اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
شما نمونهی بارز به گند کشیدن یه جریانِ بحث درست حسابی هستی. الان چند صفحهی اخیر رو یه نگاه بنداز. همه بر اساس تجربهشون از بازی دارن نظرات موافق یا مخالفشون رو بیان میکنن و هیچ اتفاقی نیوفتاده، بعد یهو شما میای یه مشت nonsense میندازی وسط تاپیک و هم اون بحثی که داشت شکل میگرفت رو با یه پارازیت بهم میریزی، هم تو تاپیک انتقادات شاکی میشی که چرا اینجا کالت محوره.
تو اصلا کامنت های منو نمیخونی نیما ! یا میخونی و من بد نوشتم و تو متوجه نمیشی . این که میگی هنوزم میگی تیر به سرش نخورده با اون حجم از خونی که برات توضیح دادمنشون دهنده تعصب و لجبازیهاینو همه اینجا اکثرا قبول کردن جز تو ، منم بحثی ندارم سر این واقعا تو نظرته بگو خورده به چشم کمونه کرده . ولی در مورد سوالت پاسخ دادم اتفاقا و میگم که نمیخونی کامنتهامو منبع قیاس من نسخه اول هست و به بازی ها دیگه اصلا کاری ندارم . کاملا با گذاشتن تصویر همین ۴ تا پست بالاتر فرق پلات های ملموس و بسیار منطقی تر نسخه اول رو با پلات هول های این نسخه برات توضیح دادم. حتی به رسیدن تامی و زخمی شدن جول اشاره کردم و این تعصبه اجازه نمیده قبول کنی شلیک نیم متری به سمت مغز و کاسه خون و زنده موندن تامی ؟ برای من تو ویدیو گیم این چیزا هم خیلی مهمه و چون تو نسخه اول نقص به این اشکاری ندیدم دوست نداشتم تو نسخه دوم هم ببینم. شاید برای تو مهم نباشه و ایرادی هم نداره .واسه من و خیلی ها هم مهمه.
پروژه چنان problemهای بنیادینی دارهپروژه چنان problemهای بنیادینی داره که احساس میکنم اینایی که به زنده موندن تامی گیر میدین به کنترل جو منفی دور بازی کمک میکنن
صدبار گفتیم بازم میگیم مسئله اصلی اینه که خیلی ساده این ip و این پروژه تحت تاثیر مسائل حاشیهای شکل گرفته. به این معنا که پروژه اساسا حول یک سری از تفکرات و مضمونها و موضوعات قرار شده توسعه پیدا کنه و در اولویت قرار بگیرن.
مشکل من با این مضمونها و موضوعات نیست. چه بسا تو مدیا آثار با ارزش و برای من جذاب هم پیدا میشه که موضوعات یکسانی دارن. ولی اینجا این باعث شده داستان سکته و سوراخ و گیر زیاد داشته باشه. این چیزیه که من بدیهی حساب میکنم.
من با این پروژه رسما تفاوت زیادی نمیبینم بین ناتی داگ و تهیهکنندهای که میاد تو ایران با مضمونهای انقلابی بودجه کلان میگیره فیلم بد میسازه و باعث لعن و نفرین خودش میشه چون پول منو و بقیه رو هدر داده. رویکرد یکیه ولی خب اونا با استعدادترن.
حالا اینقد اگه کسی معذرت میخوام خودباختهست که این مسائل رو در بازی احساس میکنه ولی با خودش میگه ناتی داگه دیگه دراکمن دیگه دلشون خواسته پیگیر این جور چیزا باشن حتی به قیمت به سکته افتادن داستان و بیش از حد اگزوتیک شدنش یا هرچی اشکال نداره اونا بیشتر میفهمن، دیگه من نمیدونم باید به این آدم چیگفت. نمیگم از بازی کسی نباید خوشش بیاد، چرا منم کنسول دستم برسه با ولع میشینم تموم میکنم، میگم در عین همهچی با این فرصت طلبیها نباید عادی برخورد کرد. مشکل منم پر شدن جیب کسی یا وصل شدنش به جاهای بالاتر یا خودشیرینی و اینا نیست(حتی بحث رو اخلاقی نمیکنیم) اینا به خود دست اندر کاران ربط داره، نوش جونشون، مشکل اینجاست که اینا باعث شده بازی به حاشیه بیوفته و همه چی تحت تاثیر اون مسائل قرار بگیره و خیلی از مشکلات داستانی و متقاعد کننده نبودن بازی ناشی از همین زورچاپون کردنه(بحثی در این مورد ندارم جزو بدیهیات حسیه برام).
یه سری هم که رسما حرف آخرشون بهت اینه که آقامون دراکمن خواسته اینجوری بسازه دیگه، من کیم من چیم من چی میگم؟! درسته من با دلار ۲۰ هزار تومن ۶۰ دلار پای بازی دادم ولی سلیقه و خواست و فرهنگ و احساسات من چه اهمیتی داره؟!(میدونم ظرفیتی گرفتی)
عزیز خب من چندبار به شما گفتم وقتی ایراد میگیری مثال هم بزن که بحث مفید شکل بگیره. الان شما یه جای بحث گفتی جای بدیهیاته و اصلا من نمیدونستم داری راجب چی حرف میزنی که بد بودنش برای شما بدیهیه. شما هر چند صفحه یکبار فقط چندتا از کلمات به بهم ریخته رو کنار هم میزاری و جمله درست میکنی بدون اینکه کسی متوجه بشه داری راجب چی حرف میزنی اصا.هوم؟
جریان بحثو چیکار دارم. اومدم یه کامنت دادم لازم نیست خودتو مجبور کنی باهاش مثل پارازیت یا شمشیر یا هرچی که تریگرت میکنه برخورد کنی. نانسنسه؟ رد شو ازش. بجاش وقتتو بذار برای چیزای نانسنی که خود بازی بهت ارائه میده دلیل تراشی کن یه جوری خوشت بیاد ازشون.
نیما این صحنه رو ببین قشنگ :من پست تو رو نمیخونم یا تو ؟! اتفاقا تو تعصب داری روی نسخه 1 ... عزیز من ، اون صحنه یارا و ابی با هم بودن ، بعد که اسنایپ میشه ، یارا عقب تر میمونه ، ولی زمانی که Abby و Manny میرن داخل ساختمون خب یارا میتونه اون یه ذره خیابون رو سریع طی کنه ! توی نسخه 1 هم تامی با کلی زامبی درگیر بود و بعد یهو سر بزنگاه رسید . چرا اون منطقیه و این نیست ؟!!! الان من تعصب دارم یا تو ؟
چرا در مورد تیر نخوردن جوئل حرفی نمیزنی ؟! چرا جوئل وقتی سارا بقلش بود و چند گلوله شلیک شد تیر نخورد اصلا ؟!!!
بیل از کجا رسید یهو ؟!!
همین صحنه ی فرو رفتن میله در جوئل و نجاتش توسط یه دختر 14 ساله 30 کیلویی چی ؟!
من متعصبم ؟!!
یعنی چی با بقیه بازیها کار ندارم ، نمیشه که ، باید کار داشته باشی چون این مورد اگه اشکاله برای همه ی بازیها باید در نظر گرفته بشه .
تو عاشق نسخه اول و جوئل هستی واسه همین اشکالی نمیبینی
من که میگم اوکی ، اصلا اینا اشکال ( اگه بخوای سخت گیری کنی ) ولی چرا سر این بازی یهو پلات هول بوجود اومد ؟!!
بخدا تیر به سرش نمیخوره ، خونش زیاده اوکی درست ، ولی تیر به سرش نمیخوره ........
تیر به سرش اصلا نمیخوره، کامل به کنار چشش میخوره...از لحظه برخورد هم عکس هست دیگه :نیما این صحنه رو ببین قشنگ :
View attachment 153518
به این حجم از خونی که پاشیده شده رو زمین و شلیکی که از فاصله نیممتری شده میگن ترکیدن مغز و مرگ ! این که با دیدن این تصویر و اینهمه توضیح همچنان اصرار داری تیر کمونه کرده و فقط کور شده یعنی داری تعصبی برخورد میکنی . بعد واسم جالبه هم تو هم اریا دارید صحنه زخمی شدن جول با میله ای که میره تو پهلوش رو با این صحنه قیاس میکنید ! اونجا جول به الی میگه دستو پهلومو بگیر و هم الی زور میزنه و هم خودش به سختی و با خونریزی شدید خودشو جدا میکنه و ادامه ماجرا که با چه سختی و مشقتی زنده مونده . این قابل قیاس با همچین پلات هولی هست که از نیممتری بزنی تو مغز یه نفر بعد نشون بدی خون زمینو پر کرده و طرف زنده بمونه ؟ قیاس شلیک نیممتری به مغز و کاسه خون با میله فرو رفته در پهلو ؟ علتشم اینه من جول رو دوست دارم ؟
حتی رسیدن یارا رو باید فرض محال بذاریم طرف گوله گوله دویده خیابونو چون پاکسازی شده ! بعد میدوه میاد میبینه تامی زد هدشات کرد یکیشونو ! صداش در نمیاد نمیره بقل abby ، این میره یه گوشه دیگه وایمیسته اون سمت دری که از این سمتی که تو میگی دویده اصلا راهی نداره ! یهو وسط بتل این دو تا از زیر در میاد چاقو رو وارد میکنه دختر اون گوشه مشخصه یهو تله پورت میکنه و وارد صحنه میشه با این فاصله موقعیتی !
View attachment 153524
این واقعا قابل قیاس با چنین پلاتی هست از نظر تو ؟
View attachment 153520
تامی به جول میگه برید و
پشت در خونه هماینجاست دقیقا با ۵ ثانیه فاصله :
View attachment 153521
من هیچوقت نگفتم در ویدیو گیم و سینما هیچ اغراقی نیست و نبوده . ولی این اغراق باید تو یه داستان واقع گرایانه خیلی ملموس تر و خیلی منطقی تر باشه مثل همون شلیکی که میگی افسر کرده و تیر خورده به دختر جول نه خود جول ! ولی این پلات هول هایی مثل شلیک نیم متری به سر طرف و کاسه خون و زنده موندن یارو خیلی خیلی مصنوعی هست !
خونش زیاده قبول داری ولی تیر به سرش نمیخوره ؟ یعنی این حجم از خون از کجا اومده پس ؟ از کمونه کردن تیر در چشم ؟ کاسه خون راه انداخته کارگردان که فکر کنی تامی مرده . ولی معلوم میشه زندست و نمرده ! این دقیقا یک پلات هول واضح و مبرهنه که اصلا و ابدا مشابه چنین پلات ضعیفی در نسخه 1 وجود نداره . هیچ استودیوی دیگه ای هم هم تراز و هم سطح ND نمی دونم که بخوام روی بازیش حساس بشم . چرا ؟ چون هیچ استودیویی عنوانی در حد انچارتد 2 سال 2009 و the last of us سال 2013 برام نساخته بوده . پس حساس میشم روش حتما و با اثار موفق گذشتش قیاس میکنمش .بخدا تیر به سرش نمیخوره ، خونش زیاده اوکی درست ، ولی تیر به سرش نمیخوره ...
اینهمه اختلاف در واقع گرایانه بودن سکانس ها و پلات ها رو قدم به قدم با تصویر برات توضیح میدم ولی بازم میگی تا تو قبول نکنی اینو منم قبول نمیکنم یعنی چی ؟ خیلی از بچه های همین جا قبول کردن با دیدن تصویر و تو به شدت اصرار داری قبول نکنی . اوکی پس اگه این مدلیه و لج میکنی منم لج و شوخی کنم نه تو قبول کن نه من ! متای بازی ها مشخص میکنه کدوم بی نقص تر و پرفکت تره تامامهر موقع تو پلات هول های Part 1 و هزاران بازی دیگه که خیلیاشون هم واقع گرا هستند قبول کردی من هم اینا رو قبول میکنم . تامام
خونی که از صورت تامی پاشیده زمین یکم کمتر بود اونوقت تو ذوق تو هم نمیخورد و اینو قبول دارم.......
چقدر آتیش اسلحه زیبا روی محیط تاثیر گذاشته، انعکاسش روی پوست Abby بی نظیرهتیر به سرش اصلا نمیخوره، کامل به کنار چشش میخوره...از لحظه برخورد هم عکس هست دیگه :
View attachment 153527
حالا اینکه وقتی به کنار چشم گلوله بخوره چقدر خون باید بیاد رو نمیدونم من در این حد وارد نیستم ولی اینکه به مغزش نمیخوره دیکه از لحظه شلیک مشخصه
+
واقعا در این حد ریز بین بشین قبلا هم لیست کردم که شماره یک هم کلی موارد اینطوری داشت که یکی دو تاشو هم اریا و بقیه بچه ها گفتن یکی دو صفحه اخیر
کم کم اینقدر مثال میارین که شماره۱ هم از چشمون می افته ها