PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

شما نمونه‌ی بارز به گند کشیدن یه جریانِ بحث درست حسابی هستی. الان چند صفحه‌ی اخیر رو یه نگاه بنداز. همه بر اساس تجربه‌شون از بازی دارن نظرات موافق یا مخالفشون رو بیان می‌کنن و هیچ اتفاقی نیوفتاده، بعد یهو شما میای یه مشت nonsense می‌ندازی وسط تاپیک و هم اون بحثی که داشت شکل می‌گرفت رو با یه پارازیت بهم می‌ریزی، هم تو تاپیک انتقادات شاکی می‌شی که چرا اینجا کالت محوره.

هوم؟
جریان بحثو چیکار دارم. اومدم یه کامنت دادم لازم نیست خودتو مجبور کنی باهاش مثل پارازیت یا شمشیر یا هرچی که تریگرت می‌کنه برخورد کنی. نانسنسه؟ رد شو ازش‌. بجاش وقتتو بذار برای چیزای نانسنی که خود بازی بهت ارائه می‌ده دلیل تراشی کن یه جوری خوشت بیاد ازشون.

تو اصلا کامنت های منو نمیخونی نیما ! یا میخونی و من بد نوشتم و تو متوجه نمیشی . این که میگی هنوزم میگی تیر به سرش نخورده با اون حجم از خونی که برات توضیح دادم‌نشون دهنده تعصب و لجبازیه:Dاینو همه اینجا اکثرا قبول کردن جز تو ، منم بحثی ندارم سر این واقعا تو نظرته بگو خورده به چشم کمونه کرده . ولی در مورد سوالت پاسخ دادم اتفاقا و میگم که نمیخونی کامنتهامو :D منبع قیاس من نسخه اول هست و به بازی ها دیگه اصلا کاری ندارم . کاملا با گذاشتن تصویر همین ۴ تا پست بالاتر فرق پلات های ملموس و بسیار منطقی تر نسخه اول رو با پلات هول های این نسخه برات توضیح دادم. حتی به رسیدن تامی و زخمی شدن جول اشاره کردم و این تعصبه اجازه نمیده قبول کنی :D شلیک نیم متری به سمت مغز و کاسه خون و زنده موندن تامی ؟:D برای من تو ویدیو گیم‌ این چیزا هم خیلی ‌مهمه و چون تو نسخه اول نقص به این اشکاری ندیدم دوست نداشتم تو نسخه دوم هم ببینم. شاید برای تو مهم‌ نباشه و ایرادی هم‌ نداره .واسه من و خیلی ها هم مهمه.

من پست تو رو نمیخونم یا تو ؟! اتفاقا تو تعصب داری روی نسخه 1 ... عزیز من ، اون صحنه یارا و ابی با هم بودن ، بعد که اسنایپ میشه ، یارا عقب تر میمونه ، ولی زمانی که Abby و Manny میرن داخل ساختمون خب یارا میتونه اون یه ذره خیابون رو سریع طی کنه ! توی نسخه 1 هم تامی با کلی زامبی درگیر بود و بعد یهو سر بزنگاه رسید . چرا اون منطقیه و این نیست ؟!!! الان من تعصب دارم یا تو ؟
چرا در مورد تیر نخوردن جوئل حرفی نمیزنی ؟! چرا جوئل وقتی سارا بقلش بود و چند گلوله شلیک شد تیر نخورد اصلا ؟!!!
بیل از کجا رسید یهو ؟!!
همین صحنه ی فرو رفتن میله در جوئل و نجاتش توسط یه دختر 14 ساله 30 کیلویی چی ؟! :D
من متعصبم ؟!! :D
یعنی چی با بقیه بازیها کار ندارم ، نمیشه که ، باید کار داشته باشی :D چون این مورد اگه اشکاله برای همه ی بازیها باید در نظر گرفته بشه .
تو عاشق نسخه اول و جوئل هستی واسه همین اشکالی نمیبینی :D
من که میگم اوکی ، اصلا اینا اشکال ( اگه بخوای سخت گیری کنی ) ولی چرا سر این بازی یهو پلات هول بوجود اومد ؟!!

پروژه چنان problemهای بنیادینی داره که احساس می‌کنم اینایی که به زنده موندن تامی گیر می‌دین به کنترل جو منفی دور بازی کمک می‌کنن :D
صدبار گفتیم بازم می‌گیم مسئله اصلی اینه که خیلی ساده این ip و این پروژه تحت تاثیر مسائل حاشیه‌ای شکل گرفته. به این معنا که پروژه اساسا حول یک سری از تفکرات و مضمون‌ها و موضوعات قرار شده توسعه پیدا کنه و در اولویت قرار بگیرن.
مشکل من با این مضمون‌ها و موضوعات نیست. چه بسا تو مدیا آثار با ارزش و برای من جذاب هم پیدا می‌شه که موضوعات یکسانی دارن. ولی اینجا این باعث شده داستان سکته و سوراخ و گیر زیاد داشته باشه. این چیزی‌ه که من بدیهی حساب می‌کنم.
من با این پروژه رسما تفاوت زیادی نمی‌بینم بین ناتی داگ و تهیه‌کننده‌ای که میاد تو ایران با مضمون‌های انقلابی بودجه کلان می‌گیره فیلم بد می‌سازه و باعث لعن و نفرین خودش می‌شه چون پول منو و بقیه رو هدر داده. رویکرد یکیه ولی خب اونا با استعدادترن.
حالا اینقد اگه کسی معذرت میخوام خودباخته‌ست که این مسائل رو در بازی احساس می‌کنه ولی با خودش می‌گه ناتی داگه دیگه دراکمن دیگه دلشون خواسته پیگیر این جور چیزا باشن حتی به قیمت به سکته افتادن داستان و بیش از حد اگزوتیک شدنش یا هرچی اشکال نداره اونا بیشتر می‌فهمن، دیگه من نمی‌دونم باید به این آدم چی‌گفت. نمی‌گم از بازی کسی نباید خوشش بیاد، چرا منم کنسول دستم برسه با ولع میشینم تموم می‌کنم، می‌گم در عین همه‌چی با این فرصت طلبی‌ها نباید عادی برخورد کرد. مشکل منم پر شدن جیب کسی یا وصل شدنش به جاهای بالاتر یا خودشیرینی و اینا نیست(حتی بحث رو اخلاقی نمی‌کنیم) اینا به خود دست اندر کاران ربط داره، نوش جونشون، مشکل اینجاست که اینا باعث شده بازی به حاشیه بیوفته و همه چی تحت تاثیر اون مسائل قرار بگیره و خیلی از مشکلات داستانی و متقاعد کننده نبودن بازی ناشی از همین زورچاپون کردن‌ه(بحثی در این مورد ندارم جزو بدیهیات حسیه برام).
یه سری هم که رسما حرف آخرشون بهت اینه که آقامون دراکمن خواسته اینجوری بسازه دیگه، من کیم من چیم من چی میگم؟! درسته من با دلار ۲۰ هزار تومن ۶۰ دلار پای بازی دادم ولی سلیقه و خواست و فرهنگ و احساسات من چه اهمیتی داره؟!(می‌دونم ظرفیتی گرفتی)
پروژه چنان problemهای بنیادینی داره

صدبار گفتیم بازم می‌گیم مسئله اصلی اینه که خیلی ساده این ip و این پروژه تحت تاثیر مسائل حاشیه‌ای شکل گرفته. به این معنا که پروژه اساسا حول یک سری از تفکرات و مضمون‌ها و موضوعات قرار شده توسعه پیدا کنه و در اولویت قرار بگیرن.

مشکل من با این مضمون‌ها و موضوعات نیست

این چیزی‌ه که من بدیهی حساب می‌کنم.
من با این پروژه رسما تفاوت زیادی نمی‌بینم بین ناتی داگ و تهیه‌کننده‌ای که میاد تو ایران با مضمون‌های انقلابی بودجه کلان می‌گیره فیلم بد می‌سازه و باعث لعن و نفرین خودش می‌شه چون پول منو و بقیه رو هدر داده.

حالا اینقد اگه کسی معذرت میخوام خودباخته‌ست که این مسائل رو در بازی احساس می‌کنه ولی با خودش می‌گه ناتی داگه دیگه دراکمن دیگه دلشون خواسته پیگیر این جور چیزا باشن

می‌گم در عین همه‌چی با این فرصت طلبی‌ها نباید عادی برخورد کرد

مشکل اینجاست که اینا باعث شده بازی به حاشیه بیوفته و همه چی تحت تاثیر اون مسائل قرار بگیره و خیلی از مشکلات داستانی و متقاعد کننده نبودن بازی ناشی از همین زورچاپون کردن‌ه

پول منو و بقیه رو هدر داده

هوم؟
جریان بحثو چیکار دارم. اومدم یه کامنت دادم لازم نیست خودتو مجبور کنی باهاش مثل پارازیت یا شمشیر یا هرچی که تریگرت می‌کنه برخورد کنی. نانسنسه؟ رد شو ازش‌. بجاش وقتتو بذار برای چیزای نانسنی که خود بازی بهت ارائه می‌ده دلیل تراشی کن یه جوری خوشت بیاد ازشون.
عزیز خب من چندبار به شما گفتم وقتی ایراد میگیری مثال هم بزن که بحث مفید شکل بگیره. الان شما یه جای بحث گفتی جای بدیهیاته و اصلا من نمیدونستم داری راجب چی حرف میزنی که بد بودنش برای شما بدیهیه. شما هر چند صفحه یکبار فقط چندتا از کلمات به بهم ریخته رو کنار هم میزاری و جمله درست میکنی بدون اینکه کسی متوجه بشه داری راجب چی حرف میزنی اصا.

وقتی می‌بینم طرفدارای بازی دارن دل و روده‌ی پارت یک و دو رو اینجوری در میارن واقعا لذت می‌برم! :دی وقتی کسایی که عاشق این دو تا نسخه هستن اینجوری بهش سخت‌گیری می‌کنن، نشون می‌ده چقدر این دو بازی سطح توقعات رو بالا برده و چقدر گیمرا رو ریزبین کرده که به بازی مورد علاقه‌شون هم رحم نمی‌کنن و تا این حد نسبت بهش سخت‌گیرن. تازه این بازی کالت محوره و اوضاع اینجوریه، ببینید اگه کالت محور نبود چی می‌شد! :>

من پست تو رو نمیخونم یا تو ؟! اتفاقا تو تعصب داری روی نسخه 1 ... عزیز من ، اون صحنه یارا و ابی با هم بودن ، بعد که اسنایپ میشه ، یارا عقب تر میمونه ، ولی زمانی که Abby و Manny میرن داخل ساختمون خب یارا میتونه اون یه ذره خیابون رو سریع طی کنه ! توی نسخه 1 هم تامی با کلی زامبی درگیر بود و بعد یهو سر بزنگاه رسید . چرا اون منطقیه و این نیست ؟!!! الان من تعصب دارم یا تو ؟
چرا در مورد تیر نخوردن جوئل حرفی نمیزنی ؟! چرا جوئل وقتی سارا بقلش بود و چند گلوله شلیک شد تیر نخورد اصلا ؟!!!
بیل از کجا رسید یهو ؟!!
همین صحنه ی فرو رفتن میله در جوئل و نجاتش توسط یه دختر 14 ساله 30 کیلویی چی ؟! :D
من متعصبم ؟!! :D
یعنی چی با بقیه بازیها کار ندارم ، نمیشه که ، باید کار داشته باشی :D چون این مورد اگه اشکاله برای همه ی بازیها باید در نظر گرفته بشه .
تو عاشق نسخه اول و جوئل هستی واسه همین اشکالی نمیبینی :D
من که میگم اوکی ، اصلا اینا اشکال ( اگه بخوای سخت گیری کنی ) ولی چرا سر این بازی یهو پلات هول بوجود اومد ؟!!
نیما این صحنه رو ببین قشنگ :
20200712_124839.jpg
به این حجم از خونی که پاشیده شده رو زمین و شلیکی که از فاصله نیم‌متری شده میگن ترکیدن مغز و مرگ ! این که با دیدن این تصویر و اینهمه توضیح همچنان اصرار داری تیر کمونه کرده و فقط کور شده :D یعنی داری تعصبی برخورد میکنی . بعد واسم‌ جالبه هم تو هم اریا دارید صحنه زخمی شدن جول با میله ای که میره تو پهلوش رو با این صحنه قیاس میکنید ! اونجا جول به الی میگه دستو پهلومو بگیر و هم الی زور میزنه و هم خودش به سختی و با خونریزی شدید خودشو جدا میکنه و ادامه ماجرا که با چه سختی و مشقتی زنده مونده . این قابل قیاس با همچین پلات هولی هست که از نیم‌متری بزنی تو مغز یه نفر بعد نشون بدی خون زمینو پر کرده و طرف زنده بمونه ؟ قیاس شلیک نیم‌متری به مغز و کاسه خون با میله فرو رفته در پهلو ؟ :| علتشم اینه من جول رو دوست دارم ؟:D
حتی رسیدن یارا رو باید فرض محال بذاریم طرف گوله گوله دویده خیابونو :D چون پاکسازی شده ! بعد میدوه میاد میبینه تامی زد هدشات کرد یکیشونو ! صداش در نمیاد نمیره بقل abby ، این میره یه گوشه دیگه وایمیسته اون سمت دری که از این سمتی که تو میگی دویده اصلا راهی نداره ! یهو وسط بتل این دو تا از زیر در میاد چاقو رو وارد میکنه :Dدختر اون گوشه مشخصه یهو تله پورت میکنه و وارد صحنه میشه با این فاصله موقعیتی !
Screenshot_20200712-173508_Chrome.jpg

این واقعا قابل قیاس با چنین پلاتی هست از نظر تو ؟
Screenshot_20200712-142741_Chrome.jpg
تامی به جول میگه برید و
پشت در خونه هم‌اینجاست دقیقا با ۵ ثانیه فاصله :
Screenshot_20200712-142832_Chrome.jpg

من هیچوقت نگفتم در ویدیو گیم و سینما هیچ اغراقی نیست و نبوده . ولی این اغراق باید تو یه داستان واقع گرایانه خیلی ملموس تر و خیلی منطقی تر باشه مثل همون شلیکی که میگی افسر کرده و تیر خورده به دختر جول نه خود جول ! ولی این پلات هول هایی مثل شلیک نیم متری به سر طرف و کاسه خون و زنده موندن یارو خیلی خیلی مصنوعی هست !

این که داستان نسخه اول بهتره یا نسخه دوم کاملا یک چیز سلیقه ای هس من خودم داستان پارت 2 رو ترجیح میدم چون داستان های دارک رو بیشتر دوس دارم ولی برای کسایی که منطق بازی رو میبرن زیر سوال اگر بخوای با اون منطق نگاه کنی خیلی از فیلم ها و بازی های شاهکار دیگه هم زیر سوال میرن بنظرم تو زندگی واقعی هم بالاخره بعضی چیزا بر اساس اتفاق هس.

هنر ناتی داگ تو مرگ جوئل وقتی مشخص میشه که دقیقا ما همون حسی رو داریم که الی داره خیلی ها میگفتن چرا اجازه نداد بازی حداقل چند ساعتی با جوئل بازی کنیم ولی دلیلش اینه که ناتی داگ میخواد بفهمونه ابی ازتون چی گرفته و اگر چند ساعت با جوئل بازی کرده بودیم قطعا مرگش نتیجه الانش رو نداشت

بخدا تیر به سرش نمیخوره ، خونش زیاده اوکی درست ، ولی تیر به سرش نمیخوره ...
یارا هم اصلا قبول ندارم که باید تله پورت شده باشه !!! همونطور که ابی رسید به اونجا ( با کلی احتیاط و سینه خیز رفتن و درگیری با کلیکر و شمبلر و .... ) یارا هم بدون هیچ مزاحمتی میتونست زودتر خودش رو به اون قسمت برسونه .
هر موقع تو پلات هول های Part 1 و هزاران بازی دیگه که خیلیاشون هم واقع گرا هستند قبول کردی من هم اینا رو قبول میکنم . تامام :D
و همچنان میگم سر تلو 2 به شکل افراطی داره سخت گیری میشه ...

این بحثهای اخیر اوج اهمیت تلو رو تو مدیوم گیم نشون میده . کاری کردن که ماهایی که فنشونیم و عشق میکنیم با بازیهاشون بشینیم اینجوری مو رو از ماست بکشیم بیرون . چه خوب که یه اثری ساخته شده که میشه اینهمه راجع بهش بحث کرد . تلو ۲ بنظرم نقطه عطفیه تو تاریخ بازیهای ویدیویی ، جایی که دیگه گیمر ازین به بعد با مقوله ی داستان تو بازیها خیلی جدی‌تر برخورد می‌کنه . دیگه به نجات دادن دنیا بوسیله ی چهارتا سرباز هیکلی نمیگه داستان . بماند که گیمپلی و هوش مصنوعی و گرافیک تو این بازی همگی در خدمت همین داستانن .

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

چقدر بحثای این چند صفحه اخیر خوب و جالب بود
البته کلا از وقتی که تعداد زیادی بازی رو تموم کردن و به این تاپیک اضافه شدن خیلی فضای تاپیک خوب شد. قطعا ناتی داگ این صحبتارو ببینه خیلی بیشتر افتخار میکنه به چیزی که ساخته :D

بحث های اخیر خیلی جالب بود مخصوصا تیر خوردن تامی که واقعا جالب بود برام
همینطوری پیش بریم کلی از لست 1 و 2 ایراد پیدا میکنیم :D همش هم تقصیر خود ND هست چون سطح انتظارات رو بدجوری میبره بالا
الان یادم اومد چرا آخر لست وقتی جوئل الی رو بغل میکنه و میدوه این همه آدم با تفنگ و رگبار تیر میزدن هیچکدوم بهشون نمیخورد حتی تو آسانسور که رفت و تا بخواد در بسته بشه تیر ها همش به در و دیوار خورد ! :D یا مثلا آخر لست 1 که جوئل کلی وقت داشت با مارلین حرف میزد و حتی کشتش آخرم هیچ کس به اونجا نرسید , یا مثلا اون ماشین با بنزین یهو چطوری از ناکجا آباد پیدا شد تا جوئل خیلی شیک الی رو توش بخوابونه و بره , یا مثلا همون تیکه که جوئل میله میره تو شکمش آیا با علم پزشکی میشه ثابت کرد که زنده میمونده ؟ کم نبود زخمش قشنگ تا ناکجا آباده آدمو سوراخ میکنه و جرواجر میده ! حتی یه نقطه از روده اگر پاره بشه در اثر عفونت درونی طرف میمیره حالا بدون دکتر و بیمارستان و زنده موندنش که دیگه فبها . یا مثلا همون تیکه که سارا تیر میخوره اسلحه سربازه رو حالت رگبار هست وقتی تیر میزنه و جوئل میچرخه چطوری هیچ تیری به جوئل نمیخوره ؟
اصن برم سراغ آنچارتد کلا نیتن دریک چطوری اینقدر میپره و همه جا رو میگیره میره بالا ؟ :D مگه داریم (این شوخی بود نیتن فرق داره با همه :D)
هیچوقت فکر نمیکردم لست 1 و کلا بازی ها رو اینقدر ریز بینانه بهشون نگاه کنم :D آقا اینطوری بخوایید دقت کنید عملا بازی های دیگه با کله تو دیوارن و تجربشون به آدم زهر میشه ! یعنی در این زمینه امثال لست 1 و 2 تازه بهترین هستند و از اینجور گیرها خیلی راحت به لست 1 هم میشه داد

آخرین ویرایش:
نیما این صحنه رو ببین قشنگ :
View attachment 153518
به این حجم از خونی که پاشیده شده رو زمین و شلیکی که از فاصله نیم‌متری شده میگن ترکیدن مغز و مرگ ! این که با دیدن این تصویر و اینهمه توضیح همچنان اصرار داری تیر کمونه کرده و فقط کور شده :D یعنی داری تعصبی برخورد میکنی . بعد واسم‌ جالبه هم تو هم اریا دارید صحنه زخمی شدن جول با میله ای که میره تو پهلوش رو با این صحنه قیاس میکنید ! اونجا جول به الی میگه دستو پهلومو بگیر و هم الی زور میزنه و هم خودش به سختی و با خونریزی شدید خودشو جدا میکنه و ادامه ماجرا که با چه سختی و مشقتی زنده مونده . این قابل قیاس با همچین پلات هولی هست که از نیم‌متری بزنی تو مغز یه نفر بعد نشون بدی خون زمینو پر کرده و طرف زنده بمونه ؟ قیاس شلیک نیم‌متری به مغز و کاسه خون با میله فرو رفته در پهلو ؟ :| علتشم اینه من جول رو دوست دارم ؟:D
حتی رسیدن یارا رو باید فرض محال بذاریم طرف گوله گوله دویده خیابونو :D چون پاکسازی شده ! بعد میدوه میاد میبینه تامی زد هدشات کرد یکیشونو ! صداش در نمیاد نمیره بقل abby ، این میره یه گوشه دیگه وایمیسته اون سمت دری که از این سمتی که تو میگی دویده اصلا راهی نداره ! یهو وسط بتل این دو تا از زیر در میاد چاقو رو وارد میکنه :Dدختر اون گوشه مشخصه یهو تله پورت میکنه و وارد صحنه میشه با این فاصله موقعیتی !
View attachment 153524

این واقعا قابل قیاس با چنین پلاتی هست از نظر تو ؟
View attachment 153520
تامی به جول میگه برید و
پشت در خونه هم‌اینجاست دقیقا با ۵ ثانیه فاصله :
View attachment 153521

من هیچوقت نگفتم در ویدیو گیم و سینما هیچ اغراقی نیست و نبوده . ولی این اغراق باید تو یه داستان واقع گرایانه خیلی ملموس تر و خیلی منطقی تر باشه مثل همون شلیکی که میگی افسر کرده و تیر خورده به دختر جول نه خود جول ! ولی این پلات هول هایی مثل شلیک نیم متری به سر طرف و کاسه خون و زنده موندن یارو خیلی خیلی مصنوعی هست !
تیر به سرش اصلا نمیخوره، کامل به کنار چشش میخوره...از لحظه برخورد هم عکس هست دیگه :

153527

حالا اینکه وقتی به کنار چشم گلوله بخوره چقدر خون باید بیاد رو نمیدونم من در این حد وارد نیستم :D ولی اینکه به مغزش نمیخوره دیکه از لحظه شلیک مشخصه

+

واقعا در این حد ریز بین بشین قبلا هم لیست کردم که شماره یک هم کلی موارد اینطوری داشت که یکی دو تاشو هم اریا و بقیه بچه ها گفتن یکی دو صفحه اخیر
کم کم اینقدر مثال میارین که شماره۱ هم از چشمون می افته ها :D

بخدا تیر به سرش نمیخوره ، خونش زیاده اوکی درست ، ولی تیر به سرش نمیخوره ...
خونش زیاده قبول داری ولی تیر به سرش نمیخوره ؟ :D یعنی این حجم از خون از کجا اومده پس ؟ از کمونه کردن تیر در چشم ؟ :Dکاسه خون راه انداخته کارگردان که فکر کنی تامی مرده . ولی معلوم میشه زندست و نمرده ! این دقیقا یک پلات هول واضح و مبرهنه که اصلا و ابدا مشابه چنین پلات ضعیفی در نسخه 1 وجود نداره . هیچ استودیوی دیگه ای هم هم تراز و هم سطح ND نمی دونم که بخوام روی بازیش حساس بشم . چرا ؟ چون هیچ استودیویی عنوانی در حد انچارتد 2 سال 2009 و the last of us سال 2013 برام نساخته بوده . پس حساس میشم روش حتما و با اثار موفق گذشتش قیاس میکنمش .
هر موقع تو پلات هول های Part 1 و هزاران بازی دیگه که خیلیاشون هم واقع گرا هستند قبول کردی من هم اینا رو قبول میکنم . تامام :D
اینهمه اختلاف در واقع گرایانه بودن سکانس ها و پلات ها رو قدم به قدم با تصویر برات توضیح میدم ولی بازم میگی تا تو قبول نکنی اینو منم قبول نمیکنم :D یعنی چی ؟ :D خیلی از بچه های همین جا قبول کردن با دیدن تصویر و تو به شدت اصرار داری قبول نکنی . اوکی پس اگه این مدلیه و لج میکنی منم لج و شوخی کنم :Dنه تو قبول کن نه من ! متای بازی ها مشخص میکنه کدوم بی نقص تر و پرفکت تره :D تامام :D

@HalfLife G
این کامنت رو مگه صفحات قبل نذاشتی شما ؟

خونی که از صورت تامی پاشیده زمین یکم کمتر بود اونوقت تو ذوق تو هم نمیخورد و اینو قبول دارم.......

دیگه چه بحثی باقی میمونه ؟ کامنتی که خودت گذاشتی رو قبول نداری مگه ؟ حالا چون یه نفر دیگه میاد میگه نه این نبوده شما هم حرفتو عوض میکنی و اصرار پشت اصرار که نه تیر کمونه کرد و خون زیاد رو ببخشیم ؟ چرا ببخشیم وقتی کارگردان از قصد خون زیاد نشون میده ؟ و اصلا چرا این کارو کرده ؟ برای این که من و تو فکر کنیم با این شلیک و کاسه خونی که راه افتاد تامی قطعا مرده . دنیای بازی هم که یه دنیای تیره و تاریک و اکثر مخاطب ها فکر میکنن تامی مرد . ولی بعد مشخص میشه زنده مونده که من و تو رو سورپرایز کنه مثلا و به این میگن پلات هول .توی عکسی که گذاشتی هم کجاش معلومه که تیر تو سرش نمیخوره ؟ دقیقا رو شقیقه تامی یه ذره اینور اونورتر خون داره فوران میکنه و تیر از فاصله نیم متری شلیک شده . :D و باز تاکید میکنم حتما به حجم خون دقت کن چون کارگردان هدفمند این کارو انجام داده که فکر کنی مغزش پاشید !

p.s : یه سری کامنت ها بحث هارو میبره سمت جاده خاکی کاملا ! اشکال در پلات و غیر ملموس بودنش چه ارتباطی به گیم پلی بازی و خوردن بسته سلامتی و تیر شلیک شده و ... داره ؟ سوالی هم که پیش میاد اینه که وقتی میگیم با فلان جای شخصیت abby یا دیالوگش ارتباط برقرار نکردیم . یا اینکه شخصیت پردازی های نسخه 1 رو به مراتب قوی تر و ملموس تر میدونیم یه سری اصرار دارن باید از دید بسیار پیچیده و هملت وار بهش نگاه کنیم و حتما درکشون کنیم امثال ماست هایی مثل جسی رو :D ولی این که میگیم اقا این کاسه خون پلات هول هست باید ازش بگذریم و ساده نگاه کنیم ؟ بلاخره ساده نگاه کنیم یا عمقی ؟

• Like
Reactions: benjohn and armintn
تیر به سرش اصلا نمیخوره، کامل به کنار چشش میخوره...از لحظه برخورد هم عکس هست دیگه :

View attachment 153527

حالا اینکه وقتی به کنار چشم گلوله بخوره چقدر خون باید بیاد رو نمیدونم من در این حد وارد نیستم :D ولی اینکه به مغزش نمیخوره دیکه از لحظه شلیک مشخصه

+

واقعا در این حد ریز بین بشین قبلا هم لیست کردم که شماره یک هم کلی موارد اینطوری داشت که یکی دو تاشو هم اریا و بقیه بچه ها گفتن یکی دو صفحه اخیر
کم کم اینقدر مثال میارین که شماره۱ هم از چشمون می افته ها :D
چقدر آتیش اسلحه زیبا روی محیط تاثیر گذاشته، انعکاسش روی پوست Abby بی نظیره

• Like
Reactions: only sony
مثل اینکه نیل دراکمن طرفدار Radioheadـه و با اجازه‌ی دوستان اگه ممکنه بخاطر این قضیه من علاقه‌م نسبت بهش بیشتر بشه. اشکالی نداره؟ :D

واقعا یکی از بهترین تریلرهای fan madeـی هست که تا حالا دیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or