اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
ابی هم کلی آدم کشته ! همون لست 2 رو دوباره پلی بده ببین چقدر آدم کشت حتی به هم کمپی های خودش هم رحم نکرد , جوئل هم با کینه و شکنجه کشت کاری که همون الی که میگی آخر بازی نکرد ! الی هر کسی رو که کشت بالاخره گناهکار بوده و در قتل جوئل نقش داشته چطور کشتن ابی بخاطر انتقام باباش خوبه کشتن الی بخاطر انتقام جوئل بده ؟!خوب حالا اینطوری تصور کن که باقی مونده فایر فلای و خانواده هاشون بالای ده ها جسد که برای خاکسپاری جمع کردن ایستادن و جدا از اینا لیدر گروهشونم کشته شده ... یه عده که اصلا درک نمیکنن چی شده و چرا به نفر باید همچین کاری کنه ... اونم درست همون موقع که فکر میکردن سال ها زحمت و تلاششون به ثمر نشسته چند ساعت بعد میبینن همه چیز از بین رفته .... چه طور میشه همچین کسی و دوست داشت ، ولی ابی رو نمیشه ?
چطور میشه الی رو بعد از کشتن نورا و مل و اوون دوست داشت ، اما ابی رو نه ؟
علی واقعا چرا متوجه حرف من نمیشی ... چرا فکر میکنید الان اینا رو گفتم یعنی از جوئل متنفرم ....ابی هم کلی آدم کشته ! همون لست 2 رو دوباره پلی بده ببین چقدر آدم کشت حتی به هم کمپی های خودش هم رحم نکرد , جوئل هم با کینه و شکنجه کشت کاری که همون الی که میگی آخر بازی نکرد ! الی هر کسی رو که کشت بالاخره گناهکار بوده و در قتل جوئل نقش داشته چطور کشتن ابی بخاطر انتقام باباش خوبه کشتن الی بخاطر انتقام جوئل بده ؟!
پس اینجا ابی آدم خوبه دنیای TLOU نیست چون کلا هیرویی در دنیای لست وجود نداره همه از دید خودشون دارن نگاه میکنن و من دیدگاه جوئل رو دوست داشتم و درک کردم و دوستش داشتم و دارم . فایرفلای سال ها تلاش کرد جوئل هم سال ها زجر کشید خواستن به زور زندگیشو ازش بگیرن جوئل هم نذاشت , خیلی ساده و از دیدگاه جوئل منطقی .
به هر حال من ابی رو درک کردم ولی به هیچ عنوان نمیتونم دوسش داشته باشم چون حس اصلیم به جوئل و الی هست و قطعا اگر جوئل رو دوست نداشتم برا بار دوم هم اینقدر گریه نمیکردم . اینم بگم که جوئل حتی رابطه الی و دینا هم درک کرده بود و مشکلی باهاش نداشت حتی گفت خوش بحال دینا که تو رو داره چطوری میشه دوسش نداشت !
متاسفانه این پست شما کاملا یک طرف به قاضی رفتن هست و 100 % بی رحمانه نسبت به وقایع نسخه 1..شمارو ارجاع میدم به نسخه 1 امیدوارم با دقت توجه کنین و مقایسه کنین با چیزهای که گفتین و بعد خودتون مقایسه کنین با وقایع جکسون و زجر کش کردن جول بعد از نجات ابی.افرادی که بعد از شنیدن و دیدن داستان ابی هنوز هم دوست داشتن آخر بازی بکشنش , دقیقا خود شخصیت ابی تو چپتر جکسون هستن! تمام وجودشون رو خشم و کینه گرفته و هیجوره نمیتونن ابی( جول) رو ببخشن. و جالب اینجاست همین گروه از بچه هایی که نتونستن ابی رو ببخشن از بی رحمی ابی بخاطر کشته شدن پدرش نسبت به جول شوکه شدن و کارش رو غیر قابل باور میدونن !
خوب حالا اینطوری تصور کن که باقی مونده فایر فلای و خانواده هاشون بالای ده ها جسد که برای خاکسپاری جمع کردن ایستادن و جدا از اینا لیدر گروهشونم کشته شده ... یه عده که اصلا درک نمیکنن چی شده و چرا به نفر باید همچین کاری کنه ... اونم درست همون موقع که فکر میکردن سال ها زحمت و تلاششون به ثمر نشسته چند ساعت بعد میبینن همه چیز از بین رفته .... چه طور میشه همچین کسی و دوست داشت ، ولی ابی رو نمیشه ?
چطور میشه الی رو بعد از کشتن نورا و مل و اوون دوست داشت ، اما ابی رو نه ؟
من جایی غش نکردم ... من جوئل ، الی ، دینا ، جسی ,تامی ، ابی ، لو ، یارا و اوون و حتی jj و الیس رو دوست دارم ، من همون قدر که برای الی اشک ریختم و افسوس خوردم ، همون اندازه هم برای ابی ... همون اندازه که برای جوئل ناراحت شدم ، برای اوون و مل هم شدم همون اندازه که متلاشی شدن مغز جسی برام شکه کننده بود و ناراحت شدم ، متلاشی شدن مغز منی هم برام شکه کننده بود ، فقط اینجا برای خود منی ناراحت نشدم برای ابی ناراحت شدم، فایت آخر همون اندازه که الی به ابی چاقو میزد ناراحت میشدم که ابی به الی مشت میزدشما از اونور غش کردی بنظرم !
جوئل به عنوان یک شخص کاری رو کرده که شاید هر کس دیگه ای هم جاش بود همونکار رو میکرد . ( تاکید میکنم هر کسی جای جوئل بود ) حتی تامی هم اول پارت 2 با اینکه کلی شوک میشه از کار که جوئل کرده ولی وقتی میرسن به شهرک به جوئل میگه " نمیتونم بگم اگه من بودم کار دیگه ای میکردم "
از اونطرف اَبی هم به جای خودش کاملا حق داره ، چون اون هم پدرش کشته شده ، و همه چی هم براشون بخاطر تصمیم جوئل از بین رفته .
الی هم شرایط مشابه داره و اونم عزیزترین شخص زندگیش جلوی چشمش به شکل بدی کشته شده ( اگه به خواسته ی بعضیا قتل جوئل محترمانه تر شکل میگرفت خشم الی اینطوری طغیان نمیکرد و دیگه شاید نمیشد بهش حق داد که بگه " تک تکشون رو پیدا میکنم و میکشم " در نتیجه بنظرمن پلات هول واقعی در اینصورت اتفاق میفتاد
اینا همشون از دید خودشون کار درست رو انجام دادن و شاید هر کدوم از ما هم جای هر کدوم از اینا بودیم همین تصمیم رو میگرفتیم .
و یه سری از گیمرها خودشون رو نمیتونن از کرکترها جدا کنن و از بالا داستان رو ببینن ( که اتفاقا اکثرشون با این بازی مشکل دارن )
برداشت درست و درک درست از داستان بازی و چیزی که روایت شده رو زمانی میشه داشت که ما خودمون رو از کرکترها جدا کنیم ولی در عین حال همشون رو درک کنیم.
علاقه داشتن به کرکترها بنظرمن ربطی به تصمیماتشون و اتفاقاتی که رخ میده نداره و بیشتر یه سلیقه ی شخصیه که مثلا برای من به این شکله :
Ellie >> Joel >>>>>> Abby
ولی Part II رو بیشتر از Part I دوست دارم .
با همون فرمون که به نتیجه رسیدن بدترین بازی هست ...؟
میتونی جوئل رو دوست داشته باشی ؟؟؟
از اون دست کامنت هایی که فقط به لایک نمیشه بسنده کرد ! دقیقا درست میگی و نکته مهمی که خیلی ها در نظر نمیگیرن ریز اتفاقات نسخه اول هست . در حالی که باید حتما در نظر گرفته بشه و بر اساس اون داستان رو دنبال کرد .متاسفانه این پست شما کاملا یک طرف به قاضی رفتن هست و 100 % بی رحمانه نسبت به وقایع نسخه 1..شمارو ارجاع میدم به نسخه 1 امیدوارم با دقت توجه کنین و مقایسه کنین با چیزهای که گفتین و بعد خودتون مقایسه کنین با وقایع جکسون و زجر کش کردن جول بعد از نجات ابی.
تو صحنه ای که الی اون اواخر بازی در حال غرق شدن هست و جول داره بهش کمک میکنه که نفسش دوباره برگرده گروه فایرفلای با تهدید و خوشونت نسبت به جول که در حال نجات یک دختر بچه هست ( هرچند مارلین بعدش گفت ما نمی دونستیم تویی ) میگن دستات رو ببر بالا..در حالی که جول داره میگه نفس نمیکشه اما با بی اعتنایی به این قضیه جول رو میزنن و بیهوش میشه.
View attachment 153651
رو تخت بیمارستان مارلین میگه ما نمی دونستیم تویی اصلا گیریم که واقعا نمی دونستی..ایا کسی که داره یک دختر بچه در حال مرگ رو احیا میکنه و میبینین که داره احیاش میکنه ، باید اینجوری به طرف حمله ور شن؟ ( خوب این صحنرو تو خاطر جول بسپارین (1) )
رو تخت بیمارستان وقتی جول بهوش میاد درخواست میکنه که الی رو ببینه اما مارلین میگه دیگه نمی خواد نگران باشی..ما مراقبش هستیم ( جول میگه فقط میخوام ببینمش..لطفا.
مارلین میگه نمی تونی..اون داره برای جراحی اماده میشه و ما قرار از ژنش واکسن تهیه کنیم..اینجا جول می فهمه که الی خواهد مرد با این کار و پا فشاری میکنه که این اتفاق نیفته اما مارلین قبول نمینه..بعدش هم به سرباز میگه اینو از اینجا ببرین و اگه خواست کاری بکنه بکشینش ( اینم تو خاطر جول داشته باشین (2) )
View attachment 153652
اما میرسیم سر قسمت مهم مطلب که نوار صوتی هست..تو اون نوار صوتی که جول تو قسمت 1 پیدا کرد چی بود؟
تو اون نوار صوتی که جول پیدا میکنه تو یکی از نوارها مارلین میگه هیچ راهی برای اینکه میزبان نمیره وجود نداره پس تنها راهش اینه که ما اون بچی لعنتی رو بکشیم ( the fucking kid ) ( اینم تو خاطر جول داشته باشیم (3)
View attachment 153653
تو نوار صوتی بعدی که مارلین با مادر خدا بیامرزه الی که مرده صحبت میکنه میگه اونا به من گفتن که قاچاقچیرو بکشن ..حالا اونا کیان معلوم نیست کی بوده تو فایرفلایز که گفته بکشینش (اینم تو خاطر جول داشته باشیم )(4) .هرچند تو اون نوار مارلین میگه من دوست ندارم اون قاچاقچیه(جول) بمیره تا اهمیت قضیرو بفهمه..اما فایرفلایز فقط مارلین نیست .
View attachment 153654
و تو صحنه اخر که جول وارد اتاق عمل میشه دکتر بلافاصله چاقو رو میکشه و حالت تهاجمی میگیره و این جول نیست که اولش میخواد دکتر رو بکشه و بعد وقتی دکتره کوتاه نمیاد میکشش....اما ایا این کشتن با زجر کش کردن جول تو جسکون یکیه واقعا که مارو نسبت می دین به انتقامی که میخواهیم از ابی بگیریم ؟؟؟؟ایا جول بعد از این همه خیانت از فایر فلایز حق نداشت انتقام بگیره؟؟ ایا اصلا ابی میدونه این همه خیانت شد در حق جول؟ ایا ابی میدونه پدرش اینجوری که اون جول رو زجر کش کرد جول نکرد؟ ایا ابی میدونه پدرش اول چاقو رو کشید و حالت تهاجمی گرفت؟
متاسفانه این طرز تفکر شما و نادیده گرفتن اتفاقات ریز تو داستان 1 این ذهنیت رو تو شما ایجاد میکنه که انتقام ما از ابی مثل انتقام ابی از جول تو جکسون هست...انتقام ما از ابی در اخر داستان به خاطر تمام خیانت هایی بود که به جول شد... به صورت واقع بینانه نه از روی تعصب به قضیه نگاه کنین بزرگترین خیانت ها و بی مهریها علیه جول جریان داشت تا دیگر شخصیتها.
من از شما یه سوال میپرسم. فکر کن تو این وضعیت کنونی که این کرونا این همه کشته داره میده یه شخصی مثل جول بیاد این کار بکنه تا یک نفر نجات بده. و این بیماری ممکن هیچوقت دیگه درمانی براش پیدا نشه. شما با اون شخص چجوری برخورد میکنی؟ من فکر میکنم شما چون زمان بیشتری با جول بازی کردی وابستگی بیشتری بهش داری و الا از دید شخصی مثل ابی این کار هیچ توجیحی نمیتونست داشته باشه. و زمانی که خشم به شخص غالب میشه دنبال منطق گشتن تو عمل ابی اشتباه از یه نگاه دیگه اصلا اگه جول اون کار انجام نمیداد ممکن بود هیچ انفکتدی نباشه که ابی رو بخواد بکشه و نجات پیدا کنه.متاسفانه این پست شما کاملا یک طرف به قاضی رفتن هست و 100 % بی رحمانه نسبت به وقایع نسخه 1..شمارو ارجاع میدم به نسخه 1 امیدوارم با دقت توجه کنین و مقایسه کنین با چیزهای که گفتین و بعد خودتون مقایسه کنین با وقایع جکسون و زجر کش کردن جول بعد از نجات ابی.
تو صحنه ای که الی اون اواخر بازی در حال غرق شدن هست و جول داره بهش کمک میکنه که نفسش دوباره برگرده گروه فایرفلای با تهدید و خوشونت نسبت به جول که در حال نجات یک دختر بچه هست ( هرچند مارلین بعدش گفت ما نمی دونستیم تویی ) میگن دستات رو ببر بالا..در حالی که جول داره میگه نفس نمیکشه اما با بی اعتنایی به این قضیه جول رو میزنن و بیهوش میشه.
View attachment 153651
رو تخت بیمارستان مارلین میگه ما نمی دونستیم تویی اصلا گیریم که واقعا نمی دونستی..ایا کسی که داره یک دختر بچه در حال مرگ رو احیا میکنه و میبینین که داره احیاش میکنه ، باید اینجوری به طرف حمله ور شن؟ ( خوب این صحنرو تو خاطر جول بسپارین (1) )
رو تخت بیمارستان وقتی جول بهوش میاد درخواست میکنه که الی رو ببینه اما مارلین میگه دیگه نمی خواد نگران باشی..ما مراقبش هستیم ( جول میگه فقط میخوام ببینمش..لطفا.
مارلین میگه نمی تونی..اون داره برای جراحی اماده میشه و ما قرار از ژنش واکسن تهیه کنیم..اینجا جول می فهمه که الی خواهد مرد با این کار و پا فشاری میکنه که این اتفاق نیفته اما مارلین قبول نمینه..بعدش هم به سرباز میگه اینو از اینجا ببرین و اگه خواست کاری بکنه بکشینش ( اینم تو خاطر جول داشته باشین (2) )
View attachment 153652
اما میرسیم سر قسمت مهم مطلب که نوار صوتی هست..تو اون نوار صوتی که جول تو قسمت 1 پیدا کرد چی بود؟
تو اون نوار صوتی که جول پیدا میکنه تو یکی از نوارها مارلین میگه هیچ راهی برای اینکه میزبان نمیره وجود نداره پس تنها راهش اینه که ما اون بچی لعنتی رو بکشیم ( the fucking kid ) ( اینم تو خاطر جول داشته باشیم (3)
View attachment 153653
تو نوار صوتی بعدی که مارلین با مادر خدا بیامرزه الی که مرده صحبت میکنه میگه اونا به من گفتن که قاچاقچیرو بکشن ..حالا اونا کیان معلوم نیست کی بوده تو فایرفلایز که گفته بکشینش (اینم تو خاطر جول داشته باشیم )(4) .هرچند تو اون نوار مارلین میگه من دوست ندارم اون قاچاقچیه(جول) بمیره تا اهمیت قضیرو بفهمه..اما فایرفلایز فقط مارلین نیست .
View attachment 153654
و تو صحنه اخر که جول وارد اتاق عمل میشه دکتر بلافاصله چاقو رو میکشه و حالت تهاجمی میگیره و این جول نیست که اولش میخواد دکتر رو بکشه و بعد وقتی دکتره کوتاه نمیاد میکشش....اما ایا این کشتن با زجر کش کردن جول تو جسکون یکیه واقعا که مارو نسبت می دین به انتقامی که میخواهیم از ابی بگیریم ؟؟؟؟ایا جول بعد از این همه خیانت از فایر فلایز حق نداشت انتقام بگیره؟؟ ایا اصلا ابی میدونه این همه خیانت شد در حق جول؟ ایا ابی میدونه پدرش اینجوری که اون جول رو زجر کش کرد جول نکرد؟ ایا ابی میدونه پدرش اول چاقو رو کشید و حالت تهاجمی گرفت؟
متاسفانه این طرز تفکر شما و نادیده گرفتن اتفاقات ریز تو داستان 1 این ذهنیت رو تو شما ایجاد میکنه که انتقام ما از ابی مثل انتقام ابی از جول تو جکسون هست...انتقام ما از ابی در اخر داستان به خاطر تمام خیانت هایی بود که به جول شد... به صورت واقع بینانه نه از روی تعصب به قضیه نگاه کنین بزرگترین خیانت ها و بی مهریها علیه جول جریان داشت تا دیگر شخصیتها.
ببین این حرف شما زدن تو جاده خاکی هست..یعنی هرجا که بحث به بن بست میخوره میگین چون طاقت کشتن شدن جول رو ندارین ، اینجور بحث هارو میکشین وسط..با عدله تو دیالوگ ها در نسخه1 به شما نشون دادم به جول کم خیانت نشد و چیزی که ما از جول تو نسخه 1 دیدیم انواع اقسام نامهربانی ها و خیانت ها بود که در اخر هم تونست به کسی که تو اون شرایط سخت تنها امیدش به زندگی بود رو نجات بده و قطعا منم بودم همین کارو می کردم.من از شما یه سوال میپرسم. فکر کن تو این وضعیت کنونی که این کرونا این همه کشته داره میده یه شخصی مثل جول بیاد این کار بکنه تا یک نفر نجات بده. و این بیماری ممکن هیچوقت دیگه درمانی براش پیدا نشه. شما با اون شخص چجوری برخورد میکنی؟ من فکر میکنم شما چون زمان بیشتری با جول بازی کردی وابستگی بیشتری بهش داری و الا از دید شخصی مثل ابی این کار هیچ توجیحی نمیتونست داشته باشه. و زمانی که خشم به شخص غالب میشه دنبال منطق گشتن تو عمل ابی اشتباه از یه نگاه دیگه اصلا اگه جول اون کار انجام نمیداد ممکن بود هیچ انفکتدی نباشه که ابی رو بخواد بکشه و نجات پیدا کنه.
دکتری که سعی داشت جلوی جول رو بگیره تهدید جانی نداشت برای جول و هدفش مثل جول شخصی نبود. جول میتونست دستش بشکونه ولی درست مثل ابی خشم بهش غالب شد و کار غیر منطقی انجام داد.
دوست عزیز اگه اینجوری احساس میکنی که نمیتونی ابی رو درک کنی من سعی نمیکنم نظرت عوض کنم.ببین این حرف شما زدن تو جاده خاکی هست..یعنی هرجا که بحث به بن بست میخوره میگین چون طاقت کشتن شدن جول رو ندارین ، اینجور بحث هارو میکشین وسط..با عدله تو دیالوگ ها در نسخه1 به شما نشون دادم به جول کم خیانت نشد و چیزی که ما از جول تو نسخه 1 دیدیم انواع اقسام نامهربانی ها و خیانت ها بود که در اخر هم تونست به کسی که تو اون شرایط سخت تنها امیدش به زندگی بود رو نجات بده و قطعا منم بودم همین کارو می کردم.
اما من اصلا شمارو درک نمی کنم که اون همه من نوشتم که جول با اون همه نامهربانی و خیانتی که بهش شد و در اخر مواجه شد با اون دکتری که اول اون چاقو کشید و بعد جول کشتش ( اونم نه به طرز فجیع ) بعد تو نسخه 2 جول میاد جون ابی رو نجات میده اونوقت همون شخص که شما باهش خیلی کنار امدین و راحت باهاش بازی کردین میاد جول رو زجرکش میکنه و بعد میکشش ..اقلا میخوای بکشی بکش ولی نه به طرز فجیع !!! همونطور که گفتم این زیر پا گذاشتن انسانیت توسط ابی تو همون سکانس اول که به طرز فجیعی جول رو کشت ، دیگه پرونده ابی برای من همونجا بسته شد.
من تو تاپیک امتیازات بازی هم نوشتم تا اونجایی که کنترل الی دست من بود بازی بسیار برام هیجان داشت ( یعنی چی این حرف؟ یعنی من با کشته شدن جول مشکل نداشتم حتی به طرز فجیع هم کشته شد مشکل نداشتم و خیلی هم از جریان بازی راضی بودم) اما از وقتی کنترل ابی رو گرفتم دستم هیجان بازی برام کم شد البته تا جایی که فهمیدم ناتی داگ قصد داره ما خودمون رو جای ابی بزاریم و درکش کنیم !
متاسفانه من این همه نوشتم شما اصل مطلبو منو متوجه نشدین..ادامه ندیم بحثو بهتره.دوست عزیز اگه اینجوری احساس میکنی که نمیتونی ابی رو درک کنی من سعی نمیکنم نظرت عوض کنم.
منتهی دلیلی که برای این کار میاری دلیلی که خودت باهاش قانع شدی.
این که شما تو اون شرایط همون تصمیم جول رو میگرفتی قابل درک. ولی برای شخص من اگر بخوام خودم جای ابی بذارم و مثلا پدرم رو برای هیچ و پوچ و برای این که میخواسته به بشریت خدمت کنه رو بکشه. قطعا کینه میگیرم چه بسا این که این کینه چهار سال با من بمونه و ببینم برای تصمیمی که اون شخص گرفته این همه انسان بیگناه جونشون دارن از دست میدن.
اینا دلایل کافی برای من هست تا وقتی به این شخص میرسم بهش آسون نگیرم. جون من نجات داده؟ اگه اون تصمیم نمیگرفت اصلا من شاید اونجا نبودم یا انفکتدی نبود که بخواد نجاتم بده. داستان دلیل کافی رو برای این کار ارائه داده که شما دوست داری نادیدشون بگیری یا قانع نشی باهاش اون دیگه به طرز فکر خود شما بستگی داره.