PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

ملزیار مشخصه دیگه :Dعکس اول متعلق به شخصیت پردازی های نسخه اول و کاراکتر هایی که خلق شدن. عکس دومم متعلق به شخصیت هایی که تو نسخه دوم خلق شدن . شرح لازم نیست که دیگه برداشت ازاده:D
برداشت من اینه که شخصیت های نسخه دوم چقدر بیشتر و بهتر پرداخت شده بودن ، به لطف طولانی تر شدن زمان بازی .... برداشت آزاد من این بود

lb7p_sadsad.jpg

ولی گذشته از شوخی، یکی از جالب‌ترین شخصیت‌های بازی یعنی لِو رو اونجا نذاشتی و خبری از دینا و جسی هم نیست و به جاش یکی دو تا کاراکتر توی عکس هستن که من با اینکه دو بار بازی رو تموم کردم، در نگاه اول یادم نبود اصلاً کی هستن! چون بیشتر حکم رهگذر رو داشتن تا حتی شخصیت فرعی! :D اون جسی رو من خیلی باهاش حال می‌کردم و به نظرم شخصیت جالبی داشت و حیف که بنده خدا خودش هم نفهمید چطوری مُرد. :(
الیس (سگ مظلوم) هم توی عکس نیست، در حالی که خیلی روی من تأثیر گذاشت. یعنی در همون حدی که دلم برای دختر جول توی نسخه اول کباب شد و اشکم در اومد، اینجا هم توی اون صحنه‌ای که باهاش بازی می‌کنیم و قراره بعدش توسط الی کشته بشه، منهدم شدم. :( البته هر دو مورد بیشتر به کارگردانی‌های فوق‌العاده بازی‌ها برمی‌گرده تا شخصیت‌پردازی این دو تا کاراکتر.
راستی یکی از بهترین کاراکترهای نسخه اول برای من دیوید بود که توی اون عکس نیست! :D اگه بگم دیوید برای من از همه شخصیت‌های نسخه اول به جز الی و جول و بیل جذاب‌تر بود، دروغ نگفتم!

آخرین ویرایش:
lb7p_sadsad.jpg

ولی گذشته از شوخی، یکی از جالب‌ترین شخصیت‌های بازی یعنی لِو رو اونجا نذاشتی و خبری از دینا و جسی هم نیست و به جاش یکی دو تا کاراکتر توی عکس هستن که من با اینکه دو بار بازی رو تموم کردم، در نگاه اول یادم نبود اصلاً کی هستن! چون بیشتر حکم رهگذر رو داشتن تا حتی شخصیت فرعی! :D اون جسی رو من خیلی باهاش حال می‌کردم و به نظرم شخصیت جالبی داشت و حیف که بنده خدا خودش هم نفهمید چطوری مُرد. :(
الیس (سگ مظلوم) هم توی عکس نیست، در حالی که خیلی روی من تأثیر گذاشت. یعنی در همون حدی که دلم برای دختر جول توی نسخه اول کباب شد و اشکم در اومد، اینجا هم توی اون صحنه‌ای که باهاش بازی می‌کنیم و قراره بعدش توسط الی کشته بشه، منهدم شدم. :( البته هر دو مورد بیشتر به کارگردانی‌های فوق‌العاده بازی‌ها برمی‌گرده تا شخصیت‌پردازی این دو تا کاراکتر.
راستی یکی از بهترین کاراکترهای نسخه اول برای من دیوید بود که توی اون عکس نیست! :D اگه بگم دیوید برای من از همه شخصیت‌های نسخه اول به جز الی و جول و بیل جذاب‌تر بود، دروغ نگفتم!
اریا عکس بقل هم‌پیدا نکردم :D حتی به قول تو دیوید تو نسخه اولم‌نیست که اون خودش وزنه ای بود لعنتی ! ولی به هر حال اونارم اضافه کنی تغییری در وزن کاراکتر ها ایجاد نمیشه :D این اکیپ بقل هم بودن گذاشتم ولی خیلی هم مهم نبودن به خصوص جسی که یکی از یخ ترین و بدترین کاراکتر های سری بازیه به نظرم :D شما بیا مقایسه کن کاراکتر هایی که تو نسخه اول خلق شدن مثل جول و الی و تس رو با ابی و اوون و لیو که بار داستانی روشون بوده تو این دو نسخه دقیقا قیاس پورشه و پراید میشه لعنتی:D البته میدونم الان جو طوریه که سخته قبول کردنش ولی خوب به مرور زمان شاید ۲ سال دیگه بشه راجع بهشون منطقی صحبت کرد:D مضاف بر این که نظر و سلیقه هر شخصی هم قابل احترامه البته !

گراندد مثل این که یه پایان مخفی داره که من نخوندم راجع بهش چون اواخرشم تقریبا.

شخصیت پردازی جسی خیلی کامل بود و اصلا و به هیچ عنوان نمیشه گفت شخصیتش سرد بود. حتی زمانی که با الی هم مسیر میشه خیلی بهتر میشه با ترس هاش و ارزش هاش آشنا شد. کلا برچسب زدن کار راحتی. دلیل و منطق میشه فن بازی و دمج کنترل.

تحلیل کامل و جامع The Last of Us Part II از نگاه دکتر یزدان حیدری
در چهار گفتار ( 47 صفحه ) بازیو مورد بررسی و آنالیز قرار دادن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

گفتار اول : در مورد فرهنگ نمره پرستی و نمره دهی در نقد و همچنین موج
فضای مجازی: (چرا نظر مخاطبان در فضای مجازی اینگونه
است؟)

گفتار دوم : چرا بازی TLOU PART 1 تا این حد محبوب شد و به مرحله تقدیس
رسید؟

گفتار سوم : بررسی جزئی نگرانه بازی THE LAST OF US PART 2

گفتار چهارم : کلامی در باب مفهوم و پیام داستان بازی THE LAST OF US PART 2

لینک دانلود فایل PDF

به تمام موافقان و مخالفان توصیه میکنم حتما بخونیدش . دیگه تحلیل و بررسی از این کاملتر به زبان فارسی پیدا نمیشه :D

آخرین ویرایش:
این آخر بازی من رو یکم نگران کرده میترسم بعد اینکه الی از زندگی ابی گذشت و دینا هم الی رو ول کرد رفت
و از اون جا که این ابی رو خیلی هیکل مردونه داره توی قسمت سوم این الی و ابی دوست بشن و برن تو کار هم ... و بعد هم با هم نسل زامبی ها رو منقرض کنن !!!:D

ولی جدا از شوخی من فکر میکنم در قسمت سوم و آخر به احتمال زیاد الی میره و می گرده دنبال یک دکتر خبره و جونش رو فدا میکنه تا نسل بشر رو نجات بده و به نوعی یک پایان حماسی برای بازی رقم میزنن و پرونده این شاهکار ناتی داگ به پایان میرسه

داستان برعکس میشد من بیشتر حال میکردم یعنی اولش الی میمرد و جول می‌رفت انتقام می‌گرفت
حیف بود شخصیت به اون خوبی که کل صنعت گیم رو بگردی جول جز پنج شخصیت اول هست

چیزی که من از انتقاداتی که به تلوپ 2 خیلی ها وارد می کنن و میبینم اینه که این دسته چیزی که باب میل و شبیه چیزی که می خواستن نیست رو ایراد میدونن
تفاوته بین چیزی که ضعف هست با چیزی که اونجوری نیست که شما می خواین
اینکه چرا جوئل مرد؟چرا الی جایی که می تونست انتقام بگیره نگرفت؟چرا دختر یه npc میشه شخصیت اصلی و کلی گیر های دیگه به هیچ وجه ایراد نیستن صرفا اونچیزی هستن که شما دوست داشتین باشه یا نباشه ولی برعکس علاقه شخصی شما اتفاق افتاده
یه سری ایراد ها هم هستن که صرفا نوشته میشه و گفته میشه ولی وقتی میخوای از طرف که دقیقا این ایراد رو برا من روشن کنن به هیچ وجه نمیتونن قانعت کنن از جمله گیرهایی که به شخصیت پردازی ابی میدادن.
هنوز معتقدم این بازی کم نقص ترین و کامل ترین بازی تاریخه و مرور زمان ارزشهاش رو بیشتر نشون میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or