نیومده امثال شما نسخشو پیچیدید رفت :D خواهشا یذره صبر و تحملتونو بالا ببرید .
به نظرم باید نگاهمونو برخی مسائل تغییر بدیم.

خب تو این تاپیک دلیل رفتن بروس استرلی از ناتی داگ هم مشخص شد و به خاطر افکار فمینیستی دراکمن بوده که بروس فرار کرده!
خیلی حرف خود دراکمن دنیای این بازی رو خلق کرده بعد بیای بهش گیر بدی که تو غلط کردی چرا همه شخصیتای اصلی داستانت دخترن چرا همجنسگرایی تو بازیت گذاشتی نمیگی تبلیغات تو باعث میشه من بعد این بازی همجنسگرا بشم! چرا این دختره انقدر هیکلیه باید ظریف می بود اندامش اون یکی چرا دماغش درازه من دوست دارم شخصیت های بازی همه دماغ عملی باشن!

از این بحث ها که بگذریم من خودم بعد خوندن و دیدن لیک ها عصبانی شدم ولی کم کم که بهش فکر کردم دیدم واقعا خیلی جرات میخواد پیاده کردن همچین ایده و داستانی و من شخصا حتی اگه بعد بازی کردن هم نتونم با داستان و اون شخصیت Abbey ارتباط برقرار کنم باز هم بخاطر جراتی که دراکمن به خرج داده واقعا تحسینش می کنم. هرچند از الان مطمئنم همین شخصیت تا چندوقت دیگه شخصیت محبوب خیلی از طرفدارای بازی خواهد بود.

آخرین ویرایش:

View attachment 139012

این لیک از 4chan هست. طرف اومده همه چیزهایی رو که تا الان لیک شده سر هم کرده و و بصورت خلاصه نوشته. مشخص نیست واقعا جول اونجامیمره.
اون اندیینگ هم هنوز مشخص نیست. اصلا نمیشه به لیک اعتماد کرد.

• Like
Reactions: only sony
این قسمت حقیقته متاسفانه
View attachment 139018

لعنت بهت دراکمن. منم دیشب تو یو....ب برای دیدن یک کلیپ موسیقی رفته بودم تا صفحه اصلی سایت بالا اومد همین عکس لعنتی به چشم خورد. اسپویل شد واسم. خیلی ضد حال انصافا هم اسپویل شدن هم این عکس

خب تو این تاپیک دلیل رفتن بروس استرلی از ناتی داگ هم مشخص شد و به خاطر افکار فمینیستی دراکمن بوده که بروس فرار کرده!
خیلی حرفه خود دراکمن دنیای این بازی رو خلق کرده بعد بیای بهش گیر بدی که تو غلط کردی چرا همه شخصیتای اصلی داستانت دخترن چرا همجنسگرایی تو بازیت گذاشتی نمیگی تبلیغات تو باعث میشه من بعد این بازی همجنسگرا بشم.چرا این دختره انقدر هیکلیه باید ظریف می بود اندامش اون یکی چرا دماغش درازه من دوست دارم شخصیت های بازی همه دماغ عملی باشن!

از این بحث ها که بگذریم من خودم بعد خوندن و دیدن لیک ها عصبانی شدم ولی کم کم که بهش فکر کردم دیدم واقعا خیلی جرات میخواد پیاده کردن همچین ایده و داستانی و من شخصا حتی اگه بعد بازی کردن هم نتونم با داستان و اون شخصیت Abbey ارتباط برقرار کنم باز هم بخاطر جراتی که دراکمن به خرج داده واقعا تحسینش می کنم. هرچند از الان مطمئنم همین شخصیت تا چندوقت دیگه شخصیت محبوب خیلی از طرفدارای بازی خواهد بود.
ببین میدونی چه چیزی رو اعصاب ادم میره ؟ قضاوت . طرف با دیدن دو تا ویدئدو جد و آباد ناتی داگ میاره جلو چشش :D چرا؟ چون کارکتر محبوبش لزبینه. WTF! :| یا جوئل به وسیله زن کشته میشه ( اینم قطعی نیست، تازه طرف تنها هم نبود یه گروه بودن )
اگه اینطوره که تام رایدر و .... چرا بازی میکنی ؟ با یه زن شبیه پو..ن استار میزنی یه لشگر مرد هیکلی و سربازو میکشی. آخرشم کیف میکنی . چطور این خوبه و اون جیزه ؟ :|:D

آخرین ویرایش:
139021
139022

در مورد فاز sjw ایی نیل همین که ایشون یکی از فن های پر و پا قرص anita sarkeesian هستن، کافیه سرچ کنین ببینین طرف چجور آدمیه :-"
و اینکه نه تنها خود نیل خیلی از افراد تو استودیو اینجورین
139023
برای کانتکست بیشتر به کلیپ زیر مراجعه شود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or