اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
دقیقه ۱۸:۳۰ رو ببینید ،، وقتی چند هفته پیش گفتم ابی به خاطر عذاب وجدان برگشت کمک لو و یارا ... نگید تصورات شخصیته ...حتما این بررسی ببینید
فوق العادست
در مورد این که جول و تامی خودشون رو راحت لو دادن بحثی ندارم، و انتقاد قابل قبوله. ولی شخصیت ابی از نظر من فوق العاده پردازش شده. همین موردی که ذکر کردین اتفاقا به ابعاد شخصیتی پیچیده ابی اضافه میکنه که آدمهای اطرافش براش مهمن، ولی انتقام چنان براش مهم بود که با وجود این که جول جونش رو نجات داد، بازهم نتونست خودش رو کنترل کنه. این اتفاقا توضیح میده که چرا تامی و الی رو نکشت، و حرف لو رو گوش کرد و دینا و الی رو ول کرد(در مقام مقایسه، الی از عشق و زندگیش که بره دنبال ابی). اگر ایرادی به شخصیت پردازیه بازی باشه، میشه به الی ایراد گرفت که با وجود اینکه خیلی با جوی خوب نبود اواخر با جول و از دروغ جول هم با خبر بود، زندگیش رو به فنا داد و اون همه آدم رو قلع و قمع کرد.امیر من کی تفسیر کردم ؟ من میگم فقط چیزایی که کارگردان نشونم داده رو دارم کنار هممیذارم همین . یه شخصیتی توی اپنینگ داستان جونش توسط یه شخصیت دیگه نجات داده میشه . ولی به این مسئله اصلا توجه نمیکنه . اوکی ؟ ایرادی همنداره . شخصیتش این شکلیه . ولی همین شخصیت چند وقت بعد جونش توسط یه نفر دیگه نجات داده میشه و این خیلی براش مهممیشه . این یعنی تناقض در شخصیت پردازی ، یه ۲ ۲ تا ۴ تای ساده .خدا وکیلی این چه ربطی به اون مثال اخبارت داره اخه ؟
یا این که من میگم اپنینگ بازی جول و تامی همون ادمای سابق هستن . ولی مثل بچه ۱۴ ساله خودشونو لو میدن و رو دست میخورن . این یعنی تناقض ! همه هم دیدن کلی ازش پر شد تو نت ، بعد نیل دراکمن میاد تو پادکست ماله میکشه نه اینا اون ادم های سابق نبودن ! ببین بزرگترین مشکل داستان اینه که دوست داره نیمه اول مخاطب تا سر حد جنون تشنه انتقام کنه . شوک ولیو وارد کنه . و از اواسط یهو ورق رو برگردونه بگه حالا ببین abby کیه و چیه و دقیقا همین سناریو باعث تناقض در شخصیت پردازی میشه . چون نیمه اول داستان کارگردان میخواد با اغراق زیاد عصبانیت کنه و تو نیمه دوم مجبور میشه با یه سری تناقض های شخصیتی abby تورو باهاش همراه کنه . مثل همین جریان نجات دادن جون ابی و مهم شدن براش .
p.s : اتفاقا این ضعف های شخصیتی abby واسه خیلی های دیگه سواله و فقط من نیستم که دیدمشون. یه سرچ ساده تو همین فروم های اونور ابی بزن خدا وکیلی ببین چه خبره همین داستان نجات دادن جون ابی خودش یه سوژه بزرگه شده که کاری نداریم یه سری هدفشون مسخره بازیه یا چیزی ولی کلی meme هم ازش ساختن .و واسه من طنز تلخه والا ! بیا یکیشو ببین همین الان برات میذارم :
View attachment 160388
این شخصیت پر از تناقض و ضعف در شخصیت پردازی و به عنوان یه main character که قرار نصف بازی رو باهاش انجامبدیم خیلی خیلی باید بیشتر روش کار میشده .واقعا پذیرش این موضوع سخت نیست نمیدونمچرا اینقدر مقاومت میکنید شماها خودتون میگید شخصیت پردازی های نسخه اولو بیشتر دوست دارید و بیشتر جذاب بودن واستون ! خیلی باید رو شخصیت پردازی ها کار میشده واقعا.
البته الی بیشتر از اینکه بخواد انتقام مرگ جویل رو بگیره داشت از خودش انتقام می گرفت، فک می کرد حضور جویل کنارش ابدیه و داشت جویل رو با اون نوع رفتار تنبیه می کرد و اون اتفاق باعث شد بفهمه چقدر اشتباه کرده که این همه مدت بی اعتنایی کرد به جویلاگر ایرادی به شخصیت پردازیه بازی باشه، میشه به الی ایراد گرفت که با وجود اینکه خیلی با جوی خوب نبود اواخر با جول و از دروغ جول هم با خبر بود، زندگیش رو به فنا داد و اون همه آدم رو قلع و قمع کرد.
باز خدا پدر شمارو بیامرزه که یه بخشی از انتقاد مثل تامی و جول رو وارد میدونی همین یه موردم اینجا به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست اصلا و ابدا ! چون نیل دراکمن پادکست گذاشته و مرغ یه پا دارهدر مورد این که جول و تامی خودشون رو راحت لو دادن بحثی ندارم، و انتقاد قابل قبوله. ولی شخصیت ابی از نظر من فوق العاده پردازش شده. همین موردی که ذکر کردین اتفاقا به ابعاد شخصیتی پیچیده ابی اضافه میکنه که آدمهای اطرافش براش مهمن، ولی انتقام چنان براش مهم بود که با وجود این که جول جونش رو نجات داد، بازهم نتونست خودش رو کنترل کنه. این اتفاقا توضیح میده که چرا تامی و الی رو نکشت، و حرف لو رو گوش کرد و دینا و الی رو ول کرد(در مقام مقایسه، الی از عشق و زندگیش که بره دنبال ابی). اگر ایرادی به شخصیت پردازیه بازی باشه، میشه به الی ایراد گرفت که با وجود اینکه خیلی با جوی خوب نبود اواخر با جول و از دروغ جول هم با خبر بود، زندگیش رو به فنا داد و اون همه آدم رو قلع و قمع کرد.
درباره ی انگیزه ابی هم که زدن پدرش رو که آخرین امید بشریت بود، با بیشتر دوستاش کشتن.مجبور شده از بوستون بره سیاتل (از این سر آمریکا تا اون سرش، که همین جوریش رفتنش بدبختیه. خودش انگیزه ی انتقامه!!) انگیزه از این بیشتر؟
من هم با دوستانه که اینجا نظرشون روگفتن موافقم. از نظر من هم پایان بازی اول بی نقص بود در داستان، ولی ۷ ساله که من هر وقت یاد بازی میوفتادم اولین فکر این بود که جول با خودخواهی تمام آخرین امید رو از بشریت گرفت. مطمعنا هر انسان زنده ای که این قضیه رو میدونست به خون جول تشنه میشد، چه برسه به ابی.
و البته که تمام اینها نظر شخصیه، ولی واقعا ایرادی که میگیرید نه تنها تناقض نیست که شخصیت پردازیه آبی رو منحصر به فردا میکنه
حتما این بررسی ببینید
فوق العادست
حتما این بررسی ببینید
فوق العادست
انگری جو به عنوان منتقد خودش معرفی کرده و بعد دو سه تا نقد، پیش من که اعتبارش کاملا از دست داد چون هیچ نکته جالبی تو نقداش نمیبینم صرفا یه گیمر خیلی معمولی که نظرش و به غیرحرفه ای ترین شکل ممکن میگه. منتهی pewdiepie صرفا یه Let’s player و هیچوقت ادعایی نداشته که منتقد و به نظرم فیک نیست ریکشناش. اون صحنه هم فکر کنم بخاطر armpit دینا اونجوری کرد و الا سر صحنه رومنس ابی هم خیلی ریکشن عجیبی نشون داد از خودش و به نظرم در کل درک نکرد بازی رو. البته یادم با life is strange خیلی حال کرده بود یعنی میخوام بگم هموفوب نیست.چقدر اون تیکه ی عکس العمل مذخرف pewdiepie به رومنس الی و دینا جالب بود ، یارو میخواد بالا بیاره این صحنه رو میبینه ، بعد یه همچین ذهن هموفوبیایی میشه قبله ی دوستان برای سنجش کیفیت بازی !
90 درصد اینا برای جذب مخاطب بازی رو انجام میدن و شاید اصلا فن بازی نباشن. حتی بعضی از اون یوتیوبرایی که گریه و بغض می کردن هم خیلی تو جریان بازی نبودن می بینن یه بازی تو بورسه سریع استریم میکننکلا ریاکشن پیودیپای نسبت به بازی برای من خیلی عجیب بود. من ریاکشن چندین یوتیوبر نسبت به سکانس گفتوگوی الی و جول توی آخر بازی دیدم و همه بدون استثنا بغض کرده بودن یا گریه میکردن ولی پیودیپای یه نگاه میکرد و بعدش یه چیزی میگفت یا ریز میخندید.
خوب الان باید چه برداشتی بکنیم ،،، یه شرحی می دادی بفهمیم قضیه چیه ...
ملزیار مشخصه دیگه عکس اول متعلق به شخصیت پردازی های نسخه اول و کاراکتر هایی که خلق شدن. عکس دومم متعلق به شخصیت هایی که تو نسخه دوم خلق شدن . شرح لازم نیست که دیگه برداشت ازادهخوب الان باید چه برداشتی بکنیم ،،، یه شرحی می دادی بفهمیم قضیه چیه ...