اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
اقا جان من که مشکلی ندارم با این طرز تفکر . دارم میگم اونایی که 2013 هم همین نظرو داشتن دمشون گرم . ولی اونی که یهو فهمیده ای وای عجب کار بدی کردیم اون npc رو کشتیم داره خودشو گول میزنه . متوجهی شدی الان منظورمو ؟عزیزمن دنیا به چخ رفته یه دختری پیدا شده ( خودشون پیدا کردن ) که میتونن ازش واکسن درست کنن ! یه جوری صحبت میکنی انگار میخوان در یک دنیای صلح آمیز و گل و بلبل مثلا پیوند کلیه بزنن !!
متوجه هستی که دنیای آخرالزمان شرایطش فرق میکنه ؟!!
این npc هم که واقعا مسخره ست ، هر کرکتری یه شروعی داره ، واقعا یعنی چی میگی دختر npc !!
شاید تو در دنیای اخرالزمانی که درک کردی حقی برای جول و الی در نظر نگرفتی و حق رو فقط به بابای abby میدی .
عجب ! من به تو نگفتم تک بعدی فکر میکنی ولی تو داری این تهمتو به امثال ماها میزنی . در حالی که کاملا بر عکسه گویا ! اصلا لازم نیست شماها بگید از بالا باید به داستان نگاه کرد . مثلا فکر میکنید خیلی چیز خاصی رو کشف کردید ؟ خود نویسنده و کارگردان داره به راحتی با نوع روایت و پلات هاش اینو میگه و نیاز به تشخیص خاص و پیچیده ای نداره . صد بارم گفتیم بحث ما اینه که کلیت داستان یه ایده عالی هست . اما ایا موفق بوده بتونه چنین دیدی رو برای مخاطب به خصوص فن های نسخه اول به وجود بیاره ؟ ایا تمامی مخاطبین که از زاویه بالا نگاه کردن تونستن به دو طرف حق بدن ؟ تونستن با شخصیت abby همزادپنداری کنن ؟ و هر کسی که نتونسته با شخصیت abby همزادپنداری کنه فقط به خاطر تعصب روی جول بوده؟ توجیهات ضعیف داستان و همچنین شخصیت پردازی ضعیف abby مزید بر علت نشده که نتونیم نگاهی خوب و از بالایی نسبت به داستان داشته باشیم و با abby ارتباط برقرار نکنیم ؟ببین خیلیا دارن خیلی چیزا میگن، من دارم با افرادی بحث میکنم سر داستان که کاملا به وقایع و اتفاقات هر دو بازی واقف هستند.
دقیقا خصوصیت تک بعدی بودن خودت رو داری نسبت میدی به من!
یعنی الان من میگم حق فقط با ابی و پدرش و مارلین هست
از روز اول داریم خودمونو جر میدیم که باید به همه حق داد و از بالا داستان رو دید، ولی انگار نه انگار، آخرشم شدیم مرید فایرفلایز
نوشتم لازم نیست شماها بگید خود کارگردان و نویسنده داره اینو میگه که باید داستان رو از دید بالا نگاه کنید . نه این که حق رو به ابی میده ! اتفاقا هدفش اینه که حقی به کسی نده . یکی از نمونه هایی که گفتم اصلا کامنت هامو نمیخونی یا میخونی و حالا که جوابی واسه سوالم نداری زده جاده خاکیخود کارگردان داره حق رو به ابی میده؟!! عجب...
آقا یکی منو از این تاپیک بن کنه تا سکته نکردم
من اون قسمت رو متوجه نشدم ولی فرقی توی بحثمون نمیکنه !نوشتم لازم نیست شماها بگید خود کارگردان و نویسنده داره اینو میگه که باید داستان رو از دید بالا نگاه کنید . نه این که حق رو به ابی میده ! اتفاقا هدفش اینه که حقی به کسی نده . یکی از نمونه هایی که گفتم اصلا کامنت هامو نمیخونی یا میخونی و حالا که جوابی واسه سوالم نداری زده جاده خاکی
خوب دیگه . نظر من اینه که جوابی که داری میدی یعنی دقیقا نگاه تعصبی ! در واقع بحث نقد و بررسی داستان رو شخصی کردی ! ما که اینجا به شخص کار نداریم . به من تهمت بزن و حق نده اوکی میشه به یکی دیگه حق بدی که به خاطر تعصب روی جول نه ! ولی به دلیل ضعف در شخصیت پردازی abby و توجیحات ضعیف داستانی نتونسته با abby کنار بیاد ؟ یا کلا ضعفی در این دو مورد وجود نداره اصلا و دیده شدن هر ضعفی علتش تعصب روی جول هست ؟ همونطور که گفتم پاسخ به این سوال به صورت کلی پایان دهنده بحث ما هست . ادامه دادنشم که دیگه تکرار مکرراته به قول خودت .من اون قسمت رو متوجه نشدم.
ولی در مورد اینکه هرکی نتونسته ابی رو درک کنه یعنی روی جول تعصب داره، در مورد خودت صدق میکنه
ویرایش کردم جواب دادم ...خوب دیگه . نظر من اینه که جوابی که داری میدی یعنی دقیقا نگاه تعصبی ! در واقع بحث نقد و بررسی داستان رو شخصی کردی ! ما که اینجا به شخص کار نداریم . به من تهمت بزن و حق نده اوکی میشه به یکی دیگه حق بدی که به خاطر تعصب روی جول نه ! ولی به دلیل ضعف در شخصیت پردازی abby و توجیحات ضعیف داستانی نتونسته با abby کنار بیاد ؟ یا کلا ضعفی در این دو مورد وجود نداره اصلا و دیده شدن هر ضعفی علتش تعصب روی جول هست ؟ همونطور که گفتم پاسخ به این سوال به صورت کلی پایان دهنده بحث ما هست . ادامه دادنشم که دیگه تکرار مکرراته به قول خودت .
موفق باشیم
خوندم نیما قانع نشدم ! ولی هم تو و طرفداران این داستان ، هم نیل دراکمن و هم کلیت این داستان رو دوست دارم قول میدم اخرین کامنتم تو این تاپیک باشه چون احسانم از اون طرف شاکی شده خواستار پایان بحث هست تازه این کامنت جدیدارو نخونده در نهایت هم این که من 80 درصد برداشت های تو از داستان رو قبول دارم .ویرایش کردم جواب دادم ...
نه آقا من کاری ندارم به بحث خداییش. گفتم وقتی توی لوپ باطل میفته خودتونو اذیت نکنید. من خودم بشخصه تو این بحثا خسته شدم چون دید آدما با هم فرق میکنه. یکی تونسته با ابی کنار بیاد یکی نتونسته. ولی همینکه بحثای خوبی شکل گرفت و به کسی هم توهین شد جای تشکر از دو طرف داره.خوندم نیما قانع نشدم ! ولی هم تو و طرفداران این داستان ، هم نیل دراکمن و هم کلیت این داستان رو دوست دارم قول میدم اخرین کامنتم تو این تاپیک باشه چون احسانم از اون طرف شاکی شده خواستار پایان بحث هست تازه این کامنت جدیدارو نخونده در نهایت هم این که من 80 درصد برداشت های تو از داستان رو قبول دارم .
جان؟ ..ولی همینکه بحثای خوبی شکل گرفت و به کسی هم توهین شد جای تشکر از دو طرف داره.
اشتباه تایپی بود منظورم نشد بودجان؟ ..
داستان رو به کل اشتباه گرفتی ... اگه قرار بود به ابی حق بدیم ... پس باید به الی هم حق میدادیم و آخر بازی باید ابی رو میکشتیمعجب ! من به تو نگفتم تک بعدی فکر میکنی ولی تو داری این تهمتو به امثال ماها میزنی . در حالی که کاملا بر عکسه گویا ! اصلا لازم نیست شماها بگید از بالا باید به داستان نگاه کرد . مثلا فکر میکنید خیلی چیز خاصی رو کشف کردید ؟ خود نویسنده و کارگردان داره به راحتی با نوع روایت و پلات هاش اینو میگه و نیاز به تشخیص خاص و پیچیده ای نداره . صد بارم گفتیم بحث ما اینه که کلیت داستان یه ایده عالی هست . اما ایا موفق بوده بتونه چنین دیدی رو برای مخاطب به خصوص فن های نسخه اول به وجود بیاره ؟ ایا تمامی مخاطبین که از زاویه بالا نگاه کردن تونستن به دو طرف حق بدن ؟ تونستن با شخصیت abby همزادپنداری کنن ؟ و هر کسی که نتونسته با شخصیت abby همزادپنداری کنه فقط به خاطر تعصب روی جول بوده؟ توجیهات ضعیف داستان و همچنین شخصیت پردازی ضعیف abby مزید بر علت نشده که نتونیم نگاهی خوب و از بالایی نسبت به داستان داشته باشیم و با abby ارتباط برقرار نکنیم ؟
p.s : جواب به این سوالاتی که بولد و قرمز رنگ کردم قطعا پایان دهنده بحث ما خواهد بود . ایا تنها علت ارتباط برقرار نکردن با abby تعصب مخاطب روی جول هست وهیچگونه ضعف و مشکلی در شخصیت پردازی ابی ، پلات ها و توجیحات داستان وجود نداشته؟