اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
برداشت من اینه که شخصیت های نسخه دوم چقدر بیشتر و بهتر پرداخت شده بودن ، به لطف طولانی تر شدن زمان بازی .... برداشت آزاد من این بودملزیار مشخصه دیگه عکس اول متعلق به شخصیت پردازی های نسخه اول و کاراکتر هایی که خلق شدن. عکس دومم متعلق به شخصیت هایی که تو نسخه دوم خلق شدن . شرح لازم نیست که دیگه برداشت ازاده
من کاملا به نظر و برداشتت احترام میذارم.مشکلی نیستبرداشت من اینه که شخصیت های نسخه دوم چقدر بیشتر و بهتر پرداخت شده بودن ، به لطف طولانی تر شدن زمان بازی .... برداشت آزاد من این بود
اریا عکس بقل همپیدا نکردم حتی به قول تو دیوید تو نسخه اولمنیست که اون خودش وزنه ای بود لعنتی ! ولی به هر حال اونارم اضافه کنی تغییری در وزن کاراکتر ها ایجاد نمیشه این اکیپ بقل هم بودن گذاشتم ولی خیلی هم مهم نبودن به خصوص جسی که یکی از یخ ترین و بدترین کاراکتر های سری بازیه به نظرم شما بیا مقایسه کن کاراکتر هایی که تو نسخه اول خلق شدن مثل جول و الی و تس رو با ابی و اوون و لیو که بار داستانی روشون بوده تو این دو نسخه دقیقا قیاس پورشه و پراید میشه لعنتی البته میدونم الان جو طوریه که سخته قبول کردنش ولی خوب به مرور زمان شاید ۲ سال دیگه بشه راجع بهشون منطقی صحبت کرد مضاف بر این که نظر و سلیقه هر شخصی هم قابل احترامه البته !
ولی گذشته از شوخی، یکی از جالبترین شخصیتهای بازی یعنی لِو رو اونجا نذاشتی و خبری از دینا و جسی هم نیست و به جاش یکی دو تا کاراکتر توی عکس هستن که من با اینکه دو بار بازی رو تموم کردم، در نگاه اول یادم نبود اصلاً کی هستن! چون بیشتر حکم رهگذر رو داشتن تا حتی شخصیت فرعی! اون جسی رو من خیلی باهاش حال میکردم و به نظرم شخصیت جالبی داشت و حیف که بنده خدا خودش هم نفهمید چطوری مُرد.
الیس (سگ مظلوم) هم توی عکس نیست، در حالی که خیلی روی من تأثیر گذاشت. یعنی در همون حدی که دلم برای دختر جول توی نسخه اول کباب شد و اشکم در اومد، اینجا هم توی اون صحنهای که باهاش بازی میکنیم و قراره بعدش توسط الی کشته بشه، منهدم شدم. البته هر دو مورد بیشتر به کارگردانیهای فوقالعاده بازیها برمیگرده تا شخصیتپردازی این دو تا کاراکتر.
راستی یکی از بهترین کاراکترهای نسخه اول برای من دیوید بود که توی اون عکس نیست! اگه بگم دیوید برای من از همه شخصیتهای نسخه اول به جز الی و جول و بیل جذابتر بود، دروغ نگفتم!