اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
میشه یکی واسه ما که نه حجم داریم نه زبان خیلی قویه شنیداری بصورت متن بگه بهمون تو این ویدئو چخبره؟?این ویدو با زبان ساده خیلی مشکلات دوستان از داستان بازی رو جواب میده .
اون عاشق بشی اصطلاح بود که استفاده کردم و منظورم علاقه به کاراکتر نیستپستی که از من نقل قول کردین من نوشتم عاشق ابی بشیم؟ معنی درک کردن با عاشق شدن خیلی فرق داره...من نوشتم درکش کنیم
باور کن با اینکه تا اخر بازی از ابی متنفر بودم به شدت حتی با اینکه بهش حق دادم کمی ولی بازم این صحنه منو تکون دادمیشه یکی واسه ما که نه حجم داریم نه زبان خیلی قویه شنیداری بصورت متن بگه بهمون تو این ویدئو چخبره؟?
یکی بهترین ویدئوهای breakdownـی بود که تا حالا از بازی دیدم. و چقدر حرفی که راجب پایان پارت اول و دوم زد رو دوست داشتم.این ویدو با زبان ساده خیلی مشکلات دوستان از داستان بازی رو جواب میده .
کاملا درست می فرمائید هر کی تفسیر خودش رو از داستان داره اما با احترام با شما هم عقیده نیستم.به هیچ عنوان هم قصد ندارم وارد یه بحث طولانی در مورد داستان بشم چون به اندازه کافی دوستان داستان بازی رو به روشهای مختلف تفسیر کردن صرفا چون نقل قول کردین جواب دادم.پستی که از من نقل قول کردین من نوشتم عاشق ابی بشیم؟ معنی درک کردن با عاشق شدن خیلی فرق داره...من نوشتم درکش کنیم.
خوب این درس رو شما از این داستان گرفتی با توجه به تفسیرهایی که از بازی داری خیلی هام مثل من نگرفتن و دلیل های موجهی هم دارن..هرکسی برای خودش تفسیری داره از بازی...من با توجه به داستان شماره 1 و 2 نسخه 2 رو به لحاظ داستانی ضعیف تر از نسحه 1 میبینم...من 7 سال صبر نکردم که بازی بخواد اخرش با توجه به توجیحات خودش به من درس زندگی بده ..اونم درسی که پر از ابهام و ایراد هست توش.
اینو دیده بودم تو تاپیک امتیازات هم گذاشته بودمش ، یکی دو تا از ابهام هام رو همین ویدئو کمک کرد رفع کنم ...این ویدو با زبان ساده خیلی مشکلات دوستان از داستان بازی رو جواب میده .
اگه قرار بود یه احساس بده که فقط خودشون رو تکرار کرده بودن ...چه مقایسه چرتی
خداوکیلی احساس خودتون رو توی این دو تا صحنه با هم مقایسه میکنید متوجه میشید چقدر تفاوت بین دو نسخه هست
اگه قرار بود یه احساس بده که فقط خودشون رو تکرار کرده بودن ...
دقیقاشاید منظورمو درست مطرح نکردم منم موافقم که اگه ما تو همین شرایط قرار می گرفتیم همینطور رفتار میکردیم ولی به نظرم هر اقدامی که کردن من جمله تلاش برای انتقام و گذشتن از جون هم چه ابی و چه الی باز هم به نظرم حداقل به خاطر خودشون یا احساساتشون بوده.البته این خودخواهی رو به چشم یک ویژگی منفی تو شخصیت ها نمی بینم بیشتر نشون دهنده ی دنیاشون هست و هم اینکه انقدر واقع بینانه هست که همزاد پنداری ادم رو با شخصیت ها بر می انگیزه.
کلا بازی به نظرم در ترسیم یک دنیای پسا اخر الزمانی و شرایط انسان ها در اون واقعا بی نظیر کار کرده
مقایسه نیستا....چه مقایسه چرتی
خداوکیلی احساس خودتون رو توی این دو تا صحنه با هم مقایسه میکنید متوجه میشید چقدر تفاوت بین دو نسخه هست
حالا بدن خودش به این خوبی چه مشکلی داشت
نه اتفاقا مشکل همچنان پابرجا بود . این دید کاملا اشتباهه که فکر کنید مشکل عمده ی مخالف های بازی مردن یا نمردن ابی بوده.پایانی که خیلی از مشکل های بچه ها رو حل میکرد