اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
تقدیم به عاشقان بیشمار(!) ابی در بازیسنتر.
منفور ترین شخصبت دنیا بازی ویدیویی همین ابی هستمن کسانی که به مرحله همدردی با ابی رسیدن و تونستن ابی رو درک کنن رو به سختی میتونم بپذیرمشون ولی دوستانی که از این مرحله هم گذشتن و تونستن ابی رو "دوست" داشته باشن رو ...
View attachment 153561
افرادی که بعد از شنیدن و دیدن داستان ابی هنوز هم دوست داشتن آخر بازی بکشنش , دقیقا خود شخصیت ابی تو چپتر جکسون هستن! تمام وجودشون رو خشم و کینه گرفته و هیجوره نمیتونن ابی( جول) رو ببخشن. و جالب اینجاست همین گروه از بچه هایی که نتونستن ابی رو ببخشن از بی رحمی ابی بخاطر کشته شدن پدرش نسبت به جول شوکه شدن و کارش رو غیر قابل باور میدونن !
با همون فرمون که به نتیجه رسیدن بدترین بازی هست ...؟م
منفور ترین شخصبت دنیا بازی ویدیویی همین ابی هست
میتونی جوئل رو دوست داشته باشی ؟؟؟نظر منو که راجب بازی میدونید . هم برام یه بازی بی نقص و 10/10 بود هم یکی از بهترین و یونیک ترین تجربه های عمرم و همه جوره هم ازش دفاع کردم , داستان و ابی هم تونستم درک کنم و حتی گفتم اگر آخر بازی انتخاب داشتم بازم ابی رو نمیکشتم و گذشت میکردم ولی دیگه به هیچ عنوان نمیتونم ابی رو دوست داشته باشم و مورد علاقم باشه come on ! نمیشه دیگه ...
بعد این همه وقت که دستم به هیچ بازی نرفت از دیروز دوباره برا بار دوم بازی رو شروع کردم و باور کردنی نیست که دوباره به شدت گریه افتادم , واقعا عجیبه که یه بازی اینطوری کرده باهام ! من تا حالا با هیچ فیلم , سریال , بازی و فوتبال و تنیس و هیچی اینقدر گریه نکرده بودم ! بعید میدونم دیگه تجربه ای شبیه PART II بتونم داشته باشم و خدا رو شکر که هیچی برام لیک نشده بود
پ ن پ ! خیلی زیاد دوسش دارم و خواهم داشت ! چرا دوسش نداشته باشم ! اصلا مگه لست 2 طوری بود که بخواد کاری کنه ما از جوئل بدمون بیاد و عاشق ابی بشیم ؟!میتونی جوئل رو دوست داشته باشی ؟؟؟
خوب حالا اینطوری تصور کن که باقی مونده فایر فلای و خانواده هاشون بالای ده ها جسد که برای خاکسپاری جمع کردن ایستادن و جدا از اینا لیدر گروهشونم کشته شده ... یه عده که اصلا درک نمیکنن چی شده و چرا به نفر باید همچین کاری کنه ... اونم درست همون موقع که فکر میکردن سال ها زحمت و تلاششون به ثمر نشسته چند ساعت بعد میبینن همه چیز از بین رفته .... چه طور میشه همچین کسی و دوست داشت ، ولی ابی رو نمیشه ?پ ن پ ! خیلی زیاد دوسش دارم و خواهم داشت ! چرا دوسش نداشته باشم ! اصلا مگه لست 2 طوری بود که بخواد کاری کنه ما از جوئل بدمون بیاد و عاشق ابی بشیم ؟!
اون دیالوگ آخر بازی که جوئل گفت (دقیقا همونی که اخیرا نیل تو یکی از توییت هاش استفاده کرد) باعث شد بیشتر از قبل دوسش داشته باشم , منم جاش بودم دقیقا همون کارو میکردم کسی که تنها امیدم به زندگی باشه کسی که مثل دختر یا خانواده نزدیکم باشه منم جا جوئل بودم دکتر مکتر حالیم نبود دیگه میگفتم سیکتیر همتون
کاراکترهای مورد علاقم تو لست هم همچنان اول جوئل دوم الی
نظرمم که راجب لست 2 میدونی کلا شاهکاری تاریخی میدونمش (ابی هم آخرش نمیخواستم بکشم) ولی این دلیل نمیشه که ابی رو دوست داشته باشم !
پ ن : اصلا تاثیرگذاری زیاد لست 2 برا اینه که جوئل رو زیاد دوست داشته باشیم ! غیر از این که نه گریه میکنیم نه حسی خاصی میگیرم ! کلا این مورد رو درک نمیکنم حقیقتا