اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
آخه مسئله این که زودتری نبوده یعنی کشتن بقیه اعضای گروه ابی فقط و فقط برای رسیدن به ابی یا دفاع از خودش بوده. یعنی تو بازی همون اول الی برای کشتن ابی میره هدفش اصلا بقیه اعضای گروه نبوده که میگی چرا زودتر متوقف نشده. هر چند ترامای کشتن مل و شکنجه کردن نورا به وضوح نشون داده میشه و این به این معنی که الی شخصیتش مثل جول نبوده و اخلاقیات هنوز براش نمرده(تو ذهنش هدف وسیله رو توجیح نمیکنه بر خلاف جول) هر چند اگه مجبور شه زیر پاش بذاره.Holy Diver تا اینجا که باز امدم و سعی کنم حداقل جواب شما رو بدم چون یکم بیشتر سعی کردی خوده بازی رو تحلیل کنی. چیزی که شما میگی در پرده اول رخ میده که شاهد شخصیت پردازی توسط سازنده اثر هستیم (ند استارک که مثال زدی) که هرچند پشت تصمیم های ند همه منطق خوابیده بود. به خاطر وفاداری به شاه، به خاطر دوری از جنگ، به خاطر زمستان در پیش رو و... ولی خب شاهد هستیم جفری یکهو بمب میترکونه و تازه با این شاه کم و سن سال اشنا میشیم! ولی الی؟ الی نه اینطوری نبوده، شخصیتی که در لفت بیهایند داره و تصمیمی که با دوست دخترش میگیره و قسمت اول که جوئل میگه بیا برگردیم و در جواب میگه نه باید کارو تموم کنیم! نشون میده شخصیتی نیست که یک کارو نیمه کاره رها کنه، هرچند بعدا براش پشیمونی بیاره. و مشکل اینکه در دلست 2 شاهد رشد الی نیستیم که بگیم از این مرحله گذر کرده و باز به این پرسش میرسیم که چرا زودتر متوقف نشد و ابی چه ویژگی خاصی داشت؟ اتفاقا پرسش بهتر این نبود که چرا دیگرانی که اصلا به این مسله ربطی ندارند رو در انتقام شخصی ش به قتل میرسونه. اتفاقا مثالی که از گات زدی خیلی خوبه. یکسری تصمیمات عجیب ما تو فصلهای اول داریم که بشدت شوک اور هستند ولی کلیت داستان منطق پشت شون رو نشون میده و کسی نمیاد بگه چرا ند استارک فلان شد یا ... چون شاید اتفاق ناخوشایندی باشه ولی منطقیه، عقلانی هست. ولی فصل های آخر دقیقا بازهم تصمیمات و اتفاقات عجیب میافته و اینبار منطق ندارند مخاطب واکنش نشون میده مثل بازگشت جیمی از شمال به کینگزلندینگ
دوم اینکه مثال از پایان هیلو ریچ من باب دیزاین مبارزه نهایی بود، که حتی در گیمپلی هم دست گیمر بسته است که بازی کنه! نه اینکه فن سرویس باشه و هرچی ... اینکه من از یک ویدیو گیم توقع داشته باشم ویدیو گیم باشه! فن سرویس بودن نیست.
در نهایت بیننده "خر" نیست که بخواد تصمیمات شخصیت هارو نفهمه و نیاز به تحلیل و تفسیر و توجیح شدن داشته باشه. اینکه نکشتن ابی برای خیلی ها علامت سواله! نشون میده سازنده نتونسته به درستی مسیر داستان رو جلو نبرده که بیننده باور کنه این نکشتن نیاز بوده!
کی بود به @Nima هشدار دادم یه سری میخوان بازی رو اسپویل کنن و من کلی pm مشکوک دارم تو بازیسنتر از مایکرو فن ها که اصلا بازشون نمیکنم ! کسی که تو تاپیک vs فلان امار فروشو براش گذاشتم یک ماه مونده به ریلیز واسه من pm خصوصی میفرستاد ! جرات نمیکردم کلا بیام بازیسنتر !بحث اسپویل کردن شد، یاد این بنده خدا افتادم که دو ماه قبل از انتشار بازی آیدی ساخته بود که بیاد توی PM بازی رو لو بده، ولی انگار بهش اشتباه رسونده بودن و چرت و پرت گفته بود! (به جز مرگ جول که اون هم انتظارش رو داشتم و فقط نحوه مرگ رو نمیدونستم)
آخرش هم نفهمیدم طرف کی بود. هرکدوم از بچهها که بوده بیاد خودش رو معرفی کنه! حلالش میکنیم چون خودش هم اشتباه لیکخور شده بود و با کلی ذوق و شوق فکر میکرده تونسته داستان رو لو بده!
Vaan off tlouبحث اسپویل کردن شد، یاد این بنده خدا افتادم که دو ماه قبل از انتشار بازی آیدی ساخته بود که بیاد توی PM بازی رو لو بده، ولی انگار بهش اشتباه رسونده بودن و چرت و پرت گفته بود! (به جز مرگ جول که اون هم انتظارش رو داشتم و فقط نحوه مرگ رو نمیدونستم)
آخرش هم نفهمیدم طرف کی بود. هرکدوم از بچهها که بوده بیاد خودش رو معرفی کنه! حلالش میکنیم چون خودش هم اشتباه لیکخور شده بود و با کلی ذوق و شوق فکر میکرده تونسته داستان رو لو بده!
در راستای همین بحث تاوان، داشتیم با دوستان صحبت میکردیم و میگفتیم که فک کنیم اخر سال تو بحث گوتی هم تاوانشو بده ناتیمتاسفانه یا خوشبختانه یه اثر ساختارشکن بدون تاوان خلق نمیشه. حداقل امیدوارم بعد پارت 2 واکنش این عزیزان به بازیهای این چنینی یکم بالغانهتر باشه.
من یاد آرای مردمی نبودم. چه رکوردشکنیهایی ببینیم امسال!در راستای همین بحث تاوان، داشتیم با دوستان صحبت میکردیم و میگفتیم که فک کنیم اخر سال تو بحث گوتی هم تاوانشو بده ناتی
مخصوصا اون رای مردمی ..باز تو رای منتقدا احتمالا خوب ظاهر بشه
اره این ارای مردمی جالبهمن یاد آرای مردمی نبودم. چه رکوردشکنیهایی ببینیم امسال!
مثل متاکریتیک که رکورد بخش امتیازهای مردمی جوری شکسته شد که تا ابد هم تکرار نمیشه (۱۴۰ هزار امتیاز برای TLoU2، در حالی که فکر کنم دومین رتبه به ۲۰ هزار امتیاز هم نمیرسه!)، حالا این دفعه رکوردهای آرای مردمی در فصل جوایز شکسته میشه. مثلاً فلان سایت که تا پارسال حداکثر ۵۰۰۰ نفر میرفتن رأی میدادن، امسال یه دفعه میشه ۵۰ هزار نفر تا سازندههای TLoU2 ادب بشن و دیگه اشتباهات زشت خودشون رو تکرار نکنن!
البته امسال کلاً بازیها کار سختی برای جایزه گرفتن دارن و رقابت خیلی داغه. از همین TLoU2 تا Animal Crossing: New Horizons که رسماً یه پدیده بود از هر نظر تا Cyberpunk 2077 که احتمالاً چیز خیلی خفنی باشه و کلی بازی دیگه.
اره این ارای مردمی جالبه
فک کنم اعلام جهاد کنن بریزن همه جا علیه لست رای بدن
امسال ولی کلا رقابت اصلی بین لست و سایبره که با این جریان و حاشیه ها تو قسمت منتقدا رقابتی شاید شکل بگیره ولی بخش ارای مردمی فکر نکنم(شایدم بشه ولی شک دارم)
حالا این خیلی مهم نیس .....فروش بازی فقط ضربه نخوره تا این جسارت تو پیاده سازی ایده ها و داستان سرایی رو محدود نکنه سونی برای ناتی داگ حالا گوتی شدنش چندان مهم نیس
من اکثرا دیدم خیلی ها به خصوص شخص تو خیلی اشاره کردی این کسایی که به داستان ایراد وارد کردن اقلیت پر سر و صدا هستن و اکثریت با داستان خیلی حال کردن و این نسخه رو از نسخه اول برتر میدونن و کلی هم نظرسنجی و جلب رضایت از ریست و ... اینجا و همه جا گذاشتید در نتیجه از الان کولی بازی در نیارید خدا وکیلی اون اقلیت پر سر و صدا ! تاثیر خاصی در goty نخواهند گذاشت و شک نکن اگه حقش باشه به حقش میرسه .خودمم به شخصه فکر میکنم تا اینجا کاملا حقش هست و البته باید تا اخر سال صبر کنیم . یادش بخیر نسخه اول رقیباش بایوشاک کن لیواین و جی تی ای برادران هاوسر بودن بعد تو به امسال میگی سخت ؟! امسال که تنها رقیب ممکن cyberpunk هست و بس !من یاد آرای مردمی نبودم. چه رکوردشکنیهایی ببینیم امسال!
مثل متاکریتیک که رکورد بخش امتیازهای مردمی جوری شکسته شد که تا ابد هم تکرار نمیشه (۱۴۰ هزار امتیاز برای TLoU2، در حالی که فکر کنم دومین رتبه به ۲۰ هزار امتیاز هم نمیرسه!)، حالا این دفعه رکوردهای آرای مردمی در فصل جوایز شکسته میشه. مثلاً فلان سایت که تا پارسال حداکثر ۵۰۰۰ نفر میرفتن رأی میدادن، امسال یه دفعه میشه ۵۰ هزار نفر تا سازندههای TLoU2 ادب بشن و دیگه اشتباهات زشت خودشون رو تکرار نکنن!
البته امسال کلاً بازیها کار سختی برای جایزه گرفتن دارن و رقابت خیلی داغه. از همین TLoU2 تا Animal Crossing: New Horizons که رسماً یه پدیده بود از هر نظر تا Cyberpunk 2077 که احتمالاً چیز خیلی خفنی باشه و کلی بازی دیگه.
من اکثرا دیدم خیلی ها به خصوص شخص تو خیلی اشاره کردی این کسایی که به داستان ایراد وارد کردن اقلیت پر سر و صدا هستن و اکثریت با داستان خیلی حال کردن و این نسخه رو از نسخه اول برتر میدونن و کلی هم نظرسنجی و جلب رضایت از ریست و ... اینجا و همه جا گذاشتید در نتیجه از الان کولی بازی در نیارید خدا وکیلی اون اقلیت پر سر و صدا ! تاثیر خاصی در goty نخواهند گذاشت و شک نکن اگه حقش باشه به حقش میرسه .خودمم به شخصه فکر میکنم تا اینجا کاملا حقش هست و البته باید تا اخر سال صبر کنیم . یادش بخیر نسخه اول رقیباش بایوشاک کن لیواین و جی تی ای برادران هاوسر بودن بعد تو به امسال میگی سخت ؟! امسال که تنها رقیب ممکن cyberpunk هست و بس !
اینم واسه ستاد روحیه سازی که قبلا بارها گذاشتمش و میتونید از نگرانی در بیاین
View attachment 163733
من قبلاً هم گفتم، از نظرم ایرادی نداره که کسی با داستان حال نکنه و خفنترین آثار تاریخ سینما و بازی هم منتقد دارن و چیز عجیبی نیست (البته ایراد گرفتن به چیزهایی مثل بازوی ابی به نظرم خندهداره! )، ولی از اون طرف بحث امتیازهای متاکریتیک رو باید قبول کرد که یه چیزی خارج از این جریانات بود و اصلاً حالت طبیعی نداشت. خیلی در مورد این قضیه صحبت شده و دیگه تکراری میشه، ولی همین که در تاریخ بشریت هیچ بازیای حتی به یک پنجم (تکرار میکنم یک پنجم) تعداد امتیازهای کاربران TLoU2 هم نرسیده، نشوندهندهی میزان مسخره بودن اون امتیازها هست!من اکثرا دیدم خیلی ها به خصوص شخص تو خیلی اشاره کردی این کسایی که به داستان ایراد وارد کردن اقلیت پر سر و صدا هستن و اکثریت با داستان خیلی حال کردن و این نسخه رو از نسخه اول برتر میدونن و کلی هم نظرسنجی و جلب رضایت از ریست و ... اینجا و همه جا گذاشتید در نتیجه از الان کولی بازی در نیارید خدا وکیلی اون اقلیت پر سر و صدا ! تاثیر خاصی در goty نخواهند گذاشت و شک نکن اگه حقش باشه به حقش میرسه .خودمم به شخصه فکر میکنم تا اینجا کاملا حقش هست و البته باید تا اخر سال صبر کنیم . یادش بخیر نسخه اول رقیباش بایوشاک کن لیواین و جی تی ای برادران هاوسر بودن بعد تو به امسال میگی سخت ؟! امسال که تنها رقیب ممکن cyberpunk هست و بس !
اینم واسه ستاد روحیه سازی که قبلا بارها گذاشتمش و میتونید از نگرانی در بیاین
View attachment 163733