PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

تقدیم به عاشقان بی‌شمار(!) ابی در بازیسنتر. :D

ladm_ecnlet-xsaic8ee.jpg

Abby کم طرفدار نداره وگرنه اینهمه فن آرت‌های مختلف ازش نمیکشیدن...ولی یکمی صحبت کردن در موردش سخته چون اکثرا اونایی که بازی نکردن اتوماتیک ازش متنفرن.

EcbNwLbUMAA31WU.jpg EcowsWOVAAAD5s8.jpg
EcoAbfXUwAEdBXn.jpg Eb40sRXUMAAncIN.jpg

قبلا توی تاپیکشم گفتم که نیمه دوم بازی رو بیشتر دوست داشتم چون هم تنوع بیشتری داشت و هم اینکه باعث میشد یه دید بهتری به نیمه اول با الی داشته باشیم.
یکی از دلایلشم همین Abby و رابطه‌اش با Lev بود...چند جا توی بازی به Lev با اون تیرکمونش نگاه میکردم با خودم میگفتم چه آترئوس خوبی ساختن...ولی مظلوم‌تر و کم‌حرف‌تر... :D
همراه پرفکتی بود واسه ابی و چقدر شوخ‌طبعی‌‌اش مظلومانه و باحال بود.
بچه‌ی بیچاره مادر و خواهرش رو از دست داده، از جایی که زندگی میکرده رونده شده و محلی که داخلش بزرگ شده کاملا نابود شده و سوخته ولی بازم وقتی به تامی و دینا تیر میزنه، فقط به پا یا جایی شلیک میکنه که کسی نمیره...به نظرم Lev کلیدی‌ترین شخصیت بازی بود که برخلاف بقیه‌ روحیه انتقام‌جویی و قصابی نداشت و واسه همین هم تونست به اون شکل روی Abby تاثیر بگذاره.
از دیالوگ‌هایی که شخصا مو به تنم سیخ کرد بعد از مرگ یارا بود که Lev باورش نمیشد خواهرشم از دست داده و با حالت عصبانی به ابی گفت که Those were your fucking people و ابی در جواب گفت You're My People. شخصا برام یه جورایی معادل همون صحنه معروف نسخه اول بود (Fucking except for you...) بود که هر بار تجربه‌اش میکنی تاثیرگذاریش بیشتر میشه.
یکی دیگه از خفن‌ترین لحظه‌ها هم اونجایی بود که توی رادیو Abby سعی میکرد با فایرفلای‌ها ارتباط برقرار کنه...به نظرم یکی از لحظات آندرریت بازیه...برید یه بار دیگه ببینید، یه ترکیب خفنی از بازیگری و کارگردانی و موسیقی گوستاوو بود. اون لحظه یه جورایی رستگاری Owen هم بود چون با اینکه سرنوشت خودش ناراحت‌کننده بود ولی تونست با وسواسی که برای پیدا کردن فایرفلای‌ها داشت، Abby و Lev رو برسونه به جایی که امید برای زندگی هست.
کلا Lev شخصیت موردعلاقم بود و بعدشم با اختلاف کم Abby...هر کسی هم با این نظر مشکل داره، حقشه Rat King جرش بده :D

@Nima

نه من نگفتم اینا کل فروم هستن گفتم همچین افرادی که از قضا از نظر من حقیر کاربرهای منطقی هم هستن ! چنین نظراتی دارن :D و در مجموع با کلیت حرفات موافقم و خودت میدونی خیلی جاها از همین نسخه دوم تعریف کردم و خیلی هم باهاش حال کردم جدای از مشکلاتی که داشتم و در مجموع قطعا پارت دو رو یه اثر ساختار شکن قابل تحسین میدونم .
ومن الله توفیق...:D

م
من کسانی که به مرحله همدردی با ابی رسیدن و تونستن ابی رو درک کنن رو به سختی میتونم بپذیرمشون :D ولی دوستانی که از این مرحله هم گذشتن و تونستن ابی رو "دوست" داشته باشن رو ...

View attachment 153561
منفور ترین شخصبت دنیا بازی ویدیویی همین ابی هست

باور کنید با ابراز علاقه به ابی کسی بهتون نمیگه روشن فکر و خفن و کول :دی :-"

ابی یه موجود لجنی بود که تا آخر بازی میخواستم تیکه تیکه اش کنم و برای همین هم از پایان بازی بدم میاد. خود کارگردان هم به شدت به این تنفر واقف بوده برای همین خیلی از بهترین بخش های گیم پلی مثلا رفتن به منطقه صفر و مبارزه با اون باس فایت هیجان انگیز رو چپونده بود تو بخش ابی.

نظر منو که راجب بازی میدونید . هم برام یه بازی بی نقص و 10/10 بود هم یکی از بهترین و یونیک ترین تجربه های عمرم و همه جوره هم ازش دفاع کردم , داستان و ابی هم تونستم درک کنم و حتی گفتم اگر آخر بازی انتخاب داشتم بازم ابی رو نمیکشتم و گذشت میکردم ولی دیگه به هیچ عنوان نمیتونم ابی رو دوست داشته باشم و مورد علاقم باشه come on ! :D نمیشه دیگه ...
بعد این همه وقت که دستم به هیچ بازی نرفت از دیروز دوباره برا بار دوم بازی رو شروع کردم و باور کردنی نیست که دوباره به شدت گریه افتادم , واقعا عجیبه که یه بازی اینطوری کرده باهام ! من تا حالا با هیچ فیلم , سریال , بازی و فوتبال و تنیس و هیچی اینقدر گریه نکرده بودم ! بعید میدونم دیگه تجربه ای شبیه PART II بتونم داشته باشم و خدا رو شکر که هیچی برام لیک نشده بود

نظرات نسبت به ابی نشون میده چقدر این طرف گیری ها ریشه در هیکل و قیافه و حتی صدای کاراکتر داره!
به شخصه الی رو بی گناه تر از ابی نمیدونم ولی قسمت هایی که با ابی باید بازی میکردم برام زجر آور بود تا حدودی!

• Like
Reactions: benjohn
دقیقا حس و حال اخر بازی ارتباط شدیدی به حس و حال و رفتار ما آدما داره.

افرادی که بعد از شنیدن و دیدن داستان ابی هنوز هم دوست داشتن آخر بازی بکشنش , دقیقا خود شخصیت ابی تو چپتر جکسون هستن! تمام وجودشون رو خشم و کینه گرفته و هیجوره نمیتونن ابی( جول) رو ببخشن. و جالب اینجاست همین گروه از بچه هایی که نتونستن ابی رو ببخشن از بی رحمی ابی بخاطر کشته شدن پدرش نسبت به جول شوکه شدن و کارش رو غیر قابل باور میدونن !

اونور ورق هستن افرادی مثل من که راحتر میبخشن اشتباهات دیگران رو , تو سکانس آخر بازی زمانی که داشتم ابی رو چاقو و خفش میکردم تو دلم میگفتم " من دیگه نمیخوام این چرخه انتقام و نفرت لعنتی رو ادامه بدم" وقتی الی بیخیال ابی شد منم ناخودگاه دسته رو گذاشتم کنار.جوری که انگار اون دسته تو دستم یه اسلحه و آلت قتاله ست که ممکنه افراد بیشتری رو که دوست دارم باهاش به کشتن بدم.

به هیچ وجه اونایی که عاشق ابی شدن رو درک نمی کنم.
حالا با اخر بازی کاری ندارم که کشته نشد و الی بهش رحم کرد و کلی زجر کشیده و عذاب کشیده ولی در هر حال جوئل رو کشته و همین که زنده مونده خدا رو شکر کنه.
دیگه عاشقش بشم و عکساشو مرور کنم و پس زمینه گوشیم کنم، عمرا

آخرین ویرایش:
افرادی که بعد از شنیدن و دیدن داستان ابی هنوز هم دوست داشتن آخر بازی بکشنش , دقیقا خود شخصیت ابی تو چپتر جکسون هستن! تمام وجودشون رو خشم و کینه گرفته و هیجوره نمیتونن ابی( جول) رو ببخشن. و جالب اینجاست همین گروه از بچه هایی که نتونستن ابی رو ببخشن از بی رحمی ابی بخاطر کشته شدن پدرش نسبت به جول شوکه شدن و کارش رو غیر قابل باور میدونن !

Wow
یکی از بهترین حرفایی که تو این مدت خوندم
عالی گفتی واقعا

م
منفور ترین شخصبت دنیا بازی ویدیویی همین ابی هست
با همون فرمون که به نتیجه رسیدن بدترین بازی هست ...؟

نظر منو که راجب بازی میدونید . هم برام یه بازی بی نقص و 10/10 بود هم یکی از بهترین و یونیک ترین تجربه های عمرم و همه جوره هم ازش دفاع کردم , داستان و ابی هم تونستم درک کنم و حتی گفتم اگر آخر بازی انتخاب داشتم بازم ابی رو نمیکشتم و گذشت میکردم ولی دیگه به هیچ عنوان نمیتونم ابی رو دوست داشته باشم و مورد علاقم باشه come on ! :D نمیشه دیگه ...
بعد این همه وقت که دستم به هیچ بازی نرفت از دیروز دوباره برا بار دوم بازی رو شروع کردم و باور کردنی نیست که دوباره به شدت گریه افتادم , واقعا عجیبه که یه بازی اینطوری کرده باهام ! من تا حالا با هیچ فیلم , سریال , بازی و فوتبال و تنیس و هیچی اینقدر گریه نکرده بودم ! بعید میدونم دیگه تجربه ای شبیه PART II بتونم داشته باشم و خدا رو شکر که هیچی برام لیک نشده بود
میتونی جوئل رو دوست داشته باشی ؟؟؟

میتونی جوئل رو دوست داشته باشی ؟؟؟
پ ن پ ! خیلی زیاد دوسش دارم و خواهم داشت ! چرا دوسش نداشته باشم ! اصلا مگه لست 2 طوری بود که بخواد کاری کنه ما از جوئل بدمون بیاد و عاشق ابی بشیم ؟!
اون دیالوگ آخر بازی که جوئل گفت (دقیقا همونی که اخیرا نیل تو یکی از توییت هاش استفاده کرد) باعث شد بیشتر از قبل دوسش داشته باشم , منم جاش بودم دقیقا همون کارو میکردم کسی که تنها امیدم به زندگی باشه کسی که مثل دختر یا خانواده نزدیکم باشه منم جا جوئل بودم دکتر مکتر حالیم نبود دیگه میگفتم سیکتیر همتون :D
کاراکترهای مورد علاقم تو لست هم همچنان اول جوئل دوم الی
نظرمم که راجب لست 2 میدونی کلا شاهکاری تاریخی میدونمش (ابی هم آخرش نمیخواستم بکشم) ولی این دلیل نمیشه که ابی رو دوست داشته باشم !
پ ن : اصلا تاثیرگذاری زیاد لست 2 برا اینه که جوئل رو زیاد دوست داشته باشیم ! غیر از این که نه گریه میکنیم نه حسی خاصی میگیرم ! کلا این مورد رو درک نمیکنم حقیقتا :D

بنظرم بازی در هیچ صحنه ای نمیخواست کاری کنه که عاشق ابی بشیم، نمیدونم چرا بعضی منتقد های بازی میگن بازی به زور میخواد عاشق ابی بکنت . بنظرم فقط بازی میخواد کاری کنه ابی رو درک کنیم و بفهمیم هرکاری که تو دنیا میکنی عواقب داره و بهترین داستان های دنیا اونایی هستن که نشون میدن این موضوع رو ... ابی با دنبال کردن انتقام همه چیش رو از دست داد و بنظرم نکته کلیدی برای ابی وقتی بود که بخاطر لیو از جون الی و دینا گذشت و عشقش به اون بچه رو به انتقام ترجیح داد .

فقط یک سوال از منتقد های بازی اگه اخر نسخه اول حق انتخاب داشتین و میدونستین اگه الی رو نجات بدین میمیرین بازم نجاتش نمیدادین ؟!

پ ن پ ! خیلی زیاد دوسش دارم و خواهم داشت ! چرا دوسش نداشته باشم ! اصلا مگه لست 2 طوری بود که بخواد کاری کنه ما از جوئل بدمون بیاد و عاشق ابی بشیم ؟!
اون دیالوگ آخر بازی که جوئل گفت (دقیقا همونی که اخیرا نیل تو یکی از توییت هاش استفاده کرد) باعث شد بیشتر از قبل دوسش داشته باشم , منم جاش بودم دقیقا همون کارو میکردم کسی که تنها امیدم به زندگی باشه کسی که مثل دختر یا خانواده نزدیکم باشه منم جا جوئل بودم دکتر مکتر حالیم نبود دیگه میگفتم سیکتیر همتون :D
کاراکترهای مورد علاقم تو لست هم همچنان اول جوئل دوم الی
نظرمم که راجب لست 2 میدونی کلا شاهکاری تاریخی میدونمش (ابی هم آخرش نمیخواستم بکشم) ولی این دلیل نمیشه که ابی رو دوست داشته باشم !
پ ن : اصلا تاثیرگذاری زیاد لست 2 برا اینه که جوئل رو زیاد دوست داشته باشیم ! غیر از این که نه گریه میکنیم نه حسی خاصی میگیرم ! کلا این مورد رو درک نمیکنم حقیقتا :D
خوب حالا اینطوری تصور کن که باقی مونده فایر فلای و خانواده هاشون بالای ده ها جسد که برای خاکسپاری جمع کردن ایستادن و جدا از اینا لیدر گروهشونم کشته شده ... یه عده که اصلا درک نمیکنن چی شده و چرا به نفر باید همچین کاری کنه ... اونم درست همون موقع که فکر میکردن سال ها زحمت و تلاششون به ثمر نشسته چند ساعت بعد میبینن همه چیز از بین رفته .... چه طور میشه همچین کسی و دوست داشت ، ولی ابی رو نمیشه ?

چطور میشه الی رو بعد از کشتن نورا و مل و اوون دوست داشت ، اما ابی رو نه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or