اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
بعله بایدی وجود نداره ولی وقتی نسخه اول هم بر اساس این مسئله تاوان و این قضایا بود پس طبیعتا کارگردان نمیتونه یهویی بیاد اینارو بریزه دور و بگه جول عشق منه و باید زنده بمونه. نسخه اول هم همین بود. جمله آخر هم خوبه گفتین نظر شخصی شماست چون توی موارد قبلی یکجوری اینو گفتین انگار فکتعه. من قبول ندارم چیزی بینقصه ولی اولا اینکه نقص تو این چیزایی که شما میگی نیس دوما هم اینکه اینقدر دستاورد داره که بشه همونارو نادیده گرفت(به نقص باشه که میشه از خیلی از آثار نولان هم نقص دراورد که خیلی فن دارن ولی شما آیا قبول نداری که واقعا خوبن؟) راجب سلاح گرم و اینا هم اتفاقا اول بخش ابی یه دیالوگ بین منی و مل و ابی هست که مل میگه اونا بچه بودن فقط و ابی به حق خودشون تاکید میکنه. اون سکانس هم یکجورایی داره تکامل شخصیتی ابی رو نشون میده که تفکر قبلی رو نداره. خب یک نفر داره یارا رو میکشه و ابی هم میره جلوشو میگیره و وقتی داره ازش دفاع میکنه یهو آیزاک میاد و میخواد به لو شلیک کنه. ابی دقیقا چه حق انتخاب دیگهای داشت که میگی خیلی راحت حل میشد؟اقا جان چرا بی ربط پست میزنی شما داری میگی:
من میگم بایدی وجود نداره،
اخه من چیکاره هستم که که بقول شما قانون یه اثار هنری رو تعیین کنم؟
این فکت نیست یه نظره
اکثر کسایی که به داستان انتقاد کردن به این مسئله اشاره کردن و خودمم همین نظر رو دارم
کشتن تعداد زیادی دوست و همکار یه انگیزه خیلی قوی میخواد .
ممنون که اشاره کردی!!
همچین بچه هم نبود ،سلاح حمل میکرد،ادم هم کشته بود و جزو دشمن خونی ولف حساب میشد.توقع داشتی گروه ولف باهاش روبرو میشن چیکار کنن؟
باز که گفتی باید؟
این پست منه:
گفتم قرار نیست نگفتم نباید ،بین این دو تا فرق هست.
خود مرگ جول لزوما نقص حساب نمیشه
منتها چطوری کشته میشه و در راستای چه هدفی کشته میشه جای انتقاد داره.
شما فکر کن نقض میکنه، اهمیتی نداره.
واقعا بحث کردن تو این زمینه زمان و حوصله میخواد که دومی رو من زیاد ندارم ، تهشم تجربه ثابت کرده به هیچ جا نمیرسه و دو سمت دست به دامن توجیهات و انواع و اقسام مسائل میشن که اخرش بگن حرف ما درسته.
نظر شخصی من اینه که داستان ایراد کم نداره و انتقادات زیاد برش وارده حالا چه خوشتون بیاد یا بدتون بیاد به خودتون بستگی داره.
اتفاقا به این مسئله هم بازی پرداخته اگه دقت کنی. ببین کسی که تو یه جنگ یا گروه نظامی تو یه جنگ قبیله ای کشته میشه مقصر رو گروه مقابل میدونن نه شخصی که کشته. تو بازی اگه دقت کنی wlf ها الی رو به چشم یه رهگذر میبینن که باید بهش شلیک کنن طبق دستور آیزک حتی دو سه جا سر این که آیا الی اسکار هست هم با هم بحث میکنن و از اون ور سرافایت ها الی رو به چشم یه ولف میبینن یعنی کشته شدن در این جنگ خونخواهی از طرف مقابل زیاد میکنه نه شخص الی. هر چند نتیجه این خونخواهی هم تو جنگ این دو به خوبی نشون داده میشه. اما از دید الی بخوای نگاه کنی کشتن سرافایت و ولف ها تنها یه دلیل داره و اونم تنازع برای بقاست! برای این که اونا میخوان الی رو بکشن. بازی نمیخواد نتیجه بگیره الی دختر خوبی شد کسی رو نمیکشه دیگه. کسی که جونش تهدید میکنه میکشه.اتفاقا مشکل اصلی پایان هست! الی صد ها نفر رو کشت! ده ها نفر ولی فرق اوناها با ابی چی بود که یکهو سره ابی تصمیم گرفت انتقام نگیره؟ ادبیات حال کردن و نکردن نداره، شاخصه داره
npc قبلی که کشته شد تا به ابی برسه نمیتونست یک مادر باشه، یک پدر باشه، یک خواهر، برادر، یک دوست؟ اتفاقا پایان بازی بده! شخصیت کنش گری داریم که یکهو منفعل میشه؟ اونم در حالی که گیمپلی اصلا همچین چیزی نشون نمیده و قبلش مثل ترمیناتور همه رو درو میکنیم! اون ویژن جوئل نمیتونست سره NPC کشته شده آخر به الی برسه؟
حتی نبرد نهایی با ابی هم بده! اونقدر باید چاقوکشی رو تکرار کنی که حتما به صحنه سینمایی قطع شدن انگشتهای الی برسه! حتی اگر پلیر درست بازی کنه! پایان هیلو ریچ رو ببینید. پلیر محکوم به مرگ هست ولی بازی میذاره بازی کنه، اونقدر بازی کنه که به معنی واقعی مهماتش تموم بشه و موج دمشن ها بیشتر و بیشتر بشه که واقعا نتونه کاری بکنه! ا حس سقوط ریچ رو به گیمر القا کنه! تفاوت گیم 2010 با 2020. نه اینکه اندینگ لست 2! ملت تعجب کنند چرا نتونستیم ابی رو بکشیم! در حالی که تا 5 دقیقه قبلش داشتیم همه رو درو میکردیم تو حیاط خونهه و تو گیمپلی هیچ مکانیزم بازدارنده ای نیست که به ما القا کنه الی خسته شده از کشتن! نه هرچی هست تو کات سینه
اتفاقا همین دفاع کردن های بی منطق و بی اساس باعث شده خیلی کاربرها کلا فروم نیان و ریموو اکانت کنند. حکایت دلست 2 در نسل هشت هم همینه: در شهر کوران، یک چشم پادشاست
بعله بایدی وجود نداره ولی وقتی نسخه اول هم بر اساس این مسئله تاوان و این قضایا بود پس طبیعتا کارگردان نمیتونه یهویی بیاد اینارو بریزه دور و بگه جول عشق منه و باید زنده بمونه. نسخه اول هم همین بود. جمله آخر هم خوبه گفتین نظر شخصی شماست چون توی موارد قبلی یکجوری اینو گفتین انگار فکتعه. من قبول ندارم چیزی بینقصه ولی اولا اینکه نقص تو این چیزایی که شما میگی نیس دوما هم اینکه اینقدر دستاورد داره که بشه همونارو نادیده گرفت(به نقص باشه که میشه از خیلی از آثار نولان هم نقص دراورد که خیلی فن دارن ولی شما آیا قبول نداری که واقعا خوبن؟) راجب سلاح گرم و اینا هم اتفاقا اول بخش ابی یه دیالوگ بین منی و مل و ابی هست که مل میگه اونا بچه بودن فقط و ابی به حق خودشون تاکید میکنه. اون سکانس هم یکجورایی داره تکامل شخصیتی ابی رو نشون میده که تفکر قبلی رو نداره. خب یک نفر داره یارا رو میکشه و ابی هم میره جلوشو میگیره و وقتی داره ازش دفاع میکنه یهو آیزاک میاد و میخواد به لو شلیک کنه. ابی دقیقا چه حق انتخاب دیگهای داشت که میگی خیلی راحت حل میشد؟
نسخه اول چی بود؟نسخه اول هم همین بود
دقیقا اکثر کسایی که دارن انتقاد میکنن اگه نظراتشون رو خونده باشین به چیزایی که شما اعتقاد دارید نقص نیست اونا میگن نقصه.من قبول ندارم چیزی بینقصه ولی اولا اینکه نقص تو این چیزایی که شما میگی نیس دوما هم اینکه اینقدر دستاورد داره که بشه همونارو نادیده گرفت
بازی اگه دستاورد نداشت که متاش 93 نمیشد.دوما هم اینکه اینقدر دستاورد داره که بشه همونارو نادیده گرفت
اون پست منظورم بازداشت ابی تو بیمارستان بود که راحت قابل حل بود.ابی دقیقا چه حق انتخاب دیگهای داشت که میگی خیلی راحت حل میشد؟
نمیگم نسخه اول بر اساس انتقام بود، میگم نسخه اول هم بر همین اساس بود که کارکتر اگه کاری میکرد با عواقبش رو به رو میشد و دقیقا همون رویه نسخه اول ادامه داده شد که به مرگ جول رسیدیم. ببینید همونجاهایی که شما میگی باهاش مشکل دارن و بهش انتقاد میکنن همین بچههای اینجا واسش ۵ ۶ تا استدلال نقض اوردن مثلا صحنه مرگ جول و همونقدر که منتقد داره، به تعداد بیشتری موافق هم داره. از طرفی شما میگی کارگردان جول رو فدای این کرد که بخواد داستان بگه و به هدف خودش برسه و حقیقتش من این حرفو اصا درک نمیکنم. ینی چی؟ اصا واقعا میشه اینو ایراد در نظر گرفت؟ جول فدا نشد بلکه با عواقب کارش رو به رو شد و نهتنها ما تو انتهای بازی از جول بدمون نیومد بلکه بیشتر دوسش داشتیم و بیشتر هم توی ذهنمون حک شد یعنی هدفش فدا کردن و نابودی کارکتر نبوده بلکه به رستگاری رسوندنش بودهنسخه اول چی بود؟
تا اونجا که یادمه نسخه اول داستانش حول محور انتقام نمیچرخید.
دقیقا اکثر کسایی که دارن انتقاد میکنن اگه نظراتشون رو خونده باشین به چیزایی که شما اعتقاد دارید نقص نیست اونا میگن نقصه.
اگر همه انسانها نظراتشون تو دنیا یکی بود این همه جنگ و بدبختی تو دنیا هم نبود.بخوام مثال بزنم تاریخ قبل جنگ جهانی دوم مطالعه کنین شاید به این نتیجه برسین که المان مقصر نبود و تحریک انگلیس و امریکا باعث جنگ شد و یه طورایی جنگ بر المان تحمیل شد و خود هیتلر هم تو سخنرانیاش اشاره میکنه که تا لحظه اخر دنبال صلح بود و تمام تلاشهای دیپلماتیکش رو کرد.حالا بعضیا اعتقاد دارن هیتلر چرت میگه و مقصر رو المان میدونن و شروع کننده جنگ رو خود هیتلر.
حالا ببین ما سر یه داستان بازی که چیز مهمی نیست و پیش پا افتادست نمیتونیم نظراتمون رو بهم نزدیک کنیم وای به حال افرادی که بخوان تو عالم واقعیت برای یه کشور و ایندش تصمیم بگیرن و با انواع حزبها و طرز فکرها باید سر و کله بزنن.
بازی اگه دستاورد نداشت که متاش 93 نمیشد.
تو زمینه طراحی و موزیک و گرافیک و فیزیک و انیمیشن تو این نسل رو دست نداره.
مسئله فقط داستانه که از نظر بعضیا از جمله خودم انتقاد بهش وارده.
اون پست منظورم بازداشت ابی تو بیمارستان بود که راحت قابل حل بود.
تو اون وضعیت که همراه lev بود یا باید میجنگبد با دوستانش و همکاراش که یه انگیزه خیلی قوی باید داشته باشی برای این کار،یا باید lev رو تحویل میداد.
اتفاقا همین دفاع کردن های بی منطق و بی اساس باعث شده خیلی کاربرها کلا فروم نیان و ریموو اکانت کنند. حکایت دلست 2 در نسل هشت هم همینه: در شهر کوران، یک چشم پادشاست
دفاع کردن ما بی منطقه
ولی خراب کردن بازی از دو ماه قبل از انتشار با انواع و اقسام نفرت پراکنی و ساختن آیدی برای اسپویل کردن بازی و نقشه کشیدن توی تلگرام برای اسپویل کردن بازی برای یکی مثل من و ... منطقیه
تو این بازی هر اتفاقی میفتاد و هر سناریویی نوشته میشد شاید برای خیلی از بچه هایی که انتقاد دارن فرق میکرد ، ولی برای تو به هیچ وجه فرق نمیکرد .
سابقه ت کاملا مشخصه دیگه ، رسالت تو اینه که از سونی و بازیهاش متنفر باشی . حالا بسته به شرایط و زمان فرق میکنه که از چی انتقاد کنی .
لول من جواب دوستامون رو ندادم و گفتم بیخیال! بیشتر از این دلخوری نشه وقتی یک meme رو دست مایه نقد میکنند و میگن ما چند صفحه پیش درباره اش بحث کردیم و به نتیجه رسیدیم که درسته و شما غلط کردی امدی تاپیک و جو دوستانه مارو بهم میزنی
ولی شما؟! کی نقشه کشیده تو تلگرام برای اسپویل کردن بازی برای یکی مثل تو؟ این فانتزی رو از کجا میاری؟ ساخت ایدی؟ من ip هایی که با اکانت م میام BC مشخص هست و احتمالا دسترسی هم داری ببینی! میتونی بگی ایدی دیگه ای که ساختم چی بوده؟
سابقه یکی مثل شما و خیلی های دیگه هم مشخصه تحت هر شرایطی خودتون رو محکوم به دفاع کردن از یک بازیی که هنوز تجربه نکردید، میدونید! یک جمله گفته بودی خیلی خوب بود که خوشحالم مثل خیلی ها نیستم و میتونم از این بازی عمیق لذت ببرم و یا یک همچین چیزی!
بحث اسپویل کردن شد، یاد این بنده خدا افتادم که دو ماه قبل از انتشار بازی آیدی ساخته بود که بیاد توی PM بازی رو لو بده، ولی انگار بهش اشتباه رسونده بودن و چرت و پرت گفته بود! (به جز مرگ جول که اون هم انتظارش رو داشتم و فقط نحوه مرگ رو نمیدونستم)دفاع کردن ما بی منطقه
ولی خراب کردن بازی از دو ماه قبل از انتشار با انواع و اقسام نفرت پراکنی و ساختن آیدی برای اسپویل کردن بازی و نقشه کشیدن توی تلگرام برای اسپویل کردن بازی برای یکی مثل من و ... منطقیه
میومد PM بازی رو لو میداد؟بحث اسپویل کردن شد، یاد این بنده خدا افتادم که دو ماه قبل از انتشار بازی آیدی ساخته بود که بیاد توی PM بازی رو لو بده، ولی انگار بهش اشتباه رسونده بودن و چرت و پرت گفته بود! (به جز مرگ جول که اون هم انتظارش رو داشتم و فقط نحوه مرگ رو نمیدونستم)
آخرش هم نفهمیدم طرف کی بود. هرکدوم از بچهها که بوده بیاد خودش رو معرفی کنه! حلالش میکنیم چون خودش هم اشتباه لیکخور شده بود و با کلی ذوق و شوق فکر میکرده تونسته داستان رو لو بده!
وقتی میگم جریانات TLoU2 با بقیه بازیها فرق میکنه به خاطر همین مسائل هست دیگه.میومد PM میزد لو میداد؟
اینا کلا نیاز به روان درمانی دارن....وقتی کسی از یه بازی اینقدر متنفر باشه که قبل ریلیز بازی میاد به بازی ایراد می گیره یا داستانش رو عمدا لو میده تو بقیه جنبه های زندگیشم با بقیه افراد جامعه همینطوری رفتار خواهد کرد(فقط چون تو دنیای مجازی افراد آزادتر و راحت تر و غیر قابل شناسایی تر هستن خود واقعیشون رو بهتر نشون میدن)
اینا خودشون که از دست رفتن خدا به ما رحم کنه این وسط
.
کاملا مشخصه که این کارها با قصد این انجام شده که با اسپویل کردن اون شور و شوقی که برای تجربه بازی داریم رو از بین ببره و به نوعی این همه محبوبیتی که بازی داره از شدتش کاسته بشهبحث اسپویل کردن شد، یاد این بنده خدا افتادم که دو ماه قبل از انتشار بازی آیدی ساخته بود که بیاد توی PM بازی رو لو بده، ولی انگار بهش اشتباه رسونده بودن و چرت و پرت گفته بود! (به جز مرگ جول که اون هم انتظارش رو داشتم و فقط نحوه مرگ رو نمیدونستم)
آخرش هم نفهمیدم طرف کی بود. هرکدوم از بچهها که بوده بیاد خودش رو معرفی کنه! حلالش میکنیم چون خودش هم اشتباه لیکخور شده بود و با کلی ذوق و شوق فکر میکرده تونسته داستان رو لو بده!